با تسلا مدل ۳ بیشتر آشنا شویم
وقتش رسیده که ببینیم کارشناسان حوزهی خودرو چقدر درست پیشبینی میکردند. گفته بودند که موفقیت تمام مدلهای تسلا یک طرف و محصول جدیدش یعنی مدل ۳ طرف دیگر. آنها امید داشتند که با معرفی مدل الکتریکی جدید این شرکت آمریکایی یعنی تسلا مدل ۳، سرعت پیشرفت خودروهای پاک بیشتر از قبل شود. آنها همچنین گفته بودند که به دنبال همین اتفاق تسلا هم میتواند استقبال گرمی از سوی مردم را پذیرا شود و فروش بیشتری را حتی نسبت به قبل تجربه کند.
تسلا مراسمی ترتیب داده و ۳۰ دستگاه اول خریداری شده توسط مشتریان را در این مراسم به آنها تحویل داده است. صاحب اولین مدل ۳ تسلا، خود مدیرعامل این شرکت یعنی ایلان ماسک بود. او زودتر از هرکسی اتومبیل خود را تحویل گرفت و احتمالا وقتی سوار ماشین شرکت خودش شده، احساس کرده که خوشبختترین سرمایهدار دنیا است! شرکتی که ارزش سهام بازارش حتی از شرکتهای اصیل و قدیمی فورد و جنرالموتورز هم جلوتر زده و آیندهی روشن خودروهای الکتریکی را در آیندهی نزدیک نشان میدهد.
حالا اطلاعات دقیقی در مورد این خودرو منتشر شده که میخواهیم نگاهی کلی به آنها داشته باشیم؛ همانطور که پیش از این گفته بودیم، نمونهی استاندارد تسلا مدل سه، ۳۵ هزار دلار قیمت دارد. گارانتی این خودرو به صورت ۴ سال/ ۵۰ هزار مایل (۸۰ هزار کیلومتر است) اعلام شده است. باتری این خودرو گارانتی ۸ ساله/۱۰۰ هزار مایل (۱۶۰ هزار کیلومتر) دارد. برای سنجش میزان گارانتی این شرکت، بد نیست به ایرانخودرو اشاره کنیم که عموم محصولات این شرکت گارانتی ۲ ساله یا ۴۰ هزار کیلومتر دارند.
مدل استاندارد تسلا مدل ۳ برای رسیدن از حال سکون به سرعت ۹۷ کیلومتر بر ساعت، ۵.۶ ثانیه زمان لازم دارد. حداکثر سرعت این خودرو ۱۳۰ مایل بر ساعت (۲۱۰ کیلومتر بر ساعت) اعلام شده است. باتریهای این خودرو توانایی پیمایش ۲۲۰ مایل یا ۳۵۴ کیلومتر را دارند. به ازای هر ساعت شارژ خودرو توسط برق منزل (با مشخصات ۲۴۰ ولت و ۳۲ آمپر) توانایی پیمایش مسافت ۴۸ کیلومتر را به تسلا مدل ۳ میدهد.
تسلا مدل ۳ به صفحهنمایش لمسی ۱۵ اینچی و سیستم تهویه مطبوع دوگانه مجهز شده است. کنسول میانی این خودرو، از فضای بار و ۲ پورت USB بهره میبرد. تسلا مدل ۳ قابلیت اتصال به Wi-Fi و اینترنت LTE دارد. ریموت این خودرو کیلس است و صاحب خودرو میتواند به کمک اپلیکیشن تسلا در گوشی خود، تهویهی اتومبیل را تنظیم کند. بعضی از تنظیمات خودرو حتی توسط سیستم صوتی هم قابل کنترل شدن هستند.
تسلا مدل ۳ به منظور حفظ ایمنی بیشتر سرنشینان، به ۸ دوربین، یک رادار جلویی و ۱۲ سنسور فراصوت مجهز شده تا احتمال برخورد اتومبیل به موانع اطراف به حداقل حد ممکن برسد. این ویژگیها در کنار ترمز اضطراری، ۶ کیسهی هوای جلو و ۲ کیسهی هوای پردهای، امنیت بیشتر سرنشینان تسلا مدل ۳ را تضمین میکند. سیستم کنترل کشش و پایداری الکترونیکی، ترمزهای دیسکی ضدقفل چهار چرخ، سیستم هشدار ضدسرقت و سیستم نظارت بر فشار باد تایرها از ویژگیهای ایمنی این خودرو هستند تا از بروز هرگونه مشکل فنی و خطر احتمالی جلوگیری شود.
تمام چراغهای بیرون این خودرو کامل LED هستند. سایز رینگ استاندارد این خودرو ۱۸ اینچی است و مشتریان میتوانند با ۱۵۰۰ دلار هزینهی بیشتر، رینگهای اسپرت ۱۹ اینچی را برای ماشینشان سفارش دهند.
علاقمندان همچنین میتوانند با ۹ هزار دلار هزینهی بیشتر، مدل قدرتمند باتری این خودرو را سفارش دهند؛ قدرت پیمایش ۳۱۰ مایل (حدود ۵۰۰ کیلومتر)، سرعت سوپرشارژ حدودی ۲۷۲ کیلومتر تنها در ۳۰ دقیقه، سرعت شارژ خانگی ۶۰ کیلومتر به ازای هر ساعت شارژ، ویژگیهای این باتری قدرتمند هستند. این باتری قدرتمند، شتاب صفر تا ۹۷ کیلومتر بر ساعت این خودرو را از ۵.۶ به ۵.۱ ثانیه کاهش میدهد. همچنین حداکثر سرعت این خودرو به ۱۴۰ مایل بر ساعت (۲۲۴ کیلومتر بر ساعت) میرسد. رنگ مشکی (Solid Black) تسلا مدل ۳ به عنوان رنگ استاندارد درنظر گرفته شده و مشتریان میتوانند با ۱۰۰۰ دلار هزینهی بیشتر صاحب تسلای مدل ۳ در یکی از رنگهای خاص نقرهای متالیک (Silver Metallic)، نقرهای تیره متالیک (Midnight Silver Metallic)، سرمهای متالیک (Deep Blue Metallic)، سفید (Pearl White Multi-Coat) و قرمز (Red Multi-Coat) شوند.
یک پکیج پریمیوم با قیمت ۵ هزار دلار از تجهیزات بیشتر هم در اختیار علاقمندان قرار میگیرد؛ بهطوریکه از ویژگیهای این پکیج میتوانیم به صندلیهای گرمکن، صندلیهای جلو با ۱۲ حالت تنظیم برقی، آینههای جانبی با قابلیت گرمکن، دکور چوبی کابین و ۲ پورت USB بیشتر، سیستم پریمیوم صوتی با اسپیکر و سابووفرهای قدرتمند اشاره کنیم.
اگر به دنبال رانندگی بیدرد و سر هستید، با سه هزار دلار هزینه ناقابل میتوانید سیستم رانندگی خودکار (Enhance Autopilot) را سفارش دهید. این یعنی تسلا مدل ۳ میتواند به طور خودکار پارک شود، سرعت مناسب در ترافیک را تنظیم کند، در خطوط رانندگی کند و میتواند حتی درصورت نیاز بهطور خودکار از خطوط خارج و به خروجیهای اتوبانها تغییر مسیر دهد.
در پایان اگر بازهم به دنبال خرج هزینهی اضافی هستید، ایرادی ندارد. سیستم رانندگی تمام خودکار تسلام مدل ۳ با قیمت ۳۰۰۰ هزار دلار به اضافهی ۵۰۰۰ هزار دلار پکیچ قبلی برایتان آب میخورد. این یعنی دیگر نیازی نیست به عنوان راننده کاری انجام دهید، فقط در خودرو بنشینید و به کارهایی که دوست دارید برسید تا زمانیکه به مقصد برسید. اگر خطری امنیت خودرو را تهدید کند، اتومبیل بهصورت هوشمند وارد عمل میشود اما برای امنیت بیشتر، با هشدارهای صوتی به راننده آگاهی میدهد تا حواسش به رانندگی باشد و واکنشی موثر برای هدایت اتومبیل از خود نشان دهد.
نظر شما در مورد اتومبیلهای الکتریکی چیست؟ به نظر شما رانندگی با خودروهای الکتریکی و خودران هیجانانگیز است یا بنزینی با تنظیمات دستی؟
منبع: insideevs
جناب آرین فقط یک نمونه از هزاران نخبه و نابغه ای است که سالانه از کشور فراری می شوند.اگر چنین نخبه هایی در کشور می ماندند و از آنها استفاده می شد،وضعیت اقتصادی کشور بسیار بسیار بهتر از این بود.خود ایشان می گفتند که در این دولت، مرا تهدید به مرگ کردند و کارخانه ام را از من گرفتند و الان ایشان در آلمان زندگی می کنند…واقعا جای تاسف دارد…
ببخشید فقط ربط عکس آخر رو نفهمیدم
بیچاره جمشید آرین عزیز که انقدر اذیتش کردند تا از کشور رفت وگرنه الان تو کشور ما هم میتونستیم ماشین های برقی و هوشمند خوبی درست کنیم
خیلی عالی بود ولی بعضی آپشناش واقعا گرونه اخه به خاطر تغییر رنگ ماشین مجبوریم ۴ملیون تومن پول اضافه بدیم؟؟رانندگی و داشتن این جور ماشین میتونه تجربه جدیدی باشه ولی هیج وقت نمیتونی لذت رانندگی یه موستانگ رو تجربه کنی
فقط میتونم بگم عالیییییییی
آینده ی نه چندان دور در تسخیر خودروهای تمام الکتریک خودران خواهد بود قطعا!
اما خودروسازان ما همچنان در حال رونمایی از موتور ۱ لیتری بنزینی کم مصرف هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!