شیائومی می لپتاپ پرو ۱۵ اینچ را با نمایگشر اولد معرفی کرد
با در نظر گرفتن خبرهای اخیر پیرامون رویداد امروز شیائومی، اصلا انتظار نداشتیم شرکت چینی از لپتاپ هم رونمایی کند اما حالا میبینیم که این محصول هم در برنامههای شیائومی وجود داشت. لپتاپهای جدید شیائومی در دو مدل با اندازهی ۱۵ و ۱۴ اینچی تحت عنوان می لپتاپ پرو ۱۵ و می لپتاپ پرو ۱۴ رونمایی شدند که در مدل ۱۴ اینچی شاهد نمایشگری با پنل LCD و رفرشریت ۱۲۰ هرتز هستیم.
مدل ۱۵ اینچی، می لپتاپ پرو ۱۵ (Mi Laptop Pro 15) نام دارد و از نمایشگر E4 OLED ساخت سامسونگ در آن استفاده شده. این همان نمایشگری است که شیائومی در گوشیهای پرچمدار سری می ۱۱ خود هم استفاده کرده است. روشنایی این نمایشگر در بیشترین حالت به ۶۰۰ نیت میرسد که برای یک لپتاپ، فوقالعاده به حساب میآید. همچنین این نمایشگر از قابلیت DC Dimming هم پشتیبانی میکند؛ تغییر میزان نور نمایش داده شده از طریق تغییر میزان ولتاژ LEDهای تشکیلدهندهی پیکسل نمایشگر.
وضوح تصویر نمایشگر این لپتاپ به ۳٫5K و تراکم پیکسلی هم به ۲۶۱ پیکسل بر هر اینچ میرسد. نسبت تصویر هم ۱۶:۱۰ است. علاوه بر اینها، پنل ۱۰ بیتی این محصول به صورت ۱۰۰ درصد، گاموت رنگی DCI-P3 را پوشش میدهد و درصد خطای آن در DeltaE تنها به ۱ میرسد. برای محافظت از خط و خش، شیائومی از شیشهی محافظ گوریلا گلس استفاده کرده که نوع آن را نمیدانیم.
می لپتاپ پرو ۱۵ به پردازندهی نسل یازدهمی اینتل در دو نسخهیi5-11300H و i7-11370H مجهز شده که هر دو از ۴ هسته و ۸ رشته بهره میبرند منتها در بیشترین میزان، بهترتیب از فرکانس ۴٫۴ و ۴٫۸ گیگاهرتز بهره میبرند. (همچنین مدل i5 از فرکانس ۳٫۱ و مدل i7 هم از فرکانس ۳٫۳ گیگاهرتز بهره میبرند). در هر دو سری، پردازندهی گرافیکی جیفورس MX450 با ۲ گیگابایت حافظهی اختصاصی، عهدهدار امور گرافیکی لپتاپ است. سیستم خنککنندهای هم برای این لپتاپ در نظر گرفته شده که شامل ۲ فن میشود. البته این محصول در یک مدل دیگر با پردازندهی ساخت AMD یعنی Ryzen 5000H هم تولید شده منتها عرضهی آن به ماه مه (کمتر از دو ماه دیگر) موکول شده.
منبع تغذیهی این لپتاپ را یک باتری ۶۶ واتساعتی تشکیل میدهد که از فناوری شارژ سریع با سرعت ۱۰۰ وات هم پشتیبانی میکند. در بخش اتصالات هم شاهد یک پورت تاندربولت ۴ و دو پورت USB-C هستیم. یک دانگل افزایش پورت هم درون جعبهی این لپتاپ قرار گرفته که به کاربر امکان دسترسی به یک پورت HDMI و یک پورت USB-A را میدهد. در ساخت می لپتاپ پرو ۱۵ از آلومینیوم سری ۶ با استاندارد هواپیمایی استفاده شده که تنها ۱۵٫۹ میلیمتر ضخامت دارد.
پیشخرید می لپتاپ پرو ۱۵ از امروز آغاز شده و کاربران میتوانند از تاریخ ۲ آوریل (۱۳ فروردین) رسما آن را خریداری کنند. برای مدل مجهز به پردازندهی i5، حافظهی داخلی ۵۱۲ گیگابایتی از نوع SSD و ۱۶ گیگابایت حافظهی رم، قیمت ۶۵۰۰ یوان (حدود ۹۹۰ دلار) در نظر گرفته شده. برای مدل مجهز به پردازندهی i7 هم که همین مشخصات را دارد، باید حدود ۸۰۰۰ یوان (معادل ۱۲۱۷ دلار) پرداخت کنید.
در کنار این لپتاپ، از مدل ۱۴ اینچی هم رونمایی شده که به لطف ضخامت ۱۵٫۶ میلیمتری خود، تنها ۱٫۵ کیلوگرم وزن دارد. از این جهت باید این محصول را اندکی به نسبت مدل ۱۵ اینچی باریکتر و سبکتر بدانیم. از لحاظ جنس و کیفیت مواد به کار رفته در ساخت بدنه اما دو لپتاپ کاملا برابر هستند.
اما در بخش نمایشگر شاهد تغییراتی اساسی هستیم. بهجای پنل OLED این بار از پنل LCD استفاده شده که وضوح تصویر در آن از ۳٫۵ به ۲٫5K کاهش پیدا کرد. نسبت تصویر همچنان ۱۶:۱۰ است اما رفرشریت این نمایشگر به ۱۲۰ هرتز میرسد که یک برتری کاملا محسوس به حساب میآید. درصد خطای DeltaE در این محصول به ۱٫۵ میرسد که اندکی از مدل ۱۵ اینچی ضعیفتر است. همچنین پشتیبانی از HDR هم در این نمایشگر دیده نمیشود.
برای می لپتاپ پرو ۱۴ هم از پردازندههای نسل یازدهم از سری i5 و i7 اینتل استفاده شده و وظیفهی امور گرافیکی را هم جیفورس MX450 بر عهده دارد. بنابراین از این حیث تفاوتی بین دو لپتاپ دیده نمیشود. اما منبع تغذیهی این محصول را یک باتری ۵۷ واتساعتی تشکیل میدهد که به نسبت مدل ۶۶ واتساعته در لپتاپ ۱۵ اینچی اندکی ضعیفتر است اما مانند آن، از شارژر سریع ۱۰۰ واتی پشتیبانی میکند.
در این لپتاپ تنها یک پورت تاندربولت وجود دارد بنابراین کاربر حتما به دانگل افزایش پورت موجود درون جعبه نیاز خواهد داشت. از قابلیتهای دیگر هر دو لپتاپ در بخش اتصالات هم میتوان به بلوتوث و وایفای نسل ۶ اشاره کرد.
می لپتاپ پرو ۱۴ با پردازندهی i5 و ترکیب حافظهی ۱۶/۵۱۲ گیگابایت، با قیمت ۵۳۰۰ یوان (حدود ۸۰۵ دلار) در دسترس قرار میگیرد. مدل مجهز به پردازندهی i7 با ترکیب حافظهی مشابه، ۷۰۰۰ یوان (حدود ۱۰۶۴ دلار) قیمتگذاری شده. بر خلاف مدل ۱۵ اینچی، پیشخرید این لپتاپ در تاریخ ۲۶ آوریل (۶ اردیبهشت) آغاز میشود و در تاریخ ۱ مه (۱۱ اردیبهشت) هم رسما برای خرید در دسترس قرار میگیرد.
منبع: GSMArena
درسته نمایشگر اولد خیل خوبه اما یه مشکلی داره اونم اینه که امکان داره نمایشگر با مشکل احتباس تصویر یا به جاماندگی تصویر هست به نظرم نمایشگر super retina تهیه کنید بهتره
واقعا خیلی ممنون از پاسخ هاتون
فقط هر وقت نسخه amd اومد اگه فهمیدین که مارفی شده لطفا در جریان بزارین
جیفروس هم خوبه یا نه ؟
سلام دوست عزیز همه مدلها الان خوبن. فقط قیمت مهمه.
عزیزم شما اول یخورده املاتونو قوی کنید بد نیست بعد میتونید در مورد خرید لپ تاپ هم فکر کنید
ببخشید قیمت این لپ تاپ چنده؟
سلام دوست عزیز. اگر به دلار منظورتونه تو متن اشاره شده که البته تبدیل از واحد یوان چین به دلاره و دقیقا مشخص نیست شیائومی برای بازار جهانی چقدر برای این لپتاپها در نظر گرفته. در نتیجه اگه منظورتون قیمت تومان هم باشه باید منتظر بمونیم.
گرافیکش کلا ۲ ؟
سرعت سی پی یو اینا معلوم نیست ؟
تو متن اشاره شده
ببخشید من الان متوجه نشدم گرافیک این لپتاب چنده ؟
اگه میشه یه مقاله در مورد گرافیک توضیح بدین ببینیم چی هست
الان مسلا گرافیک داریم ۱ یا ۲
گرافیک این لپتاب مدل ۱۵ چنده؟
سلام دوست عزیز. اشاره شده تو متن که حافظهی اختصاصی گرافیک این لپتاپها ۲ گیگابایته.