محصولات برنده و بازندهی ریلمی در سال ۲۰۲۲
ریلمی از جمله شرکتهای تازهنفس بازار موبایل است که سابقهی زیادی ندارد ولی در همین چند ساله توانسته به رشد شگفتانگیز خود ادامه دهد. در سال ۲۰۲۲ ریلمی موفق شد چندین گوشی جذاب را راهی بازار کند که البته در میان آنها جای خالی یک پرچمدار همهفنحریف احساس میشود. در ادامه به محصولات برنده و بازندهی ریلمی در سال ۲۰۲۲ میپردازیم.
برنده: ریلمی GT2 پرو
اوایل ۲۰۲۲ ریلمی از گوشی جذاب GT2 پرو رونمایی کرد. میتوانیم آن را به عنوان نسخهی ارزانتر وانپلاس ۱۰ پرو در نظر بگیریم. به غیر از تفاوتهایی مانند فقدان دوربین تلهفوتو و عدم پشتیبانی از شارژ بیسیم، این دو گوشی از دو رابط کاربری متفاوت استفاده میکنند. فارغ از اینکه کاربران در مورد رابط کاربری Realme UI چه نظری دارند، واقعیت این است که OxygenOS روزبهروز فاصلهی بیشتری از ریشههای خود میگیرد و همین موضوع صدای بسیاری از کاربران گوشیهای وانپلاس را درآورده است.
در هر صورت ریلمی GT2 پرو با قیمت مناسبی راهی بازار شده و به عنوان مثال در مقایسه با گلکسی S22 پلاس امکانات جذابتری مانند نمایشگر مبتنی بر پنل LTPO را ارائه میدهد. به طور کلی این گوشی یادآور گوشهای جذاب وانپلاس است. بنابراین این گوشی در لیست برندههای ریلمی در سال ۲۰۲۲ قرار گرفته است.
برنده: ریلمی ۹
این گوشی به لطف عمر باتری طولانی، دوربین باکیفیت ۱۰۸ مگاپیکسلی و نمایشگر جذاب AMOLED موفق شده مورد توجه زیادی قرار بگیرد. در ضمن باید به قیمت مناسب آن هم اشاره کنیم. با وجود اینکه یک سوم جمعیت جهان در حال حاضر به اینترنت 5G دسترسی دارند، ولی همچنان بخش قابل توجهی از کاربران نمیتوانند از این فناوری بهره ببرند و برای این دسته از کاربران، یک گوشی 4G مانند ریلمی ۹ همچنان گزینهی بسیار جذابی محسوب میشود.
بازنده: ریلمی ۱۰
دقیقا مشخص نیست که ریلمی با این گوشی چه افرادی را هدف گرفته است. افرادی که یک سنسور کوچک ۵۰ مگاپیکسلی را به سنسور بزرگ ۱۰۸ مگاپیکسلی ترجیح میدهند؟ کاربرانی که علاقهای به دوربین اولترا واید ندارند؟ با وجود اینکه ریلمی ۱۰ ماهها بعد از ریلمی ۹ راهی بازار شده، ولی به هیچ عنوان گوشی جذابتر و بهتری محسوب نمیشود. اگرچه از چیپست بسیار بهتری استفاده میکند، ولی در این گوشی هم خبری از پشتیبانی از اینترنت 5G نیست.
برنده: ریلمی ۹ پرو و ۹ پرو پلاس
ریلمی ۹ پرو پلاس نسخهی پیشرفتهتر ریلمی ۹ است که از چیپست بهتر دایمنسیتی ۹۲۰ و اینترنت 5G بهره میبرد. در ضمن دوربین ۵۰ مگاپیکسلی آن هم حرف زیادی برای گفتن دارد. ریلمی ۹ پرو هم به جای استفاده از نمایشگر ۶.۴ اینچی ۹۰ هرتزی AMOLED، از نمایشگر ۶.۶ اینچی ۱۲۰ هرتزی LCD بهره میبرد. همچنین باید به بهرهگیری از اسنپدراگون ۶۹۵ و دوربینهای ضعیفتر اشاره کنیم. اما در هر صورت هر دو گوشی میانردههای بسیار جذابی به حساب میآیند.
برنده: ریلمی GT نئو ۳
ریلمی GT نئو ۳ اولین گوشی با قابلیت شارژ ۱۵۰ واتی بود که راهی بازار شد. همانطور که احتمالا میدانید، شرکتها به منظور ارائهی سرعت شارژ بالاتر، باید از باتری کوچکتری استفاده کنند. به همین خاطر مدل ۸۰ واتی همین گوشی از باتری بزرگتری بهره میبرد. این دو گوشی با چیپست دایمنسیتی ۸۱۰۰ از راه رسیدند که یکی از جذابترین چیپستهای جدید مدیاتک به حساب میآید. با توجه به تمام این نکات، این گوشی یکی از محصولات برنده ریلمی در سال ۲۰۲۲ به حساب میآید.
برنده: طراحی ریلمی GT2 Explorer Master
این گوشی شباهت زیادی به GT2 پرو دارد ولی از اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ بهره میبرد و البته نمایشگر آن کمی ضعیفتر است. اما در این میان، ریلمی برای این گوشی از طراحی الهام گرفته از چمدانهای کلاسیک استفاده کرده و به همین خاطر در این لیست قرار گرفته است. ریلمی از معدود شرکتهایی است که برای طراحی گوشیهای خود ریسک میکند و به همین خاطر گاهی اوقات این ریسکها جواب میدهند.
برنده: ریلمی پد X
ریلمی حضور چندانی در بازار تبلتها ندارد و ریلمی پد X هم سومین تبلت ساخت این شرکت محسوب میشود که از همه نظر یک تبلت میانردهی عالی است. این تبلت از طراحی جذابی بهره میبرد، نمایشگر ۱۱ اینچی آن کیفیت بالایی دارد و چیپست اسنپدراگون ۶۹۵ توان سختافزاری مناسبی را ارائه میدهد. مهمترین مشکل این تبلت این است که صرفا راهی بازار هند شده و بنابراین کاربران ساکن دیگر مناطق جهان نمیتوانند آن را خریداری کنند.
برنده: رابط کاربری Realme UI
ریلمی یکی از اولین شرکتهایی بود که نسخه بتا اندروید ۱۳ را برای تعدادی از گوشیهای خود منتشر کرد. همچنین این شرکت برای انتشار نسخهی چهارم رابط کاربری خود سرعت عملی بالایی نشان داده است. بسیاری از گوشیهای ریلمی فقط ۲ نسخهی جدید اندروید را دریافت میکنند اما در این میان گوشیهایی مانند GT2 و GT2 پرو از ۳ نسخهی اصلی اندروید و ۴ سال آپدیت امنیتی بهرهمند خواهند شد. به نظر میرسد در سال ۲۰۲۳ در این زمینه شاهد بهبود پشتیبانی نرمافزاری از گوشیهای ریلمی خواهیم بود و از سوی دیگر با به بهبود قابل توجه رابط کاربری اشاره کنیم.
منبع: GSMArena
من ریلمی ۸ دارم و خدایی نصبت به قیمت گوشیه خوبیه.آپدیتاشم خوب هست.مثه شیا آپدیتاش سرطان نیست