خرید یک استارت‌آپ جدید توسط اپل؛ یکی از ویژگی‌های آیفون ۲۰۲۰ فاش شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه
اپل

معمولا پس از این که اپل کمپانی‌های کوچک و استارت‌آپ‌ها را به مالکیت خود درمی‌آورد؛ کمتر از یک سال بعد، این خرید کوپرتینویی‌ها به معرفی یک ویژگی برای آیفون یا رونمایی از یک سرویس جدید ختم می‌شود. یکی از بهترین نمونه‌ها برای این گفته، خرید کمپانی یک فعال در حوزه بیومتریک با نام AuthenTec بود که در سال ۲۰۱۲ و به مبلغ ۳۵۶ میلیون دلار توسط اپل خریداری شد. یک سال پس از خرید این شرکت، فناوری Touch ID به عنوان برگ برنده آیفون ۵ اس رونمایی شد.

حتی قبل‌تر و در زمان حیات استیو جابز نیز چنین سیاستی وجود داشت که نمونه بارز آن خرید SIRI در آوریل ۲۰۱۰ و به مبلغی نامشخص بود. کمپانی SIRI در آن زمان یک اپلیکیشن موبایلی را در اپ استور ثبت کرده بود که هم‌نام خود شرکت بود و قصد داشت این اپلیکیشن را برای اندروید و گوشی‌های بلک‌بری نیز عرضه کند. اما پس از خرید این شرکت توسط اپل، یک سال بعد آیفون ۴ اس با دستیار صوتی مجازی خود از راه رسید.

از دیگر مثال‌های معروف می‌توان به خرید کمپانی اسرائیلی LinX Computational Imaging Ltd به مبلغ ۲۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۵ اشاره کرد که به بهبود تجربه عکاسی در آیفون منجر شد. سال گذشته نیز اپل مبلغ نامشخصی را برای خرید Texture صرف کرد. Texture شرکتی بود که به کاربران اجازه می‌داد با پرداخت حق اشتراک، به بیش از ۲۰۰ مجله دسترسی دیجیتالی داشته باشند. چند ماه بعد از این اتفاق، در شایعات اعلام شد که اپل قصد دارد از این شرکت برای راه اندازی سرویس اشتراکی جدیدی به نام اپل +News استفاده کند و در نهایت این شایعات به واقعیت بدل شد.

اگر روند گذشته ادامه داشته باشد، آیفون‌های ۲۰۲۰ به تکنولوژی واقعیت افزوده جدیدی مجهز خواهند شد!

اگر اپل همچنان به این روند وفادار بماند، احتمالا در iOS 14 و آیفون‌های سال بعد شاهد حضور نسل جدید انیموجی و میموجی خواهیم بود. اپل به تازگی به CNBC اعلام کرده که کمپانی IKinema را خریده است، اما مبلغ پرداخت شده را اعلام نکرد. در میان تکنولوژی‌هایی که این شرکت توسعه داده است، می‌توان به سیستمی اشاره کرد که چهره ثبت شده افراد در ویدیوها را به کاراکترهای انیمیشنی تبدیل می‌کند. کمپانی بریتانیایی IKinema خود را به عنوان شرکتی معرفی می‌کند که «به تولید کنندگان نسل بعدی بازی‌ها و تجربه‌های واقعیت مجازی کمک می‌کند تا آزادی و دسترسی شگفت انگیزی را ارائه کنند». البته این شرکت، اولین شرکت گرافیکی فعال در زمینه انیمیشن‌های سه بعدی نیست که به مالکیت اپل درآمده است. در سال ۲۰۱۵، این غول دنیای فناوری به خرید FaceShift اقدام کرد؛ شرکتی که با توسعه فناوری خاص خود می‌تواند در لحظه حالات چهره شخص را ثبت کند. در نهایت تکنولوژی مذکور به خلق انیموجی و میموجی توسط اپل منجر شد.

اما IKinema در بیانیه‌ای در تعریف از خود، این‌چنین می‌گوید:

فناوری IKinema توسط تیم‌های توسعه دهنده در جهان پذیرفته شده است تا از طریق آن، با ارائه نتایج با وضوح بالا در حرکات شخصیت‌ها و غوطه‌ور شدن بازیکن در جهان‌های متحرک بازی‌ها، به بازی‌ها حیات ببخشند. این شامل کاهش قابل توجه هزینه و تسریع مراحل تولید نیز هست که سرعت عرضه بازی به بازار را تا ۵ برابر (یا بیشتر)، افزایش می‌دهد.

با ورود به وب‌سایت IKinema نمی‌توان سوابق فعالیت این شرکت را مشاهده کرد، زیرا وب‌سایت در حال حاضر غیر فعال است. اما با توجه به ویدیو‌هایی که این شرکت در یوتیوب منتشر کرده است، می‌توان به گوشه‌هایی از ویژگی‌های فناوری انیمیشن‌های سه بعدی آن پی برد. یکی از این ویدیوها به ما نشان می‌دهد که چگونه می‌توان حرکات انسان را در لحظه به حرکات یک شخصیت یا حتی یک درخت انیمیشنی تبدیل کرد.

با مرور بعضی از ویدیوهای این شرکت، دریافتیم که اپل قرار است از فناوری IKinema برای بهبود نسل آینده انیموجی و میموجی استفاده کند. انیموجی‌ها در واقع ایموجی حیوانات متحرکی هستند که حرکات صورت کاربر را تقلید می‌کنند. میموجی‌ها نیز ایموجی‌های متحرکی هستند که با شناسایی و رهگیری چهره کاربر، تصویری انیمیشنی از او ارائه می‌کنند که با چهره واقعی‌اش شباهت دارد.

میموجی- اپل

ویدیوهای مذکور بعضی از حقه‌های پرده سبز را نیز به نمایش می‌گذارند که اپل می‌تواند از آن‌ها برای تولید محتوا برای سرویس استریم ویدیو اپل تی‌وی پلاس یا تولید بازی برای اپل آرکید استفاده کند. البته این شرکت هنوز هیچ عنوانی برای آرکید توسعه نداده است و به نظر می‌رسد فعلا حتی تصمیمی هم برای آن ندارد. اما اگر فناوری IKinema به کمک اپل بیاید، ممکن است در آینده تلاش‌های جذابی را از سوی کوپرتینویی‌ها مشاهده کنیم.

در نهایت شاید جالب باشد بدانید که بزرگ‌ترین خرید اپل تا به این لحظه، خرید Beats Audio به مبلغ ۳ میلیارد دلار بود که در ماه مه سال ۲۰۱۴ به ثبت رسید. هدف اپل از خرید این شرکت، دسترسی به Beats Music بود که در آن زمان تنها ۱۱۱ هزار عضو داشت. تقریبا بیش از یک سال بعد، سرویس اپل موزیک راه اندازی شد که اکنون یکی از سرویس‌های مطرح در زمینه استریم موسیقی است.

منبع: Phone Arena



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۳ دیدگاه
  1. مصطفی

    دقیقا چه اصراری بود که بگید شرکت اسراییلی؟!

    1. فرهاد

      ببخشید شما فکر کنید شرکت قرقیزستانی گفته

    2. کاربر عزیز، این خبر ترجمه شده و در متن منبع خبر این مطالب ذکر شده بود که می‌تونید با مراجعه به لینک انتهای مطلب این مورد رو بررسی کنید. همین‌طور که IKinema رو یک شرکت بریتانیایی معرفی کرده. مقصود منبع از عنوان ملیت این شرکت‌ها این بود که در خارج از آمریکا بودن ولی توسط اپل خریداری شدن.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X