سری شیائومی 12S در تاریخ ۱۳ تیر معرفی میشود
پس از انتشار شایعات و گمانهزنیهای متعدد در روزهای اخیر، امروز شرکت شیائومی تأیید کرد که قرار است در تاریخ ۴ جولای (۱۳ تیر ماه ۱۴۰۱) از سری جدید شیائومی 12S متشکل از شیائومی 12S، شیائومی 12S پرو و شیائومی 12S پرو Dimensity ادیشن در چین رونمایی کند. باید اشاره کنیم که پیشتر دو شرکت شیائومی و لایکا همکاری با یکدیگر را رسما تایید کردند و طبق شایعات منتشر شده مدلهای این سری، اولین پرچمداران مبتنی بر دوربین لایکا خواهند بود. در ادامه به بررسی برخی از مشخصات این گوشیهای هوشمند میپردازیم.
پوستر این سری که در فضای مجازی منتشر شده حاکی از آن است که سری شیائومی 12S در ساعت ۱۹ (به وقت محلی) ۱۳ تیر ماه به کاربران معرفی خواهد شد. از آن جایی که این رویداد یک روز زودتر از رویداد معرفی گوشی راگفون ۶ ایسوس برگزار میشود، به نظر میرسد شیائومی 12S و 12S پرو به عنوان اولین گوشیهای هوشمند مجهز به چیپست اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ روانهی بازار خواهند شد. پیشتر نیز هر دو مدل 12S و 12S پرو این سری در وبسایت صدور گواهینامهی 3C با این تراشه دیده شدند.
این تراشه که اخیراً معرفی شده، نسخهی بهبود یافتهی تراشهی پرچمدار این شرکت محسوب میشود. کوالکام مدعی شده این تراشه از نظر عملکرد پردازنده حدود ۱۰ درصد سریعتر است و برای فرکانس پردازندهی گرافیکی هم با ۱۰ درصد افزایش روبرو میشویم. طبق اعلام این شرکت، به طور کلی پردازنده و پردازندهی گرافیکی این تراشه تا ۳۰ درصد انرژی کمتری مصرف میکنند و بخش هوش مصنوعی هم به ازای هر وات با کاهش مصرف ۲۰ درصدی روبرو شده است. بنابراین میتوان گفت که اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ از نظر پایداری عملکرد نسبت به نسل قبلی حرف بیشتری برای گفتن دارد.
گوشی شیائومی 12S پرو Dimensity ادیشن که ممکن است با نامهایی نظیر شیائومی 12S اولترا و شیائومی 12X نیز معرفی شود، نسخهی دیگری از شیائومی 12S پرو است که با پردازندهی مدیاتک عرضه خواهد شد. پیشتر نیز شایعات به این موضوع اشاره کردند که نسخهی قدرتمندتر این سری یعنی شیائومی ۱۲S پرو ظاهراً با دو نوع پردازنده (اسنپدراگون کوالکام و Dimensity مدیاتک) در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. شیائومی برای این مدل از پردازندهی Dimensity 9000 مدیاتک بهره خواهد برد.
باید خاطر نشان کنیم که این پردازنده به عنوان اولین تراشهای است که بر پایهی لیتوگرافی ۴ نانومتری شرکت TSMC ساخته میشود. علاوه بر فناوری ۴ نانومتری TSMC که به خودی خود این تراشه را به یکی از پردازندههای امسال مدیاتک تبدیل کرده، از معماری v9 شرکت ARM هم در تولید هستههای آن استفاده شده است. ترتیب هستههای این تراشه به شکل ۱ + ۳ + ۴ است. اولین هسته را نسل جدید هستهی Cortex-X1 تشکیل میدهد که در واقع Cortex-X2 نام دارد. میزان فرکانس این هسته به رقم فوقالعادهی ۳/۰۵ گیگاهرتز میرسد که عالی به نظر میرسد. سه هستهی دیگر هم از نوع Cortex-A710 هستند که به نظر میرسد عملکرد بهتری از Cortex-A78 نسل گذشته دارند. فرکانس این هستهها هم روی ۲/۸۵ گیگاهرتز تنظیم شده است. در نهایت باید به ۴ هستهی کممصرف از نوع Cortex-A510 که روی فرکانس ۱/۸ گیگاهرتز تنظیم شدهاند، اشاره کنیم.
افشاگریهای اخیر در مورد این سری نشان میدهند که شیائومی ۱۲S و شیائومی ۱۲S پرو با حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی به فروش خواهند رسید. این یعنی در کنار پردازندهی اسنپدراگون شیائومی ۱۲S احتمالاً ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی تعبیه خواهد شد. در عین حال، پردازندهی Dimensity شیائومی ۱۲S پرو با ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی همراه میشود.
همچنین به لطف اطلاعات منتشر شده از وبسایت 3C، گوشی شیائومی 12S و شیائومی 12S پرو Dimensity ادیشن از شارژر با سرعت شارژ ۶۷ واتی بهره میبرند و مدل پروی این سری برای به دست آوردن انرژی مجدد خود از شارژر ۱۲۰ واتی استفاده خواهند کرد. اطلاعات چندانی در مورد ظرفیت باتری این گوشیها در دسترس نیست، اما ظاهرا شیائومی 12S پرو یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع در خود گنجانده است. گویا شیائومی ۱۲ اولترا هم قرار است در کنار پرچمداران سری ۱۲S به صورت همزمان رونمایی شوند، که البته هنوز نمیتوان به صحت این شایعه اطمینان کرد.
منبع: Gizmochina
طراحی تکراری همراه با اسم های تکراری