چراغ سبز مجلس به افزایش قیمت خودرو
کمیسیون صنایع مجلس درخواست افزایش قیمت خودرو از سوی خودروسازان را بررسی میکند. در این جلسه به افزایش قیمت مواد اولیه و تحمیل هزینههای زیاد به خودروسازان اشاره شده است. اگرچه مجلس هنوز پرونده بررسی گران شدن خودرو را نهایی و جمعبندی نکرده اما گزارشهای اخیر خبرگزاریها نشان میدهد که مجلس با افزایش قیمت خودروهای موافقت کرده است.
اگر خاطرتان باشد، هفته پیش از احضار وزیر صنعت و مدیران سایپا و ایرانخودرو به مجلس خبر دادیم. پس از گران شدن محصولات خودروسازهای داخلی بدون ضابطه، کمیسیون صنایع مجلس تصمیم گرفت تا این موضوع را شفافسازی کند. حالا به نظر میرسد که مجلس به گران شدن خودروهای داخلی چراغ سبز نشان داده است.
در جلسه کمیسیون صنایع مجلس، دبیر دوم کمیسیون به غیرارادیبودن بخشی از افزایش قیمتها اشاره کرد. به گزارش شرق، سید جواد حسینی کیا با نظر وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره افزایش ۹.۶ درصدی قیمت خودروهای داخلی موافقت کرده است. او گفت: آلومینیوم در سال ۹۴، کیلویی شش هزار و ۱۰۰ تومان بوده است و در سال ۹۶ بهای آن به ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان رسیده است؛ یعنی آلومینیوم با رشد ۷۶ درصدی قیمت مواجه بوده است. مواد پلیمری از چهار هزار تومان در سال ۹۴ به هفت هزار تومان در سال ۹۶ رسیده است و ۷۵ درصد رشد قیمت داشته است. ورق فولادی هزارو ۸۰۰ تومان بوده و در سال ۹۶ به سه هزار تومان رسیده است. این نشان میدهد که بخشی از افزایش قیمتها دست خودروساز نیست. زیرا خودروسازان ناگزیرند مواد اولیه را گران بخرند.»
به گزارش تسنیم، دبیر دوم کمیسیون صنایع مجلس در ادامه صحبتها گفت: «اگر افزایش قیمت ها اعمال نشود سایپا با کسری ۲۸۰۰ میلیارد تومانی و ایران خودرو با کسری ۴۷۰۰ میلیارد تومانی روبه رو خواهد شد. قرار شده هفته آینده کارگروه ویژه ای با حضور نمایندگان مجلس ، شرکت های خودروساز و وزیر صنعت تشکیل شود تا در نهایت بتوانیم به جمع بندی لازم در مورد قیمت خودرو دست پیدا کنیم.»
به نظر میرسد مجلس با گران شدن خودروهای داخلی موافقت کرده است. در جلسه کمیسیون به گران شدن مواد اولیه و دستمزد کارگران اشاره شد. در دفاع گران شدن خودرو گفته شد اگر خودروسازان محصولات خود را گران نکنند، ضرر میکنند. با این حال باید منتظر بسته شدن شفافسازی دلایل افزایش قیمت خودرو باشیم. در کامنتها میتوانید نظرتان را در مورد گرانیهای اخیر خودرو و قانونی بودن آن بنویسید.
تا تو این مملکت بی مسئولیتی و فساد و از همه مهمتر متهد نبودن مردم واسه اینکه آقا نخر یه مدت نخر خواهش میکنم نخر و دلالی هست انتظار هیچی نداشته باشید روز به روز ما که نداریم بدبخت تر میشیم
الان سه ساله دارم پول جمع میکنم از سرو لباس و خورد و خوراک بچه ها میزنم تا بتونم یه وسیله تهیه کنم و بچه ها رو بعد سه سال ببرم سفر اما انگار باید سال چهارم و سال های بعد بی ماشینی رو تحمل کنیم اونم واسه اینکه قیمت خودرو مثل صرافی ها روز به روز شده
خدا از باعث و بانی این وضعیت نگذره
شاید باید همین که فعلا اجازه نفس کشیدن داریم شاکر باشیم
وقتی سهام داران خودروسازان داخلی خود مجلسی ها باشند معلومه چراغ سبز نشون میدن!!!!!! کی از پول بدش میاد؟؟؟!!!!
جای تعجب داره چرا ما تافته جدا بافته ایم کجای دنیا اینهمه نوسان و حاشیه در زندگی روزمره داریم؟ اصلا باور کردنی نیست! چرا باید هر لحظه دلمون بلرزه که یکساعت دیگه چی میشه؟ فردا چی میشه؟
خدایا به اندازه لیاقت ما نه به حد لطف و کرم خودت به ما رحم کن
۴۰ سال پیش باید ملت همچین فکری میکردن
۴۰ سال که چه عرض کنم پارسال در چنین روز هایی باز هم مردم اعتماد کردن
من هم موافقم از ماست که بر ماست
به نظز من کاملا بی معنی هستش که این افزایش قیمت در برخی مواد اولیه رو از سال ۹۴ در نظر گرفتن بیشتر به نظر توجیه تازه واسه افزایش قیمت به نظر میرسه چرا که از این رشد قیمتهای ۷۵ و ۷۶ درصدی مواد اولیه از سال های گذشته و حتی ماهای اخیر قبل از بالا رفتن قیمت ارز به صورت لحظه ای روی قیمت نهایی خودرو های تولیدیشون حساب کردن و از مردم گرفتن.
اگه چنین باشه که اعلام کردن از سال ها پیش قیمت خودرو باید ثابت می ماند و همه این سالها سایپا و ایران خودرو از جیبشون ضرر میدادن که دور از ذهن به نظر می رسه.
اخه یکی بیاد بگه چرا این دو خودرو سازی رو کلا به بخش خصوصی واگذار نمیکنید تا هم ملت راحت بشن هم شما اینقد قصه کرد شبستری به هم نبافین اون وقت هم قیمت میاد پایین هم کیفیت میره بالا
آقا ما فقط همینو یاد گرفتیم..این گرون شد بشینیم نظر بدیم..اون گرون شد یه ۴تا جک بسازیم واسش بخندیم..چنتا کلیپ بسازیم ازش…واقعا از ماست که بر ماست
دقیقاااا