بررسی تبلت شیائومی پد ۵؛ رقیب چینی و جذاب آیپد ۲۰۲۱

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۴ دقیقه
Xiaomi Pad 5

شیائومی علاوه بر عرضه گوشی‌های هوشمند باکیفیت و پرامکانات در دسته‌بندی‌های مختلف، در حوزه‌ی تبلت‌های هوشمند نیز پیشرفت قابل توجهی در سال‌های اخیر داشته و تبلت‌های این شرکت نسبت به هزینه‌ای که برای خرید آن‌ها پرداخت می‌کنید، قابلیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بسیار خوبی را به کاربران ارائه می‌دهند. در واقع شیائومی به درستی می‌داند که چطور باید بین قیمت و مشخصات فنی یک محصول تعادلی دقیق برقرار کند و این همان چیزی است که در تبلت شیائومی پد ۵ به وضوح قابل مشاهده است. در این مطلب قصد داریم به نقد و بررسی بخش‌های مختلف تبلت شیائومی پد ۵ بپردازیم و ارزش خرید آن را با توجه به ویژگی‌هایی خوبی که دارد، مورد ارزیابی قرار دهیم.

تبلت شیائومی مدل Pad 5 ظرفیت 128 گیگابایت و رم 6 گیگابایت - پک چین

مشخصات تبلت شیائومی پد ۵ در یک نگاه


شیائومی دو سال قبل از تبلت پد ۵ رونمایی کرد. این محصول حداقل روی کاغذ از مشخصاتی فنی و قابلیت‌ها بسیار خوبی بهره می‌برد که با اطمینان می‌توان گفت توانایی برطرف کردن نیاز کاربران حرفه‌ای را هم دارد. همین موضوع نیز موجب شده تا بسیاری، این تبلت را به عنوان رقیبی جدی آیپد ۲۰۲۱ در نظر بگیرند. همچنین از یک سری جهات نیز می‌توان شیائومی پد ۵ را، نخستین تلاش این غول فناوری چینی در ساخت تبلت‌هایی برای رقابت با آیپد اپل به شمار آورد. قبل از اینکه به مقایسه و بررسی بخش‌های مختلف این تبلت شیائومی بپردازیم، خالی از لطف نیست که نگاهی به جدول مشخصات فنی این محصول گران‌قیمت داشته باشیم تا ببینیم وضعیت آن‌ از لحاظ فنی به چه صورت است.

نام تبلت شیائومی پد ۵
ابعاد و وزن ۲۵۴.۷ در ۱۶۶.۳ در ۶.۹ میلی‌متر / ۵۱۱ گرم
مشخصات نمایشگر IPS LCD با پشتیبانی از  رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی – ۱۱.۰ اینچی با تراکم پیکسلی ۲۷۴ پیکسل بر هر اینچ و وضوح ۱۶۰۰ در ۲۵۶۰ پیکسل – نسبت تصویر ۱۶:۱۰ – پشتیبانی از HDR و دالبی ویژن – پشتیبانی از فضای رنگی گسترده
کیفیت ساخت  پنل جلویی شیشه‌ای، فریم آلومینیومی و پنل پشتی از جنس پلاستیک باکیفیت
سیستم‌عامل و پردازنده سیستم‌عامل اندروید ۱۱، قابل ارتقاء به سیستم‌عامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI 14 / تراشه‌ی ۷ نانومتری اسنپدراگون ۸۶۰ متشکل از ۴ هسته‌ی Kryo 485 Silver با حداکثر فرکانس کاری ۱.۷۸ گیگاهرتز، ۳ هسته‌ی Kryo 485 Gold با فرکانس کاری ۲.۴۲ گیگاهرتز و یک هسته‌ی Kryo 485 Gold با حداکثر فرکانس کاری ۲.۹۶ گیگاهرتز – به همراه پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 640
ترکیب حافظه‌ی رم و حافظه‌ی داخلی ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم + ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی – ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم + ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی – از کارت حافظه‌ی میکرو SD پشتیبانی نمی‌کند.
دوربین‌ها ۱۳ مگاپیکسلی اصلی با گشودگی دیافراگم f/2.8
دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0
کیفیت فیلم‌برداری دوربین اصلی کیفیت ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه و ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه – دوربین سلفی ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
باتری و زمان شارژدهی  باتری لیتیوم پلیمری غیر قابل تعویض با ظرفیت ۸۷۲۰ میلی‌آمپر ساعت – پشتیبانی از سرعت شارژ ۳۳ وات – پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3
رابط‌ها درگاه میکرو USB-C و بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰
شبکه‌های ارتباطی ندارد
نوع اسپیکر استریو (چهارگانه)
حسگرها قطب‌ نما، شتاب‌ سنج، سنسور مجاورت، ژیروسکوپ
رنگ‌های قابل عرضه مشکی، سفید و سبز

طراحی و کیفیت ساخت تبلت


اگر به طراحی تبلت شیائومی پد ۵ دقت کنید، امکان ندارد که این طراحی برای شما یادآور طراحی تبلت‌های اپل نباشد. شیائومی در طراحی این محصول تمام تلاش خود را کرده تا حس یک تبلت پرچم‌دار را به کاربران القا کند و این کار را به خوبی با الگوبرداری از عناصر طراحی آیپدهای اپل انجام داده است. لبه‌های مربعی‌شکل، حاشیه‌های نازک و استفاده از متریال درجه یک برای ساخت این تبلت، همه و همه حاکی از آن است که غول فناوری چینی حساب بسیار ویژه‌ای روی این محصول خود باز کرده است. در حقیقت طراحی این تبلت را می‌توان، یک طراحی به‌روزرسانی‌شده از آیپدهای اپل در نظر گرفت که از برخی جنبه‌ها بسیار قابل توجه است. تبلت شیائومی پد ۵ از ابعاد ۲۵۴.۷ در ۱۶۶.۳ میلی متر بهره می‌برد؛ این موضوع یعنی ضخامت این تبلت تنها به ۶.۹ میلی‌متر می‌رسد و کاربران در استفاده‌ی طولانی‌مدت از آن به هیچ عنوان احساس خستگی نخواهند کرد.

از طرفی دیگر باید به وزن ۵۱۱ گرمی این تبلت شیائومی اشاره کنیم که مطمئنا جزو سبک‌ترین تبلت‌های موجود در بازار نیست، اما نباید فراموش کنیم که این تبلت نمایشگر بزرگی دارد و زمانی که آن را در دست می‌گیرید، سنگینی این وزن خیلی محسوس نخواهد بود. شیائومی از متریال بسیار باکیفیتی در طراحی مینیمالیستی این تبلت استفاده کرده که جذابیت خاصی به آن بخشیده است. اگرچه پنل پشتی این محصول از جنس پلاستیک است، اما حس یک محصول ارزان‌قیمت را به هیچ عنوان به کاربران القا نمی‌کند. این پنل ساختار ماتی دارد و به همین دلیل نیز لکه‌های اثر انگشت و ذرات چربی روی آن دیده نمی‌شوند و این می‌تواند یک نکته‌ی مثبت برای کاربرانی باشد که علاقه‌ای به استفاده کردن از کاور محافظ روی تبلت‌ ندارند.

فریم جانبی این محصول جنسی آلومینیومی دارد و پنل جلویی آن نیز از شیشه است. دکمه‌ی پاور شیائومی پد ۵ روی فریم بالایی آن دیده می‌شود که علاوه بر آن، شاهد قرارگیری ۲ اسپیکر و میکروفون نیز روی آن هستیم. در سمت راست فریم آلومینیومی این محصول دکمه‌ی کم و زیاد کردن صدا وجود دارد. فریم پایینی این تبلت نیز میزبان پورت شارژ USB-C، میکروفون و دو اسپیکر دیگر است تا بدین ترتیب در مجموع شیائومی پد ۵، از یک سیستم صوتی متشکل از چهار اسپیکر بهره ببرد. این موضوع می‌تواند خبر خوبی برای کاربران علاقه مند به دیدن فیلم و سریال باشد. اما متاسفانه در این تبلت، خبری از قرارگیری جک ۳.۵ میلی‌متری صدا نیست که البته از نبود آن خیلی متعجب نشده‌ایم.

در بالاترین قسمت پنل جلویی این تبلت شاهد قرارگیری یک دوربین سلفی هستیم که برای تماس‌های ویدیویی از لحاظ محل قرارگیری، کاملاً مناسب است. همچنین در سمت راست و بالای پنل پشتی یک سنسور دوربین درون ماژول بیضی‌ شکل دیده می‌شود که به همراه فلش LED در این تبلت به انجام وظیفه می‌پردازند. البته در نگاه اول ممکن است اینطور به نظر برسد که این تبلت در پنل پشتی ۲ لنز دوربین دارد، که همینطور هم است، اما درون لنز دومی هیچ سنسوری تعبیه نشده و عملاً جنبه‌ی تزئینی دارد. آن طور که به نظر می‌رسد، از لحاظ طراحی، این ماژول دوربین شباهت بسیار زیادی به ماژول دوربین گوشی‌های شیائومی می ۱۱ و می ۱۱ لایت دارد. البته برآمدگی این ماژول دوربین خیلی زیاد نیست و در صورت قرار گرفتن روی سطح صاف، تبلت لق نمی‌زند. این تبلت حسگر اثر انگشت ندارد، سیم‌کارت خور نیست و از درگاه کارت حافظه‌ی میکرو SD برای افزایش فضای ذخیره‌سازی نیز پشتیبانی نمی‌کند.


نمایشگر و اسپیکر تبلت


در پنل جلویی تبلت شیائومی پد ۵، با گجت هوشمندی مواجه هستیم که حاشیه‌های تقریبا کمی دارد و این موضوع لذت تماشای محتواهای ویدیویی را در آن دو چندان می‌کند. شیائومی در این تبلت از یک نمایشگر بزرگ ۱۱ اینچی از جنس LCD IPS استفاده کرده که تصاویر را با وضوح تصویر ۱۶۰۰ در ۲۵۶۰ پیکسل یا همان ۲K به کاربران نشان می‌دهد و از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند. پشتیبانی از این نرخ رفرش ریت می‌تواند خبر بسیار خوبی برای گیمرها باشد. چگالی تصویر در این پنل به ۲۶۷ پیکسل در هر اینچ می‌رسد که این یعنی تجربه‌ی گشت و گذار در منوهای مختلف تبلت بسیار روان و لذت‌بخش خواهد بود. همچنین نمایشگر شیائومی پد ۵، توانایی نمایش بیش از یک میلیارد رنگ را دارد و با این تفاسیر رنگ‌ها هم به شکل جذابی برایتان به نمایش در خواهند آمد.

صفحه‌نمایش این محصول به جای OLED از نوع LCD است، بنابراین این صفحه‌نمایش کنتراست خیلی بالایی ندارد و رنگ‌های تیره به صورت چندان عمیق در این نمایشگر دیده نمی‌شوند. به ویژگی‌های پرشمار نمایشگر این تبلت باید پشتیبانی از استانداردهای HDR10 و دالبی ویژن را نیز اضافه کنیم که یعنی مشاهده‌ی محتوایی که از این فناوری‌ها بهره می‌برند، بسیار جذاب خواهد بود. نمایشگر این تبلت از نسبت تصویر ۱۶:۱۰ بهره می‌برد که تقریباً به اندازه‌ی یک ورق A4 است و به لطف قابلیت Split Screen، شما می‌توانید نمایشگر را به دو قسمت مساوی برای کار کردن تقسیم کنید.

در مورد حداکثر روشنایی نمایشگر این تبلت، آمار دقیقی در دسترس نیست، اما کاربران به راحتی می‌توانند در زیر نور شدید آفتاب نیز از آن بهره ببرند. همچنین باید به زوایای دید بسیار خوب این صفحه‌نمایش نیز اشاره کنیم که از هر چهار طرف به خوبی قابل مشاهده است. نمایشگر این تبلت فاقد شیشه‌ی محافظ است، بنابراین توصیه می‌شود که پس از خرید، حتما یک گلس محافظ روی آن نصب کنید. در مجموع، شیائومی پد ۵ طراحی و کیفیت ساخت بسیار خوبی دارد.

شیائومی اگرچه جک ۳.۵ میلی‌متری صدا را در این تبلت قرار نداده، اما سیستم صوتی که برای آن در نظر گرفته، نبود این درگاه محبوب را جبران کرده است. ۴ اسپیکر در دو طرف این تبلت تعبیه شده‌اند که حجم صدای فوق‌العاده‌ بالایی دارند و صدا را به شکل تفکیک شده به گوش کاربران می‌رسانند. این تبلت همچنین از فناوری دالبی اتموس نیز پشتیبانی می‌کند.


عملکرد سخت‌افزاری تبلت


شیائومی پد 5

شیائومی در تعیین مشخصات تبلت پد ۵، انتخاب‌های هوشمندانه‌ای انجام داده تا کاربران برای دسترسی به بهترین‌ فناوری‌ها، نیازی به پرداخت هزینه‌های سنگین نداشته باشند. یکی از این انتخاب هوشمندانه، استفاده از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۶۰ کوالکام است. این تراشه در واقع، نسخه‌ی اورکلاک شده‌ی پردازنده‌ی پرچم‌دار کوالکام است با لیتوگرافی ۷ نانومتری تولید شده و ۴ هسته‌ی Kryo 485 Silver با حداکثر فرکانس کاری ۱.۷۸ گیگاهرتز، ۳ هسته‌ی Kryo 485 Gold با فرکانس کاری ۲.۴۲ گیگاهرتز و یک هسته‌ی Kryo 485 Gold با حداکثر فرکانس کاری ۲.۹۶ گیگاهرتز در آن به انجام وظیفه می‌پردازند. همچنین نباید پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 640 این تبلت را از قلم بیندازیم. ۶ یا ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی برای این تبلت شیائومی در نظر گرفته شده که نمی‌توان فضای ذخیره‌سازی آن را با کارت حافظه‌ی میکرو SD افزایش داد.

اگر چه این پردازنده به اندازه‌ی تراشه‌ی M1 آیپد اپل یا اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس در سری گلکسی تب S7 سامسونگ قدرتمند نیست، اما توان پردازشی بسیار بالایی دارد و می‌تواند از پس انجام کارهای روزمره و حتی کارهای سنگین نیز به خوبی بربیاید. نتایج تست بنچمارک این تبلت، عملکرد آن را همگام با عملکرد تبلت پرچم‌دار گلکسی S7 پلاس سامسونگ قرار می‌دهد و حتی از تمامی تبلت‌های میان‌رده سامسونگ و نوکیا عملکرد بهتری دارد. اگرچه از لحاظ پردازشی، عملکرد این تبلت به عملکرد تبلت‌های اپل نمی‌رسد، اما در بین تبلت‌های اندرویدی و با توجه به قیمتش، یکی از بهترین‌ها در بازار است.

شیائومی پد 5

در استفاده‌های عادی، شیائومی پد ۵ عملکرد عالی دارد و بدون هیچ لگ‌وباگی اپلیکیشن‌های مد نظر کاربران را با کیفیت بسیار خوبی اجرا می‌کند. اسکرول کردن در بین منوها به لطف پشتیبانی از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی بسیار نرم و روان انجام می‌شود و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد. همچنین این تبلت به راحتی، بازی‌های سنگین نظیر Call of Duty: Mobile را با تنظیمات گرافیکی حداکثری اجرا می‌کند و در طول بازی نیز لگ‌وباگ خاصی که روی گیم‌پلی تأثیر بگذارد، دیده نشده است. به طور کلی، پردازنده‌ی تبلت شیائومی پد ۵ برای انجام هر کاری مناسب است و روی قدرت پردازشی آن می‌توانید به طور ویژه حساب باز کنید.


عملکرد نرم‌افزاری تبلت


شیائومی پد 5

سیستم‌عامل اندروید ۱۱ به صورت پیش‌فرض روی این تبلت نصب شده که رابط کاربری MIUI 12.5 شیائومی را اجرا می‌کند. البته اکنون این تبلت به‌روزرسانی سیستم‌عامل اندروید ۱۳ به همراه رابط کاربری MIUI 14 را نیز دریافت کرده است. در حالی که شیائومی برای برخی از گوشی‌های هوشمند خود وعده‌ی سه به‌روزرسانی اصلی اندروید را داده، اما این موضوع در مورد این تبلت صدق نمی‌کند. نرم‌افزارهای پیش‌فرض که روی این تبلت نصب شده شامل برنامه‌های گوگل و مجموعه‌ای از ابزارهای شیائومی است. رابط کاربری MIUI، یک سری به‌روزرسانی‌هایی را دریافت کرده تا تجربه‌ی بهتری از کار با نمایشگر بزرگ تبلت را به کاربران ارائه دهد.

از جمله مهم‌ترین تغییرات این رابط کاربری که برخی از آن‌ها، از المان‌های سیستم‌عامل iPadOS آیپدها گرفته شده می‌توان به منوی تنظیمات دو ستونی و مرکز کنترل (Control Center) اشاره کرد. همچنین نوتیفیکیشن‌ها نیز به ترتیب از سمت راست و چپ صفحه‌نمایش به سمت پایین سوایپ می‌شوند. در واقع، رابط کاربری بهینه‌شده، یکی از اصلی‌ترین دلایلی است که شیائومی پد ۵ را رقیب جدی آیپد اپل قرار می‌دهد، اما شیائومی در این زمینه نیازمند تلاش و خلاقیت بیشتری است. به طور کلی، رابط کاربری در این تبلت هیچ لگ‌وباگ خاصی ندارد و قابلیت‌های بسیار کاربردی را به کاربران ارائه می‌دهد.


سیستم‌ دوربین تبلت


شیائومی پد 5

معمولاً سنسورهای دوربین در تبلت‌ها، اهمیت زیادی ندارد. یا اگر بهتر بگوییم، سنسور دوربین عقب تبلت برای کاربران چندان حائز اهمیت نیست. شیائومی در این تبلت خود، از سنسور اصلی باکیفیت‌تری نسبت به سنسور سلفی استفاده کرده، اما این در حالی است که اپل در آیپد جدید خود، سنسور قدرتمندتر را به عنوان دوربین سلفی قرار داده که معمولاً در تبلت‌ها بیشتر مورد استفاده‌ی کاربران قرار می‌گیرد. شیائومی پد ۵ مجهز به یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی اصلی با گشودگی دیافراگم f/2.8 است که کیفیت تصویر کاملاً معمولی دارد و نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید.

نمایش رنگ‌ها در تصاویر ثبت شده با این دوربین، خیلی تعریفی نیستند و نویزهای بسیار زیادی در آن‌ها دیده می‌شود. اگر در شرایط نوری بسیار خوبی باشید، می‌توانید عکس‌های با کیفیت خوبی بگیرید. همچنین باید از خیرِ قابلیت زوم این دوربین بگذرید؛ چرا که هنگام تصویربرداری با نویز قابل توجهی احتمالا مواجه خواهید شد. این سنسور دوربین، قابلیت فیلم‌برداری ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه را به کاربران ارائه می‌دهد که کمتر در تبلت‌ها، این قابلیت دیده می‌شود. روی پنل جلویی این تبلت، یک دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0 به چشم می‌خورد که کیفیت بالایی ندارد. در انجام تماس‌های ویدیویی، کیفیت صرفا قابل قبول است و اگر شرایط نوری مناسب نباشد، تماس‌های ویدیویی باکیفیتی را تجربه نخواهید کرد. به طور کلی، سیستم دوربین شیائومی پد ۵ عملکرد معمولی دارد و خیلی نمی‌توان روی آن حساب کرد.


باتری و شارژدهی تبلت


شیائومی پد 5

یک باتری ۸۷۲۰ میلی‌آمپر ساعتی به عنوان منبع تغذیه‌ی این تبلت بزرگ در نظر گرفته شده که شاید روی کاغذ خیلی مناسب نباشد، اما در عمل شارژدهی خوبی را به کاربران ارائه می‌دهد. شیائومی ادعا کرده که یکبار شارژ این تبلت، شما را برای ۵ روز پخش موسیقی، ۱۶ ساعت پخش ویدیو یا ۱۰ ساعت بازی همراهی خواهد کرد. بنابراین شما می‌توانید بسته به نحوه‌ی استفاده‌تان، تا چند روز از آن بهره ببرید. برای شارژ کردن این محصول، شیائومی یک شارژر ۲۲.۵ وات را درون جعبه‌ی این تبلت قرار داده که در عرض ۲۵ دقیقه، حدود نیم ساعت شارژ می‌شود.

از آنجا که این محصول از سرعت شارژ ۳۳ وات پشتیبانی می‌کند، شما می‌توانید با استفاده شارژر پرسرعت‌تر، مدت زمان این فرآیند را کوتاه‌تر کنید. بررسی‌ها نشان داده که با شارژر ۳۳ وات، شارژ شدن این تبلت حدود یک ساعت و نیم به طول می‌انجامد. در نهایت باید اشاره کنیم که شیائومی پد ۵ از قابلیت شارژ بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کند.


جمع‌بندی و سخن پایانی


شیائومی پد 5

شیائومی پد ۵، یک تبلت باکیفیت و ارزشمند است که به لطف قابلیت‌هایی که ارائه می‌دهد می‌توان آن را به عنوان رقیب جدی آیپد ۲۰۲۱ اپل در نظر گرفت. این تبلت نمایشگر بزرگ و بسیار باکیفیتی دارد که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند و از چهار اسپیکر بهره می‌برد. پردازنده‌ی قدرتمندی برای این تبلت در نظر گرفته شده که تمام اپ‌های سبک و سنگین را برای شما اجرا می‌کند و باتری آن نیز شارژدهی بسیار خوبی دارد. با این حال، از نقاط منفی این دستگاه یعنی عملکرد معمولی دوربین‌ها، نبود درگاه سیم‌کارت و SD کارت می‌توان فاکتور گرفت.

به طور کلی، اگر شما به دنبال خرید یک تبلت میان‌رده هستید که ارزش خرید بالایی داشته باشد و قابلیت‌های خوبی را در اختیارتان قرار دهد، می‌توانید روی شیائومی پد ۵ در این زمینه حساب باز کنید. در رنج قیمتی شیائومی پد ۵، به جز آیپد ۲۰۲۲ می‌توان به رقبای بسیار خوبی از دیگر برندها نظیر گلکسی تب S6 لایت سامسونگ و حتی سرفیس گو ۲ مایکروسافت اشاره کرد که اولی قابلیت اتصال سیم‌کارت‌ دارد و دومی نیز از سیستم‌عامل ویندوز بهره می‌برد.

تبلت اپل مدل iPad 2022 WIFI ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت
تبلت سامسونگ مدل Galaxy Tab S6 Lite 2022 ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت به همراه قلم
تبلت مایکروسافت مدل Surface Go 2 - A1 ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت
نکات مثبت
  • نمایشگر ۲K با پشتیبانی از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی
  • پردازنده‌ی قدرتمند
  • باتری پرظرفیت با پشتیبانی از سرعت شارژ بالا
  • طراحی جذاب
نکات منفی
  • سیستم دوربین ضعیف
  • عدم پشتیبانی از سیم کارت و کارت حافظه

به نظر شما آیا این تبلت با این مشخصات و ویژگی‌ها می‌تواند با آیپد رقابت کند؟ شما تجربه‌ی استفاده از کدام تبلت میان‌رده بازار را داشته‌اید؟ لطفاً نظرها و تجربیات ارزشمند خود را در این زمینه با ما و سایر کاربران دیجی کالا مگ به اشتراک بگذارید.

منبع: techradar

سوالات متداول
آیا تبلت شیائومی پد ۵ برای بازی کردن مناسب است؟
بله. این محصول پردازنده‌ی قدرتمندی دارد که برای اجرای بازی‌های سنگین کاملاً مناسب است.
آیا تبلت شیائومی پد ۵ ضد آب است؟
خیر. این تبلت در برابر آب مقاوم نیست.
آیا تبلت شیائومی پد ۵ از سیم‌کارت پشتیبانی می‌کند؟
خیر. این تبلت سیم‌کارت خور نیست.
آیا تبلت شیائومی پد ۵ جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون دارد؟
خیر. این تبلت جک هدفون ندارد و باید برای اتصال هدفون به آن از مدل‌های بلوتوثی یا مدل‌هایی با رابط USB-C استفاده کنید.


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X