رندرهای جدید سری شیائومی ۱۲T از طراحی مشابه آنها خبر میدهند
انتظار میرود که شیائومی سری جدید ۱۲T را هفتهی آینده روانهی بازارهای جهانی کند. در مورد این سری که متشکل از دو گوشی هوشمند شیائومی ۱۲T و شیائومی ۱۲T پرو است، شایعات و گمانهزنیهای زیادی در رسانههای خبری مطرح شده که اطلاعاتی در مورد مشخصات فنی آنها ارائه کرده است. در همین راستا، رندرهای جدید سری شیائومی ۱۲T به لطف افشاگری به نام «WinFuture» در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته شده که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت. در مجموع میتوان گفت که دو گوشی هوشمند سری شیائومی ۱۲T از لحاظ طراحی تفاوت چندانی با یک دیگر ندارند. با این حال، تفاوتهای اصلی آنها ممکن است به بخش سختافزاری محدود شده باشد.
طراحی سری شیائومی ۱۲T
شیائومی ۱۲T و شیائومی ۱۲T پرو دارای طراحی مشابهی هستند. روی پنل جلویی این گوشیهای هوشمند جدید حفرهی نمایشگر برای میزبانی از دوربین سلفی تعبیه شده و همچنین حاشیههای بسیار باریکی در اطراف نمایشگر به چشم میخورد که این اقدام میتواند فضای بسیار بیشتری را برای استفاده به کاربران ارائه دهد. لبههای این گوشیها نیز صاف است و دکمههای تنظیم صدا و پاور در بخش راست بدنهی آنها دیده میشوند. همچنین درگاه شارژ USB-C، اسپیکر و درگاه سیمکارت این گوشیها در بخش پایینی آنها تعبیه شده است.
روی قاب پشتی شیائومی ۱۲T و شیائومی ۱۲T پرو، ماژول دوربین که متشکل از سه سنسور و یک فلش LED است، به چشم میخورد. لبههای پنل پشتی این گوشیها نیز کمی خمیده است که میتواند هنگام نگهداشتن در دست، حس بهتری را به کاربران القا کند. به نظر میرسد که شیائومی قاب فلزی را کنار گذاشته و بدنهی این گوشیها را از پلاستیک ساخته است. روی ماژول دوربین شیائومی ۱۲T عبارت دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی و روی دیگر گوشی این سری یعنی مدل ۱۲T پرو دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی حک شده است.
قیمت و رنگهای قابل عرضه سری شیائومی ۱۲T
ظاهراً شیائومی گوشیهای این سری را در سه گزینهی رنگی مشکی، آبی و سفید عرضه خواهد کرد، اما گفته میشود که در روز معرفی گزینههای بیشتری در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. در مورد قیمت این گوشیها نیز گفته میشود که شیائومی ۱۲T قیمت اولیه ۶۴۹ یورو را دارد، در حالی که انتظار میرود شیائومی ۱۲T پرو حدوداً ۸۴۹ یورو قیمت داشته باشد.
مشخصات فنی سری شیائومی ۱۲T
طبق جدیدترین گزارش منتشر شده از WinFuture، گوشی شیائومی ۱۲T پرو مجهز به نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED است که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی، رزولوشن ۲۷۱۲ در ۱۲۲۰ پیکسل، حداکثر روشنایی نمایشگر ۱۰۰۰ نیت و تراکم پیکسلی ۳۹۱ ppi پشتیبانی خواهد کرد. گوریلا گلکس ویکتوس نیز وظیفه مراقبت از این نمایشگر را بر عهده دارد.
مغز متفکر این گوشی هوشمند پردازندهی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ است. این تراشه که از نظر قدرت پردازشی و هم از نظر پایداری، عملکرد پیشرفتهتری نسبت به اسنپدراگون ۸ نسل ۱ دارد، به جای فناوری ساخت ۴ نانومتری سامسونگ، از لیتوگرافی ۴ نانومتری TSMC بهره میبرد. در کنار این تراشه، ظاهراً ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی برای کاربران این گوشی هوشمند در نظر گرفته شده است.
جدا از سنسور اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی که طبیعتاً حرفهای زیادی برای زدن دارد، یک سنسور اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و یک سنسور ماکروی ۲ مگاپیکسلی نیز به انجام وظیفه میپردازند. روی پنل جلویی این گوشی هوشمند نیز دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی برای گرفتن عکسهای سلفی و انجام تماسهای ویدیویی تعبیه شده است. از دیگر مشخصات این گوشی هوشمند قدرتمند میتوان به باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی آن اشاره کرد که با شارژ سریع ۱۲۰ واتی، انرژی مجدد آن تأمین خواهد شد.
دیگر گوشی این سری یعنی شیائومی ۱۲T با یک نمایشگر ۶.۷ اینچی OLED با نرخ رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی و پشتیبانی از قابلیت HDR10+ در اختیار کاربران قرار میگیرد. ظاهراً پردازندهی Dimensity 8100 مدیاتک به عنوان قلب تپندهی این گوشی هوشمند در نظر گرفته شده که همراه با ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی روانهی بازار خواهد شد.
همانند مدل پرو این گوشی هوشمند نیز از دو سنسور اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و یک سنسور ماکروی ۲ مگاپیکسلی بهره میبرد و دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی خواهد داشت. در نهایت باید اشاره کنیم که باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی هوشمند همانند مدل پرو از شارژ ۱۲۰ واتی پشتیبانی میکند.
منبع: ۹۱mobiles