[گالری عکس] توکیو گیم شو ۲۰۱۷

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۱ دقیقه

sنمایشگاه بازی توکیو یا همان Tokyo Game Show، بزرگترین رویداد صنعت بازی ژاپن و سومین نمایشگاه بزرگ بازی سال در دنیا است. امسال هم توکیو گیم شو با غرفه‌های زیبا و بزرگ بازگشته است. با این حال مثل همیشه اتفاقات عجیب و غریب ژاپنی بیش از هر چیز در توکیو گیم شو خودنمایی می‌کنند.

بدون شک بزرگترین اتفاق در توکیو گیم شو ۲۰۱۷، برگزاری کنفرانس سونی به مناسبت این رویداد بود. بیشتر بازی‌ها در کنفرانس سونی معرفی شدند و نمایش کامل آن‌ها به خود نمایشگاه سپرده شد.

توکیو گیم شو ۲۰۱۷ به مدت چهار روز، از روز ۲۱ سپتامبر تا ۲۴ سپتامبر برگزار شده بود. بیش از ۲۵۰ هزار نفر هم در این نمایشگاه شرکت کردند.

سفر به نمایشگاه بازی توکیو کار راحتی نیست. از شما دعوت می‌کنیم تا با دیدن گالری زیر، با حال و هوای نمایشگاه بازی توکیو ۲۰۱۷ بیشتر آشنا شوید.

 

درب ورودی توکیو گیم شو با پوستر بازی The Evil Within 2 به شما خوشامد می‌گوید. احتمالا متوجه شده‌اید که بازی در ژاپن اسمش Psycho Break 2 است. کاملا واضح است که «شینجی میکامی»، کارگردان این بازی، قصد داشته با این حرکت طعنه‌ای به کپ‌کام و رزیدنت اویل بزند.

 

امسال توکیو گیم شو ۱۱ سالن مختلف داشت. این فقط یکی از سالن‌هاست. اگر فکر می‌کنید نمایشگاه خلوت است، باید به این موضوع اشاره کنیم که این تصاویر مربوط به دو روز اول هستند که فقط رسانه‌ها و فعالان صنعت بازی از نمایشگاه بازدید کردند.

 

از محبوب‌ترین شرکت بازی‌سازی ژاپنی شروع می‌کنیم: کونامی!

 

کونامی کیوسک‌هایی در غرفه خود داشت که افراد در آن‌ها نسخه‌ی واقعیت مجازی Zone of the Enders 2 را بازی می‌کردند. این بازی را هم کوجیما سال‌ها پیش برای کونامی ساخته بود.

 

این همه یکی از غرفه‌داران کونامی است که خودش را به شکل شخصیت همان بازی Zone of the Enders 2 در آورده. توکیو گیم شو پر است از افرادی که با لباس شخصیت‌های مورد علاقه‌شان به نمایشگاه آمده‌اند.

 

غرفه پلی‌استیشن در تمام نمایشگاه و رویدادهای صنعت بازی دنیا، حسابی بزرگ است. نمی‌توان کل غرفه را به هیچ وجه در یک عکس نشان داد.

 

از اولین اتفاقاتی که فقط در ژاپن می‌بینید: سونی عده‌ای را استخدام کرده بود تا تمام روز بدون حرکت در پشت این شیشه‌ها بایستند! البته اگر زیاد به آن‌ها توجه می‌کردید، در رباتی‌ترین حالت ممکن دستی برای‌تان تکان می‌دادند.

 

تلاش سونی برای شبیه‌سازی فروشگاه‌های ربات بازی دیترویت واقعا ستودنی است.

 

هنوز هم تصور اینکه این افراد باید تمام روز بایستند و تکان نخورند، برای‌مان سخت است.

 

ژاپنی‌ها عاشق مجموعه‌ی Monster Hunter هستند و جدیدترین قسمت این مجموعه هم حضوری بزرگ در توکیو گیم شو داشت. هم در کنفرانس سونی، هم در غرفه‌ی سونی و هم در غرفه‌ی خود کپ‌کام.

 

اگر Monster Hunter بازی کرده باشید بدون شک این کمپ برای‌تان آشنا خواهد بود.

 

چند ردیف کنسول و فرمان برای بازی کردن Gran Turismo Sport در غرفه‌ی سونی بود. که البته اصلا چیز عجیبی نیست. سونی احتمالا حسابی خوشحال بود که مایکروسافت در توکیو گیم شو نبود تا کسی گرن توریسمو جدیدش را با فورتزا مقایسه کند.

 

قرار است پلی‌استیشن۴ اسلیم با طرح Gran Turismo Sport عرضه شود. سونی این مدل کنسولش را به نمایشگاه آورده بود.

 

نگاهی هم از نزدیک به دسته‌ی این مدل بیاندازید.

 

اینجا هم پشت غرفه‌ی سونی است.

 

غرفه‌ی سونی پر بود از هدست واقعیت مجازی پلی‌استیشن وی آر و بازی‌های آن، ولی ظاهرا هیچ کدام به اندازه‌ی Gran Turismo Sport سرگرم کننده نبودند.

 

بهترین اقتباس‌هایی که از روی انیمه‌ها و مانگاها می‌شود، ساخته‌ی شرکت باندای نامکو است. به همین دلیل هم این استودیو حضوری پررنگ در توکیو گیم شو ۲۰۱۷ داشت و غرفه‌اش بسیار بزرگ بود.

بازی Code Vein را سازندگان God Eater می‌سازند و در اصل می‌توانیم بگوییم این بازی جدید، یک دارک سولز انیمه-مانند است. حتی با اینکه هنوز بازدید عمومی آغاز نشده بود، باید برای بازی کردن ۹۰ دقیقه در صف صبر می‌کردید.

 

باندای نامکو از روی شخصیت‌های اصلی Code Vein مجسمه هم ساخته بود که البته در مقایسه مجسمه‌هایی که اسکوئر انیکس به نمایشگاه آورده بود، واقعا حرفی برای گفتن نداشتند.

بخش کوچکی از غرفه‌ی اسکوئر انیکس به بازسازی بازی Secret of Mana اختصاص داده شده بود. تمام این‌ها که می‌بینید بخشی از نسخه‌ی کلکسیونی بازی است.

 

مثل این فیگورهای کوچک.

 

می‌توانستید حتی در کنار یکی از کاراکترهای این بازی عکس بگیرید. این بازی‌ها اساسا از محدوده‌ی درک ما خارج است.

 

اسکوئر انیکس یک بازی تخته‌ای به اسم «ایتاداکی استریت» یا چنین چیزی ساخته است. البته اسم بازی دو سه خط است، ما بقیه‌اش را نتوانستیم بخوانیم.

 

نه تنها نمی‌دانیم دقیقا چه اتفاقی اینجا در حال افتادن است، بلکه حتی نمی‌خواهیم تصور کنیم ژاپنی‌ها چه بازی‌های برای هدست‌های واقعیت مجازی می‌سازند.

 

مثلا نمی‌دانیم چرا باید یک بازی واقعیت مجازی ساخته شود که محیطش کلاس درس است. یکی دو بازی ژاپنی در کلاس درس دیده‌ایم، ولی بهتر است درباره‌ی آن‌ها صحبت نکنیم.

 

نمی‌دانیم چرا، ولی بازی Let it Die، که یک بازی آنلاین ساخته‌ی سودا ۵۱ است، غرفه‌ی بسیار بزرگی داشت.

 

کسانی هم که Let it Die بازی می‌کردند، یک فیجت اسپینر رایگان با طرح بازی می‌گرفتند. فکر نمی‌کردیم ژاپنی‌ها هم خودشان را درگیر این اسباب بازی‌های بیهوده کرده باشند. کمی به خودمان امیدوار شدیم.

 

بخش بزرگی از سالن نمایشگاه به بازی‌های حرفه‌ای eSports اختصاص داده شده بود. بالاخره تمام گیمرهای حرفه‌ای هم که کره‌ای نیستند.

 

مثل استریت فایتر که قهرمان جهانی‌اش یک ژاپنی است. در سالن نمایشگاه مسابقه‌ی حرفه‌ای استریت فایتر ۵ هم برگزار می‌شد.

 

وارد یکی از سالن‌های نمایشگاه که می‌شدید، همان ابتدا چشم‌تان به Metal Gear Survive می‌خورد و به کونامی بد و بیراه می‌گفتید.

 

شرکت D3 Publisher فقط امسال چند بازی جدید در مجموعه Earth Defense Force ساخته و همه را هم به توکیو گیم شو آورده بود. کاری به بازی‌های دیگر این شرکت در آن‌ها دختر بچه شکار می‌کنید، نداریم و از آن‌ها می‌گذریم.

 

یک بار دیگر از نزدیک‌تر این ربات را ببینیم.

 

تمام توکیو گیم شو در یک ساختمان روی نمی‌دهد. یک بخش این نمایشگاه برای کاسپلی کردن است، یک بخش برای فروش محصولات دارد، یک بخش برای بازی‌سازهای مستقل و حتی یک بخش هم بازی‌های واقعیت مجازی اختصاص داده شده.

 

استودیوی Arc System Works که بهترین بازی‌های مبارزه‌ای دنیا را می‌سازد و بازی جدیدش یعنی Dragon Ball FighterZ در غرفه‌ی باندای نمایش داده می‌شد، در غرفه‌ی خودش محصولات مختلفی می‌فروخت.

 

اسکوئر انیکس همیشه یک غرفه جداگانه دارد که در آن دیسک موسیقی بازی‌های خود را می‌فروشد.

 

سالن بازی‌های مستقل از تمام سال‌های گذشته بزرگتر بود.

 

کیوسک کوچکی برای بازی Rez Infinite که یکی از بهترین تجربه‌های واقعیت مجازی است قرار داده شده بود. می‌توانستید لباس این بازی را هم بپوشید.

 

شما فکر می‌کنید دقیقا در هدست چه چیزی می‌بینند؟ ما هیچ ایده‌ای نداریم.

 

واقعا نمی‌دانیم سوار شدن به این کارت چه تفاوتی در تجربه واقعیت مجازی دارد. این کارت که روی ریل حرکت نمی‌کند و جایی نمی‌رود!

 

نمی‌دانیم آیا هدست واقعیت مجازی روی سر خود گذاشته‌اید یا نه، ولی احتمالا می‌دانید که تهوع و سرگیجه بخش جدانشدنی این هدست هاست. مطمئن هستیم که نیازی به چرخاندن کسانی که هدست به سر دارند نیست و همان هدست برای خراب کردن حالشان کافیست.

 

ماشین-سواری؟ موتورسواری؟ اسب‌دوانی؟ البته چون مشغول صحبت کردن از توکیو گیم شو هستیم باید به سواری‌های بسیار عجیب‌تری فکر کنیم.

 

دیگر مطمئن شدیم که ماشین و موتورسواری نیست!

نمی‌دانیم اگر کمی بیشتر در این بخش بمانیم، به کجا می‌رسیم! بهتر است عکس‌های دیگر سالن‌ها را مرور کنیم!

 

سگا و آتلوس یک غرفه داشتند. البته ظاهرا خبری از آتلوس بود. «توشیهیرو ناگوشی»، تهیه کننده‌ی مجموعه بازی‌های یاکوزا روی سن مشغول صحبت کردن است. ظاهرا دیگر خبری از اتفاقات عجیب و غریب ژاپنی نیست.

 

غرفه‌ی سگا واقعا بزرگ است. سه بازی مهم این شرکت هم حضوری بزرگ داشتند: بازسازی یاکوزا ۲، یاکوزا آنلاین و Fist of the North Star که برای اولین بار استودیوی یاکوزا آن را می‌سازد.

 

سمت دیگر غرفه‌ی سگا پر از دمو است که افراد برای بازی کردنشان صف کشیده‌اند.

 

سونیک ظاهرا دنبال بازی خودش در غرفه‌ی سگا می‌گردد. با این حال یاکوزا هم از سونیک بزرگ‌تر است و هم از سونیک بهتر!

 

کپ‌کام مشغول نمایش قسمت جدید Marvel vs Capcom بود که چند روزی است وارد بازار شده.

 

می‌توانید یک عکس در غرفه‌ی کپ‌کام از خودتان بگیرید که بالای‌اش نوشته «قهرمان نیستم»! محتوای دانلودی رزیدنت اویل ۷ در غرفه‌ی کپ‌کام نشان داده شد.

 

غرفه‌ی کپ‌کام رزیدنت اویل کم نداشت!

 

یک بخش هم برای Marvel vs Capcom Infinite در نظر گرفته شده بود.

 

آن چالش‌های تیراندازی رزیدنت اویل‌های قدیمی را به خاطر دارید که در آن‌ها با تفنگ بادی، به هدف‌ها شلیک می‌کردید و امتیاز می‌گرفتید؟ کپ‌کام در غرفه‌اش این بازی را راه انداخته بود.

این سلاح‌ها بسیار واقعی به نظر می‌رسیدند.

 

پیشنهاد می‌کنیم این دوستان پس از تیراندازی زیر آن پوستر «قهرمان نیستم» یک عکس بگیرند.

 

غرفه‌ی Monster Hunter World حداقل ۵۰ کیوسک داشت و باز هم افراد زیادی در صف بودند.

 

کاسپلی Monster Hunter World در غرفه کپ‌کام آن هم در کنار آن هیولای بزرگ عالی بود.

 

غرفه‌ی Monster Hunter World را از یک سمت دیگر ببینید.

 

طرح جدید پلی‌اسیتشن۴ پرو که مختص Monster Hunter World عرضه می‌شود هم در غرفه‌ی این بازی بود.

 

دسته را هم از نزدیک ببینید.

 

تایتان فاینال فانتزی ۱۵ به ترسناک‌ترین شکل ممکن بیرون زده بود.

 

غرفه‌ی اسکوئر انیکس به آن همه نسخه‌ی مختلف که از فاینال فانتزی ۱۵ عرضه خواهد شد، اختصاص داده شده بود. بدون شک نسخه‌ی کامپیوتر از همه مهم‌تر است.

 

اسکوئر انیکس یک کامپیوتر مخصوص بازی سفید رنگ با الهام از روی شخصیت Lunafreya ساخته بود. ژاپنی‌ها و کامپیوتر مخصوص بازی؟!

 

باورمان نمی‌شود بازی Battlegrounds در ژاپن هم گرفته است. صد کامپیوتر در توکیو گیم شو کنار هم قرار داده شده بود تا افراد با یکدیگر PUBG بزنند.

 

تمام عکس‌هایی که تا الان از نمایشگاه دیدید، بازدید عموم را نشان نمی‌داد. نمایشگاه در روز بازدید عمومی این قدر شلوغ شد!



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۶ دیدگاه
  1. ناشناس

    باسلام
    واقعا خوب بود
    فقط بعضی از عکس ها منشوری هستن، هنوز

  2. آراد

    اون بازی که مثلا تو کلاس درسه مربوط به انیمه ی assassination classroom است انیمه ی با حالیه
    پیشنهاد می کنم حتما ببینید

  3. مسعود

    بسیار عالی بود فقط اینجا یه سئوالی واسم پیش اومده که اینها واقعیت مجازی می خواهن چیکار مثلا واقعیت مجازی ترن هوایی واسشون چه لذتی داره وقتی همونجا بهترین شهر بازیها و واقعیش را دارن میتونن استفاده کنن

  4. سیدحسین هاشمی رهق

    دلم ضعف رفت
    آب قند بیارید

    امیدوارم بازیهای واقعیت افزوده، واقعیت مجازی، واقعیت ترکیبی سریعتر رشد کنند و فراگیر بشوند.

  5. علی

    خیلی خووب بود
    مچکر

  6. cp.mahdi cp.mahdi

    واقعا دیگه مسخره بازی شده این واقعیت مجازی! هر سال یه کوفتی میاد و سازنده ها به شکل وحشتناکی به سمتش هجوم میارن.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما