شرکت Faraday Future ساخت کارخانهی خودروهای الکتریکی را آغاز کرد
فارادی فیوچر از جمله شرکتهایی به حساب میآید که روی ساخت خودروهای الکتریکی تمرکز کرده است. این شرکت آمریکایی قصد دارد که کارخانهی ۱ میلیارد دلاری خودش را پس از شش ماه وقفه به منظور راهاندازی خط تولید محصولاتش در شمال لاسوگاس احداث کند. مسئولان فارادی فیوچر میگویند که به مناقصهای پا گذاشتهاند که ۵ شرکت بزرگ آمریکایی در آن شرکت میکنند.
یکی از سخنگویان فارادی فیوچر گفت:” پروژه احداث این شرکت از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید اولین قدم را برای اجرای برنامهی استراتژی چند مرحلهای برداریم.” او همچنین اضافه کرد:” وسعت این کارخانه از ۲۷۸۷۰۹ متر مربع به ۶۰۳۸۶ متر مربع کاهش پیدا میکند.” دلیل این اقدام هم ساخت یک کارخانهی کوچکتر اعلام شده که بتوانند به وسیلهی آن اولین سری خودروهای FF91 را در سریعترین زمان ممکن تولید کنند. این شرکت در مرحله دوم، وسعت کارخانه را افزایش خواهد داد.
بسیاری از جزییات قراردهای مالی این شرکت مثل طرح تشویقی مالیاتی به ارزش ۲۱۵ میلیون دلار، محرمانه هستند. البته سرمایهگذار اصلی شرکت فارادی فیوچر در جدیدترین مصاحبهی خودش به این موضوع اشاره کرد که تمام منابع مالی لازم برای تاسیس کارخانهی این شرکت تامین شده تا بهزودی خودروی FF91 ساخته و راهی بازار شود.
از زمانی که مدل FF91 در مراسم چند ماه پیش در CES رونمایی شد، سوالات زیادی به وجود آمدهاند. امیدواریم که در آینده خبرهای بیشتری از اتومبیل خودران FF91 منتشر شود.
منبع: theverge
واقعا هر روزی که خبر ساخت یک خودروی الکتریکی رو توی سایت ها می بینم تاسف و اندوه شدیدی می خورم که چرا به مخترعین و دانشمندای خودمون این طور باید بی توجهی بشه که مجبور باشیم همیشه مصرف کننده محصولات خارجی دیگران باشیم . اگه سال ۱۳۸۱ که مهندس جمشید آرین خودروی الکتریکی هوشمند رو طراحی کرد ازش حمایت شده بوده الان ما جزء پیشگامان صنعت خودروی الکتریکی و هوشمند بودیم وبه طور یقین مشکل آلودگی هوای کشورمون تا حد زیادی برطرف شده بود و از طرفی می تونستیم منابع نفتی ارزشمندمون رو برای آیندگان حفظ کنیم و ده ها حسرت و اگر و کاشکی دیگه … ولی چه فایده که هر روز باید تاسف پیش دستی صنایع کشورهای خارجی رو بخوریم.