مقایسه شیائومی پوکو X6 پرو با موتورولا Edge 40؛ میان‌رده‌های کاربردی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه
شیائومی پوکو X6 پرو در مقایسه با موتورولا Edge 40

گوشی‌های میان‌رده که هم‌زمان قیمت مناسب و عملکرد تقریبا حرفه‌ای را فراهم می‌کنند همیشه جزو انتخاب‌های کاربران بسیاری هستند و در این میان نمی‌توان از برندهای شیائومی و موتورولا نام نبرد که حالا با مدل‌های پوکو X6 و Edge 40 حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

در کنار قیمت مناسب، نمایشگر بزرگ، دوربین‌های مطلوب، طراحی جذاب و سرعت خوب اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها از مهم‌ترین مواردی است که کاربران از گوشی هوشمند خود انتظار دارند و می‌توان گفت هم شیائومی پوکو X6 و هم موتورولا Edge 40 این نیازها را به خوبی برآورده می‌کنند اما پس چه چیزی آن‌ها را از هم متمایز می‌کند و می‌تواند عامل تعیین‌کننده‌ای برای خرید باشد؟

موتورولا Edge 40
پوکو X 6

در این مطلب به مقایسه‌ی این دو گوشی می‌پردازیم و تلاش می‌کنیم مهم‌ترین شباهت‌ها و تفاوت‌های آن‌ها را بیان کنیم تا در این بازه‌ی قیمت بتوانید انتخاب آگاهانه‌تری داشته باشید.

جدول مشخصات فنی شیائومی پوکو X6 پرو در مقایسه با موتورولا Edge 40

نام گوشی شیائومی پوکو X6 موتورولا Edge 40
ابعاد ۱۶۰.۵ × ۷۴.۳ × ۸.۳ میلی‌متر ۱۵۸.۴ × ۷۲ × ۷.۶ میلی‌متر
وزن ۱۸۶ یا ۱۹۰ گرم ۱۶۷ یا ۱۷۱ گرم
کیفیت ساخت قاب پلاستیکی، بدنه‌ی پلاستیکی یا پلیمری (چرم گیاهی) قاب آلومینیومی، بدنه‌ی پلاستیکی یا چرم گیاهی
استاندارد مقاومتی IP54 با مقاومت در برابر گردوغبار و پاشش آب IP68 با مقاومت در برابر گردوغبار و آب تا عمق ۱.۵ متری به مدت ۳۰ دقیقه
مشخصات نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED – رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز، بیشینه روشنایی ۱۲۰۰ نیت ۶.۵۵ اینچی P-OLED – بیشینه روشنایی ۱۸۰۰ نیت
سیستم‌عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ – HyperOS اندروید ۱۳ با قابلیت آپدیت به ۱۴
پشتیبانی نرم‌افزاری و امنیتی ۴ سال حداقل ۲ سال
پردازنده مدیاتک دایمنسیتی ۸۳۰۰ اولترا (۴ نانومتری) ۸ هسته‌ای،
یک هسته از نوع Cortex-A715 با فرکانس ۳.۳۵ گیگاهرتز،
سه هسته از نوع Cortex-A715 با فرکانس ۳.۲۰ گیگاهرتز،
چهار هسته از نوع Cortex-A510 با فرکانس ۲.۲۰ گیگاهرتز
مدیاتک دایمنسیتی ۸۰۲۰ (۶ نانومتری) ۸ هسته‌ای،
چهار هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز،
چهار هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲.۰
پردازشگر گرافیکی Mali G615-MC6 Mali-G77 MC9
ترکیب حافظه رم و حافظه داخلی ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲، ۵۱۲/۱۲ گیگابایت؛ حافظه از نوع UFS 4.0  ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸ گیگابایت؛ حافظه از نوع UFS 3.1
دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.7 و پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.4 و پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال
دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 ۱۳ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2
کیفیت فیلم‌برداری ۴K@24/30fps و ۱۰۸۰p@30/60fps ۷۲۰p@960fps و ۱۰۸۰p@30/60/120fps و ۴K@30fps
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.4 ۳۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.4
کیفیت فیلم‌برداری سلفی ۱۰۸۰p@30/60fps ۴K@30fps و ۱۰۸۰p@30/120fps
باتری و شارژر ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت – ۶۷ وات ۴۴۰۰ میلی‌آمپر ساعت – ۶۸ وات
شارژ بی‌سیم ۱۵ وات
قابلیت‌های خاص دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی، درگاه اینفرارد
رنگ‌بندی مشکی، زرد، خاکستری سبز سحابی، آبی ماه، مشکی خورشیدگرفتگی، ویوا مجنتا
قیمت ۴۵۹.۹۹ دلار ۴۵۶.۹۹ دلار

مقایسه‌ی جزئی مشخصات شیائومی پوکو X6 پرو با موتورولا Edge 40

در نگاه نخست رنگ‌بندی متفاوت دو گوشی جلب توجه می‌کند. برخلاف موتورولا که سعی کرده از رنگ‌های آرام استفاده کند، تضاد رنگی پوکو کاملا به چشم می‌آید. نمای جلویی هر دو گوشی شبیه یکدیگر است اما در پشت آن، چیدمان متفاوت دوربین‌ها و فلش خودش را نشان می‌دهد و البته زیر پوسته‌ی این دو گوشی هم قطعات متفاوتی قرار گرفته‌اند.

گوشی موبایل شیائومی مدل  Poco X6 Pro 5G دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

طراحی

شیائومی پوکو X6 پرو را باید یک گوشی خوش‌دست دانست. ابعاد آن ۱۶۰.۵ در ۷۴.۳ در ۸.۳ میلی‌متر است و ۹۰.۱ درصد بخش جلوی بدنه به صفحه نمایش با نسبت ابعاد ۲۰:۹ اختصاص دارد.

در حالی که موتورولا Edge 40 هم از همین نسبت ابعاد یعنی ۲۰:۹ بهره می‌برد اما رزولوشن و حداکثر روشنایی آن پایین‌تر است که در ادامه توضیح می‌دهیم. این صفحه نمایش ۹۰.۸ درصد از بدنه به ابعاد ۱۵۸.۴ در ۷۲ در ۷.۶ میلی‌متر را به خودش اختصاص داده است.

گوشی پوکو ایکس۶ در دو طرح مختلف عرضه می‌شود که یکی از قاب پشتی پلاستیکی و دیگری از جنس چرم گیاهی استفاده می‌کند. موتورولا اج ۴۰ هم به همین صورت عرضه می‌شود با این تفاوت که مدل‌هایی که از قاب پشتی چرم بهره می‌برند، در دسترس‌تر هستند.

نمایشگر

نمایشگر پوکو X6 پرو از فناوری AMOLED بهره می‌برد و با فرکانس ۱۲۰ هرتز، حداکثر روشنایی آن به ۱۸۰۰ نیت می‌رسد. رزولوشن آن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل است و نسبت ابعاد آن ۲۰:۹ است.

در مقابل نمایشگر موتورولا Edge 40 که از فناوری P-OLED استفاده می‌کند، دارای رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت است. همان‌طور که پیداست نمایشگر پوکو حرف بیشتری برای گفتن دارد و چه از نظر کیفیت تصویر و چه نمایش در نور خورشید، عملکرد بهتری را از خودنشان می‌دهد.

شیائومی پوکو X6
موتورولا Edge 40

مشخصات فنی

موتورولا اج ۴۰ از تراشه‌ی مدیاتک Dimensity 8020 12 قدرت می‌گیرد. این چیپست یک پردازنده‌ی هشت هسته‌ای با ۴ هسته با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز Cortex-A78 و ۴ هسته با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز Cortex-A55 است. در مقابل پوکو X6 پرو، از تراشه‌ی مدیاتک Dimensity 8300 Ultra 456 بهره می‌برد. پردازنده‌ای که شامل هشت هسته با ۱ هسته‌ی ۳.۳۵ گیگاهرتزی Cortex-A715 و ۳ هسته‌ی ۳.۲ گیگاهرتزی Cortex-A715 و ۴ هسته‌ی ۲.۲ گیگاهرتزی Cortex-A510 است.

پردازنده‌ی گرافیکی (GPU) گوشی موتورولا ARM Mali-G77 MC9123 و پردازنده‌ی گرافیکی پوکو ARM Mali-G615 MC6456 است. از نظر حافظه هم، موتورولا Edge 40 با ۸ گیگابایت رم و در دو نوع ۱۲۸ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه می‌شود و از کارت حافظه پشتیبانی نمی‌کند. پوکو X6 Pro در دو نوع رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی عرضه می‌شود و دو نسخه‌ی ۲۵۶ گیگابایتی و ۵۱۲ گیگابایتی دارد. مشابه موتورولا این گوشی هم از کارت حافظه پشتیبانی نمی‌کند.

می‌توان گفت که هر دو گوشی عملکرد قوی و فضای ذخیره‌سازی کافی دارند اما پوکو ایکس ۶ پرو گزینه‌های رم و فضای ذخیره‌سازی بیشتری را برای کاربر ارائه می‌دهد.

دوربین

موتورولا Edge 40 از یک چیدمان دوگانه‌ی دوربین در پشت دستگاه بهره می‌برد. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی است و از سنسور OmniVision OV50A استفاده می‌کند که دارای فرمت اپتیکال ۱/۱.۵۵ اینچی است که نسبت به دوربین‌های میان‌رده بزرگ محسوب می‌شود. دوربین فوق عریض آن هم ۱۳ مگاپیکسلی با فاصله کانونی معادل ۲۵ میلی‌متر و دیافراگم f/1.4 است. با گوشی موتورولا عملکرد خوبی در نور کم و عمق میدان کم‌تر برای جداسازی سوژه‌های اضافی دارید. در جلوی دستگاه هم دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی قرار گرفته است.

دوربین شیائومی پوکو X6 پرو در مقایسه با موتورولا Edge 40

پوکو X6 Pro در پشت دستگاه دارای سه دوربین است که به زیبایی قرار گرفته‌اند. دوربین اصلی دستگاه ۶۴ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم ۱/۱.۷ است و دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی هم آن را همراهی می‌کند که وظیفه‌ی بزرگنمایی را هم بر عهده دارد. اما علاوه بر این دو، یک لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی هم در این دستگاه جای گرفته و دوربین سلفی هم ۱۶ مگاپیکسلی است. کیفت عکس‌ها بسیار خوب است اما فیلم‌برداری و تراز سفیدی مطلوب، در شرایط خاص می‌تواند برای این دستگاه چالش‌برانگیز باشد.

باتری

موتورولا اج ۴۰ و پوکو ایکس ۶ پرو هر دو ظرفیت باتری قابل توجهی دارند. گوشی موتورولا به باتری ۴۴۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده است که با استفاده‌ی نسبی می‌تواند از صبح تا شب کاربردی باشد. این گوشی همچنین از شارژ سریع ۶۸ واتی و شارژ بی‌سیم ۱۵ واتی پشتیبانی می‌کند.

در مقابل پوکو X6 Pro با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی عرضه می‌شود که به راحتی برای بازی کردن، عکاسی، تماشای ویدیو و استفاده از تلفن برای کارهای روزمره تا یک روز کامل جواب می‌دهد. این باتری هم از شارژ سریع ۶۷ وات پشتیبانی می‌کند اما شارژ بی‌سیم ندارد.

شیائومی پوکو X6

جمع‌بندی

در نهایت می‌توان گفت که هم موتورولا اج ۴۰ و هم پوکو ایکس ۶ پرو گوشی‌های میان‌رده‌ی قانع‌کننده و مقرون‌به‌صرفه‌ای هستند. موتورولا به دلیل طراحی شیک، رابط کاربری خام‌تر و شارژ بی‌سیم خود متمایز است، در حالی که پوکو X6 پرو از سخت‌افزار و نرم‌افزار جدیدتری استفاده می‌کند و یک دستگاه عملکرد محور با قطعات داخلی قدرتمند و ویژگی‌های زیاد محسوب می‌شود.

هر دو گوشی با تنظیمات دوربین مناسب و عملکرد باتری قوی، تعادل خوبی بین عملکرد و قیمت ارائه می‌دهند. بنابراین انتخاب شما بین این دو به نیازها و ترجیحات خاص شما بستگی دارد. باید ببینید کدام طراحی را می‌پسندید و در ادامه، آیا شارژ بی‌سیم یک نیاز ضروری برای شماست یا داشتن امکانات داخلی قوی‌تر را ترجیح می‌دهید.

منبع: دیجی‌کالا مگ

پرسش‌های متداول درباره مشخصات شیائومی پوکو X6 پرو و موتورولا Edge 40
کدام گوشی برای بازی بهتر است؟
هر دو گوشی عملکرد قابل قبولی را برای بازی ارائه می‌دهند اما پوکو X6 از پردازنده‌ی اصلی و گرافیکی قدرتمندتری بهره می‌برد و بیشتر می‌توان برای بازی روی آن تکیه کرد.
دوربین گوشی موتورولا بهتر است یا پوکو؟
کیفیت دوربین هر دو گوشی قابل قبول است و عکس‌ها و ویدیوهای مطلوبی را ثبت می‌کنند. به ویژه دوربین ۶۴ مگاپیکسلی پوکو X6 پرو عملکرد عالی را در نور روز و تاریکی به نمایش می‌گذارد اما از نظر فیلم‌برداری نمی‌توان انتظار بهترین نتیجه را از آن داشت.
طراحی کدام گوشی جذاب‌تر است؟
هر دو گوشی طراحی پایه‌ی مشابهی دارند اما موتورولا اج ۴۰ طراحی ساده‌تر با رنگ‌های آرام‌تری دارد. در مقابل پوکو X6 پرو هم از یک طراحی با تضاد رنگی بهره می‌برد. بنابراین قضاوت درباره‌ی طراحی این دو گوشی تا حد زیادی به انتخاب شخصی وابسته است.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما