ساعت شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4؛ کدام را بخریم؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۴ دقیقه
Xiaomi Watch S1 Vs Amazfit GTR4

در این مقاله به مقایسه دو ساعت هوشمند باکیفیت از دو برند چینی محبوب در دنیای تکنولوژی یعنی شیائومی و امیزفیت می‌پردازیم؛ ساعت هوشمند شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4. دو ساعت هوشمندی که اگر چه در بازار گجت‌های هوشمند از لحاظ قیمتی تفاوت چندان زیادی با یک دیگر ندارند، اما یک سری ویژگی‌های خاص در هر دو ساعت دیده می‌شود که دانستن آن‌ها به شما برای انتخاب گزینه‌ی خرید مناسب‌تر کمک می‌کند. اگر قصد خرید یک ساعت هوشمند پرامکانات از برندهای خوب بازار را دارید، حتما تا انتهای این مطلب همراه ما باشید، چرا که هر دو گجت پوشیدنی جزو پرطرفدارترین ساعت‌های هوشمند بازار هستند.

ساعت هوشمند شیائومی مدل S1 بند لاستیکی
ساعت هوشمند امیزفیت مدل GTr 4

مشخصات کلی ساعت هوشمند شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4


از آنجایی که شیائومی بخشی از سهام شرکت Huami را در اختیار دارد و امیزفیت نیز تحت لیسانس شرکت Huami در حوزه فناوری به انجام فعالیت می‌پردازد، بنابراین این دو شرکت تا حدی با یک دیگر در ارتباط هستند. امیزفیت حدود یک سال پیش در نمایشگاه ایفا ۲۰۲۲ از نسل چهارم ساعت‌های هوشمندش رونمایی کرد که مدل GTR 4، یکی از آن‌ها بود و به لطف امکانات پیشرفته‌اش، محبوب خوبی پیدا کرد.

در سوی مقابل، شیائومی حدود دو سال پیش از ساعت هوشمند پرچم‌دار Watch S1 با تمرکز روی افزایش امکانات ثالث رونمایی کرد. پیش از اینکه به مقایسه و بررسی بخش‌های مختلف این دو ساعت هوشمند پیشرفته بپردازیم، خالی از لطف نیست که نگاهی به جدول مشخصات فنی این دو گجت پوشیدنی داشته باشیم تا ببینیم وضعیت آن‌ها روی کاغذ به چه صورت است.

نام ساعت هوشمند امیزفیت GTR 4 شیائومی S1
وزن و ابعاد ۴۶ در ۴۶ در ۱۰.۶ میلی‌ متر – ۳۴ گرم (بدون بند) ۴۶.۵ در ۴۶.۵ در ۱۱ میلی‌ متر – ۵۳ گرم
سیم کارت خیر خیر
کیفیت ساخت فریم از جنس آلیاژ آلومینیوم – بند سیلیکونی آنتی باکتریال – بدنه‌ی دایره‌ای فریم فولادی – بدنه دایره‌ای – بند سیلیکونی یا چرمی آنتی باکتریال
نوع و اندازه نمایشگر AMOLED با ابعاد ۱.۴۳ اینچ نمایشگر ۱.۴۳ اینچی AMOLED
رزولوشن و روشنایی نمایشگر رزولوشن ۴۶۶ در ۴۶۶ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۲۶ پیکسل بر اینچ- شیشه حرارت دیده – پشتیبانی از قابلیت نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) – نرخ نوسازی تصویر ۶۰ هرتز رزولوشن ۴۶۶ در ۴۶۶ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۲۶ پیکسل بر اینچ – شیشه Sapphire- پشتیبانی از نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) – نرخ نوسازی تصویر ۶۰ هرتز
سیستم‌عامل و حافظه‌ی داخلی و رم سیستم‌عامل Zepp OS 2.0 سازگار با اندروید ۷.۰ و بالاتر و iOS نسخه ۱۲.۰ و بالاتر
سیستم‌عامل اختصاصی سازگار با اندروید ۶.۰ و iOS 10.0 و بالاتر- ۳۲ مگابایت رم و ۴ گیگابایت حافظه داخلی
نوع هشدار ویبره ویبره
اسپیکر دارد دارد
باتری باتری غیر قابل تعویض با ظرفیت ۴۷۵ میلی‌آمپر ساعت (شارژ کامل در ۲ ساعت) باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۷۰ میلی‌آمپر ساعت (شارژ کامل در ۲.۵ ساعت)
حسگرها حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، ژئومغناطیس، فشارسنج هوا، حسگر نور محیط حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما، فشارسنج
فناوری فاقد ارتباطات سلولار فاقد ارتباطات سلولار
بلوتوث بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰ بلوتوث نسخه‌ی ۵.۲
ضد آب بودن بله – تا عمق ۵۰ متری سطح آب بله – تا عمق ۵۰ متری سطح آب
میزان شاژردهی باتری  تا ۲۵ ساعت (GPS با دقت زیاد) – تا ۴۴ ساعت (GPS با دقت متوسط) – تا ۵۲ ساعت (GPS روشن با ذخیره باتری)
– تا ۷ روز (استفاده‌ی زیاد) – تا ۱۴ روز (استفاده‌ی عادی) – تا ۲۴ روز (حالت ذخیره باتری) – تا ۵۰ روز (فقط نمایش ساعت)
تا ۱۲ روز (استفاده‌ی عادی) – تا ۲۴ روز (استفاده‌ی حداقلی)
رنگ‌های قابل عرضه مشکی، نقره‌ای مشکی، نقره‌ای
سایر قابلیت‌ها قابلیت مکالمه ندارد، پشتیبانی از ۱۵۰ حالت‌ ورزشی مختلف، پایش ضربان قلب، اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون، هشدار عدم تحرک، پایش وضعیت سلامت بانوان، پایش وضعیت تغذیه و خواب نوزاد، پایش وضعیت خواب روزانه و شبانه، دارای میکروفون، پشتیبانی از ویژگی‌های سلامتی PAI، گام‌شمار، قابلیت شخصی‌سازی واچ فیس، کنترل موسیقی، پیدا کردن گوشی از طریق ساعت، نمایش اعلان‌های گوشی و تقویم، تایمر، هشدار بیدارباش، نمایش وضعیت آب و هوا، پشتیبانی از دستیار صوتی، دارای دو بازی از پیش نصب شده
قابلیت مکالمه دارد- پشتیبانی از ۱۱۷ حالت ورزشی مختلف، پایش ضربان قلب، اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون، پایش وضعیت خواب، قابلیت شخصی‌سازی واچ فیس، نمایش اعلان‌های گوشی و تقویم، تایمر، هشدار بیدارباش

ساعت شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4؛ طراحی و کیفیت ساخت


اگر از لحاظ طراحی دو ساعت هوشمند شیائومی واچ S1 را در مقابل امیزفیت GTR 4 قرار دهیم، شباهت‌های بسیار زیادی در این زمینه پیدا خواهیم کرد، با این حال اما یک سری تفاوت‌های جالب نیز بین این دو گجت پوشیدنی وجود دارد.

هر دو ساعت هوشمند از یک نمایشگر با طراحی دایره‌ای شکل بهره می‌برند. شیائومی برای این ساعت هوشمند پرچم‌دار خود از یک طراحی کاملاً کلاسیک استفاده کرده که اطراف نمایشگر آن حاشیه‌های چندان زیادی به چشم نمی‌خورد و ظاهر مینیمالیستی آن برای علاقه مندان به ساعت‌های کلاسیک بسیار جلب توجه خواهد کرد. در واقع طراحی این ساعت، یادآور طراحی ساعت‌های نوستالژیک است.

در سوی مقابل امیزفیت GTR 4 با بهره‌گیری از ایده‌های قدیمی و اصطلاحاً «Vintage» روانه‌ی بازار گجت‌های پوشیدنی شده و ظاهر نسبتاً اسپورت‌تری در مقابل نماینده‌ی شیائومی دارد، اما المان‌های طراحی کلاسیک در این ساعت هوشمند نیز دیده می‌شود تا کاربران کلاسیک‌پسند برای انتخاب از بین این دو ساعت کار دشواری داشته باشند.

شیائومی واچ S1 حدود ۵۳ گرم وزن دارد که با توجه به بندی که برای آن انتخاب می‌کنید، می‌تواند حدود چند گرم سنگین‌تر باشد، اما سنگینی وزن امیزفیت GTR 4 به حدود ۳۵ گرم می‌رسد و همین عامل موجب شده که کاربران برای استفاده‌ی طولانی‌مدت از ساعت هیچ نگرانی نداشته باشند. از آنجایی که هر دو ساعت، جزو محصولات رده‌بالای بازار به شمار می‌رود، از لحاظ جنس بدنه حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

بدنه‌ی ساعت هوشمند شیائومی واچ S1 مبتنی بر فولاد ضد زنگ است که اگرچه وزن این ساعت را کمی بالا برده، اما در عین حال مقاومت خوبی به آن بخشیده تا خیال کاربران از این بابت راحت باشد. GTR 4 از یک بدنه‌‌ای از جنس آلیاژ آلومینیوم تولید شده که ضمن حفظ وزن سبکش، مقاومت خوبی به این ساعت در برابر ضربات احتمالی و خط‌وخش‌ها می‌دهد. نماینده شیائومی بدنه‌ای با ساختار براق دارد که از لحاظ بصری نسبت به بدنه‌ی مات امیزفیت GTR 4 از جذابیت کمتری بهره می‌برد. اما سلیقه کاربر نیز در این موضوع دخیل است.

روی بدنه‌ی هر دو ساعت دو دکمه‌ی فیزیکی با شکل‌های متفاوت دیده می‌شود؛ دکمه‌های دایره‌ای شکل شیائومی S1 که روی فریم سمت راستی آن تعبیه شده، عملکردهای مختلفی را برای کاربران انجام می‌دهند. در سوی مقابل، امیزفیت GTR 4 نیز یک دکمه‌ی مستطیلی‌ شکل و یک دکمه‌ی چرخان دایره‌ای شکل دارد که دسترسی به آن‌ها راحت و استاندارد است. هر دوی این ساعت‌های هوشمند در فریم سمت چپی خود مجهز به یک میکروفون و اسپیکر هستند که امکان مکالمه و پخش موسیقی را برای کاربران به همراه می‌آورد.

امیزفیت GTR 4 از بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰ برای اتصال به دستگاه‌های هوشمند شما استفاده می‌کند و این در حالی است که شیائومی S1 از بلوتوث نسخه‌ی جدیدتر ۵.۲ برای این کار بهره می‌برد و با بهینه‌سازی‌های خوبی نیز همراه شده است. ضخامت بدنه‌ی امیزفیت GTR 4 حدود ۱۰.۶ میلی‌متر است که این موضوع در مورد شیائومی واچ S1 به ۱۱ میلی‌متر می‌رسد. با این تفاسیر اگه ظرافت طراحی ساعت روی مچ دست برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، انتخاب امیزفیت GTR 4 می‌تواند گزینه‌ی مناسب‌تری برای شما باشد.

بندهای هر دو ساعت نیز قابلیت تعویض دارند، اما طبیعتاً بند ساعت شیائومی از تنوع بیشتری در بازار برخوردار است و راحت‌تر پیدا می‌شود. بنابراین اگر تنوع بندها برای شما اهمیت دارد، باید به این نکته قبل از خرید توجه کنید. به طور کلی، طراحی و کیفیت ساخت هر دو ساعت به خوبی می‌تواند حس‌وحال ساعت‌های هوشمند رده‌بالا را به کاربران القا کند.


ساعت شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4؛ نمایشگر و ویژگی‌های آن


در بخش نمایشگر، این دو گجت پوشیدنی رقابت بسیار نزدیکی با یک‌ دیگر دارند و کاربران به دلیل شباهت‌های بیشتر در این بخش، کار سختی برای انتخاب از بین آن‌ها خواهند داشت.

اگر هنگام خرید یک ساعت هوشمند، مقاومت نمایشگر آن در برابر حوادث احتمالی برای شما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، بدون شک باید سراغ شیائومی واچ S1 بروید، چرا که شیائومی از شیشه‌ای از جنس یاقوت کبود به عنوان محافظ نمایشگر این ساعت استفاده کرده که مقاومت آن ۱۲۰۰ بار بالاتر از شیشه است و بدون آنکه ذره‌ای از شفافیت و وضوح آن کم کند، به این راحتی‌ها آسیب نمی‌بینید.

در سوی مقابل، محافظ نمایشگر امیزفیت GTR 4، یک شیشه‌ی حرارت دیده‌ است که در مقابل یاقوت کبود حرف‌های زیادی برای گفتن ندارد. اما اگر کار با ساعت در زیر نور شدید آفتاب برای شما اولویت زیادی دارد، امیزفیت GTR 4 برای شما گزینه‌ی مناسب‌تری خواهد بود، چرا که این ساعت اولین ساعت هوشمند دنیای تکنولوژی است که شما را از مزایای فناوری ضدتابش (anti-glare) بر روی قاب شیشه‌ای بهره‌مند می‌کند.

در مورد سایر بخش‌های نمایشگر، این دو محصول نقاط مشترک زیادی دارند. برای مثال هر دو مجهز به یک نمایشگر ۱.۴۳ اینچی از جنس AMOLED هستند که رزولوشن تصویر ۴۶۶ در ۴۶۶ پیکسل را به کاربران ارائه می‌دهد و چگالی تصویر در هر دو ساعت نیز به ۳۲۶ پیکسل بر اینچ می‌رسد.

قابلیت محبوب نمایشگر همیشه روشن نیز به لطف پنل‌های AMOLED، در هر دو ساعت وجود دارد و کاربران به راحتی می‌توانند بدون روشن کردن نمایشگر به یک سری اطلاعات کاربردی نظیر نوتیفیکیشن‌ها دسترسی پیدا کنند. نمایشگر لمسی هر دو ساعت از نرخ رفرش ریت ۶۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند و اسکرول بسیار روانی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.


ساعت شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4؛ ویژگی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری


بخش قابلیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، جایی است که مهم‌ترین تفاوت‌های این دو ساعت هوشمند مشخص می‌شود. شیائومی واچ S1 با گوشی‌های اندرویدی ۶.۰ به بالا و iOS 10 به بالا سازگار است، اما امیزفیت GTR 4 به گوشی‌هایی اندروید ۷.۰ به بالا و iOS نسخه ۱۲.۰ به بالا متصل می‌شود.

کاربران ساعت هوشمند شیائومی واچ S1 باید از اپلیکیشن Mi Fitness (Xiaomi Wear) برای اتصال به گوشی هوشمندشان استفاده کنند. این اپلیکیشن تجربه‌ی کاربری بسیار ساده و در حین حال کاربردی دارد و طیف گسترده‌ای از امکانات مختلف نظیر واچ‌فیس‌های متعدد، گزارش‌های جامع سلامتی و ورزشی و موارد دیگر را در دسترس کاربران قرار می‌دهند.

در سوی مقابل، اپلیکیشن اختصاصی ساعت هوشمند امیزفیت «Zepp» نام دارد و این امکان را به کاربران می‌دهد تا بخش‌های مختلف ساعت هوشمند خود را شخصی‌سازی کنند. این ساعت بیش از ۲۰۰ واچ فیس دارد که با تنظیم هر کدام روی صفحه، جزئیات و پویایی رنگ‌ها را به وضوح خواهید دید. از بین این ۲۰۰ واچ فیس، ۲۰ مورد واچ فیس نیز متحرک است.

شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4

شیائومی واچ S1 از تراشه‌ی BES۲۵۰۰BP به عنوان قلب تپنده بهره می‌برد؛ پردازنده‌ای که با همکاری رم ۳۲ مگابایتی و حافظه ۴ گیگابایتی، با کمترین تاخیر ممکن فرمان‌های صادر شده از جانب شما را پردازش می‌کند. این ساعت هوشمند قابلیت نصب حدود ۲۰ اپلیکیشن ثالث را دارد که این اپ‌ها چندان برای کاربران ایرانی، کاربردی نیستند. امیزفیت برای ساعت هوشمند GTR 4 خود ۲.۳ گیگابایت حافظه‌ی داخلی در نظر گرفته، اما برخلاف S1 قابلیت نصب اپلیکیشن ثالث را ندارد.

هر دو ساعت‌های هوشمند از زبان فارسی در پیام‌ها و نوتیفیکیشن‌ها پشتیبانی می‌کنند و مجهز به قابلیت GPS دو بانده نیز هستند، اما سیستم GPS شیائومی واچ S1 از ۵ سیستم موقعیت‌یاب بهره می‌برد، این در حالی است که امیزفیت GTR 4 با ۶ سیستم موقعیت‌یاب پیشرفته به انجام وظیفه می‌پردازد.


ساعت شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4؛ قابلیت‌های سلامتی و ورزشی


شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4

قابلیت‌های سلامتی و ورزشی، برای هر دو برند شیائومی و امیزفیت اهمیت بسیار زیادی دارد، اما از آنجایی که ساعت‌های امیزفیت به شکل تخصصی اهداف سلامتی و ورزشی را دنبال می‌کنند، این دسته از قابلیت‌ها برای کاربران امیزفیت GTR 4 بسیار بیشتر و قابل اعتمادتر است.

هر دو ساعت هوشمند امیزفیت GTR 4 و شیائومی واچ S1 مجهز به حسگر اپتیکال ضربان قلب ۲۴ ساعته با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2) هستند، اما سنسور BioTrackerTM 4.0 گجت پوشیدنی امیزفیت به لطف پایه شیشه‌ای بسیار نازک ۰.۴ میلی‌متری، ۳۳ درصد داده‌های بیشتری را جمع‌آوری می‌کند و نتایج دقیق‌تری را به کاربران ارائه می‌دهد. این سنسور در حین ورزش کردن، هرگونه تداخل سیگنال احتمالی ناشی از حرکت بازو را کاهش می‌دهد تا مقدار ضربان قلب گزارش شده دقیق‌تر باشد.

سنسور BioTrackerTM 4.0 امیزفیت علاوه بر مانیتورینگ ضربان قلب و اکسیژن خون، سه وظیفه‌ی بررسی میزان استرس، کیفیت خواب و میزان تنفس را بر عهده دارد و همه‌ی این کارها را در کمتر از یک دقیقه به خوبی انجام می‌دهد. همچنین باید به شاخص PAI به عنوان قابلیت پیشرفته‌ی دیگری در ساعت امیزفیت GTR 4 اشاره کنیم که تمام داده‌های مربوط به سلامتی و تمرینات منظم شما را در قالب یک عدد از ۱۰۰ به شما گزارش می‌دهد. شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما و فشارسنج از دیگر قابلیت‌های سلامتی مشترک این دو ساعت هوشمند به شمار می‌روند.

شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4

از لحاظ قابلیت‌های ورزشی، باز هم کفه ترازو به سمت نماینده امیزفیت سنگینی می‌کند. ساعت هوشمند امیزفیت GTR 4 قابلیت ردیابی بیش از ۱۵۰ فعالیت ورزشی دارد که بازی گلف قابلیت جدید اضافه شده به این گجت پوشیدنی ورزشی است. این ساعت همچنین قابلیت تشخیص هوشمند تمرینات قدرتی، تشخیص هوشمند ۸ فعالیت ورزشی (تردمیل، دو در فضای باز، الپتیکال، دوچرخه سواری، پیاده روی، شنا و اتومبیل رانی) و پخش زنده داده‌های ورزشی را نیز دارد.

در سوی مقابل باید به قابلیت پایش ۱۱۷ فعالیت ورزشی شیائومی واچ S1 اشاره کنیم که ۱۹ حالت آن، مربوط به ورزش‌های حرفه‌ای هستند و قابلیت تشخیص خودکار دویدن در فضای باز، دویدن در فضای داخلی و پیاده‌روی را برای کاربران به همراه می‌آورد.


ساعت شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4؛ ضد آب بودن


شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4

خوشبختانه، هر دو ساعت هوشمند شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4 دارای مقاومت ۵ اتمسفری (۵ATM) در برابر نفوذ آب هستند که به زبانی ساده می‌توانند تا عمق ۵۰ متری سطح آب دوام بیاورند. با این تفاسیر، این دو ساعت به‌صورت کامل قادرند شما را در فعالیت‌های مربوط به شنا همراهی کنند و کاربران مشکلی از این بابت نخواهند داشت.


ساعت شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4؛ باتری و شارژدهی


شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4

از لحاظ شارژدهی، امیزفیت GTR 4 به لطف باتری پرظرفیت‌تری که دارد، به مدت طولانی‌تری می‌تواند کاربران را در انجام دادن کارهایشان همراهی کند. این ساعت مجهز به یک باتری ۴۷۵ میلی‌آمپر ساعتی است که در استفاده معمولی ۱۴ روز شارژدهی خواهد داشت. اگر حالت ذخیره باتری فعال باشد، عمر آن به ۲۴ روز افزایش می‌یابد. اما برای استفاده سنگین، بیش از ۷ روز شارژدهی نخواهد داشت.

در سوی مقابل، باید به باتری ۴۷۰ میلی‌آمپر ساعتی ساعت هوشمند شیائومی واچ S1 اشاره کنیم که اگر در حالت عادی از آن استفاده کنید تا حداکثر ۱۲ روز می‌تواند دوام بیاورد. در صورت فعال بودن حالت ذخیره نیرو این مقدار به ۲۴ روز می‌رسد که از این لحاظ برابر با GTR 4 است. این ساعت هوشمند از قابلیت شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کند و اگر پایه شارژ آن را داشته باشید، برای شارژ کردن آن نیازی به کانکتور نخواهید داشت.

امیزفیت GTR 4 سرعت شارژ بالاتری نسب به شیائومی S1 دارد و در عرض ۲ ساعت به طور کامل شارژ می‌شود. این در حالی است که نماینده شیائومی برای شارژ شدن به صورت کامل به حدود ۲ ساعت و نیم زمان احتیاج دارد.


ساعت شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4؛ جمع‌بندی و سخن‌ پایانی


نکات مثبت ساعت شیائومی واچ S1
  • طراحی کلاسیک و جذاب
  • نمایشگر AMOLED باکیفیت
  • ضد آب
  • باتری با شارژدهی مناسب
  • رابط کاربری ساده
  • قابلیت مکالمه
  • پشتیبانی از شارژ بی‌سیم
  • بدنه‌ی فولادی
نکات منفی ساعت شیائومی واچ S1
  • سرعت شارژ پایین
  • عدم پشتیبانی از سیم کارت
نکات مثبت امیزفیت GTR 4
  • شارژدهی بسیار عالی
  • امکانات ورزشی و سلامتی زیاد
  • دقت بالای سنسورهای ورزشی و سلامتی
  • نمایشگر AMOLED
  • قابلیت مکالمه
  • پشتیبانی از زبان فارسی
نکات منفی امیزفیت GTR 4
  • عدم پشتیبانی از سیم کارت
  • رابط کاربری پیچیده ساعت

شیائومی واچ S1 در مقابل امیزفیت GTR 4

با توجه به مقایسه‌های انجام شده، به نظر می‌رسد به صورت کلی هر دو ساعت هوشمند ارزش خرید بسیار بالایی دارند، به ویژه آنکه این محصولات از لحاظ قیمتی نیز بسیار نزدیک به هم هستند و نماینده‌ی امیزفیت با قیمت بیشتری در بازار به فروش می‌رسد.

در مجموع، اگر به دنبال خرید یک ساعت هوشمند با ظاهر کلاسیک و نوسالژیک، نمایشگر AMOLED و بدنه‌ای مقاوم، پشتیبانی از قابلیت مکالمه و قابلیت‌های ورزشی مناسب هستید، ساعت هوشمند شیائومی واچ S1 می‌تواند خرید رضایت‌بخشی برای شما باشد.

اما اگر قصد خرید یک ساعت هوشمند با طراحی اسپورت‌تر، شارژدهی طولانی، نمایشگر باکیفیت AMOLED با دنیایی از امکانات ورزشی و سلامتی پیشرفته و دقیق را دارید، بدون هیچ شکی، امیزفیت GTR 4 به راحتی می‌تواند به نیازهای شما پاسخ دهد.

نظر شما در مورد این دو ساعت هوشمند مقایسه شده چیست؟ آیا شما تجربه‌ی استفاده از این دو گجت پوشیدنی شیائومی و امیزفیت را دارید؟ لطفاً نظرات و تجربیات خود را در این رابطه با ما و سایر کاربران دیجی کالا مگ در بخش کامنت‌ها به اشتراک بگذارید.

ساعت هوشمند شیائومی مدل S1 بند لاستیکی
ساعت هوشمند امیزفیت مدل GTr 4
سوالات متداول
آیا ساعت‌های هوشمند امیزفیت GTR 4 و شیائومی S1 قابلیت مکالمه دارند؟
بله. هر دوی این ساعت‌ها از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند.
آیا ساعت‌های هوشمند امیزفیت GTR 4 و شیائومی S1 ضد آب هستند؟
بله. هر دوی این ساعت‌های هوشمند تا عمق ۵۰ متری سطح آب مقاوم هستند.
بین ساعت‌های هوشمند امیزفیت GTR 4 و شیائومی S1 کدام یک شارژدهی بهتری دارد؟
ساعت هوشمند امیزفیت GTR 4 شارژدهی بهتری دارد.
آیا ساعت‌های هوشمند امیزفیت GTR 4 و شیائومی S1 از زبان فارسی پشتیبانی می‌کنند؟
بله. هر دوی این ساعت‌ها از زبان فارسی در پیام‌ها پشتیبانی می‌کنند.


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. حامد خسروی

    مشکل هردو ساعت سیستم عاملشون هستش . من یه امیزفیت GTR 47 گرفتم بعد یک ماه نوتیف آپدیت اومد زدم آپدیت بشه بریک کرد و هرجایی که فکرشو کنید گشتم تا مشکل رو حل کنم و حل نشد . به نظرم بهترین انتخاب تو این رنج قیمت هواوی یا سامسونگ هستش

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما