چگونه رمزهای وای‌فای ذخیره‌شده در گوشی اندرویدی را ببینیم؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
پيدا كردن رمز وای فای با گوشی

دنبال راهی برای دیدن رمز وای فای گوشی‌های اندوریدی هستید؟ شاید هم به یک شبکه وای فای متصل شده، ولی رمز آن را فراموش کرده باشید،‌ یا حتی می‌خواهید رمز وای فای گوشی یکی از دوستانتان را پیدا کنید تا بتوانید دستگاه‌ دیگری هم به آن متصل کنید. در هرحال، فرقی هم نمی‌کند که چرا، ولی برای خیلی از ما پیش آمده که راهی را برای مشاهده رمز وای فای ذخیره شده در گوشی اندرویدی جست‌وجو کنیم یا به دنبال برنامه پیدا کردن رمز وای فای با گوشی باشیم. در این مقاله چند روش را به شما آموزش خواهیم داد که با استفاده از آن‌ها رمز وای فای ذخیره شده در گوشی اندرویدی را مشاهده کنید.

پیدا کردن رمز وای فای با گوشی سامسونگ

برای دیدن رمز وای فای در گوشی چه کار کنیم؟

فرایند پیدا کردن رمز وای فای با گوشی ایفون با فرایند یافتن رمز وای فای در گوشی‌های اندرویدی متفاوت است. اگر شما از گوشی‌های اندرویدی استفاده کنید و سیستم عامل گوشی شما اندروید ۱۰ باشد، کار سختی پیش رو نخواهید داشت. رمزهای وای فای ذخیره شده را می‌توانید بدون احتیاج به روت کردن گوشی مشاهده کنید. حالا بیایید این روش را به شما آموزش دهیم. البته باید در نظر داشته باشید که این روند ممکن است بسته به نسخه اندروید و مدل گوشی شما کمی تفاوت داشته باشد.

برای دیدن رمز وای فای در گوشی های اندروید ۱۰ و بالاتر، وارد بخش Settings و سپس Network & Internet بشوید. سپس بخش Wi-Fi را انتخاب کنید. در این بخش، نام شبکه‌ای که در حال حاضر به آن متصل هستید را در صدر لیست خواهید دید. آن را انتخاب کنید که تنظیمات بیشتری درباره آن شبکه برای شما نمایش داده شود. البته، اگر قصد مشاهده رمز شبکه‌ای را دارید که در حال حاضر به آن متصل نیستید هم هیچ ایرادی ندارد، تنها کافی است روی اسم آن شبکه وای فای لمس کنید.

در این صفحه، دکمه‌ی Share را انتخاب کنید. گوشی از شما می‌خواهد که هویت خود را از طریق یکی از راه‌های رایج (شناسایی چهره/حسگر اثرانگشت و یا وارد کردن رمز) اثبات کنید. زمانی که این کار را انجام دادید، رمز وای فای ذخیره شده را می‌توانید در زیر یک کد QR مشاهده کنید.

اگر بنا به هر دلیلی رمز برای شما نمایش داده نشد، شما می‌توانید این کد QR را توسط دستگاه‌های دیگر اسکن کنید تا آن‌‌ها هم به شبکه متصل شوند.

 پیدا کردن رمز وای فای با گوشی بدون روت

مشاهده رمز وای فای ذخیره شده در گوشی های اندروید ۹ و قدیمی‌تر

اگر سیستم عامل تلفن همراه شما اندروید ۹ و یا کمتر است، توضیحات قبلی برای شما کاربرد ندارد. شما احتیاج به روش‌های دیگری برای پیدا کردن رمز وای فای وصل شده در گوشی خود خواهید داشت. متأسفانه، تمامی این روش‌ها احتیاج به روت شدن دستگاه اندرویدی شما دارند.

این بدین خاطر است که فایلی که اطلاعات شبکه‌های ذخیره شده وای فای را در خود جای داده، در یک پوشه‌ی محافظت شده در گوشی شما قرار دارد. شما تا زمانی که گوشی خود را روت نکرده باشید، اجازه دسترسی به این پوشه را نخواهید داشت.

اگر دستگاه شما روت شده باشد، با استفاده از یک نرم‌افزار مدیریت فایل (File Explorer) می‌توانید وارد مسیر /data/misc/wifi شوید. فایل wpa_supplicant.conf را باز کنید. نام شبکه وای فای مد نظر(ssid) و رمز آن (psk) را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.

اگر این روش برای شما دشوار است و یا بنا به هردلیل دیگری موفق به انجام آن نشدید، توصیه می‌کنیم از اپلیکیشن‌ دیدن رمز وای فای در گوشی استفاده کنید. یکی از بهترینِ این نرم‌افزارها Wifi Password Viewer نام دارد و با استفاده از آن می‌توانید یک شبکه وای فای ذخیره شده را انتخاب کرده و رمز آن را مشاهده کنید.

این نکته مهم را هم حتماً در نظر داشته باشید که استفاده از این نرم‌افزارها هم نیازمند روت بودن گوشی شما دارند. اگر گوشی شما فایل حاوی رمزهای وای فای را رمزگذاری کرده باشد، کاری از دست این اپلیکیشن‌ها هم ساخته نیست.

دیدن رمز وای فای در گوشی

دیدن رمز ذخیره شده وای فای در دستگاه های دیگر

همان‌طور که بیان شد، برای پیدا کردن پسورد وای فای در گوشی اندرویدی، ۲ راه پیش روی شما خواهد بود. اگر دستگاه اندرویدی شما روت شده نیست و از اندروید ۹ و یا قدیمی‌تر استفاده می‌کنید، شاید بهتر باشد که از دستگاه دیگری هم این کار را امتحان کنید. توصیه می‌کنیم پیدا کردن رمز وای فای در ویندوز را هم امتحان کنید. اگر از ویندوز استفاده نمی‌کنید، نگران نباشید. پیدا کردن پسورد وای فای در مک هم امکان پذیر است.

توصیه آخر ما این است که از اپلیکیشن‌های مدیریت پسورد استفاده کنید و تمام پسوردهای خود را در محیطی امن ذخیره کنید تا همیشه و در هر مکان به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

منبع: makeuseof



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۸ دیدگاه
  1. ابراهیم

    اندرویدمن۱۳هست وتوی اونجای گوشی که گفتیدگزینهshareیا ارسال وجودنداره

    1. ممد

      همچنین

  2. Matin

    مطلب جالبی بود ولی این روش صرفا برای اتصال به شبکه ای که ما بهش وصلیم هست نه برای نشان دادن پسورد دقیق وای فای 👌

  3. حسین نصرتی

    اصلا دکمه شر نیس اندروید من هم ده هست گوشیمم پوکو ام ۳ هس

    1. ناشناس

      عالی بود دستتون درد نکنه من دو سال دنبال رمز وای فایم بودم با این مطلب خیلی راحت تونستم و کارم راه افتاد

  4. Mani

    دکمه share پیدا نشد

    1. سلام. همانطور که نوشته شده بود،‌ این روش فقط در گوشی‌های با اندروید ۱۰ و بالاتر وجود دارد.

      1. رامین

        سلام
        روی اندروید ۱۱ هم دگمه Share وجود نداره
        وقتی روی اسم هر وایفای که کلیک کنید، فقط delete ظاهر میشه…

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X