شیائومی با ساخت این گوشی مفهومی عجیب چه اهدافی را دنبال می‌کند؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
گوشی مفهومی شیائومی

گوشی فاقد پورت شیائومی اگرچه یک گجت مفهومی یا به اصطلاح کانسپت است، اما در هر صورت نمی‌توانیم ویژگی‌های عجیب آن را کتمان کنیم. در این گوشی تقریبا تمام ویژگی‌های اساسی و مرسوم مانند وجود دکمه، پورت و چارچوب بدنه کنار گذاشته است.

اما در این میان باید این سؤال را بپرسیم که چه کسی واقعا خواستار چنین گوشی هوشمندی است؟ اگرچه در جواب این سوال می‌توانیم بگوییم هیچ‌کس، ولی حقیقت موضوع پیچیده‌تر از آن است. در این مطلب قصد داریم به این پرسش پاسخ دهیم که شیائومی با ساخت این گوشی مفهومی چه اهدافی را دنبال می‌کند؟

مخاطب این گوشی کیست؟

گوشی مفهومی شیائومی

بسیاری از کاربران همچنان از حذف جک هدفون در گوشی‌ها ناراضی هستند و به همین خاطر مطمئنا کنار گذاشتن دکمه‌ها، پورت و چارچوب بدنه نارضایتی آن‌ها را در پی خواهد داشت. در ضمن نمایشگرهای آبشاری که لبه‌های بسیار خمیده دارند هم با اعتراض‌های زیادی روبه‌رو می‌شوند و در نتیجه این گوشی شیائومی که لبه‌های نمایشگر آن به چهار جهت گوشی راه پیدا کرده، اوضاع را بدتر می‌کند. همچنین حذف پورت گوشی هم میلیون‌ها کاربر را با مشکلات مختلفی مواجه می‌شوند.

به زبان ساده، شیائومی در حال مبارزه با واقعیت‌های موجود گوشی‌های هوشمند است. اگر گوشی‌های تاشو هواوی با نمایشگر تاشو بیرونی بسیار شکننده به نظر می‌رسند، این گوشی مفهومی شیائومی هم با یک ضربه تقریبا دچار آسیب گسترده‌ای خواهد شد. اگرچه فناوری شارژ بی‌سیم طی سال‌های اخیر پیشرفت‌های خوبی داشته، اما از نظر ثبات و سرعت به پای شارژ سیمی نمی‌رسد.

البته به لطف دوربین‌های سلفی زیر نمایشگر، به‌زودی گوشی‌ها مبتنی بر نمایشگرهای یک‌دست و جذاب‌تر راهی بازار می‌شوند. با این حال، کاملا مشخص است که گوشی بدون پورت شیائومی بیشتر تلاش یک شرکت برای عملی کردن ویژگی‌های نوآورانه است تا پاسخی برای تقاضای کاربران. البته این نخستین باری نیست که شیائومی یک گوشی مفهومی با طراحی عجیب را معرفی می‌کند. در سال ۲۰۱۹ هم می میکس آلفا معرفی شد که نمایشگر آن به غیر از پنل جلویی، لبه‌های راست و چپ و بخشی از پنل پشتی را پوشانده بود.

تلاش شیائومی برای امتحان کردن ایده‌های جدید

گوشی مفهومی شیائومی

علاوه بر بحث عملی کردن ایده‌های جدید، معرفی کردن چنین گوشی هوشمندی به شیائومی اجازه می‌دهد که میزان پذیرش کاربران برای یک گوشی فاقد پورت را بررسی کند. این یعنی حتی اگر واکنش کاربران در قبال چنین گوشی نوآورانه‌ای اصلا مثبت نباشد، باز هم شیائومی داده‌های ارزشمندی را دریافت می‌کند.

به‌عنوان مثال می‌توانیم به واکنش‌ها نسبت به اولین گوشی می میکس اشاره کنیم. نمایشگر کم‌حاشیه‌ی این گوشی کاربران را به دو دسته تقسیم کرد و تعبیه‌ی دوربین سلفی در بخش پایینی آن یک اشتباه از طرف شیائومی بود. اما این گوشی درس‌های زیادی برای این شرکت داشت و این تجربه برای طراحی گوشی‌های این شرکت و نسل‌های بعدی می میکس مثمر ثمر واقع شد. چیزی که در سال ۲۰۱۶ افراطی به نظر می‌رسید، چند سال بعد به پدیده‌ای همه‌گیر بدل شد.

شیائومی در رابطه با جدیدترین گوشی مفهومی خود گفته که برای تولید این نمایشگر منحصر‌به‌فرد از فناوری‌های جدیدی استفاده شده است. شیائومی با بهره‌گیری از دانش مربوط به این گوشی عجیب، می‌تواند از آن‌ها برای ساخت گوشی‌های مرسوم خود بهره ببرد.

آزمایش‌های بیشتر در آینده

گوشی‌ مفهومی‌ شیائومی‌

با توجه به مزایای عنوان شده، شیائومی احتمالا به ساخت این گوشی‌های آزمایشی عجیب و غریب ادامه خواهد داد. اگرچه توسعه‌ی این نوع محصولات نوآورانه هزینه‌بر است، اما از طرف دیگر به شیائومی اجازه می‌دهد توانایی بیشتری برای ارائه‌ی ویژگی‌های نوآورانه در گوشی‌های مرسوم خود کسب کند. همچنین باید به بحث تبلیغات و بازاریابی هم اشاره کنیم. زیرا به لطف گوشی‌های مفهومی نوآورانه، این شرکت بیش از پیش به‌عنوان یک برند پیشرو و نوآور در حوزه‌ی تکنولوژی مطرح می‌شود.

در نهایت باید بگوییم که این نوع گوشی‌ها قرار نیست نظر عموم کاربران را جلب کنند، بلکه شرکت‌هایی مانند شیائومی با این کار از یک طرف قصد دارند توانایی‌های فنی خود را به رخ رقبا و کاربران بکشند و از طرف دیگر ایده‌های عملی و جذابی را برای گوشی‌های خود به دست آورند.

منبع: Android Authority



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲۲ دیدگاه
  1. آرش

    خدایی گوشی بینظیریه،چجوری میشه تهیه کردش این خوشگله رو؟

  2. محمود فیروزی

    آقایان من پنج ماه پیش یک گوشی شیائومی نوت ۸ خریدم که بعد ۲ ماه پیکسلش سوخت دوبار حضوری به نمایندگی در تهران رفتم تا درست کنند متاسفانه دفعه اول قطعه فیک انداختند که بعد یک هفته خراب شد دفعه دوم که رفتم مبلغ ۶۰۰ هزار تومان ازم گرفتند وباز قطعه فیک انداختن وحالا هم راضی نیستم در صورتی که ۱۸ ماه گارانتی داشته که هیچ توجهی نکردند توصیه میکنم از این گوشی‌ها نخرین و کلمه گارانتی در ایران هیچ معنایی نداره

    1. حامد

      منم بیشتر از یکساله که ردمی نوت ۸ دارم و هنوز هیچ مشکلی نداشته و مثل روز اول داره کار میکنه.
      یکی از اعضاب خانواده هم دو ساله که ردمی نوت ۷ داره و کاملا راضیه و مشکل نداشته.
      یکی از دوستام هم امسال ردمی نوت ۹ پرو گرفته بود که وقتی گوشی رسید دستش بالای ال سی دیش شکسته بود بعد فرستاد گارانتی هفته بعد براش فرستادن گوشیو. الان حدود ۶ ماهه که داره و کاملا هم راضیه

  3. kame

    نویسنده این مقاله احتمالا به شیاومی چینی خیلی علاقه منده… آنچنان گوشی مفهومی عجیبی هم نیست فقط خواستن درمقابل گوشی های تاشوی سامسونگ وتاشوی جدید اپل که ۲۰۲۳واردبازارمیشه یه خودی نشان بده اونم با یه گوشی بدونه کاربردکه مبادا مثل هواوی به حاشیه رانده بشه…

  • 1
  • 2
loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X