محصولات برنده و بازندهی اوپو در سال ۲۰۲۱
در حالی که اولین اعضای سری اوپو رینو ۵ در سال ۲۰۲۰ از راه رسیدند، برخی از آنها بسیار دیرتر (از جمله یکی در ۳۱ دسامبر) و برخی دیگر در سال ۲۰۲۱ وارد بازار گوشیهای هوشمند شدند. اوپو یکی از برندهای معروف و بسیار خوب چینی است که گوشیهای خود را با قابلیتهای مناسب و قیمت منطقی راهی بازار میکند. امسال نیز شاهد عرضهی اوپو رینو ۶ و اخیراً سری رینو ۷ بودیم. در سری A و F نیز اوپو از گوشیهای متعددی رونمایی کرد. در این مطلب قصد داریم تا به بهترین و بدترین محصولات اوپو در سال ۲۰۲۱ بپردازیم و یک جمعبندی از عملکرد کلی این شرکت چینی داشته باشیم.
برنده: گوشی هوشمند اوپو فایند ایکس ۳ پرو
بیایید با بهترینها شروع کنیم؛ جایی که گوشی هوشمند اوپو فایند ایکس ۳ پرو در صدر لیست بهترینهای سال ۲۰۲۱ اوپو قرار دارد. این گوشی که در ماه مارس (اسفند ماه) از آن رونمایی شد، طراحی بسیار جذابی دارد و سیستم دوربین قدرتمندی را در اختیار کاربران قرار داده است. طرح خاص و جذاب این گوشی هوشمند برندهی جایزهی Red Dot شد که البته به لطف پنل شیشهای تخت آن کاربران را مجذوب خود کرده است.
ساختن این نوع از پنلها اصلا کار سادهای نیست. طبق اعلام این شرکت چینی، تهیهی یک ورق شیشهای صاف برای انطباق با قاب این گوشی فرآیندی است که ۴۰ ساعت طول میکشد. در حالی که استفاده از شیشه در طراحی پنل این گوشی جذابیتهای خاص خود را دارد، اما این شرکت نسخهی دیگری از این گوشی را به نام Cosmic Mocha با قابی از جنس چرم گیاهی عرضه کرد که از طراحی زیبایی بهره میبرد.
اوپو فایند ایکس ۳ پرو دارای صفحه نمایش ۶.۷ اینچی LTPO AMOLED با رزولوشن QHD+ است که این نمایشگر به گوشی اجازه میدهد تا رفرش ریت را بین ۵ تا ۱۲۰ هرتز تغییر دهد. این گوشی همچنین از تاچ سمپل ریت ۲۴۰ هرتز پشتیبانی میکند. قلب تپندهی این گوشی پرچمدار تراشهی اسنپدراگون ۸۸۸ است که کاربران میتوانند از اینترنت نسل پنجم نیز در این گوشی بهره ببرند.
مودم 5G فایند ایکس ۳ پرو از ۱۳ باند پشتیبانی کرده که خبر خوبی برای کاربران محسوب میشود. منبع انرژی این گوشی هوشمند باتری با ظرفیت ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی است که از شارژ بیسیم ۳۰ واتی پشتیبانی میکند و در مدت ۸۰ دقیقه از شارژ ۰ به ۱۰۰ درصد میرسد. کاربران در انتخاب پیکربندی این گوشی تنها یک گزینه در اختیار دارند و آن هم شامل ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی UFS 3.1 میشود.
دوربین قدرتمند این گوشی هوشمند یکی از مقولههایی است که بسیار مورد توجه کاربران این شرکت چینی قرار گرفته است. قبل از رونمایی این گوشی، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه اوپو با سونی برای ساخت و توسعهی یک حسگر سفارشی همکاری کرده که این سنسور را در اوپو فایند ایکس ۳ پرو در دسترس قرار داده است. بخش دوربین این گوشی هوشمند از آرایش دوربین ۴گانه بهره میبرد که لنز اصلی و اولترا واید مبتنی بر سنسور ۵۰ مگاپیکسلی IMX766 سونی هستند. این سنسور سفارشی سونی در اندازه ۱/۱.۵۶ اینچ از OIS ،EIS و فوکس خودکار تمام پیکسل Omni-directional بهره میبرد که باید فوکوس سریع و دقیق را در همهی شرایط نوری در اختیار کاربران قرار دهد.
سنسور IMX766 سونی علاوه بر این گوشی، در گوشیهای هوشمند شرکتهای دیگری نظیر ریلمی، وانپلاس و ویوو نیز استفاده شده است. دیگر لنزهای سیستم دوربین این گوشی هوشمند را یک لنز تلهفوتو ۱۳ مگاپیکسلی با زوم هیبریدی ۵ برابری و یک دوربین کوچک ۳ مگاپیکسلی تشکیل میدهد. لنز تلهفوتوی این گوشی دارای فاصله کانونی موثر ۵۲ میلی متری (حدود ۲ برابر زوم اپتیکال) است که بقیهی آن توسط زوم دیجیتال پوشانده میشوند. دوربین ماکروی این گوشی نیز زوم ۶۰ برابری دارد که همگی این قابلیتها نشان از قدرت بالای سیستم دوربین اوپو فایند ایکس ۳ پرو است. همچنین باید به قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 1080P این گوشی نیز اشاره کنیم.
در پنل جلویی یک حفره برای میزبانی از دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی این گوشی به چشم میخورد که این لنز نیز از کیفیت خوبی برای عکاسی سلفی و برقراری تماسهای ویدیویی برخوردار است. این شرکت چینی نسخههای محدودی از این گوشی را نظیر Mars Exploration Edition روانهی بازار کرده، اما موردی که میخواهیم به طور خلاصه به آن اشاره کنیم، نسخهی محدود الهام گرفته شده از کداک با طراحی مبتنی بر دوربین کداک ۳۵ است. این گوشی خاص که با محوریت دوربین روانهی بازار شده، با نسخهی اصلی اوپو فایند ایکس ۳ پرو به لحاظ سختافزاری تفاوتی ندارد.
بیشترین تغییر مربوط به بخش دوربین است؛ جایی که ما شاهد یک سیستم دوربین ۴گانه با چنیش ۳+۱۳+۵۰+۵۰ مگاپیکسل هستیم. موارد بیشتری در مورد فایند ایکس ۳ پرو وجود دارد که باید به آن اشاره کنیم، اما این موارد به بخش بعدی یعنی رابط کاربری ColorOS تعلق دارد.
برنده: رابط کاربری ColorOS
اندروید ۱۲ در تاریخ ۱۸ می (۲۸ اردیبهست ماه) وارد فاز بتا شد و درست در همان روز اوپو اعلام کرد که یک سیستم عامل بتا برای گوشی هوشمند فایند ایکس ۳ پرو در نظر دارد. اگر بخواهیم منصف باشیم، این رابط کاربری بسیار ساده و در عین حال زیبا است. اما همین اقدام اوپو تعهد این شرکت را نسبت به بهروزرسانی به موقع سیستم عامل اندروید نشان میدهد. رابط کاربری ColorOS 12 در اواسط سپتامبر در کشور چین معرفی شد و گوشی هوشمند اوپو فایند ایکس ۳ پرو اولین گوشی بود که نسخهی جدید این رابط کاربری را در سطح جهانی دریافت کرد.
اوپو اعلام کرد که سری فایند ایکس ۳ سه سال پشتیبانی نرم افزاری خواهد داشت و این یعنی یک سال بیشتر از اکثر مدلهای اوپو. به بیانی دیگر کاربران سری پرچمدار فایند ایکس ۳ اوپو دو سال بهروزرسانی سیستمعامل، بهعلاوه یک سال اضافی پکهای امنیتی را دریافت خواهند کرد. این امکان نیز وجود دارد که شرکت بسته به نحوهی انجام آزمایشات داخلی، این مدت را تا چهار سال نیز افزایش دهد.
اوپو در رابط کاربری ColorOS 12، توجهی ویژهای به مقولههای امنیت، عملکرد و ظاهر پیشرفته داشته است. این شرکت چینی از موتور یادگیری ماشینی جدیدی بهره گرفته که میتواند پردازشهای مختلف را اولویت بندی کند. همچنین با تقسیم وظایف پردازشی، موجب کاهش افت عملکرد در طولانی مدت خواهد شد. برای ارائهی یک ظاهر پیشرفتهتر و در عین حال جدید، اوپو فضای این رابط کاربری را کمی بازتر و روشنتر کرده تا کاربران محتواهای دلخواه خود را بهتر مشاهده کنند. قابلیت بسیار کاربردی مالتی تسکینگ نیز به این رابط کاربری اضافه شده که کاربران با آن میتوانند به صورت یکپارچه به کامپیوتر با سیستمعامل ویندوز متصل شوند و از آن بهره ببرند.
بد نیست اشاره کنیم که تغییرات عمدهای برای اینکه نرم افزار آینده گوشیهای اوپو چگونه خواهد بود، رخ داده است. یک شرکت جدید به نام Oplus تشکیل شده که مالک ۱۰۰٪ اوپو و اکثریت سهام وانپلاس (به علاوه سهام ریلمی) است. این شرکت به اوپو و وانپلاس اجازه میدهد تا از منابع برای توسعهی محصولات خود بهره ببرند. اولین قدم مهم شرکت Oplus، پیوستن به بخش تحقیق و توسعهی اوپو و وانپلاس بود که در ژانویه انجام شد. قدم بعد ادغام شدن ColorOS و OxygenOS بود (HydrogenOS برای چین قبلاً با ColorOS جایگزین شده بود). دو تیم نرمافزاری برای کار روی بخشهای داخلی با هم ترکیب شدند (به مدیریت رئیس OxygenOS)، اما قسمتهای ظاهری نرمافزار همچنان مطابق با نیازهای مشتریان مختلف اوپو و وانپلاس سفارشیسازی میشوند.
بازنده: سری گوشیهای هوشمند اوپو رینو ۷
همانطور که در پاراگراف ابتدایی این مطلب به آن اشاره کردیم، اوپو امسال گوشیهای سری رینو را در سه مدل عرضه کرده و به غیر از ایجاد سردرگمی برای خرید مشتریان، این گوشیها چندان تفاوتی با یک دیگر ندارد. برای مثال گوشی هوشمند اوپو رینو ۷ پرو 5G را در نظر بگیرید. به هیچ وجه گوشی بدی نیست، اما آیا این گوشی بهتر از اوپو رینو ۶ پرو 5G با تراشهی اسنپدراگون است؟ داشتن دو گوشی مختلف با نام یکسان تنها سردرگمی بیشتری را ایجاد میکند، اما بدتر از این موضوع پاسخ سوال فوق است؛ یعنی نه.
برای مقایسهی این گوشیها باید بگوییم که رینو پرو ۶ دارای صفحه نمایش AMOLED روشنتری است، به غیر از این هر دوی این گوشیها از پنل یک اندازه، با وضوح یکسان، رزولوشن ۹۰ هرتزی و HDR10+ بهره میبرند و این در مورد ظرفیت باتریها نیز (۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت) صدق میکند. سیستم دوربین این گوشیها نیز تقریبا یکسان است، به جز اینکه رینو پرو ۶ دارای لرزشگیر اپتیکال OIS در دوربین اصلی خود و لنز تلهفوتو با زوم 2x است و میتواند ویدیوی 4K با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند، در حالی که مدل جدیدتر با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه فیلمبرداری میکند. تنها مزیتی که پرو ۷ دارد لنز عریضتر و سنسور جدید دوربین سلفی آن است.
تفاوت اصلی این دو گوشی در قسمت پردازنده نمایان میشود؛ جایی که تراشهی اسنپدراگون ۸۷۰ برای رینو ۶ پرو و پردازندهی Dimensity 1200 Max برای رینو ۷ پرو به عنوان قلب تپنده انجام وظیفه میکنند. اما در عمل، این دو تراشه تقریباً برابر هستند. بنابراین مدل قدیمیتر به خوبی از خود در این مقوله دفاع میکند. نکتهی دیگری که در مقایسه این دو گوشی وجود دارد، دسترسی کاربران به گوشی رینو ۶ پرو است که تنها در چند منطقه در دسترس است. به عنوان مثال، در اندونزی و هلند یافت میشود، اما در آلمان در دسترس نیست. اوپو در کشور آلمان فقط رینو ۶ 5G را ارائه میدهد و هنوز هم برخی از مدلهای رینو ۴ در حال فروش هستند.
ما همین انتظار را در مقولهی عرضه به بازار گوشیهای سری رینو ۷ داریم، اما بدمان نمی آید که در این مورد غافلگیر شویم. گوشی رینو ۶ 5G در مناطق بیشتری از اروپا در حال فروش است و میتوانید آن را در هند و اندونزی نیز پیدا کنید. با این حال، سری رینو ۷ رکوردهای فروش را در چین شکست، بنابراین احتمالاً در بازار جهانی نیز خوب عمل خواهد کرد.
باید خاطر نشان کنیم که سری اوپو رینو ۷ شامل ۳ مدل اوپو رینو ۷، رینو ۷ پرو و رینو ۷ SE میشود. در مورد نسخهی پیشرفته این سری صحبت شد، اما در مورد دو گوشی دیگر این خانواده باید گفت که رینو ۷ که نسخهی ارزانتر از نسخهی پرو محسوب میشود، از حفرهی نمایشگر برای میزبانی از دوربین سلفی و سیستم دوربین ۳ گانه پشتی بهره میبرد. این گوشی هوشمند بر خلاف نسخهی پرو از چیپست اسنپدراگون 778G و یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی تغذیه میکند که از قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع ۶۵ واتی را دارد. نمایشگر این گوشی از نرخ رفرش ریت ۹۰ هرتزی بهره میبرد و لنز اصلی دوربین این گوشی نیز سنسور ۶۴ مگاپیکسلی آمنی ویژن OV64B است.
نسخهی اقتصادی و مقرون بهصرفهی اوپو رینو ۷ یعنی SE، همانند نسخهی پایه اوپو رینو ۷ از حفرهی نمایشگر برای میزبانی از دوربین سلفی و سیستم دوربین ۳گانه پشتی بهره میبرد. در مقایسه با نسخهی پایه اوپو ۷، مدل SE حاشیهی نمایشگر بیشتر و آرایش دوربین متفاوتی دارد. سیستم دوربین ۳گانه آن، متشکل از سنسورهای ۴۸+۲+۲ مگاپیکسل است که از تراشهی Dimensity 900 به عنوان قلب تپنده استفاده میکند. در دیگر موارد، این نسخهی اقتصادی از سری رینو ۷ با برادران بزرگتر خود تفاوتی ندارد.
برنده: گوشی هوشمند اوپو Find N
گوشیهای هوشمند ردهبالا با نمایشگر کوچک مدتی است که دیگر تولید نمیشوند، بنابراین شنیدن خبر یک پرچمدار جدید با صفحهنمایش ۵.۴۹ اینچی باعث ایجاد تعجب بسیاری از کاربران میشود. گوشی تاشوی اوپو Find N ممکن است که از نظر قابل حمل بودن کوچک به نظر برسد، اما نمایشگر بیرونی آن برای کار با یک دست به راحتی قابل استفاده است. نسبت تصویر نمایشگر بیرونی به ۱۸:۹ میرسد و نمایشگر اصلی هم از نسبت تصویر ۸٫۴:۹ بهره میبرد و این یعنی اندکی باریکتر از یک مربع محسوب میشود.
نسبت تصویر در گوشیهای تاشو مختلف است. برای مثال گلکسی زد فولد ۳ سامسونگ دارای نسبت تصویر ۲۵:۹ است، می میکس فولد آن را تا ۲۷:۹ گسترش میدهد و میت X2 آن را در نسبت ۲۱:۹ نگه میدارد. اکثر اپلیکیشنها در چنین نمایشگرهای باریکی ظاهر خوبی ندارند و اساساً دسترسی به قسمت بالای آنها با انگشت شست غیرممکن است. Find N با اندازهی نمایشگرهایش بین دستهبندی تاشوهای کوچک و تاشوهای افقی بزرگ قرار میگیرد، اما اوپو با عرضهی این مدل یک برد دیگر به دست آورده که آن لولای این گوشی هوشمند است.
لولای Flexion این گوشی طبق اعلام اوپو، از ۱۳۶ قطعه تشکیل شده و دو وظیفهی مهم را بر عهده دارد. اول از همه این لولا طوری ساخته شده که چینخوردگی نمایشگر را تا ۸۰ درصد کاهش میدهد. همچنین به لطف استفاده از این لولای پیشرفته، بعد از بسته شدن گوشی دیگر شکافی بین دو بخش نمایشگر اصلی دیده نمیشود. این لولا هنگام تا کردن صفحهنمایش عملکرد نرمتری دارد و باعث میشود چین و چروک آن بسیار کمتر دیده شود. لولای Flexion همچنین میتواند در هر زاویهای بین ۵۰ درجه و ۱۲۰ درجه ثابت بماند، که کاربران میتوانند از این قابلیت در انجام کارهای مختلف نظیر تماس تصویری استفاده کنند.
گوشی هوشمند تاشوی اوپو Find N هم ایراداتی دارد و قطعا کامل نیست. به عنوان مثال، صفحهنمایش داخلی ۷.۱ اینچی در مقایسه با سایر تاشوهای افقی در سمت کوچک گوشی قرار دارد. همچنین در مورد وزن این گوشی باید گفت که حتی از گلکسی زد فولد ۳ سامسونگ که ابعادی بزرگتر دارد هم سنگینتر است. ظرفیت باتری این گوشی که ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعت است بیشتر از ظرفیت ۴۴۰۰ میلیآمپر ساعتی گلکسی زد فولد ۳ سامسونگ است و از شارژ سیمی و بیسیم سریعتری نسبت به سامسونگ پشتیبانی میکند.
نمایشگر این گوشی تاشو از فناوری LTPO بهره میبرد و این یعنی با توجه به محتوای در حال نمایش، نرخ رفرش ریت آن بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز قرار میگیرد. بر اساس اعلام اوپو، نمایشگر اصلی و بیرونی برای نمایشگر رنگ و روشنایی کالیبره شدهاند تا در شرایط مختلف بهترین عملکرد را داشته باشند. حداکثر روشنایی نمایشگر اصلی به ۱۰۰۰ نیت میرسد. قلب تپندهی این گوشی تاشو پردازندهی اسنپدراگون ۸۸۸ است که ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی آن را همراهی میکنند.
دوربینهای اوپو Find N پیشرفته نیستند، اما این تقریباً برای همهی گوشیهای تاشو صدق میکند. سیستم دوربین ۳گانهی این گوشی در قاب پشتی متشکل از لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی سونی، لنر اولترا واید ۱۶ مگاپیکسلی و تلهفوتوی ۱۳ مگاپیکسلی است. دو دوربین سلفی نیز در نمایشگرهای این گوشی به چشم میخورد که دقت آنها ۳۲ مگاپیکسل است اما با توجه به تاشو بودن گوشی از دوربینهای پشتی نیز میتوان برای گرفتن سلفی بهره برد.
در مجموع میتوان گفت که گوشی تاشوی اوپو Find N جزو برندگان سال ۲۰۲۱ این شرکت به دلیل سختافزار قدرتمند و قابلیتهای آن قرار نگرفته، بلکه به دلیل طراحی کلی و جمع و جورش در این لیست قرار داده شده است. میتوان گفت که بازار گوشیهای تاشو واقعا به یک تاشو افقی کوچکتر نیاز داشت. همچنین کاهش چین و چروک و بسته شدن بدون شکاف نمایشگرهای این گوشی زیبایی خاصی به آن داده است. اما ایرادی که میتوان از شرکت اوپو گرفت آن است که چرا هیچ برنامهای برای عرضهی این محصول در خارج از چین اعلام نکرده و تنها کاربران چینی قادر به دریافت آن هستند.
برنده: ایربادز اوپو TWS
امسال این شرکت چینی از چندین مدل از ایربادزهای Enco X ،Enco W51 و Enco M31 رونمایی کرد که همهی این محصولات کیفیت صدای عالی را ارائه میدهند، به راحتی در گوش جای میگیرند و در برابر آب و رطوبت مقاوم هستند. Enco X به وضوح بهترین انتخاب در بین این سه دستگاه است اما طبیعتا قیمت بالایی نیز دارد. این ایربادز ۱۴۹.۴۵ دلاری در رنگبندی سفید و مشکی در اختیار کاربران قرار گرفته است. ایربادز Enco X از روگوشیهای سیلیکونی بهره میبرد که از متریال باکیفیتی ساخته شده و حس خوبی به کاربران در هنگام استفاده القا میکند.
طبق اعلام شرکت اوپو، ایربادز Enco X از طراحی دوگانه کواکسیال در درون هر ایرباد بهره میبرد. در ایربادز Enco X از یک درایور ۱۱ میلیمتری به همراه یک اسپیکر ۶ میلیمتری و برای کاهش نویز٬ غول چینی فناوری از یک تراشهی دو هستهای استفاده کرده است. اما طبیعتا ایراداتی در این سری از محصولات اوپو وجود دارد. اپلیکیشن این ایربادزها عمدتا برای کاربران iOS در دسترس نیست، در گوشی گلکسی M31 کار نمیکند و کنترلهای لمسی این ایربادزها چندان خوب نیستند. با این حال، هدستهای True Wireless بخش عمدهای از بازار گجتهای پوشیدنی را تشکیل میدهند و اوپو نیز برای ادامهی روند خوب خود رقبای زیادی دارد.
بازنده: ساعت هوشمند اوپو واچ ۲
وقتی صحبت از گجتهای پوشیدنی اوپو میشود، ساعت هوشمند اوپو واچ ۲ کجاست؟ این ساعت هوشمند اولین بار در چین رونمایی شد و هرگز مانند نسخهی قبلی خود به بازار جهانی گجتهای هوشمند راه پیدا نکرد. اکنون اما طبق بررسیهای صورت گرفته مشخص شده که در بازار چین هم اوپو واچ ۲ دیگر یافت نمیشود.
ساعت هوشمند اوپو واچ ۲ مجهز به نمایشگر منحنی شکل ۱.۷۵ اینچی AMOLED است که از تراکم پیکسلی ۳۲۶ و نرخ رفرش ریت ۶۰ هرتز بهره میبرد. اوپو این ساعت را در دو سایز ۴۲ و ۴۶ میلیمتری عرضه کرده است. چیپست اسنپدراگون ویر ۴۱۰۰ در این ساعت انجام وظیفه میکند و قابلیت پشتیبانی از نسل جدید سیمکارتها (eSIM) را نیز دارد. این ساعت هوشمند که از ردیابی ۱۰۰ حالت ورزشی پشتیبانی میکند، ضدآب است و سنسورهای پایش ۲۴ ساعتهی ضربان قلب و اکسیژن خون (SpO2) آن نیز از دقت خوبی برخوردار هستند.
اوپو در بازار ساعتهای هوشمند عقب افتاده است و در واقع، حتی به سختی در آن شرکت میکند. مچبند هوشمند OPPO Band Style مورد استقبال کاربران واقع شد اما باز هم جا برای بهتر شدن دارد. این مچبند با قابلیتهایی نظیر نمایشگر AMOLED، سنسور نظارت بر ضربان قلب و از همه مهمتر سسنور نظارت مداوم بر اکسیژن خون در دسترس کاربران قرار دارد.
برنده: شرکت اوپو
اوپو سال خوبی را پشت سر گذاشته و به نظر میرسد که این شرکت رتبهی چهارم را از نظر عرضهی گوشیهای هوشمند در سطح جهان کسب کرده است. شرکت کانالیس گزارش داده که اوپو در سه ماههی اول سال ۲۰۲۱ ۳۷.۶ میلیون گوشی به فروش رساند که نسبت به سه ماه اول سال گذشته ۶۰ درصد رشد داشته است. سپس در سه ماههی دوم، این شرکت ۳۲.۸ میلیون گوشی را به فروش رساند که ۳۷ درصد نسبت به مدت مشابهی سال گذشته افزایش فروش داشته و در سه ماههی سوم با اینکه ۱۸ درصد رشد داشته، اما موفق شد تا ۳۶.۷ میلیون گوشی هوشمند را به فروش برساند.
با توجه به مشکلات ناشی از پاندمی کرونا و کمبود جهانی و شدید تراشه در سال ۲۰۲۱، قطعا افزایش سهم بازار برای شرکت اوپو کار سادهای نبوده است. شیائومی نسبت به این شرکت همچنان وضعیت بهتری دارد، اما این اختلاف در سه ماههی سوم نسبت به سه ماههی قبلی کمتر بوده است. همچنین باید خاطر نشان کنیم که اوپو منابع تحقیق و توسعهی خود را با وانپلاس ادغام کرده که یکی از معدود شرکتهای چینی است که در بازار ایالات متحده آمریکا به فروش گوشیهای هوشمند خود میپردازد.
شرکت ریلمی نیز در برخی مناطق مانند هند از اوپو پیشی گرفته، اما مانند وانپلاس، ریلمی نیز تلاش میکند تا توسعههای سخت افزاری و نرم افزاری جدیدی را برای کاربران خود ارائه دهد. در این مطلب ما به بررسی محصولات برنده و بازندهی اوپو در سال ۲۰۲۱ پرداختیم و امیدواریم که شما از خواندن این مقاله لذت برده باشید.
منبع: GSMArena