محصولات برنده و بازندهی آنر در سال ۲۰۲۱
۲۰۲۱ سال بسیار مهمی برای شرکت آنر بود. این شرکت بعد از جدایی از هواوی، بالاخره توانست از دردسر تحریمهای آمریکا خلاص شود و در نتیجه گوشیهای این شرکت بار دیگر از سرویسهای موبایل گوگل بهرهمند شدند. در ابتدا گوشیهای سری آنر ۵۰ از راه رسیدند و پس از آن نوبت به سری گوشیهای پرچمدار مجیک ۳ رسید. در این میان مجیک ۳ پرو پلاس جذابترین عضو این خانواده محسوب میشود که متاسفانه مانند دیگر اعضای این خانواده، فقط در بازار چین عرضه شده است.
آنر همچنین به عرضهی لپتاپ ادامه داد و جدیدترین لپتاپهای این شرکت با پردازندههای تازهنفس اینتل و AMD، عملکرد عالی، عمر باتری بالا و قیمت مناسب از راه رسیدند. همچنین نباید عرضهی جدیدترین مدل ساعت هوشمند و هدفون بیسیم را هم از قلم بیندازیم. در ادامه به مرور محصولات آنر در سال ۲۰۲۱ میپردازیم.
برنده – بازگشت سرویسهای موبایل گوگل به گوشیهای آنر
بعد از اینکه هواوی در نوامبر ۲۰۲۰ آنر را به یک کنرسیسوم واگذار کرد، این شرکت از تحریمهای آمریکا نجات پیدا کرد و در نتیجه بهرهگیری از سرویسهای موبایل گوگل امکانپذیر شد. سری آنر ۵۰ بعد از مدتها انتظار اولین گوشیهای این شرکت بودند که با این سرویسهای نرمافزاری راهی بازار شدند. جذابیت طراحی این گوشیها به همراه امکانات سختافزاری مناسب باعث شد که برند آنر در کشورهای مختلف بار دیگر بر سر زبانها بیفتد. گوشیهای پرچمدار سری مجیک ۳ هم اگرچه از مشخصههای بسیار جذابی بهره میبرند، اما متاسفانه فقط کاربران چینی میتوانند این گوشیها را بخرند.
برنده – سری آنر ۵۰
این گوشیها در کنار سرویسهای موبایل گوگل، از مشخصات سختافزاری قابل توجهی هم بهره میبرند. از بین مهمترین ویژگیهای آنر ۵۰ میتوانیم به نمایشگر اولد باکیفیت ۱۲۰ هرتز، عمر باتری بالا و دوربین قدرتمند اشاره کنیم. مدل پرو هم با نمایشگر بزرگتر، دوربین سلفی دوگانه و شارژ سریع ۱۰۰ وات عرضه شد ولی این گوشی به بازارهای خارج از چین راه نیافته است. همچنین این گوشیها در بازار چین هم با استقبال گسترده روبرو شدهاند و سهم بازار آنر را به طور قابل توجهی افزایش دادهاند.
بازنده – آنر ۶۰
اگرچه این گوشی فقط چند هفته قبل معرفی شده، اما روی هم رفته شباهت زیادی به نسل قبلی خود ندارد و از نظر سختافزاری هم تفاوت چندانی میان آنها دیده نمیشود. اگرچه نمایشگر ۶.۶۷ اینچی این گوشی اندکی بزرگتر محسوب میشود، اما هر دو دارای اسنپدراگون 778G هستند و باتری ۴۸۰۰ میلیآمپر ساعتی آن هم از نظر ظرفیت تفاوت زیادی با نسل قبلی ندارد. شباهتهای این دو گوشی آنقدر زیاد است که این سوال را ایجاد میکند که چرا اصلا آنر چنین گوشی هوشمندی را عرضه کرده است. با توجه به اینکه بهزودی آنر ۵۰ در کشورهای مختلف با تخفیفهای قابل توجهی ارائه خواهد شد، مطمئنا کمتر کاربری به دنبال خرید آنر ۶۰ خواهد رفت.
بازنده – عدم عرضهی سری مجیک ۳ در بازارهای جهانی
گوشیهای سری مجیک ۳، بهخصوص مجیک ۳ پرو پلاس، قدرت آنر را در زمینهی گوشیهای هوشمند نشان میدهند. مدل پرو پلاس بدون شک یکی از بهترین گوشیهای اندرویدی ۲۰۲۱ محسوب میشود که از ویژگیهایی مانند نمایشگر اولد خمیده، اسنپدراگون ۸۸۸ پلاس و بدنهی ضد آب بهره میبرد. همچنین در پنل پشتی آن شاهد دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، اولترا واید ۶۴ مگاپیکسلی، تلهفوتو ۶۴ مگاپیکسلی با زوم ۳.۵ برابری و سنسور سیاهوسفید ۶۴ مگاپیکسلی هستیم. این گوشی بدون شک نسبت به بسیاری از رقبا حرف زیادی برای گفتن دارد ولی متاسفانه با توجه به محدود شدن آن به بازار چین، آن را در دستهی بازندهها قرار دادهایم.
برنده – لپتاپهای مجیکبوک
آنر مانند هواوی در بازارهای مختلف حضور دارد و حتی بعد از جدایی از این شرکت، به ساخت این محصولات ادامه میدهد. در این میان باید به دو لپتاپ مجیکبوک پرو و مجیکبوک ۱۴ اشاره کنیم که هر دو تعادل خوبی را میان عملکرد، قیمت و پرتابل بودن برقرار کردهاند. در این میان، مجیکبوک پرو به لطف بهرهگیری از نمایشگر باکیفیت ۱۶.۱ اینچی که کنتراست فوقالعادهای را ارائه میکند، مورد توجه زیادی قرار گرفته است. از دیگر ویژگیهای آن میتوانیم به استفاده از ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه SSD اشاره کنیم و به لطف کارت گرافیک GeForce MX350، در زمینهی اجرای بازیهای جدید با مشکل خاصی روبرو نمیشود.
اگرچه این لپتاپ قدرتمندترین نمونهی موجود در بازار محسوب نمیشود، اما پردازندهی Core i5 نسل دهم در بنچمارکهای انجام شده عملکرد قابل قبولی داشته است. از سوی دیگر مجیکبوک ۱۴ از نسل یازدهم Core i5/i7 بهره میبرد و در زمینهی تنوع پورت و ظرفیت باتری هم میتواند به خوبی نیازهای کاربران را برطرف کند.
محصولات برنده و بازندهی سامسونگ در سال ۲۰۲۱
منبع: GSM Arena