نگاهی به سرویس WeTransfer؛ ارسال فایل‌های بزرگ مثل آب خوردن

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

فرض کنید یک فایل حجیم چندصد مگابایتی دارید و می‌خواهید آن را در چند ثانیه انتخاب و برای کسی ایمیل کنید. برای این کار چندین روش وجود دارد. اما ما این‌جا یکی از ساده‌ترین راه‌ها را به شما معرفی می‌کنیم. ارسال فایل‌های بزرگ با WeTransfer ساده‌تر از آن‌چیزی است که می‌توانید فکرش را بکنید.

‌‌‌

برای ارسال فایل‌های بزرگ، راه‌های مختلفی وجود دارد. هر کدام از این راه‌ها مشکلات خاص خود را دارند. به‌طور مثال در ایمیل‌ها نمی‌توانید فایل‌های حجیم را پیوست کنید. سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری هم نیاز به ثبت نام و داشتن حساب کاربری دارند. در این بین، برخی سرویس‌ها هستند که به ساده‌ترین شکل ممکن مشکل شما را حل می‌کنند. «وی ترنسفر» (WeTransfer) یکی از محبوب‌ترین سرویس‌ها ازاین‌دست است. به‌کمک WeTransfer به‌راحتی و بدون نیاز به ساخت حساب کاربری، فایل‌های حجیم خود را برای ایمیل‌های موردنظرتان ارسال می‌کنید. استفاده این سرویس، هم از طریق وب‌سایت و هم از طریق اپلیکیشن امکان‌پذیر است. فایل‌های ارسالی شما بعد از گذشت ۷ روز، به‌صورت خودکار از سرورهای WeTransfer پاک می‌شوند.

2

برای استفاده از سرویس تحت وب، به وب‌سایت www.wetransfer.com بروید. همان‌طور که می‌بینید همه‌چیز دم‌دست و ساده است. روی کلید Add files کلیک کنید. در پنجره‌ی بازشده، فایل‌های موردنظرتان را انتخاب کنید. امکان انتخاب فولدر زیپ‌شده (Zip) هم وجود دارد. شما می‌توانید این فایل (یا فایل‌ها) را به ۲۰ مخاطب ارسال کنید. تنها کافیست آدرس‌های ایمیل آن‌ها را وارد کنید. فیلد بعدی هم مخصوص ایمیل خودتان است. اگر دوست داشتید می‌توانید پیام کوتاهی را هم در آخرین فیلد بنویسید. حال برای ارسال فایل‌ها بر روی دکمه‌ی Transfer کلیک کنید. اگر بخواهید لینک دانلود را داشته باشید، باید روی کلید معروف اشتراک‌گذاری در گوشه‌ی سمت چپ کلیک کنید و سپس به‌جای ایمیل، گزینه‌ی لینک را انتخاب کنید. این‌جا دو نکته‌ی مهم وجود دارد: وقتی فایل توسط مخاطب‌تان دریافت شد، شما از طریق ایمیل از این موضوع مطلع می‌شوید. درصورتی‌که مخاطب‌تان فایل شما را دانلود کرد، شما با ایمیل جداگانه‌ای باخبر خواهید شد. اما نکته‌ی دوم؛ اگر قبل از ارسال، گزینه‌ی لینک را انتخاب کرده باشید، سرویس به شما یک لینک منحصربه‌فرد می‌دهد. حالا شما می‌توانید این لینک را برای هر کسی که دوست دارید ارسال کنید.

Untitled-1

سرویس WeTransfer یک نسخه‌ی پلاس (Plus) هم دارد که برای آن باید کمی پول پرداخت کرد. با سرویس پلاس شما می‌توانید هر بار ۲۰ گیگابایت را تا حداکثر برای ۱۰۰ مخاطب ارسال کنید. در این حالت امکان اضافه کردن پسورد هم وجود دارد. نسخه‌ی پلاس شباهت زیادی به سرویس‌های ذخیره‌سازی مطرح مثل «گوگل درایو» یا «دراپ‌باکس» دارد. در مدل پولی، شما بر روی فایل‌های آپلودشده‌تان کنترل کامل خواهید داشت.

از دید ما سرویس‌های ابری گوگل درایو، وان‌درایو، دراپ‌باکس و آی‌کلود نسبت به سرویس پولی WeTransfer برتری دارند. اما در مدل رایگان، WeTransfer انتخاب بسیار مناسبی است.

سرویس WeTransfer از ابتدا به‌خاطر سادگی وبسایت‌اش مطرح شد. اما اخیرا اپلیکیشن‌های این سرویس هم در اختیار کاربران قرار گرفته. شما هم در اندروید و هم در iOS‌ می‌توانید از WeTransfer استفاده کنید.

ios

اپلیکیشن WeTransfer بسیار ساده طراحی شده. این سادگی بیش‌از‌حد حتی بعضی وقت‌ها آزاردهنده است! شما با اجرای اپلیکیشن، با لیستی از تصاویر و ویدیوهای خود روبرو می‌شوید. کافیست مجموعه‌ای از آن‌ها را انتخاب کرده، آدرس مخاطبان خود را وارد و درچشم‌به‌هم‌زدنی فایل‌های‌تان را ارسال کنید. از این طریق می‌توانید هر بار ۱۰ گیگابایت را ارسال کنید؛ البته اگر اینترنت‌تان کم نیاورد!

Label_Downlaod2

Label_Downlaod

‌‌‌

وقتی صحبت از ارسال فایل‌ باشد، برخی مستقیم به سراغ ایمیل می‌روند. اتفاقا کار درستی هم می‌کنند. ایمیل‌ها همچنان امن‌ترین و بهترین کانال برای ارسال فایل هستند. بااین‌حال یک نکته‌ی دردسر زا در مورد ایمیل وجود دارد. تقریبا در اکثر سرویس‌های ایمیل امکان پیوست فایل‌های بزرگ وجود ندارد. البته ارایه‌دهندگان سرویس‌های ایمیل راه‌حل آسانی را پیش روی شما قرار می‌دهند. آن‌ها به شما پیشنهاد می‌دهند که ابتدا فایل خود را بر روی یک سرویس ابری آپلود کرده و سپس لینک آن فایل را برای مخاطبتان ارسال کنید. این‌کار بسیار رایج است. اما بعضی وقت‌ها دلایلی هستند که ما را مجاب می‌کنند قید ایمیل و حساب کاربری را بزنیم. سرویس WeTransfer بسیار ساده و دم‌دست است. شما با استفاده از این سرویس، به ثبت نام و ایجاد حساب کاربری نیازی ندارید. شما تقریبا ناشناس باقی می‌مانید. ذخیره‌سازی دایمی هم صورت نمی‌گیرد؛ یعنی فایل‌های شما پس از ۷ روز از روی سرور پاک می‌شوند. اما مدل پولی این سرویس، آن‌قدرها ما را برای استفاده متقاعد نمی‌کند. در سطوح حرفه‌ای‌تر، هنوز سرویس‌های معروفی مثل دراپ‌باکس برتری دارند.



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۱۱ دیدگاه
  1. علی رضا

    با سلام، لطفاً راهنمایی کنید

    ترکیه بودیم عکسهای خانوادگی مون رو عکاس از

    این نرم افزار به جیمیل ام ارسال کرد چندین بار

    عکسها رو باز کردم و دیدم ولی متاسفانه

    دانلودشون نکردم الان همه عکسها حذف شدن

    آیا راهی هست تا دوباره اونا رو برگردونم؟

  2. امیر

    برای من در این فضا فایل ارسال کردند چطور دریافت کنم؟

  3. داریوش

    چگونه میتوانم در وی ترانسفر ثبت نام کنم؟
    آیا هزینه دارد؟

    1. اعظم

      ارسال فایل در وی ترانسفر تا ۲ گیگابایت رایگان است و هزینه ای ندارد. نیاز به ثبت نام هم ندارد

  4. داریوش

    چگونه میتوانم در وی ترانسفر ثبت نام کنم؟
    هزینه دارد؟

  5. bijan

    سایت ارسال فایل زیاده ولی این یه چیز دیگس

  6. تی‌تی‌بول

    سرویس بسیار خوبی هست، سپاسگزارم

  7. ali

    باسلام وخسته نباشید هر اطلاعات جدیدی در باره نرم افزار به بازار می آید اطلاع بدهید ممنون

  8. Rivekan

    خیلی عالیه که بخش اخبار از سایت اصلی جدا شده گاها که برای خرید یا برسی کالا به سایت مراجعه میکردم بخش اخبار همیشه برای من جذاب بود پوشش سریع و بی طرفی از مزیت های بخش اخبار سایت بود / با این که دیجی کالا مگ تازه کاره و حتما در اینده پیشرفت خواهد کرد ولی لطفا هر چه سریع تر بخش ثبت نام کاربران رو اضافه کنید در حالی که سایت های رقیب با قلم جانبدارانه تعداد زیادی از کاربران خودشونو از دست دادند سایت شما میتونه با اخبار پوشش و برسی های منصفانه تعداد زیادی از کاربران رو جذب کنه.

  9. مهران

    بابت احترام به مخاطبین متشکریم ، بالاخره لینک دانلود اپ ها هم اضافه شد ، خیلی هم عالی (:

  10. احمد معماری

    سلام
    از مطالب خوبتون خیلی تشکر میکنم. اگر ممکنه بیشتر راجع به اپلیکیشن مطلب بنویسید.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما