ZTE به ساخت گوشی‌هایی با صفحه نمایش انعطاف‌پذیر ادامه می‌دهد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
گوشی ZTE

شرکت چینی ZTE چند ماه پیش گوشی جدیدی به نام ZTE Axon M را معرفی کرد. محصولی که از دو صفحه نمایش بهره می‌برد و می‌شد آن را از حالت گوشی به حالت تبلت درآورد. حالا به نظر می‌رسد که این شرکت قصد دارد روی ساخت چنین محصولاتی بیشتر سرمایه‌گذاری کند. به تازگی مدیرعامل این شرکت در مصاحبه‌ای گفته شده که شعبه آمریکای شرکت ZTE با استقبال خوبی برای عرضه گوشی Axon M مواجه شد و بازخوردهای بسیار خوبی دریافت کرد. مدیرعامل ZTE به این موضوع اشاره کرد که این شرکت قصد دارد در آینده محصولی تولید کند که بتوان صفحه نمایش آن را واقعا خم کرد. در واقع محصولی که یک صفحه نمایش انعطاف پذیر خواهد داشت.

این خبر در حالی منتشر شده که شرکت سامسونگ چند روز پیش گوشی گوشی گلکسی X را در پشت درهای بسته در نمایشگاه CES 2018 به برخی از خبرنگاران نشان داد. گفته شده این تلفن همراه هوشمند از یک صفحه نمایش انعطاف‌پذیر بهره می‌برد که می‌شود آن را از حالت گوشی به تبلت تبدیل کرد. سامسونگ قبلا گفته بود که این گوشی به صورت محدود تولید می‌شود و تنها ۱۰۰۰ دستگاه از آن راهی بازار خواهد شد. گفته شده این گوشی در سال 2018 راهی بازار خواهد شد. این تلفن همراه هوشمند از رابط کاربری جدیدی هم بهره می‌برد که می‌تواند در حالت گوشی و تبلت به کاربران کمک کند. گفته شده گوشی گلکسی X در حالت تبلت به یک تبلت 7 اینچی تبدیل می‌شود.

بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که سامسونگ در نمایشگاه CES از یک صفحه نمایش 65 اینچی رونمایی کرد که می‌شود آن را خم کرد. بعید نیست که از این صفحه نمایش در گلکسی X‌ استفاده شده باشد.

منبع: engadget



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *تعداد پاسخ به پرسش امنیتی تمام شده است. لطفا مجدد تلاش نمایید.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X