پوکو F4 GT در تست بازی ناامیدکننده ظاهر شد
گوشی پوکو F4 GT که به عنوان نسخهی جهانی ردمی K50 گیمینگ راهی بازار شد در تستهای صورت گرفته به منظور ارزیابی عملکرد آن در انجام بازی، نمایش بسیار ضعیفی داشت.
شیائومی اوایل امسال بود که از گوشی ردمی K50 گیمینگ ادیشن به عنوان گوشی مخصوص بازی خود رونمایی کرد. استقبال خوبی که از این گوشی شد، شیائومی را مجاب کرد یک نسخه از آن را وارد بازار جهانی کند؛ اینطور بود که ردمی K50 گیمینگ ادیشن با نام پوکو F4 GT وارد بازار شد تا کاربران بیشتری به آن دسترسی داشته باشند.
از لحاظ قدرت پردازشی، بین دو گوشی هیچ تفاوتی وجود ندارد و هر دو، اسنپدراگون ۸ نسل ۱ را به عنوان قلب تپنده در اختیار دارند. پردازندهای که سامسونگ وظیفهی ساخت آن را برعهده دارد و از زمانی هم که در نخستین گوشی بکار گرفته شده تاکنون، شاهد عملکرد ضعیف آن از لحاظ پایداری بودهایم.
همین مشکل، گریبانگیر پوکو F4 GT هم شد. این گوشی که به عنوان یک محصول مخصوص بازی باید در پایداری، عملکرد بسیار خوبی داشته باشد، کاملا برعکس ظاهر شد و در تست اخیری که به منظور بررسی وضعیت آن در انجام بازی صورت گرفت، فوقالعاده ضعیف ظاهر شد.
اگرچه مثل تمامی تستهای دیگری که از گوشیهای مجهز به اسنپدراگون ۸ نسل ۱ گرفته شد، پوکو F4 GT هم در ابتدا توانست بازی Apex Legends Mobile را در ۶۰ فریم بدون مشکل اجرا کند، اما بعد از گذشت مدتی، میزان فریم متوسط به ۴۷٫۵ کاهش پیدا کرد. حال شاید فکر کنید این مورد طبیعی است اما جالب است بدانید این گوشی زمانی که بازی یادشده را اجرا کرد، فقط سه دقیقه طول کشید تا عملکردش ۱۰ فریم افت داشته باشد و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه هم این میزان به ۴۰ فریم کاهش پیدا کرد.
در مقایسه با تمام گوشیهایی که در این تست شرکت کردند، پوکو F4 GT بدترین عملکرد را از خود به نمایش گذاشت. گلکسی S22 اولترا برای مثال توانست تست را با امتیاز ۵۷٫۴ فریم به پایان برساند، نسخهی اگزینوس ۲۲۰۰ آن هم توانست امتیاز خوب ۵۶٫۷ را کسب کند، حتی گلکسی S20 اولترای دو سال قبل که پردازندهی فاجعهی اگزینوس ۹۹۰ را در خود داشت، با امتیاز ۵۵٫۸ فریم به کار خود پایان داد. اما عملکرد پوکو F4 GT با امتیاز ۴۷٫۵ فریم اصلا قابل قبول نبود.
این عملکرد ضعیف نشان میدهد شیائومی نتوانست راهی برای بهبود عملکرد پوکو F4 GT در انجام بازیها پیدا کند و در نتیجه باید این گوشی را بدترین گوشی گیمینگ بازار از لحاظ عملکرد پردازشی در ازای مصرف انرژی بدانیم.
البته مقصر بخشی از ماجرا هم کوالکام است و نمیتوان این گوشی را کاملا مقصر دانست. حتی گلکسی S22 اولترا با این تراشه زمانی که توانست تست را به پایان برساند، دمایش حدودا به ۴۵ درجه رسیده بود که بسیار بالاست. اسنپدراگون ۸ نسل ۱ به عدم پایداری عملکرد معروف است و حالا بار دیگر در یک تست شاهد عملکرد ضعیف آن بودیم.
نکتهی جالب اینجاست که بهترین عملکرد را دایمنسیتی ۹۰۰۰ و ۸۱۰۰ داشتهاند که در نهایت توانستند تست یادشده را با امتیاز ۵۹٫۶ و ۵۹٫۵ فریم به پایان برسانند در حالی که دمای آنها به ترتیب ۳۹٫۶ و ۳۹ درجه بود. این یعنی عملکرد ردمی K50 پرو مجهز به دایمنسیتی ۹۰۰۰ حتی از آیفون ۱۳ پرو مکس که توانست تست را با امتیاز خوب ۵۹٫۱ فریم اما دمای ۴۵٫۱ درجه به پایان برساند هم بهتر و قابل قبولتر بود.
با این حال شاید تنها مقصر داستان شیائومی نباشد اما قطعا متهم ردیف نخست به حساب میآید. گوشیهای معمولی اگر داغ شوند، شاید اعتراض زیادی به آنها وارد نشود چون مخصوص بازی نیستند، اما از یک گوشی گیمینگ هیچ انتظاری جز عملکرد پایدار نمیرود. اما شیائومی و پوکو در برآورده کردن این نیاز هم واقعا ضعیف ظاهر شدند. این در حالی است که در طراحی یک گوشی گیمینگ، محدودیت خاصی هم وجود ندارد و شرکتها میتوانند خنککنندههای خوبی را هم برای این محصولات در نظر بگیرند.
حال باید دید پاسخ پوکو و شیائومی به این نتیجهی ضعیف چه خواهد بود.
- گوشیهای پوکو F4 و پوکو X4 GT در تاریخ ۲ تیر رسما معرفی میشوند
- اسنپدراگون ۸ نسل ۲ بسیار بهینهتر از نسل قبل خواهد بود
منبع: NotebookCheck
نظر Karadayi کاملا درست است و راست میگوید گوشی های بالا رده طبیعتا قابل مقایسه با گوشی های میان رده را ندارد و پوکو اف ۴ جیتی در میان رده ها جزء بهترینا هست
هنوز هم پرچم poco f3بالاست.سخت افزار قوی و ا ل ای دی عالی….نسبت به قیمت و کیفیت ارایه شده ارزش خرید بالایی داره
اینکه گوشی ۱۶ میلیون تومانی f4 gt داره با گوشی های ۴۰ و ۷۰ میلیونی سامسونگ و اپل رقابت می کنه و مشخصات فنی و سخت افزاری در حد آنها ارائه کرده با توجه به پولی که می پردازیم بسیار هم برای شیائومی موفقیت آمیز است. در رده قیمت ۱۶ میلیون در سایر برندها آیا می شود گزینه ای بهتر از شیائومی f4gt پیدا کرد؟
بابا الان منم بلک شارک ۴ دارم خیلی زود داغ میکنه
داغ کردنش رو بازی تاثیر نداره ولی انتظار داشتم یه گوشی گیمینگ خیلی بهتر ازینا عمل کنه
تو هر پردازنده ای ک رد سامسونگ توشه همینه، سلطان تراشه فقط اپل ؛)
چه ربطی داشت ، الان مشکلش با tsmc هم حتی حل نشد مشکل از خود کوالکامه نه سامسونگ .
بابا شما هم همه گیرتون شده کوآلکاما گوشی خودش تر زده