تا پایان امسال ظرفیت باتری گوشی‌ها دو برابر می‌شود

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
باتری لیتیوم فلز

دستگاه‌های آینده از دوربین‌ها گرفته تا گوشی‌های هوشمند می‌توانند دو برابر بیشتر انرژی داشته باشند. به عبارت دیگر اندازه باتری‌های آنها می‌تواند نصف شود. فارغ‌التحصیلان دانشگاه MIT می‌خواهند باتری‌های لیتیوم فلز قابل شارژ را به بازار مصرفی بیاورند.

در ماه نوامبر، شرکت SolidEnergy Systems اولین باتری لیتیوم فلز قابل شارژشان را عرضه می‌کنند. در ابتدا این باتری‌ها برای پهپادها استفاده خواهد شد، اما این شرکت می‌گوید می‌توان از این باتری در چند دستگاه مصرفی مختلف مثل دوربین، گوشی‌های هوشمند و خودروهای برقی استفاده کرد.

سال‌هاست که باتری‌های لیتیوم فلز به خاطر ظرفیت بیشترشان موضوع تحقیقات گسترده‌ای هستند. اما آنها سابقه داغی بیش از حد دارند و با شارژ شدن چرخه‌ی زندگی آنها به شدت کاهش می‌یابد.

اما یکی از دانشجویان دانشگاه MIT راهی پیدا کرده تا به جای آند باتری‌ها از یک ورقه فلزی نازک استفاده کند. این ماده نازک کمک می‌کند که اندازه‌ی باتری تقریبا نصف شود. با اینکه هنوز چند مشکل وجود داشت که باید حل می‌شدند، اما این پروژه در نهایت به تاسیس شرکت SolidEnergy Systems منجر شد.

این ورقه فلزی، علاوه بر ضخامت کمترش، می‌تواند یون‌های بیشتری را در خود نگه دارد و در نتیجه ظرفیت آن بر خلاف اندازه کوچکش، بیشتر شود. این شرکت نمونه اولیه این باتری را در اکتبر ۲۰۱۵ به نمایش گذاشت و توانست ۱۲ میلیون دلار بودجه جمع‌آوری کند. نمونه اولیه این باتری نصف باتری آیفون ۶ است اما ظرفیت بیشتری دارد.

با اینکه استفاده از ورقه‌ی فلزی در همان ابتدا جواب داد، اما باتری فقط در دمای ۸۰ درجه یا بالاتر کار کرد. برای حل این مشکل یک محلول الکترولیت به ورقه اضافه شد که از داغ شدن باتری جلوگیری می‌کند.

سال‌ها تحقیق و توسعه به یک باتری لیتیوم فلز قابل شارژ منجر شد که اشتعال‌پذیر نیست و می‌تواند در دماهای مختلفی عمل کند. طبق گفته SolidEnergy Systems این باتری‌ها را می‌توان با استفاده از همان تجهیزاتی که برای باتری‌های لیتیوم یون به کار می‌روند، تولید کرد.

منبع: Digital Trends



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲ دیدگاه
  1. کاربر

    سالها بود منتظر رشد صنعت باتری در خصوص گوشی های هوشمند بودیم.
    خود تکنولوژی گوشی رشد خوبی کرد اما باتری نتونست خودش رو به سخت افزارهای قوی برسونه و شاهد این هستیم که گوشی های هوشمند یکی دو روزه شارژ خالی میکنن (در صورتی که قبلا گوشی ها تا چند روز و بعضا یک هفته شارژ نگه می داشتند)

    امیدوارم زودتر عملیاتی بشه و به بازار ارائه بشه

  2. بنیامین ت.د

    من این خبر رو چند روز قبل از جای دیگه ای خوندم اما فکر میکنم باید حداقل ۱ سال توی بازار باشن تا جواب پس بدن و معلوم بشه بی خطر هستن
    به هر حال این خبر خوشحال کننده هست مخصوصا برای گیمر های موبایل و تبلت که میخوان وقت زیادی بازی کنن

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما