مقایسه شیائومی 13T و 13T پرو؛ تفاوت‌های کم اما مهم!

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه
شیائومی 13T و 13T پرو

شیائومی 13T و 13T پرو جدیدترین گوشی‌های شبه‌پرچم‌دار شیائومی محسوب می‌شوند که سپتامبر امسال رونمایی و راهی بازار شده‌اند. حالا این گوشی‌ها با اختلاف قیمت تقریبا ۱۰ میلیون تومان (در لحظه‌ی نگارش این متن) در بازار کشور ما هم در دسترس قرار دارند و در نتیجه فرصتی پیش آمده تا آن‌ها را با یکدیگر مقایسه کنیم و ببینیم در درجه‌ی نخست آیا این دو گوشی ارزش خرید دارند یا خیر و دوم اینکه آیا این اختلاف قیمت بین آن‌ها منطقی است؟ با ما در این مقایسه‌ی جذاب همراه باشید.

گوشی موبایل شیائومی مدل 13T Pro 5G دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت
گوشی موبایل شیائومی مدل 13T 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

شیائومی 13T در مقابل 13T پرو؛ جدول مشخصات فنی


نام گوشی شیائومی 13T شیائومی 13T پرو
تاریخ رونمایی و عرضه ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۳ (۴ مهر ۱۴۰۲)
ابعاد و وزن ۱۶۲٫۲ × ۷۵٫۷ × ۸٫۸ میلی‌متر – ۱۹۳ گرم ۱۶۲٫۲ × ۷۵٫۷ × ۸٫۸ میلی‌متر – ۲۰۰ گرم
کیفیت ساخت فریم پلاستیکی – پنل پشتی از جنس پلاستیک یا چرم
استاندارد مقاومتی IP68 – مقاومت در برابر نفوذ آب در عمق ۱٫۵ متری به مدت ۳۰ دقیقه
فناوری‌های نمایشگر AMOLED با رفرش‌ریت ۱۴۴ هرتزی، پشتیبانی از استانداردهای +HDR10 و دالبی ویژن، بیشینه‌ی روشنایی ۲۶۰۰ نیت
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ (۱۰۷٫۴ سانتی‌متر)
نسبت نمایشگر به بدنه ٪۸۷٫۵
وضوح تصویر ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲ پیکسل – چگالی ۴۴۶ پیکسل بر هر اینچ
محافظ صفحه گوریلا گلس ۵
سیستم‌عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ / MIUI 14
مدت زمان پشتیبانی نرم‌افزاری و امنیتی ۵/۴ سال
پردازنده مدیاتک دایمنسیتی ۸۲۰۰ اولترا مدیاتک دایمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس
مشخصات فنی پردازنده ۴ نانومتری – ۸ هسته‌ای با ۱ هسته از نوه Cortex-A78 با فرکانس ۳٫۱ گیگاهرتز، ۳ هسته از همان نوع با فرکانس ۳٫۰ گیگاهرتز و ۴ هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز ۴ نانومتری – ۸ هسته‌ای با ۱ هسته از نوه Cortex-X3 با فرکانس ۳٫۳۵ گیگاهرتز، ۳ هسته از نوع Cortex-A715 با فرکانس ۳٫۰ گیگاهرتز و ۴ هسته از نوع Cortex-A510 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز
گرافیک Mali-G610 MC6 Immortalis-G715 MC11
ترکیب حافظه‌ی رم و حافظه‌ی داخلی ۲۵۶/۸ و ۲۵۶/۱۲ گیگابایت ۲۵۶/۱۲، ۵۱۲/۱۲ گیگابایت و ۱۶/1TB گیگابایت
نوع حافظه‌ی داخلی UFS 3.1 UFS 4.0
دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.9، لنز ۲۴ میلی‌متری با اندازه‌ی ۱/۱٫۲۸ اینچ، پیکسل‌های ۱٫۲۲ میکرومتری، فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال
دوربین دوم ۵۰ مگاپیکسلی تله‌فوتو با گشودگی دیافراگم f/1.9، لنز ۵۰ میلی‌متری با اندازه‌ی ۱/۲٫۸۸ اینچ، پیکسل‌های ۰٫۶۱ میکرومتری، فوکوس خودکار تشخیص فاز و امکان زوم ۲ برابری اپتیکال
دوربین سوم ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض با گشودگی دیافراگم f/2.2، لنز ۱۵ میلی‌متری با اندازه‌ی ۱/۳٫۰۶ اینچ، پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتری
کیفیت فیلم‌برداری 4K@30 و 1080p@30/60/120 8K@24 و 4K@24/30/60 و +4K/1080p@30 HDR10 و 1080p@30/60/120/240
دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 با پیکسل‌های ۰٫۸ میکرومتری، پشتیبانی از HDR
کیفیت فیلم‌برداری 1080p@30 با پشتیبانی از +HDR10
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی
شارژر ۶۷ واتی ۱۲۰ واتی
شارژر درون جعبه قرار دارد
سایر قابلیت‌ها حسگر اثر انگشت زیر صفحه، اسپیکر استریو
رنگ‌بندی آبی، سبز،‌ مشکی
قیمت ۲۵ میلیون تومان ۳۵ میلیون تومان

شیائومی 13T در مقابل 13T پرو؛ در یک نگاه

همانطور که از جدول مشخصات فنی دو گوشی پیداست، نمایندگان شیائومی در بسیاری از بخش‌ها کاملا مشابه یکدیگر هستند اما در یک سری از بخش‌های کلیدی با هم تفاوت‌های مهمی دارند که در زیر به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

  • شیائومی 13T پرو اندکی سنگین‌تر است.
  • شیائومی 13T‌ پرو پردازنده‌ی بسیار قدرتمندتری دارد.
  • شیائومی 13T پرو از حافظه‌ی داخلی سریع‌تری بهره می‌برد.
  • شیائومی 13T پرو در یک مدل با ۱۶ گیگابایت رم و ۱ ترابایت حافظه‌ی داخلی عرضه می‌شود.
  • شیائومی 13T پرو به لطف امکان فیلم‌برداری 8K و 4K با نرخ فریم بالا، برای تولیدکنندگان محتوا گزینه‌ی جذاب‌تری است.
  • شیائومی 13T پرو شارژر بسیار سریع‌تری دارد.
  • شیائومی 13T قیمت مناسب‌تری در ازای امکاناتی که ارائه می‌کند دارد.

طراحی و کیفیت ساخت شیائومی 13T و 13T‌ پرو

شیائومی 13T (راست) 13T پرو (چپ)

هم شیائومی 13T و هم مدل پرو از یک متریال بهره می‌برند؛ شیائومی برای ساخت این دو گوشی از ترکیب پلاستیک و چرم یا تمام پلاستیک استفاده کرده است که در هر دو مدل، رنگ آبی پنلی از جنس چرم داشته و در رنگ مشکی و سبز، پلاستیک شبیه به شیشه در ساخت پنل پشتی به کار رفته است. از آن جایی که هر دو گوشی سیستم دوربین کاملا مشابهی دارند، ماژول آن‌ها و همچنین میزان بیرون‌زدگی دوربین‌ها از بدنه کاملا با هم برابر است.

روی پنل جلوی دو گوشی، حواشی بسیار کمی را در طرفین و بالای صفحه شاهد هستیم اما بخش پایینی، حاشیه‌ی نسبتا بیشتری دارد. با این حال شیائومی توانسته این دو گوشی را آنقدر خوب طراحی کند که بیش از ۸۵٪ پنل جلو متعلق به نمایشگر است. بدین ترتیب شیائومی 13T و 13T پرو اگرچه ۶٫۶۷ اینچی هستند اما اصلا اندازه‌ی بزرگی ندارند که کار کردن با آن‌ها سخت باشد. همچنین یک دوربین سلفی هم درون حفره‌ای بسیار کوچک در مرکز-بالای صفحه تعبیه شده است.

روی فریم هر دو گوشی هم درگاه‌ها یا کلیدهای مشابهی را شاهد هستیم؛ روی فریم پایینی، پورت شارژر، درگاه سیم‌کارت، حفره‌ی میکروفون و بلندگو، روی فریم راست،‌ کلید کنترل صدا و پاور، روی فریم بالا هم فرستنده‌ی مادون قرمز، حفره‌ی میکروفون و بلندگو.

شیائومی 13T در مقابل 13T پرو
شیائومی 13T در مقابل 13T پرو
شیائومی 13T در مقابل 13T پرو
شیائومی 13T در مقابل 13T پرو
شیائومی 13T در مقابل 13T پرو
شیائومی 13T در مقابل 13T پرو
شیائومی 13T در مقابل 13T پرو

هر دو گوشی از استاندارد ضد آب IP68 بهره می‌برند و در نتیجه کیفیت ساخت پایین آن‌ها (به خاطر استفاده از پلاستیک)، به خاطر این استاندارد کاملا نادیده گرفته می‌شود. از معدود دفعاتی هم هست که می‌بینیم محصولی شبه پرچم‌دار از شیائومی از چنین استاندارد مقاومتی بهره می‌برد.


نمایشگر؛ عالی و کم‌نقص

شیائومی 13T در مقابل 13T پرو

در بخش نمایشگر، شما هیچ تفاوتی را روی کاغذ مشاهده نخواهید کرد اما بیشینه‌ی روشنایی مدل استاندارد در حالت دستی و خودکار به ترتیب به ۵۰۰ و ۱۲۶۴ نیت می‌رسد در حالی که این میزان برای مدل پرو در این دو حالت به ترتیب ۴۹۳ و ۱۰۹۴ است. بدین ترتیب باید انتظار داشت مدل استاندارد در زیر نور خورشید، خوانایی صفحه‌ی بهتری داشته باشد. البته شیائومی مدعی شده بیشینه‌ی روشنایی این دو گوشی به ۲۶۰۰ نیت می‌رسد که در هنگام پخش محتوای HDR به این میزان خواهید رسید.

از لحاظ رفرش‌ریت هم هر دو گوشی ۱۴۴ هرتزی هستند و قادرند با توجه به نوع محتوایی که پخش می‌کنید، این میزان را بین ۳۰، ۶۰، ۹۰، ۱۲۰ و ۱۴۴ هرتز تغییر دهند تا بدین ترتیب در مصرف انرژی صرفه‌جویی شود. البته ۳۰ هرتز تنها زمانی فعال می‌شود که گوشی روی حالت نمایشگر همیشه روشن قرار بگیرد.

در رابطه با رفرش‌ریت ۱۴۴ هرتز هم بگوییم در تمامی طول تست، به جز زمانی که یک سری اپلیکیشن بنچمارک و بازی سنگین اجرا شد، رفرش‌ریت هیچ یک از این دو دستگاه به ۱۴۴ هرتز نرسید تا بدین ترتیب این قابلیت عملا یک چیز اضافه و بدون کاربرد در هر دو نماینده‌ی شیائومی باشد.


سرعت بالای شارژر، باتری نسبتا خوب!

xiaomi 13t vs 13t pro

از لحاظ باتری‌، هر دو گوشی از یک منبع تغذیه‌ی ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برند که امتیاز تقریبا مشابهی را هم در تست‌ها کسب کرده‌اند. اگرچه مدل استاندارد امتیاز بیشتری کسب کرده اما اصلا این میزان به چشم نمی‌آید و در واقع باید هر دو گوشی را از این حیث با هم برابر بدانیم. با این حال عملکرد شیائومی 13T و 13T‌ پرو در تست‌های صورت گرفته به شرح زیر است:

نام گوشی شیائومی 13T شیائومی 13T پرو
ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژدهی در مکالمه ۳۳ ساعت و ۲۸ دقیقه ۲۸ ساعت و ۲۰ دقیقه
شارژدهی در وب‌گردی ۱۲ ساعت و ۱۳ دقیقه ۱۲ ساعت و ۵۰ دقیقه
شارژدهی در پخش ویدیو ۱۶ ساعت و ۴۹ دقیقه ۱۵ ساعت و ۰۸ دقیقه

از لحاظ شارژر، مطابق انتظار، مدل پرو بهتر ظاهر شد، آن هم با اختلاف نسبتا زیاد چرا که شیائومی برای این محصول از یک شارژر ۱۲۰ واتی استفاده کرده در حالی که مدل استاندارد در نهایت می‌تواند با سرعت ۶۷ وات شارژ شود که اگرچه اصلا میزان کمی محسوب نمی‌شود اما در مقایسه با پیشرفتی که چینی‌ها در زمینه‌ی فناوری شارژ سریع داشته‌اند، نمی‌توان آن را خیلی سریع دانست. سرعت شارژ شدن دو گوشی در مدت زمان مختلف به شرح زیر است:

نام گوشی شیائومی 13T شیائومی 13T پرو
سرعت شارژر ۶۷ وات ۱۲۰ وات
شارژر درون جعبه قرار دارد
میزان شارژ پس از ۱۵ دقیقه ٪۴۰ ٪۶۸
میزان شارژ پس از ۱۵ دقیقه ٪۷۰ ٪۱۰۰
مدت زمان مورد نیاز برای شارژ کامل ۵۱ دقیقه ۲۶ دقیقه

بلندگو؛ بهتر از این نمی‌شد

شیائومی 13T در مقابل 13T پرو

امتیازی که شیائومی 13T و 13T‌ پرو در بخش کیفیت صدا کسب کرده‌اند تقریبا با هم برابر است. می‌گوییم تقریبا چون یک فرق جزئی بین‌شان وجود دارد و جالب است بدانید این تفاوت در واقع به نفع مدل استاندارد است که با کسب نمره‌ی ۲۵٫۵- توانست امتیاز «خیلی خوب» را در تست‌ها به دست بیاورد در حالی که مدل پرو با امتیاز ۲۶٫۷، امتیاز «خوب» را کسب کرد. هرچند شما در واقعیت هیچ تفاوتی را از لحاظ کیفیت صدا بین دو گوشی احساس نخواهید کرد چون تفاوت آن‌ها واقعاً ناچیز است.


نرم‌افزار؛ پشتیبانی عالی با امکانات فراوان

xiaomi 13t vs 13t pro

از لحاظ نرم‌افزاری، هیچ تفاوتی بین دو گوشی وجود ندارد چرا که هر دوی آن‌ها به جدیدترین نسخه‌ی اندروید در زمان عرضه مجهز شدند، یعنی اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI 14 که در کنار هم، پر از امکانات نرم‌افزاری متنوع و جذاب هستند و تجربه‌ای فوق‌العاده لذت‌بخش را برای کاربران به ارمغان می‌آورند. علاوه بر این‌ها، دریافت ۴ سال آپدیت نرم‌افزاری و ۵ سال آپدیت امنیتی هم از جمله قابلیت‌های جذاب این دو گوشی محسوب می‌شوند که یعنی تا زمانی که در اوج قدرت هستند، آپدیت‌های جدید را دریافت می‌کنند تا حتی در آخرین سال دریافت آپدیت اندروید هم بتوانید با سرعت بسیار خوبی، امکانات جذاب آن زمان را تجربه کنید.

شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو
شیائومی 13T و 13T پرو

سخت‌افزار؛ سنگین‌ترین بازی‌ها را بدون داغ کردن گوشی تجربه کنید

در بخش سخت‌افزار، بیشترین تفاوت دو گوشی خودش را نشان می‌دهد؛ اما یکی از نقاط قوت هر دو گوشی دقیقا در همین بخش است. مدیاتک که این سال‌ها پیشرفت چشمگیری از لحاظ سخت‌افزاری داشته، دو پردازنده‌ی دایمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس و ۸۲۰۰ اولترا را در اختیار شیائومی قرار داده تا گوشی‌های جذابی نظیر شیائومی 13T و 13T پرو را شاهد باشیم. اگرچه از لحاظ قدرت و سرعت پردازشی و گرافیکی، ۸۲۰۰ اولترا هیچ حرفی برای گفتن در مقابل ۹۲۰۰ پلاس ندارد اما به عنوان یک گوشی شبه پرچم‌دار قادر است نیازهای شما را به بهترین شکل ممکن برطرف کند، بدون اینکه اصلا داغ شود.

شیائومی 13T پرو
شیائومی 13T در مقابل 13T پرو

البته ۹۲۰۰ پلاس هم باعث داغ شدن گوشی نمی‌شود در حالی که توانایی پردازشی آن نزدیک به اسنپدراگون ۸ نسل ۲ است؛ این یعنی شما بالاترین قدرت پردازشی را بدون اینکه خبری از داغ کردن باشد، روی گوشی خود دریافت می‌کنید و می‌توانید از انجام بازی‌های سنگین، کار با اپ‌هایی که به قدرت پردازشی و گرافیکی بالایی نیاز دارند و مواردی از این دست، لذت ببرید. شما می‌توانید آمار مربوط به شیائومی 13T و 13T پرو را در تست‌های سخت‌افزاری مشاهده کنید.

نام گوشی شیائومی 13T شیائومی 13T پرو
گیک‌بنچ ۵ تک هسته‌ای ۱۰۱۰ ۱۴۷۷
گیک‌بنچ ۵ چند هسته‌ای ۳۷۵۵ ۴۸۰۹
AnTuTu ۸۲۵۸۵۸ ۱۲۱۴۰۸۵
Aztek Vulkan High ۳۷ ۷۰
Car Chase ES 3.1 ۴۳ ۸۴
Aztek Vulkan High 1440p ۳۰ ۶۱
Car Chase ES 3.1 1080p ۵۶ ۱۱۴
3DMark (offscreen 1440p) – Wild Life Extreme ۱۷۳۹ ۳۵۶۷

دوربین؛ جذاب و باکیفیت

دوربین فوق عریض معمولا در گوشی‌های هوشمند کاربردی به اندازه‌ی دوربین اصلی ندارد و در اکثر مواقع، ضعیف بودن آن ضعف بزرگی به حساب نمی‌آید. البته این را نگفتیم که بگوییم شیائومی 13T و 13T پرو از لحاظ دوربین فوق عریض ضعیف هستند، اتفاقا عملکرد این دو گوشی در بخش دوربین در تمام زمینه‌ها واقعاً عالی است و جای هیچ بحثی را باقی نمی‌گذارد، اما شما کیفیتی را که با دوربین اصلی شاهد هستید، ابدا در دوربین فوق عریض دریافت نخواهید کرد.

غافلگیری بزرگ شیائومی اما دوربین تله‌فوتویی است که نه فقط در مدل پرو بلکه در مدل استاندارد هم دیده می‌شود تا کاربران بالاخره در یک گوشی نه چندان قدرتمند شیائومی هم شاهد حضور این سنسور باشند. البته این دوربین فقط می‌تواند تا ۲ برابر به صورت اپتیکال روی سوژه‌ها زوم کند؛ مقداری که حتی با تکنیک برش با دوربین اصلی هم می‌شد بدون افت محسوس کیفیت به آن دست پیدا کرد اما با این حال بودن آن به مراتب بهتر از نبودش است. دوربین سلفی هم مثل همیشه یک دوربین معمولی است که می‌شد بهتر باشد اما شیائومی تصمیم گرفته زیاد روی آن تمرکز نکند.

شیائومی 13T در مقابل 13T پرو

گل سر سبد این مجموعه اما سنسور ۵۰ مگاپیکسلی بزرگی است که به عنوان دوربین اصلی فعالیت می‌کند. این سنسور می‌تواند با کیفیت 4K@30/60 و حتی 8K@24 فیلم‌برداری کند اما قدرت پایین‌تر پردازنده در 13T این امکان را از آن می‌گیرد که بتواند تمام پتانسیل خود را نشان دهد (محدود به 4K@30). در 13T پرو اما شما قادر به فیلم‌برداری در این وضوح خیره‌کننده خواهید بود.

در رابطه با فیلم‌برداری هم باید بگوییم اگر در نور روز با هر دو گوشی فیلم‌برداری کنید، کیفیت فوق‌العاده‌ای را دریافت خواهید کرد. در نور شب، اگرچه از کیفیت ویدیوها کاسته می‌شود اما با این حال میزان جزئیات بالا و نویز بسیار پایین است. البته این برای زمانی است که با وضوح 4K فیلم‌برداری کنید چون فیلم‌برداری در وضوح 8K در شب نتیجه‌ی جذابی را در پی نخواهد داشت و همه چیز نرم و بدون جزئیات می‌شود.

شیائومی همچنین یک حالت لایکا Authentic را هم به دوربین گوشی‌هایش اضافه کرده که در این حالت تصاویر با کنتراست بالاتر و رنگ‌بندی کاملا واقعی به ثبت می‌رسند. این حالت بیشتر برای کسانی مناسب است که می‌خواهند تصاویرشان بیش از حد به واقعیت نزدیک باشد. از اگرچه دو گوشی از یک سیستم عکاسی بهره می‌برند، اما به خاطر سیستم پردازش تصویر متفاوت، نمونه تصاویر ثبت شده توسط هر دو گوشی را در ادامه قرار خواهیم داد تا بتوانید به شکل بهتری در رابطه با کیفیت عکاسی آن‌ها تصمیم بگیرید.

دوربین اصلی

دوربین فوق عریض

دوربین تله‌فوتو

دوربین سلفی

پرتره


شیائومی 13T در مقابل 13T پرو؛ سخن پایانی

xiaomi 13t vs 13t pro

شیائومی 13T (راست) 13T پرو (چپ)

از آن جایی که این دو گوشی در اکثر زمینه‌ها با هم برابر هستند، نمی‌توان بخش مجزایی را برای اشاره به نقاط قوت و ضعف آن‌ها در نظر گرفت. به صورت کلی شیائومی 13T پرو به لطف پردازنده‌ی بسیار قدرتمندتری که دارد، می‌تواند در انجام بازی‌های روز و سنگین‌ترین اپلیکیشن‌ها بدون هیچ مشکلی شما را همراهی کند. همچنین کیفیت فیلم‌برداری آن هم اگرچه دوربین اصلی آن با مدل استاندارد یکی است، به 8K می‌رسد در حالی که در 13T شما به وضوح 4K محدود هستید. در نهایت هم باید به شارژر اشاره کنیم که در مدل پرو ۱۲۰ واتی و در مدل استاندارد، ۶۷ واتی است. بدین ترتیب شما دیگر مجبور نیستید مدت زمان زیادی را برای شارژ شدن مدل پرو منتظر بمانید.

با نگاهی با این تفاوت‌ها،‌ می‌بینیم اختلاف قیمت ۱۰ میلیونی بین این دو گوشی خیلی منطقی نیست چون دایمنسیتی ۸۲۰۰ اولترا هم می‌تواند به لطف فناوری ساخت جدیدی که دارد، نیاز شما را در انجام اکثر کارها حتی تجربه‌ی سنگین‌ترین بازی‌ها برطرف کند. البته با این تفاوت که نمی‌توانید تنظیمات گرافیکی را روی مقادیر بالا تنظیم کنید. همچنین امکان فیلم‌برداری 8K و شارژر ۱۲۰ واتی هم اگرچه امکانات بسیار خوبی هستند اما در مجموع، این اختلاف قیمتی زیاد را توجیه نمی‌کنند.

در رابطه با ارزش خرید هم باید بگوییم به نظر می‌رسد مدل استاندارد در مقایسه با امکاناتی که در اختیار کاربران قرار می‌دهد، ارزش خرید به مراتب بیشتری از مدل پرو دارد. اما اگر بخواهیم این دو گوشی را با گوشی‌هایی از برندهای دیگر مقایسه کنیم باید بگوییم تقریبا بعید است بتوانید محصولی را پیدا کنید که چنین امکانات گسترده‌ای را با این قیمت در اختیارتان قرار دهد. بنابراین می‌توان هر دو محصول را از لحاظ ارزش خرید در مقایسه با گوشی‌های سایر برندها، گزینه‌های ارزشمند و جذابی به حساب آورد.

چرا شیائومی 13T پرو؟

  • سخت‌افزار بسیار قدرتمندتر
  • امکانات فیلم‌برداری بیشتر و کیفیت بالاتر ویدیوهای ضبط شده
  • شارژر بسیار سریع‌تر
  • حافظه‌ی داخلی سریع‌تر
  • موجود در مدلی با حافظه‌ی ۱ ترابایتی و رم ۱۶ گیگابایتی

چرا شیائومی 13T؟

  • قیمت بسیار مناسب‌تر
  • بهره‌مندی از مشخصات فنی جذاب
loading...
به نظر شما کدام گوشی ارزش خرید بیشتری دارد؟
سوالات متداول درباره شیائومی 13T و 13T پرو
آیا شیائومی 13T پرو داغ می‌کند؟
این گوشی از پردازنده‌ی قدرتمندتری بهره می‌برد و طبیعتا باید بیشتر از مدل استاندارد گرم شود اما نتایج تست‌ها نشان داده این گوشی زیر فشار سنگین حتی به مدت طولانی آنقدر داغ نمی‌شود که آزاردهنده باشد.
آیا شیائومی 13T می‌تواند بازی‌های سنگین را اجرا کند؟
بله. این تراشه قطعا توانایی این را دارد که تمام بازی‌های سنگین را اجرا کند اما قادر به اجرای آن‌ها با بالاترین تنظیمات گرافیکی نیست.
آیا رفرش‌ریت ۱۴۴ هرتز کاربردی است؟
در اکثر اپ‌ها و حتی منوهای سیستم شما نمی‌توانید از این رفرش‌ریت بهره ببرید چون از چنین میزانی پشتیبانی نمی‌کنند. همچنین چون مدل استاندارد تراشه‌ی قدرتمند و تراز اولی ندارد، عملا تعبیه‌ی چنین پنلی درون آن یک کار اضافه بود.
آیا دوربین این دو گوشی با هم فرق دارد؟
خیر. سیستم دوربین این دو گوشی کاملا یکسان است با این تفاوت که پردازنده‌ی قدرتمندتر در 13T پرو امکان فیلم‌برداری در وضوح 8K را هم به آن می‌دهد.
آیا شیائومی 13T و 13T پرو با شارژر عرضه می‌شوند؟
بله. هر دو گوشی با شارژر عرضه می‌شوند.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X