راهنمای خرید پرزنتر بی سیم؛ کاربردها و معرفی ۱۰ محصول برتر

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۹ دقیقه
پرزنتر بی سیم

پرزنتر بی سیم یک ابزار بسیار مفید برای ارائه‌های کلاسی و برگزاری جلسات مهم است. این مقاله برای افرادی نوشته و تهیه شده که می‌خواهند نسبت به خرید پرزنتر بی سیم اقدام کنند. همچنین، در این مطلب به نکاتی که باید هنگام خرید بدانید هم اشاره می‌شود.

پرزنتر بی‌سیم؛ یک ابزار اختیاری یا الزامی؟

بسیاری از جلسات اداری، آموزشی و تحقیقاتی در اماکن و دفاتر بسیار بزرگ اجرا می‌شود. بنابراین، برای افراد ارائه‌دهنده و مجری‌هایی که شاید نیاز داشته باشند در هنگام جلسه حرکت کرده یا جلوی جمعیت زیادی از مخاطبین بایستند، مدیریت و کنترل محتوای مورد ارائه دشوار به نظر برسد. به همین دلیل، سیستم ارائه یا به اصطلاح پرزنت بی‌سیم (Wireless presentation) برای این مدل سناریوها بهتر است مورد استفاده قرار گیرد.

بر طبق سیستم ارائه‌ی بی‌سیم، یک دستگاه به عنوان اجراکننده‌ی محتوا در نظر گرفته می‌شود. این دستگاه می‌تواند یک کامپیوتر خانگی، تبلت یا حتی یک گوشی هوشمند باشند. با استفاده از تکنیک اسکرین میرورینگ (Screen Mirroring) می‌توان از طریق گوشی‌های هوشمند هم یک جلسه‌ی کاری را راه‌اندازی کرد. در هر صورت، اگر مبنا بر اجرای یک جلسه به صورت ارائه‌ی بی‌سیم باشد، یکی از ابزارهایی که باید خریداری شود، پرزنتر بی‌سیم است.

سه فاکتور مهم برای اجرای یک جلسه به صورت بی‌سیم (Wireless)

پرزنتر بی سیم

برای برگزاری یک جلسه‌ی ارائه به صورت بی‌سیم باید سه عامل مهم را بررسی کرد تا جلسه به طور عالی و بی‌نقص انجام شود.

۱. یک لپتاپ، کامپیوتر دسکتاپ، گوشی هوشمند یا تبلت که بتوان به یک تلویزیون یا دستگاه پروژکتور به صورت بی‌سیم متصل کرد.

۲. محتوای ویدیویی و صوتی با رزولوشن قابل قبول که بتوان آن را از طریق یک صفحه‌ی بزرگ یا پروژکتور پخش کرد.

۳. دسترسی آسانِ مجری یا ارائه‌کننده به محتوای در حال پخش (در صورت نیاز: امکان ایجادِ تعامل بین کاربرها و مخاطبینی که تصمیم دارند محتوای مورد نظر را مدیریت یا کنترل کنند).

به طور کلی بهره‌برداری از پرزنتر بی سیم فواید بسیار مهمی برای گروه در حال اجرا دارد. رهایی از کابل‌های اضافی و فرایند ستاپ پیچیده، مهم‌ترین ویژگی این مدل جلسات محسوب می‌شود. یکی از مزیت‌های استفاده از پرزنتر بی سیم در این است که دیگر به اتصال کابل‌های مختلف به دستگاه‌های متعدد موجود در سالن نیاز نیست.

همچنین به دلیل سهولت در برگزاری جلسات می‌توان حتی در اماکن شلوغی مثل کافی شاپ و محیط‌های اداری کوچک هم از این پروسه استفاده کرد. اگر قرار باشد به شیوه‌ی سنتی جلسه‌ای را اجرا کنید، کابل‌های دستگاه‌های مربوط به پرزنت در محیط‌های شلوغ و کوچک به احتمال زیاد دست و پا گیر خواهد بود.

در ادامه‌ی این مطلب، چند مورد از بهترین پرزنترهای بی سیم موجود در وب‌سایت دیجی کالا معرفی می‌شود. لازم به ذکر است که انتخابِ محصولات موجود در این مقاله بر اساس نوع برند، کیفیت ساخت، نمره‌ی دریافتی توسط کاربران و صد البته ارزش خرید نسبت به قیمتشان انجام شده است. از طرفی، تلاش شده بهترین پرزنترهای بی سیم تا سقف تقریبی ۲ میلیون تومان معرفی شوند. همچنین، به دلیل نوسانات قیمت ارز و وضعیت اجناس در بازار، افت یا افزایش قیمت و همچنین موجود یا ناموجود شدن محصولات ممکن است رخ دهد. این مطلب بر اساس قیمت‌ پرزنتر بی سیم در هفته‌ی دوم خرداد ۱۴۰۲ نوشته و تنظیم شده است.

۱. پرزنتر بی سیم مدل H100

پرزنتر بی سیم

پرزنتر بی سیم مدل H100
18 %
۲,۷۹۹,۰۰۰
۲,۲۹۹,۰۰۰ تومان

پرزنتر H100 قیمت به نسبت زیادی داشته و در صدر این لیست قرار دارد. دلیل قیمت به نسبت زیاد این محصول، وجود قابلیت‌های متعدد است. برای مثال می‌توان نقطه‌ی لیزری پرزنتر را از لحاظ اندازه تغییر داده یا در صفحات سوییچ کرد. ویژگی بزرگنمایی، اسپات لایت و همچنین وجود یک کارت حافظه SD از دیگر قابلیت‌های جذاب پرزنتر H100 محسوب می‌شود.

۲. پرزنتر بی سیم اکسون مدل A504

پرزنتر بی سیم

پرزنتر بی سیم اکسون مدل A504

پرزنتر بی سیم اکسون مدل A504 جز‌ء محصولات پرفروش در این زمینه به حساب می‌آید. این دستگاه که صرفا ۶۸ گرم وزن دارد، ماوس را به طور کامل کنترل می‌کند. جذاب‌ترین ویژگی این محصول،  وجود یک صفحه تاچ کنترل است. این جزء برای کنترل کامل محتواهای ویدیویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پرزنتر بی سیم اکسون مدل A504 از طریق یک دانگل USB به سیستم‌های دیگر متصل شده و تا ۱۵ متر می‌توان از دستگاه مبدا فاصله گرفت. این پرزنتر که ۱۶ کلید دارد، تنها با دو عدد باتری نیم قلمی (AAA) کار می‌کند.

۳. پرزنتر باسئوس مدل ACFYB-0G

پرزنتر بی سیم

پرزنتر باسئوس مدل ACFYB-0G

باسئوس برند معتبری است که لوازم جانبی دیجیتال متعددی را طراحی و وارد بازار می‌کند. یکی از محصولات بسیار با کیفیت و پرفروش این برند، پرزنتر باسئوس مدل ACFYB-0G است. این دستگاه وزن بسیار سبکی (۵۰ گرم) داشته و به طور کلی از طریق اتصال با دانگل USB می توان از دستگاه به راحتی استفاده کرد. لیزرِ این پرزنتر تا ۱۰۰ متر برد داشته و با استفاده از هفت دکمه‌ای که روی پرزنتر تعبیه شده می‌توان دستورهای مختلف را از راه دور اجرا کرد.

از دیگر قابلیت‌های پرزنتر باسئوس مدل ACFYB-0G در این است که در صورت نگه داشتن دکمه‌ی اسلاید بعدی یا قبلی می‌توان صفحه‌ی فایل پاور پوینت را به طور موقت سیاه کرد.

۴. پرزنتر بی سیم کوتتسی مدل ۸۱۰۰۱

پرزنتر بی سیم

پرزنتر بی سیم کوتتسی مدل 81001

وزن ۲۰ گرم و سبک پرزنتر بی سیم کوتتسی مدل ۸۱۰۰۱ اولین چیزی است که توجه افراد را به خود جلب می‌کند. این پرزنتر نیاز به باتری‌های مختلف ندارد چون یک باتری ۲۰۰ میلی آمپر در داخل دستگاه تعبیه شده است. این پرزنتر که تنها ۵ کلید دارد، در مدت زمان ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه به طور کامل شارژ می‌شود. با یک مرتبه شارژ کامل می‌توان تا ۴۰ روز به صورت مداوم از پرزنتر استفاده کرد.

لیزر تا ۲۰ متر برد دارد. از طرفی، پشتیبانی این دستگاه از تمامی نسخه‌های ویندوز، سیستم عامل اندروید و iOS از دیگر مزیت‌های پرزنتر کوتتسی مدل ۸۱۰۰۱ به حساب می‌آید. این پرزنتر خوش ساخت در دو رنگ مشکی و سفید به فروش می‌رسد.

۵. پرزنتر بی‌سیم یوگرین مدل LP180

پرزنتر بی‌سیم یوگرین مدل LP180

پرزنتر یوگرین مدل LP180 جنس بدنه‌ی بسیار با کیفیتی دارد. این وسیله‌ی ارتباطی ۱۸۰ گرم وزن داشته و از طریق کابل USB Type.C قابل شارژ‌ است. باتری تعبیه شده در این پرزنتر، ۳۰۰ میلی آمپر است. طبق ادعای سازنده‌ها، این پرزنتر با هفت کلیدی که داراست قابلیت پوشش تا ۱۰۰ متر را برخوردار است.

۶. پرزنتر بی سیم کوتتسی مدل ۸۱۰۰۲

پرزنتر بی سیم کوتتسی مدل 81002

پرزنتر بی سیم کوتتسی مدل ۸۱۰۰۲ شبیه به دستگاه قبلی از این برند است که پیش‌تر آن را معرفی کرده‌ایم. با این حال، پرزنتر بی سیم کوتتسی مدل ۸۱۰۰۲ قیمت کمتری دارد. این دستگاه صرفا ۴ عدد کلید داشته و منبع تغذیه‌ی آن باتری AAA است. لیزر این پرزنتر تا ۲۰ متر برد دارد. این دستگاه هم از سیستم عامل‌های ویندوز، مک، اندروید و iOS پشتیبانی می‌کند.

۷. قلم پاورپوینت و پرزنتر بی سیم اسمارطور مدل PP-927

قلم پاورپوینت و پرزنتر بی سیم اسمارطور مدل PP-927

قلم پاورپوینت و پرزنتر اسمارطور مدل PP-927 نظیر سایر محصولات از طریق یک دانگل USB به سیستم‌های دیگر متصل می‌شود. این پرزنتر دارای شش کلید بوده و برای استفاده از محصول باید باتری AAA را خریداری کرد. این دستگاه که شکل و شمایلی اندازه‌ی یک خودکار دارد، قدرت خروجی‌اش ۵ میلی وات است.

این نشانه‌گر لیزری با انواع مختلف سیستم عامل‌های ویندوز، اندروید و iOS سازگاری دارد. به این نکته باید دقت کرد که این پرزنتر امکان کلیک را ندارد؛ به زبان ساده‌تر، کارِ دکمه‌ی کلیک ماوس یا دکمه‌ی اینتر کیبورد را نمی‌توان از این دستگاه انتظار داشت.

۸. پرزنتر بی سیم مدل PP-1100

پرزنتر بی سیم مدل PP-1100

پرزنتر بی سیم مدل PP-1100 ظاهر بسیار ساده و وزن سبک (۱۰۰ گرم) دارد. با این حال، این دستگاه از طریق اتصال دانگل USB و بلوتوث به سایر سیستم‌های کامپیوتری متصل می‌شود. کیف، رسیور و باتری به عنوان اقلام همراه برای این محصول در نظر گرفته می‌شود. به عنوان یک پرزنتر ساده که از پسِ کارهای پایه‌ای برای کنترل پاور پوینت بر بیاید، این محصول قابل قبول دانسته می‌شود.

۹. پرزنتر ای بی سی ناول مدل A102

پرزنتر ای بی سی ناول مدل A102

پرزنتر ای بی سی ناول مدل A102 با ۳۶ گرم وزن و ظاهر ساده یکی از پرفروش‌ترین محصولات به حساب می‌آید. این دستگاه تا نهایت ۱۵ متر برد دارد. از طرفی دیگر، لیزرِ پرزنتر تا ۲۰۰ متر را پوشش می‌دهد. این پرزنتر با یک عدد باتری AAA کار می‌کند. همچنین، این محصول با سیستم عامل‌های ویندوز و مک سازگار است.

۱۰. پرزنتر بی سیم مدل AMP16AP

پرزنتر بی سیم مدل AMP16AP

ارزان‌ترین پرزنتر بی سیم موجود در این لیست، پرزنتر مدل AMP16AP محسوب می‌شود که تنها به رنگ مشکی به فروش می‌رسد. هفت کلید روی این پرزنتر تعبیه شده است. می‌توان بورد ۱۵ متری را از این دستگاه انتظار داشت. این دستگاه با یک عدد باتری نیم قلمی سایز AAA کار می‌کند.

چند نکته درباره خرید پرزنتر بی سیم

پرزنتر بی سیم

خرید پرزنتر بی سیم ارزان قیمت را می‌توان به بسیاری از کاربرها توصیه کرد؛ چرا که افراد در اکثر اوقات نیازی به بهره‌برداری از قابلیت‌های مازاد دستگاه ندارند. در اغلب اوقات صرفا کنترل فایل پاور پوینت، تنها خواسته‌ی مجری یا ارائه‌دهنده‌ی محتواست. در چنین وضعیتی، خرید پرزنترهای بی سیم گران قیمت چندان پیشنهاد نمی‌شود.

از آنجایی که پرزنترهای بی‌سیم با استفاده از دانگل USB کار می‌کنند، در نگهداری و ایمن نگه داشتن دانگل کوشا باشید؛ به این دلیل که با گم شدن این قطعه، نمی‌توان پرزنتر را کنترل کرد. یافتن یک دانگل جدید و ست کردن آن با دستگاه ریموت به احتمال بسیار زیاد وقت‌گیر و چالش‌زا خواهد بود.

اگر قصد دارید به طور کاملا حرفه‌ای از یک پرزنتر استفاده کنید، بهتر است دستگاه مورد نظر قابلیت Air Mouse را داشته باشد. ویژگی ایر ماوس در واقع به کاربرها کمک می‌کند تا آنها با استفاده از حرکات دست، کنترل کامپیوترها، تلویزیون و سایر وسایل را برعهده بگیرند. در واقع در داخل پرزنترها حسگرهای حرکتی نصب می‌شود تا بتوان از قابلیت ایر ماوس به آسانی استفاده کرد.

اگر به دنبال خرید یک جنس با کیفیت از برندهای معتبر هستید، در زمینه‌ی ساخت و تولید پرزنترهای بی سیم می‌توان سه برند باسئوس، اکسون و کوتتسی را جزء بهترین‌ها دانست؛ به خصوص برند اکسون که در این مقاله، محصول پرزنتر بی سیم اکسون مدل A504 را می‌توان جزء بهترین‌ پرزنترهای بی‌سیم قلمداد کرد؛ چرا که یک صفحه تاچ پد با کیفیت در این دستگاه برای سهولت کنترل محتوا تعبیه شده است.

آیا دغدغه‌ی چگونگی نصب پرزنتر را دارید؟ اجازه دهید خیالتان را راحت کنیم. نصب پرزنترها به سیستم‌های کامپیوتری اصلا و ابدا دشواری خاصی را به دنبال ندارد. در اکثر محصولات صرفا نصب دانگل USB به سیستم موجب می‌شود تا برنامه‌های مورد نیاز به طور خودکار نصب شده تا پرزنتر بدون هیچ مشکلی کار کند. در برخی از محصولات محدود که قابلیت و فناوری‌های اضافه بر سازمانی دارند، باید درایورهای مربوط به پرزنتر روی سیستم عامل مربوطه نصب شود.

با تمامی این تفاسیر، خرید یک پرزنتر مقرون به صرفه مطابق با اهدافتان موجب می‌شود تا دیگر نگران برگزاری جلسات و کنفرانس‌های خود نباشید؛ چرا که با استفاده از یک پرزنتر با کیفیت می‌توانید به آسانی محتوای مد نظرتان را کنترل و مدیریت کنید.

سوال و جواب‌های رایج
ویژگی ایر ماوس چیست؟
ویژگی ایر ماوس در واقع به کاربرها کمک می‌کند تا آنها با استفاده از حرکات دست، کنترل کامپیوترها، تلویزیون و سایر وسایل را برعهده بگیرند. در واقع در داخل پرزنترها حسگرهای حرکتی نصب می‌شود تا بتوان از قابلیت ایر ماوس به آسانی استفاده کرد.
برند و شرکت‌های مطرح در ساخت پرزنترهای بی سیم کدام‌اند؟
در زمینه‌ی ساخت و تولید پرزنترهای بی سیم می‌توان سه برند باسئوس، اکسون و کوتتسی را جزء بهترین‌ها دانست.
پرزنتر بی سیم به چه درد می‌خورد؟
برای افراد ارائه‌دهنده و مجری‌هایی که شاید نیاز داشته باشند در هنگام جلسه حرکت کرده یا جلوی جمعیت زیادی از مخاطبین بایستند، مدیریت و کنترل محتوای مورد ارائه دشوار به نظر برسد. به همین دلیل، سیستم ارائه یا به اصطلاح پرزنت بی‌سیم (Wireless presentation) برای این مدل سناریوها بهتر است مورد استفاده قرار گیرد.


دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X