شیائومی در گوشی گیمینگ ردمی K50 طراحی نسل قبل را حفظ میکند
با توجه به جدیدترین خبر منتشر شده پیرامون گوشی گیمینگ ردمی K50، به نظر میرسد ردمی میخواهد از همان طراحی گوشی نسل گذشته برای این محصول استفاده کند.
ردمی K40 گیمینگ یکی از بهترین گوشیهایی بود که امسال راهی بازار شد. این گوشی اگرچه به پردازندهی Dimensity 1200 مجهز شده بود اما با این حال آنقدری قدرت سختافزاری داشت که بتواند در اجرای تمام بازیهای روز با کیفیت بالا، عملکرد بینقصی داشته باشد. چیزی هم که باعث میشد این گوشی را یکی از بهترین گوشیهای گیمینگ سال بدانیم، قیمتی بود که ردمی برای آن در نظر گرفت. این گوشی فقط ۴۸۰ دلار قیمتگذاری شد که با در نظر گرفتن مشخصات فنی آن واقعا عالی است.
حالا اما به نظر میرسد باید شاهد رونمایی از جانشین ردمی K40 باشیم. محصولی که تحت عنوان ردمی K50 گیمینگ ادیشن شناخته میشود و قرار است سال آینده رسما رونمایی شود. این گوشی البته در بازار بینالمللی قرار نیست با همین نام رونمایی شود. چرا که ردمی K40 گیمینگ ادیشن در بازار بینالمللی با نام پوکو F3 GT راهی بازار شد. در نتیجه این احتمال وجود دارد که این گوشی با نام پوکو F4 GT در دسترس قرار بگیرد.
اما آنچه امروز در رابطه با این گوشی متوجه شدیم، کلیدهای فیزیکی هستند که روی فریم آن تعبیه خواهند شد. به نظر میرسد از این لحاظ هیچ تفاوتی بین این نسل و نسل کنونی وجود نخواهد داشت. البته این نکتهی منفی به حساب نمیآید چرا که ردمی K40 گیمینگ هم یکی از باکیفیتترین گوشیها در این زمینه به حساب میآمد.
علاوه بر کلیدهای مکانیکی، به نظر میرسد نمایشگر ردمی K50 گیمینگ تخت باشد که معمولا برای گوشیهای گیمینگ چنین طراحی مرسومتر از نمایشگر منحنی است. روی بالاترین بخش نمایشگر هم یک حفرهی بسیار کوچک دیده میشود که مطابق انتظار محل تعبیهی دوربین سلفی است که از این لحاظ هم کاملا شبیه به گوشی نسل قبل خود است. طبق گفتههای شرکت سازنده، این گوشی در زمینهی پردازشی یکی از بهترینها خواهد بود. حال چه مشخصاتی برای آن در نظر گرفته شده است، معلوم نیست.
البته با در نظر گرفتن شایعهها و خبرهای مختلفی که پیرامون این گوشی وجود دارد، به نظر میرسد باید انتظار داشته باشیم دو مدل از آن راهی بازار شوند؛ استاندارد و پرو که مدل استاندارد به تراشهی Dimensity 7000 و مدل پرو هم به تراشهی Dimensity 9000 مجهز خواهند شد. تراشهی اول از هشت هسته در دو دستهی چهارتایی بهره میبرد که چهار هستهی اول از نوع Cortex-A78 و با فرکانس ۲٫۷۵ گیگاهرتز، چهار هستهی دوم هم از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز هستند.
تراشهی Dimensity 9000 اما در حد و اندازههای اسنپدراگون ۸ نسل ۱ است و به گفتهی مدیاتک قرار است قلب تپندهی پرچمدارهای قدرتمند سال ۲۰۲۲ را تشکیل دهد. این تراشه درست مانند نمایندهی کوالکام از هشت هسته در سه دستهی ۱، ۳ و ۴تایی بهره میبرد که هستهی اول از نوع Cortex-X2 با فرکانس ۳.۰۵ گیگاهرتز، هستههای دوم از نوع Cortex-A710 با فرکانس ۲.۸۵ گیگاهرتز و هستههای سوم هم از نوع Cortex-A510 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز هستند. حال باید دید در دنیای واقعی چه عملکردی را از این پردازندهها شاهد خواهیم بود.
منبع: GSMArena