راهنمای خرید ساعت هوشمند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه
راهنمای خرید ساعت هوشمند

این روزها هرکسی که از تلفن همراه هوشمند به عنوان یک ابزار دایمی استفاده می‌کند بدش نمی‌آید تا در کنار آن یک ساعت هوشمند نیز به دست خود داشته باشد. ساعت‌هایی که تا حد زیادی می‌توانند صاحب یک تلفن همراه هوشمند را از دستگاهش که البته روزبه‌روز هم بزرگ‌تر می‌شود بی‌نیاز کند. ساعت‌های هوشمند به شما کمک می‌کنند بدون در دست گرفتن گوشی تلفن به تماس‌های دریافتی پاسخ دهید، آن‌ها را رد کنید، پیغام‌های خود را بخوانید و اعلان‌هایی (نوتیفیکیشن‌هایی) که از شبکه‌های اجتماعی برای حساب کاربری شما آمده را تنها با چرخاندن مچ دست‌تان ببینید. اما باید دید، نگاه شما به جهان ساعت‌های هوشمند چگونه است؟ نیاز شما چیست؟ کدام ساعت‌ها سلیقه‌ی شما را پوشش می‌دهند و از همه مهم‌تر اوضاع حساب بانکی‌تان چطور است! البته اولین مرحله برای انتخاب یک ساعت هوشمند توانایی ارتباط ساعت شما با تلفن همراه‌تان است. در این  راهنمای خرید با دیجی‌کالا مگ همراه باشید.

اپل واچ (Apple Watch)

اگر از تلفن همراه محصول شرکت اپل یا همان آیفون استفاده می‌کنید بدون شک اپل واچ (Apple Watch) بهترین انتخاب شماست؛ ساعت هوشمندی که هرچند دیرتر از رقبای خود به بازار آمد اما با تفکر اپل توانست خیلی زود در قله‌ی بازار ساعت‌های هوشمند قرار بگیرد. اپل برای این ساعت هوشمند از سیستم عامل منحصربه‌فرد WatchOS بهره گرفت. برای استفاده از این ساعت هوشمند باید حداقل یک دستگاه آیفون نسل پنجم را داشته باشید و همان‌طور که برای گوشی تلفن خود قیمتی نسبتا بالا را پرداخته‌اید برای ارزان‌ترین مدل‌های اپل واچ که از بدنه‌ای آلومینیومی ساخته شده‌اند باید قیمتی در حدود یک‌ونیم میلیون تومان را بپردازید.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید ساعت هوشمند برای آن‌ها که اهل اپل واچ نیستند

apple watch

اپل واچ

این ساعت هوشمند که تا این لحظه تنها نسل اول آن به بازار ارایه شده است را می‌توان با قیمت‌های متفاوتی در بازار پیدا کرد. از مدل اسپرت آلومینیومی تا مدل‌هایی که بدنه‌ی آن‌ها از استیل مقاوم، کریستال صفحه‌شان از سافایر و بند‌هایشان از چرم مرغوب، استیل مقاوم یا سیلیکون ساخته شده است و می‌توان بسته به اندازه و جنس بند در نظر گرفته شده، قیمتی از حدود ۲ تا ۵ میلیون را برایشان پرداخت. اگر عاشق اپل واچ هستید و وُسع مالی خوبی هم دارید، می‌توانید سراغ سری ادیشن اپل واچ (Apple Watch Edition) هم بروید. حالا شما علاوه بر نام اپل، لذت استفاده از طلای براق در بدنه‌ی ساعت هوشمند خود را هم تجربه خواهید کرد. البته اگر از طرفداران مد باشید حتما ساعت‌های هوشمند اپل واچ با طراحی «هرمس» (Hermes) دل شما را خواهند برد.

اکوسیستم اندروید و تایزن

اما اگر شما صاحب یک گوشی اندرویدی هستید، بازه‌ی انتخاب وسیع‌تری پیش روی شما قرار دارد. شرکت‌های معتبر و حتی گم‌نام زیادی وجود دارند که ساعت‌های هوشمندی در اندازه‌ها، طرح‌ها و البته با کارایی‌های متفاوت را وارد بازار می‌کنند. ساعت‌هایی که شما را قادر می‌سازند تا با هر بودجه‌ای لذت به دست داشتن یک ساعت هوشمند را تجربه کنید.

سامسونگ که گوشی‌های مبتنی بر سیستم عامل اندروید تولید می‌کند و سهم بالایی از بازار این تلفن‌ها را به خود اختصاص داده، در بازار ساعت‌های هوشمند نیز سعی دارد تا پیشرو بودن خود را حفظ کند. دو نسل آخر ساعت‌های هوشمند سامسونگ یعنی Gear S و Gear S2 تبدیل ساعت‌های بسیار محبوبی در جهان ساعت‌های هوشمند شدند.

سامسونگ گلکسی گیر S2

سامسونگ گلکسی گیر S2 مجهز به سیستم عامل تایزن

سامسونگ هم مانند اپل سیستم عامل اختصاصی خود را با نام «تایزن» (Tizen) برای ساعت‌های هوشمندش ارایه کرد. این شرکت سعی کرد با ایجاد بیشترین هماهنگی بین این سیستم عامل و تلفن‌های هوشمندش، به انحصارطلبی رایج در بازار تکنولوژی دامن بزند. اما برندهای دیگر به سیستم عامل ارایه‌شده از سوی گوگل یعنی «اندروید وِر» (Android Wear) روی آوردند. سونی (با سری SmartWatch)، ال‌جی (با سری G Watch و Urbane)، موتورولا (با Moto 360)، هواوی (با Huawei Watch) و چندین برند مشهور دیگر در دنیای تکنولوژی با اختصاصی کردن این سیستم عامل برای ساعت‌های هوشمند خودشان، بازار این ساعت‌ها را رونق دادند.

HuaweiWatch

هواوی واچ مدل Gold

حالا و در این سطح، رقابت بین ساعت‌های هوشمند به نوع دیگری تعریف می‌شد. شرکت‌های بزرگ ارایه‌کننده‌ی فناوری شروع به مانور روی طرح ساعت‌ها و کارایی‌های ثانویه آن‌ها کردند. شرکت‌هایی مثل موتورولا و هواوی با این تفکر که ساعت‌های هوشمند باید هرچه بیشتر شبیه ساعت‌های روزمره شوند تا بتوانند جای این ساعت‌ها را به‌تدریج بگیرند، شروع به تولید ساعت‌های هوشمند با صفحه‌‌های گرد کردند. کاری که سامسونگ هم در هنگام طراحی Gear S2 انجام داد و بازار ساعت‌های هوشمند به این نتیجه رسید که ایده‌ی دایره شدن صفحه‌ی ساعت هوشمند، ایده‌ی بدی هم نبوده است. این شرکت‌ها قلب ساعت‌های هوشمند خود را در بدنه‌های متفاوتی قرار دادند تا بتوانند تمام سلیقه‌ها را پوشش دهند.

ZenWatch

ایسوس ZenWatch 2

از مرغوب‌ترین انواع چرم و فلز تا جذاب‌ترین رنگ‌های پلاستیک و سیلیکون در ساخت این ساعت‌ها به کار رفت تا خانم‌ها و آقایان در هر سنی که هستند یکی از ساعت‌ها را به دست داشته باشند. در این میان برندهایی مثل ال‌جی تنها با یک مدل ساده در این بازار حاضر شدند و برندهایی مثل ایسوس (با سری ZenWatch)، سعی کردند تا احساس یک ساعت لاکچری را به کاربر خود القا کنند.

نام‌های دیگری در دنیای ساعت‌های هوشمند

برندهای کمتر‌شناخته‌شده‌ای نیز با وجود گم‌نامی، ساعت‌های هوشمند جالب توجهی را به بازار عرضه کردند. برخی از این برندها مانند «مای‌کرونوز» (MyKronoz) با نوآوری‌هایی که در طراحی و کارایی داشتند امروزه در بازار برای خود اسم و رسمی دست‌وپا کرده‌اند.

Kronoz

مای کرونوز مدل ZeClock

مای‌کرونوز توانست در یکی از مدل‌هایش با ادغام ساعت عقربه‌ای با هوشمند یکی از اتفاقات این بازار را رقم بزند و در نسل‌ جدید این ساعت محبوب که «زی‌کلاک» ZeClock نام دارد، می‌توان نگین‌های جذاب و درخشان سواروفسکی را نیز مشاهده کرد. اما با گشتن در زوایای این بازار به نام‌های ناشناخته‌تری نیز برخورد می‌کنیم. نام‌هایی مانند «لِمفو» (Lemfo) که طراحی فوق‌العاده و کارایی بسیار بالا دارند. از نکات جذاب این نام‌های کمتر شناخته شده، قابلیت سازگاری اکثر آن‌ها با هر دو دسته از تلفن‌های هوشمند مطرح بازار، یعنی آیفون و تلفن‌های اندرویدی است. این ساعت‌ها با وجود قیمت پایینی که دارند، اعلان‌ها را نشان می‌دهند، قابلیت خواندن پیام، ایجاد و رد تماس دارند و تقریبا مانند تمام ساعت‌های هوشمند، با اپلیکیشن‌های سلامتی که روی آن‌ها نصب شده، یار مناسبی برای فعالیت‌های روزمره و ورزشی کاربر خود هستند.

معضلی به نام باتری

یک نکته‌ی مهم در مورد ساعت‌های هوشمند باتری آن‌هاست. ساعت‌های هوشمند از طرفی جثه‌ای کوچک دارند و باتری آن‌ها نمی‌تواند زیاد بزرگ باشد. از طرفی ساعت هوشمند یک دیوایس الکترونیکی است که از طریق امواج ارتباطی مدام به تلفن همراه یا شبکه‌های بی‌سیم وصل است. رقابت سختی بین شرکت‌های ساخت ساعت هوشمند برقرار است تا بتوانند برنده‌ی نبرد «عمر طولانی‌تر باتری» باشند و در این میان اپل و سامسونگ با آخرین نوآوری‌ها در صدر جدول بهترین باتری برای ساعت هوشمند ایستاده‌اند.

بسته به نیاز، سیستم عامل تلفن همراه هوشمند و البته سلیقه و توان مالی کاربر، انتخاب‌های متنوعی برای خرید یک ساعت هوشمند وجود دارد پیشنهاد می‌کنیم نگاهی به ساعت‌های هوشمند موجود در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا بیندازید.



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۱۷ دیدگاه
  1. پیام

    مشکل اسمارت واچ های سامسونگ سیستم عامل تایزن هست که فقط سامسونگ داره روی اسمارت واچ هاش استفاده میکنه و یک سیستم عامل استاندارد نیست و ممکنه مثل گوشی هایی که با تایزن بیرون داده بود به شکست بخوره و ادامه نده و در حد آندروید wear که روی بسیاری از اسمارت واچ هاست با آندروید و گوشی های آندرویدی انطباق کامل نداره. مشکل اپل و اسمارت واچ های اپل هم وابستگی کامل به ios و آیفون است و قیمت سرسام آور ساعت هاش است که ویژگی خاصی نداره ولی قیمت خیلی بالایی داره و مثلا در بحث باطری سونی با اسمارت واچ ۳ بیشتر از دو برابر اپل شارژ هی داره.با توجه به نظر بقیه دوستان و تجربه شخصی خودم، سونی در بحث ساعت های هوشمند و بخصوص بر اساس آندروید wear، گزینه بسیار مناسبی است، هم از نظر قیمت و هم کارایی.

  2. احسان

    منم اخیرا اسمارت واچ سونی۳ را بعد کلی تحقیق خریدم و باید بگم واقعا فوق العاده است….

  3. دانلود فیلم

    جی ال ایکس واچ یادتون رفته 😀

  4. امین

    واقعا برای ویندوز هیچی نیست؟؟؟

  5. پیام

    اسمارت واچ سونی از قلم افتاده…. به نظر بنده بهترین گزینه در حال حاضر این اسمارت واچ ۳ سونیه….بهترین باتری و GPS و WiFi و صفحه نمایش بسیار کم مصرف بخصوص در حالت همیشه روشن و قیمت مناسب. بخصوص بند فلزی اون که بسیار شیک و کلاسیک هست. همچنین قابلیت چند هسته ای که داره و با تست بنچ مارک قابل اثباته… برعکسه ساعت ایسوس و هواوی که ظاهر دارند و کلا تمام سیستم به صورت تک هسته ای است.

  6. شایان داودی

    مایکروسافت بند کو؟ 😐

  7. پدرام

    با تجربه بنده,اسمارت ماچ ۳ سونی گزینه خوبی است که تنها و یا یکی از معدود اسمارت واچ هایی است که مجهز به GPS است و به این شکل میتونید فعالیت های ورزشی را بدون نیاز به حمل گوشی انجام بدید و کارایی و فعالیت بدنی خودتون را با نرم افزار هایی مثل Goole Fit و دیگر نرم افزارهای مشابه که روی این اسمارت واچ قابل نصب است, اندازه گیری کنید. همچنین یکی از بهترین اسمارت واچ ها در زمینه شارژ دهی است. بین ۲ الی ۴ روز و با توجه به استفاده از اسمارت واچ, شارژدهی دارد.

    1. امیر

      همینطور میشه با استفاده از GPS اسمارت واچ ۳ و با استفاده از گوگل مپ که روی اسمارت واچ هست و نقشه هایی ذخیره شده در ساعت، بدون نیاز به همراه داشتن گوشی، مسیربابی کرد…

  8. آرمین

    در زمینه باتری بهتر از هر دو برند سامسونگ و اپل, سونی قرار داره با Smartwatch 3 که فوق العاده عمل کرده و بطور کلی بیشتر از دوبرابر اپل اسمارت واچ بازدهی باتری داره.باتری اسمارت واچ سونی هم ظرفیت بالاتری داره و هم تکنولوژی صفحه نمایش از نوع transreflective هست که به برتری سونی در زمینه شارژدهی بهتر کمک کرده. قیمت این اسمارت واچ هم حتی با بند فلزی, از هر دوی این این اسمارت واچهای اپل و سامسونگ پایین تر است.

    1. حافظ موسوي

      گفته های تبلیغاتی و روی کاغذ رو باور نکنید ! روی کاغذ گوشی سامسونگ اس تری مینی از آیفون ۵ اس قویتره !!!!!

      1. آرمین

        آقا چی میفرمایید ؟؟؟!!!! در حال حاضر دارم از اسمارت واچ ۳ استفاده میکنم و از روی کاغذ و حدس و خیال نیست….

    2. آرمین

      من هم اسمارت واچ ۳ را اخیرا تهیه کردم و استفاده میکنم. فوق العاده گجت خوبی است و باتری و تکنولوژی صفحه نمایش جالبی داره . در واقع دو صفحه نمایش رو ی هم قرار گرفته که یکی مثل بقیه اسمارت واچ ها است و رنگی است و یکی هم مثل ساعت های تک رنگ قدیمی که بسیار کم مصرفه و میشه همیشه روشن نگه داشته بشه که بسیار کم مصرفه و میتونه ساعت واطلاعات دیکه را بدون روشن کردن صفحه نمایش نشون بده و مثل یک ساعت واقعی همیشه روشن باشه. حالت گرافیکی و رنگی هم موقعیکه شما دکمه کنار گوشی و یا دو بار ضربه به صفحه میزنید فعال میشه. به نظر بنده بهترین گزینه این ساعت هوشمنده و بسیار منحصربفرده و سونی از تجربه ساعت های قبلی خودش خوب استفاده کرده. بقیه ساعت های موجود خیلی پر زرق و برق هستند ولی به سرعت باطری خالی میکنند. در حالیکه در استفاده معمولی ساعت هوشمند سونی ۳ از ۲ الی ۴ و حتی ۵ روز باطری نگه میداره. اگر فقط بعنوان ساعت استفاده بشه و مدام در حالت تک رنگ باشه تا ۵ روز هم جواب میده ولی اگر با ساعت کار کنید و خاموش روشن کنید و به مد صفحه رنگی برید و برگردید تا ۲ الی ۳ روز باطریش دوام میاره. در حالیکه بهترین اسمارت واچ های بازار مثل اپل در این حالت شارژی بیشتر از یک روز نخواهد داشت. در واقع سونی یک امسارت واپ واقعی را با تجربه قبلی و نیاز دراز مدت کاربران طراجی و ساخته است.

    3. حمید

      آقای آرمین من هم اسمارت واچ ۳ را دارم استفاده میکنم ولی با بند سیلیکونی. در یک کلام فوق العاده است. سبک و روان و شارژدهی خوب از ویژگی های این ساعت هوشمنده. البته قابلیت GPS هم خیلی کاربردیه و گام شمار بسیار دقیقی هم داره.

    4. parham

      بله شما درست می فرمایی اسمار ت واچ ۳ عالیه

      1. parham

        alie

    5. آنیتا

      یک نکته ای که برای من خیلی جالب هست اینه که ساعت هوشمند سونی که من دارم (Smartwatch 3) به خاطر اینکه از رابط microUSB استفاده میکنه همانند اکثر گوشی ها, میشه برای شارژ از شارژر گوشی استفاده کرد و کمتر از یک ساعت با هر شارژی شارژ میشه. بررسی که انجام دادم مثلا ساعت اپل باید ۲.۵ ساعت به شارژر وصل باشه تا کامل شارژ بشه و چون بصورت القایی هست باید شارژ خودش همراهت باشه و اگر جایی شارژ ساعت هوشمندت (در اینجا ساعت اپل) تموم بشه و بخوای شارژ کنی و شارژرت همراهت نباشه, ساعت بلا استفاده خواهد بود. البته چون سرعت شارژ خالی کردن ساعت اپل بالاست و کمتر از یک روز هست, باید مدام یک شارژر جدا براش, همراهت باشه. ولی سونی این مشکل را نداره و در هر جایی یک شارژر معمولی گوشی برای شارژش پیدا میشه و به سرعت و کمتر از یک ساعت هم فول شارژ میشه .البته در استفاده یکسان از هر دو ساعت, سرعت باطری خالی شدن سونی هم خیلی کمتر از اپل است.

  9. علیرضا پورمجیب

    ممنون از دیجیکالا برای مقاله های خوب برند ما کرونوز رو نمیشناختم. خیلی ساعتش باحاله

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما