نمایشگر دوم شیائومی می ۱۱ اولترا مثال بارزی از ویژگی بیهوده است
چند روز قبل یک ویدیو از گوشی شیائومی می ۱۱ اولترا منتشر شد که جزئیات طراحی آن را به طور کامل نشان میدهد. مهمترین مشخصهی این گوشی، ماژول دوربین غولپیکر آن است که البته این موضوع به خودی خود اصلا تعجبآور نیست.
بسیاری از پرچمداران اندرویدی از ماژولهای دوربین بزرگی بهره میبرند و شرکتها برای جذب مشتریان، توجه بیشتری به دوربین نشان میدهند. گاهی اوقات هم این حس به وجود میآید که خود گوشی در اولویت بعدی شرکتها قرار گرفته و آنها قصد دارند دوربینهایی که میتوانند به اینترنت وصل شوند، به فروش برسانند.
اما در این میان، شیائومی می ۱۱ اولترا رویکرد عجیب و غریبی را اتخاذ کرده است. ماژول دوربین این گوشی عملا بخش بزرگی از قسمت فوقانی پنل پشتی را اشغال کرده و به غیر از دوربین سهگانه و فلش سهگانه، شاهد نمایشگر ۱ اینچی امولد هستیم که میتواند محتوای نمایشگر اصلی را نشان دهد.
اما سؤال اصلی این است که چرا شیائومی چنین ایدهای را عملی کرده؟ تعبیهی سه دوربین کاملا قابل درک و کاری رایج محسوب میشود. یکی از آنها دوربین پریسکوپی است که با توجه به عدد حک شده در کنار آن، میتواند زوم ۱۲۰ برابری را امکانپذیر کند. همچنین به غیر از دوربین اصلی و پریسکوپی، احتمالا با دوربین اولترا واید یا ماکرو سروکار داریم.
اما هیچگونه نمیتوان تعبیهی نمایشگر ۱ اینچی در این ماژول دوربین را توجیه کرد. اول از همه باید بگوییم که تعبیهی این نمایشگر بسیار کوچک هزینهی ساخت این گوشی را افزایش میدهد و این در حالی است که یکی از مهمترین نقاط قوت گوشی می ۱۱ قیمت زیر ۱۰۰۰ دلار آن است. گفته میشود این نمایشگر قرار است برای ثبت عکسهای سلفی با دوربین اصلی استفاده شود. اما همانطور که میدانید، برای ثبت این گونه عکسها معمولا گوشی را با کمی فاصله نسبت به خود میگیریم و در این حالت، محتوای درون این نمایشگر عملا قابل تشخیص نخواهد بود.
روی هم رفته به غیر از امکان استفاده از دوربینهای اصلی برای ثبت عکسهای سلفی، هیچ دلیل دیگری را برای تعبیهی نمایشگر ثانویه نمیتوانیم مطرح کنیم. بدون شک شیائومی در مراسم معرفی این گوشی دلایل مختلفی را برای تعبیهی این نمایشگر عجیب عنوان خواهد کرد.
این گوشی روی هم رفته یک محصول فوقالعاده به نظر میرسد. شارژ ۶۷ واتی، فیلمبرداری 4k HDR، حالت شب برای فیلمبرداری، باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و نمایشگر QHD+ با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز فقط بخشی از مشخصات این گوشی محسوب میشوند. اما تمام این ویژگیها در گوشی هوشمندی جمع شده که در پنل پشتی آن یک برجستگی عجیب و غریب به همراه نمایشگر ثانویهی بیمصرف دیده میشود.
منبع: Android Central
نمایشگر دوم گوشیم بعد دو سه هفته خراب شده اول ساعتش از کار افتاد و با ضربه زدن روشن نمیشد و فقط برا عکس گرفتن فعال میشد بعد دو روز اون هم خراب شد و دیگه حین استفاده از دوربین هم کار نمیکنه
تنظیماتش رو هم چک کردم
کسی تجریش رو داره؟ با فلش کردن گوشی حل میشه؟
بعد از خرید گوشی و اینکه تو این مدت زمان انقدری که نمایشگر پنل پشتی تو حرفه من به کارم اومده و کارو برام آسان کرده از خواندن این مقاله خیلی ناراحت شدم درسته انتقاد بود اما خیلی از آدمها کار یا ساخت ویدیو براشون آسون تر شده یا اگه قصد خرید گوشی مناسب برای تولید محتوا تو فضای مجازی دارن من حتما پیشنهاد میکنم این کوشی رو مخصوصا اینکه قیمت با گذشت زمان انقدر مناسب شده اما بسیار کم یاب.
داشی مشگل از خودته ایراد الکی نگیر از هنر هشتم شما اگه میتانی یه گوشی ساده درست کن بعد ایراد بنی آفریقایی بزار گوشی مردم افتاد????
واقعا معلومه هیچ چیز از تکنلوژی حالیتون نیست این نمایشگر جانمی بسیار کار بردیه برای انداختن سلفی یه نمایش گر کوچیک به صرفه تر از کار گذاری یه دوربینه ثانیویه که تازه کیفیتش نصبت به دوربین اصلی بسیار پایینه دوم نیاز نیست به قول دوستم تلوزیون ۲۳ اینچ روشن کنی تا فقط ببینی پیام امده یا نه تو مصرف شارژ باطری کمک کنندس بعدش چیز شیکی از اب در امده
این اپشن خیلی عالیه. دیگه نیازی نیست هی صفحه گوشیو روشن کنی ببینی ساعت چنده، یا پیام اومده یا نه، وخیلی چیزای دیگه. مصرف باطری هم خیلی کاهش پیدا میکنه. عالیه
خوش بحالتون ک میاین نظر هم میدین
کارتون چیه ک ب قدری در امد دارین ک توانایی خرید این گوشیهارو دارین بگین یاد بدین ماهم انجام بدیم????
دزدیم خانوم قره خانی
به نظر من هم عالیه و حتی اگر برای خیلیا کاربرد نداشته باشه بغیر از زیبایی و کلاس کار ، میتونه باعث ایجاد ایده های کارامد بشه
آدم نباید از تغییر بترسه و همش دنبال یکنواختی و دستورالعملها باشه
و مطلب بعدی اینکه نویسنده های دیجیکالا لطفا نظر شخصیشون را عنوان نکنن چون اصلا اهمیت نداره.
به نظر من خیلی هم خوبه هروقت بخوای از خودت با دور بین اصلی سلفی بگیری بدون دیدن نمایشگر متوجه میشی که خیلی سخته