دوربینهای شیائومی ۱۴T و ۱۴T پرو در DxOMark ناامیدکننده ظاهر شدند
چند روز قبل، گوشیهای شیائومی ۱۴T و ۱۴T پرو رسما رونمایی شدند و در حال حاضر با قیمت شیائومی ۱۴T با قیمت ۶۴۹ یورو و شیائومی ۱۴T پرو با حداقل قیمت ۷۹۹ یورو به فروش میرسند. خریداران میتوانند با پرداخت ۱۵۰ یورو بیشتر، از مزایایی همچون پردازندهی Dimensity 9300+ به جای Dimensity 8300-Ultra مدیاتک، شارژ سریع ۱۲۰ وات به جای ۶۷ وات، شارژ سریع بیسیم ۵۰ وات و ارتقای دو دوربین بهرهمند شوند.
شیائومی ۱۴T به یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.7 و سنسور ۱/۱.۵۶ اینچی و یک دوربین تلهفوتو ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.9 و فاصلهی کانونی ۵۰ میلیمتر مجهز شده است. در حالی که شیائومی ۱۴T پرو از یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.6 و سنسور بزرگتر ۱/۱.۳۱ اینچی و یک دوربین تلهفوتو ۵۰ مگاپیکسلی با لنز ۶۰ میلیمتر f/2.0 استفاده میکند. هر دو گوشی از یک دوربین اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 بهره میبرند. در ارزیابی دقیق DxOMark، شیائومی ۱۴T امتیاز ۱۳۴ و شیائومی ۱۴T پرو امتیاز ۱۳۵ را کسب کردهاند. با این امتیازات، این دو گوشی شیائومی در رتبههای ۴۵ و ۴۹ سایت DxOMark قرار گرفتهاند.
این نتایج، هر دو گوشی هوشمند را در جایگاهی مشابه با اپل آیفون ۱۴، گوگل پیکسل ۶ پرو و سامسونگ گلکسی S22 اولترا قرار میدهد. با این وجود، دوربینهای لایکا سری شیائومی ۱۴T قادر به رقابت با پرچمداران کنونی نیستند. شیائومی ۱۴T با بازتولید رنگ طبیعی، دقت رنگ پوست، عمق میدان فوقالعاده، وایت بالانس دقیق و تصاویر و ویدیوهای با جزئیات بالا در نور روز، امتیاز قابل توجهی کسب کرده است.
اما در شرایط نوری ضعیف، نویز تصویر، با وجود کاهش نویز قوی که به بهای کاهش جزئیات تمام میشود، مشهود است. دامنهی دینامیکی نسبتا محدود است، گاهی اوقات در نور کم شاهد انحراف رنگ هستیم و هایلایتهای پسزمینه در حالت پرتره به صورت غیرطبیعی بازسازی میشوند. در بخش ضبط ویدیو، DxOMark از نادرستی رنگ پوست و تغییرات در نوردهی و تعادل رنگ سفید بین فریمها در برخی شرایط انتقاد کرده است.
منبع: notebookcheck