راهنمای خرید هدستهای مخصوص بازی (تابستان ۹۴)
هدفونها، دنیای خیلی بزرگی دارند و تنها در صورتی که کاملا از نیاز خود آگاهی داشته باشید میتوانید این دنیا را کوچک و کوچکتر کنید تا درنهایت بتوانید دست به انتخاب بزنید. امروز قصد داریم بخشی از این کار را برایتان سادهتر کرده و چند مدل از برترین هدفونهای مخصوص بازی را معرفی کنیم. در عمل، تعریف چندان دقیقی برای هدفونهای مخصوص بازی در دست نیست و نمیتوان به گروه خاصی از هدفونها، لقب هدفون مخصوص بازی داد. یک هدفون مخصوص بازی خوب نه تنها باید صدای واضح و شفافی ارایه دهد، بلکه میبایست به یک میکروفون خوب و باکیفیت هم مجهز باشد و بتوان آن را برای بازههای طولانی استفاده کرد و اذیت هم نشد. خب، ظاهرا خودمان به تعریفی از هدفون مخصوص بازی رسیدیم. وجود میکروفون در هدفونها باعث میشود شاهد تغییر نام از هدفون به هدست باشیم. بنابراین از این به بعد، هدفونهای میکروفوندار را هدست خواهیم نامید. هدستها با میکروفونی که در اختیارتان قرار میدهند باعث میشوند تا بتوانید برای حریف کُری بخوانید و تحقیرشان کنید یا با نیروهای خودی هماهنگ باشید و استراتژی مدنظرتان را به همتیمیها اطلاع دهید.
هدستها میتوانند هم کابلی باشند و هم بیسیم که طبعا مدلهای بیسیم (همان وایرلس) قیمتهای بالاتری دارند. بهعلاوه، هم میتوان هدستهای استریوی خالص پیدا کرد و هم هدستهایی که صدای فراگیر محیطی «سورراند» (Surround) را به صورت شبیهسازیشده ارایه میدهند. صداهای نوع دوم بهوسیلهی یک پردازندهی داخلی و با ایجاد تغییراتی در درایورهای هدست به وجود میآیند و معمولا طرفداران خاص خود را دارند. آنچه در تمام محصولات این گروه بدیهی به نظر میآید این نکته است که گوش شما در هنگام دقت کردن به صدای پای رقیب، لایق داشتن بهترین هدست موجود است.
برای انتخاب هدست باید به پلتفرمی که در اختیار دارید هم توجه کنید؛ اگر بازیکنندهی «پلیاستیشن ۴» (PlayStation 4) یا «نیتندو وی یو» (Nintendo Wii U) یا هر کنسول پرتابل (قابل حمل) دیگری هستید، بهسادگی میتوانید جک ۳.۵ میلیمتری را به کنترلرتان وصل کرده و شروع به استفاده از هدست کنید. اتصال به «اکسباکس وان» (Xbox One) با روشی مشابه، اما با استفاده از یک تبدیل مخصوص صورت میگیرد. اگر میخواهید برای کنسول بازی «پلیاستیشن ۳» یا «اکسباکس ۳۶۰» یک هدست تهیه کنید حتما پیش از خرید از سازگاری هدست با کنسولتان اطمینان حاصل کنید. PC در این میان منعطفترین پلتفرمی است که میتوان برایش هدست تهیه کرد. مطمئن باشید محال است هدستی تهیه کنید که نتوان از آن روی PC استفاده کرد. در ادامه با این راهنمای خرید همراه ما باشید.
یکی از بهترین هدست های موجود – SteelSeries Siberia Elite Prism
یک هدست خوشساختِ شیکِ کاربردی با کلی نوآوری جدید که دقیقا همان چیزی است که یک گیمر همیشه میخواسته است. صدای عالی و راحتیِ فوقالعاده روی گوش و وجود یکی از بهترین نرمافزارهای موجود برای کنترل صدا باعث میشود «سیبریا الیت پریزم» (Siberia Elite Prism) تجربهی نابی را برای بازیکنندههای کامپیوترهای شخصی (PC) رقم بزند. فرقی نمیکند اهل بازیهای شوتر اولشخص (FPS) باشید یا استراتژی همزمان (RTS)؛ این هدست در هیچ زمینهای کم نمیآورد. میکروفونی که در این هدست کار گذاشته شده صدای شفاف و واضحی را ارایه میدهد و از این رو، هم تیمیهایتان بهوضوح صدایتان را خواهند شنید و دستورات شما بهدرستی به آنها منتقل میشود. این میکروفون از نوع جمعشدنی است و میتوانید تنها در مواقعی که به آن احتیاج دارید، از جایگاه مخصوص خارجاش کنید. «سیبریا الیت پریزم» تنها برای بازی نیست و میتوان برای فیلم دیدن و گوشدادن به موزیک هم از این هدست استفاده کرد. از نکات جذاب این هدست، وجود یک نوار حلقوی نورانی است که میتوان آن را به رنگهای مختلف روشن کرد. به جرات باید گفت که در کمتر هدفونی میتوان نشانی از این ویژگی جذاب پیدا کرد. نقد و بررسی تخصصی «سیبریا الیت پریزم» (Siberia Elite Prism)
بهترین هدست چند کاناله – Razer Tiamat 7.1
در حالیکه هدفونهای بسیاری صدا را به صورت مجازی به صدای فراگیر ظاهرا چندکاناله تبدیل میکنند، هدستی هم پیدا میشود که عملا برای هر بخشی از صدا (جلو، عقب، مرکز، بیس و توییتر) درایور (Driver) جداگانهای در نظر گرفته است. در هدفون «ریزر تیامت ۷.۱» (Razer Tiamat 7.1) شاهد چنین ویژگیای هستیم و همانگونه که احتمالا انتظار دارید، این محصول از هیبت خاصی هم برخوردار است. ۷.۱ کاناله بودن واقعی باعث میشود یک خروار سیم از هدست بیرون بیاید که البته برای استفاده از این سیستم ۷.۱ کاناله باید مادربردی با مشخصات مشابه داشته باشید. یک مرکز کنترل روی سیم اصلی خارجشونده از هدست وجود دارد که برای کنترل دقیق کانالهای مختلف صدا به کار میرود و احساس قدرت و کنترل دقیق روی همه چیز را به کاربر منتقل میکند. میکروفون جمعشوندهی این هدست هم در دو مرحله، مشابه آنتنهای تلسکوپی باز میشود. بالشتکهای روی گوش هم جنس مناسبی دارند و در اثر استفادهی طولانیمدت اذیتتان نخواهند کرد. نقد و بررسی تخصصی «ریزر تیامت ۷.۱» (Razer Tiamat 7.1)
هدفون دیگری از استیلسریز – SteelSeries 9H Fnatic Team
راستش خیلی با خودمان کلنجار رفتیم که هدفون دیگری از «استیلسریز» را وارد ماجرا نکنیم، ولی از آنجایی که هنوز هم در نوستالژی تجربهی صدای دلنشینی که از این مدلِ ۹H شنیدیم به سر میبریم، مجبور شدیم پا روی اعتقاداتمان گذاشته و باز هم نمایندهای را از این شرکت انتخاب کنیم. گروه «فِناتیک» (Fnatic)، یک تیم از بازیکنندههای حرفهای است که با دعوت «استیلسریز» حاضر شدهاند به این هدفون گواهینامهی کیفیت بدهند. نسخهی فناتیک ۹H هر چند بدنهی آنچنان قوی و مستحکمی ندارد، اما از لحاظ حجم و جزییات صدا در غایت کیفیت قرار میگیرد. صدای خروجی، پرحجم و دوستداشتنی است و یک میکروفون جمعشونده آنرا کامل کرده است. ترکیب رنگ مشکی و نارنجی استفاده شده در این هدست، نمای زیبای به آن داده و باعث شده حسابی از دیگر محصولات، متمایز و به نحوی خاص شود. کارت صدای USB معروف «استیلسریز» در این مدل هم وجود دارد که باعث میشود به این مهم پی ببریم که شرکت سازنده از ابتدا آن را برای PC طراحی و تولید کردهاست. نقد و بررسی تخصصی « استیل سریز مدل ۹H سری تیم Fnatic»
یعنی فقط باید بچه مایه دار باشیم تا یه هدست یا هدفون خوب داشته باشیم؟
با ۲۰۰ تومن هیچی گیرمون نمیاد؟
ممنون واقعاً مطلب مفید و کاربردی بود.استیلسریز که دیگه حرف نداره
Razer Tiamat 7.1 واقعاً عالیه. هم برای بازی و هم برای فیلم با استریم صدای Multi-channel. فقط حیف توان مالی قد نمیده. اندازه یه مادربورد نیمه حرفه ای قیمتشه!
ye soali dashtam man az razer kraken pro neon kheyli khosham umade …. ye headset herfei bara game hast …. mikhastam bebinam keyfiyatesh vase music chetore ? … darkol rzer ye steel ye logi ? 😐 ….. lotfan unayi ke kharidan ya daran ye rahnami konan ….mer30 😀
یکی از بهترین هدست هایی که خریدم Razer Kraken 7.1 Chroma بود
ممنون بابت مقاله ولی شما که زحمت کشیدی حداقل سنهایزر زیرو وایت رو هم ( که کاور مقاله بود)معرفی میکردین.