۵ دلیل که باید فایرفاکس را در اندروید امتحان کنید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
فایرفاکس اندروید

تقریبا تمام کاربران اندروید از مرورگر گوگل کروم استفاده می‌کنند. همان‌طور که احتمالا می‌دانید، تمام گوشی‌های اندرویدی که از سرویس‌های نرم‌افزاری گوگل بهره می‌برند، مرورگر کروم هم دارند و به همین خاطر نسبت به رقبا از مزیت بسیار مهمی بهره می‌برد. با این حال در زمینه‌ی مرورگرها گزینه‌های متعددی وجود دارد که یکی از بهترین آن‌ها فایرفاکس است. سابقه‌ی مرورگر فایرفاکس به سال‌ها قبل برمی‌گردد ولی بسیاری از کاربران نمی‌دانند که این مرورگر در کنار کامپیوترها، برای اندروید هم ارائه شده است. اگر شما هم از جمله کاربرانی هستید که تا حالا در گوشی اندرویدی خود از مرورگر فایرفاکس استفاده نکرده‌اید، در ادامه به چند دلیل برای امتحان کردن این مرورگر جذاب و قدرتمند می‌پردازیم.

۱. پشتیبانی از افزونه‌ها

فایرفاکس اندروید

بسیاری از کاربران فکر می‌کنند که فقط در مرورگرهای مختص کامپیوترها می‌توانند از افزونه‌های مختلف بهره ببرند. اگرچه شمار این افزونه‌ها در نسخه‌ی اندروید فایرفاکس به اندازه‌ی نسخه‌ی دسکتاپ این مرورگر نیست، اما در کل می‌توانید از بین چندین گزینه‌ی مفید دست به انتخاب بزنید. از بین این افزونه‌ها مثلا می‌توانیم به قابلیت‌هایی مانند ابزارهای مسدودسازی تبلیغات، مدیریت پسوردها و چندین ابزار مربوط به افزایش حریم خصوصی اشاره کنیم.

۲. قابلیت‌های پیشرفته برای جلوگیری از ردیابی

فایرفاکس اندروید

فایرفاکس از جمله مرورگرهایی است که توجه ویژه‌ای به حریم خصوصی کاربران نشان می‌دهد و همین رویکرد برای نسخه‌ی اندروید هم عملی شده است. یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های نسخه دسکتاپ فایرفاکس Enhanced Tracking Protection نام دارد که خوشبختانه این مشخصه به نسخه‌ی اندروید هم راه یافته است.

این ابزار شما را در برابر ردیاب‌های تبلیغاتی، سایت‌هایی که از گجت‌های شما برای استخراج رمزارز بهره می‌برند و کوکی‌هایی که فعالیت‌هایتان را در سایت‌های مختلف زیر نظر می‌گیرند، محافظت می‌کند. همچنین باید خاطرنشان کنیم مسدود کردن تمام این‌ها، معمولا سرعت بارگذاری سایت‌ها را افزایش می‌دهد. این قابلیت به طور پیش‌فرض فعال است اما اگر می‌خواهید سخت‌گیری بیشتری را اعمال کنید، می‌توانید حالت Strict را فعال کنید.

۳. مدیریت بهتر تب‌ها

فایرفاکس اندروید

تب‌ها یکی از ویژگی‌های کلیدی تمام مرورگرها محسوب می‌شوند اما اگر از جمله کاربرانی هستید که معمولا تب‌های زیادی را باز می‌کنید، مدیریت آن‌ها معمولا به کار سختی تبدیل می‌شود. نسخه‌ی اندروید فایرفاکس به شما اجازه می‌دهد که به‌راحتی تب‌های مختلف را گروه‌بندی کنید. این یعنی اگر برای انجام کاری مشغول تحقیق و پژوهش هستید، می‌توانید به‌سادگی تمام تب‌های مرتبط با این موضوع را در کنار یکدیگر قرار دهید و دیگر نیازی به بوکمارک کردن آن‌ها پیدا نمی‌کنید.

۴. قرارگیری نوار آدرس در بخش پایینی

فایرفاکس‌ اندروید‌

چنین مشخصه‌ای شاید کوچک و بی‌اهمیت به نظر می‌رسد، اما بهره‌گیری از آن تأثیر زیادی بر بهبود تجربه کاربری دارد. به طور خلاصه، در نسخه‌ی اندروید فایرفاکس می‌توانید نوار آدرس را در بخش پایینی رابط کاربری قرار دهید که این موضوع به‌خصوص برای گوشی‌های مبتنی بر نمایشگر بزرگ اهمیت زیادی دارد. اگرچه گوگل چند بار این ایده را آزمایش کرد، اما هیچ‌وقت برای عموم کاربران ارائه نشده است. باید خاطرنشان کنیم حتی مرورگر سافاری هم از چنین قابلیتی بهره می‌برد.

۵. متعلق به گوگل نیست

بسیاری از کاربران فایرفاکس را فقط به این دلیل که متعلق به گوگل نیست، انتخاب می‌کنند. حقیقت این است که اگر از گوشی‌های اندرویدی استفاده می‌کنید، گوگل به حجم عظیمی از اطلاعات شما دسترسی دارد. از طرف دیگر با بهره‌گیری از کروم، حجم اطلاعات ارسال شده به سرورهای گوگل را افزایش می‌دهید.

همان‌طور که گفتیم، فایرفاکس توجه ویژه‌ای به حریم خصوصی کاربران خود نشان می‌دهد و اگر می‌خواهید اطلاعات کمتری به دست گوگل برسد، می‌توانید از مرورگر فایرفاکس در گوشی خود استفاده کنید. البته برای این کار به غیر از توقف استفاده از کروم باید کارهای بیشتری را انجام دهید اما همین بهره‌گیری از فایرفاکس، برای قدم اول مناسب است. همچنین باید خاطرنشان کنیم اگر در کامپیوتر خود از مرورگر فایرفاکس بهره می‌برید، با استفاده از نسخه‌ی موبایل آن می‌توانید اطلاعات مختلف را بین این دو نسخه سینک کنید تا تجربه‌ی بهتری داشته باشید.

منبع: How To Geek



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۳ دیدگاه
  1. محمد محمودخواه

    واسه من فایرفاکس اندروید یه نقطه قوتش اینکه افزونه ublock origin رو ساپورت میکنه و در نتیجه تبلیغات رو حذف میکنه. و نقطه قوت دیگش سبک بودن هست. ولی یه سری نقطه منفی داره مثل پنهان شدن محتوای سایت هنگام باز شدن کیبورد و کرش شدن مرورگر در سایتهای استریم ویدئو. اپرا رو بیشتر میپسندم یا حتی کروم

  2. محمد

    میتونی بری از اینترنت اکسپلورر پیش فرض اندروید دانلودش کنی😐

  3. A̸̛̱̫̗̓͋̅̀̀͑̿͜͝꙰̵͇̱̗̬̠̀̎.̵̬͓͈̈͋̉̂̒̇͘̚꙰̷̭̮̩͇͈̻͍͍̀̕͟͝H̵̢̢̤̼̜̮̹̪̊̑̾̒꙰̸̨̳͙͆͟

    خوب هر چقدر هم فایر‌فاکس بهتر باشه باید بری از خود گوگل دانلود کنی. 😂

    فشار بگول امتحان نمی‌کنم😂

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X