با وجود ایربادز ارزان و خوب آیا خرید مدل‌های گران‌تر منطقی است؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه

در حال حاضر ایربادز های زیادی در بازار وجود دارند که با توجه به محدوده‌ی قیمتی، کارایی و عملکرد متفاوتی را هم ارائه می‌دهند. اما طی یکی دو سال اخیر شرکت‌های تولیدکننده‌ی گجت‌های هوشمند تلاش کرده‌اند تا جایی که امکان دارد قابلیت‌های خوب را حتی به ایربادزهای اقتصادی هم اضافه کنند. در نتیجه این محصولات علی‌رغم قیمت مناسب، کارایی بسیار خوبی را هم ارائه می‌کنند. ولی با وجود این همه قابلیت خوب، باز هم می‌بینیم که خیلی‌ها به خرید مدل‌های گران‌قیمت‌تر تمایل دارند. در این مطلب به بررسی دلایل این موضوع می‌پردازیم.


آیا ایربادزهای ارزان‌قیمت به اندازه‌ی مدل‌های گران‌قیمت خوب هستند؟

برای اینکه به این پرسش پاسخ دهیم باید ابتدا مشخص کنیم از چه کسی این سوال را می‌پرسیم؟ اگر فردی باشید که گوش دادن به موسیقی یا به طور کلی استفاده‌ی آن از ایربادز در طول یک ماه از تعداد انگشتان دست فراتر نمی‌رود، قطعا یک ایربادز ارزان‌قیمت با کیفیت مناسب هم می‌تواند گزینه‌ی منطقی و خوبی باشد و یا حتی فراتر از انتظار ظاهر شود.

ایربادز

در عین حال کسانی که عاشق گوش دادن به موسیقی هستند و ایربادز هفت روز هفته به مدت چند ساعت درون گوش آن‌هاست، قطعا نمی‌توانند با یک ایربادز ارزان ارضاء شوند. آن‌ها شاید هیچوقت نگاهی به صفحه‌ی بادزهای کمتر از ۵۰ دلار نیندازند که گاهی اوقات حق هم دارند؛ این محصولات غالبا از یک سری قابلیت‌های خوب که کمک می‌کند در پخش صدا عالی به نظر برسند بی‌بهره‌اند. اما از حق نگذریم، برخی از آن‌ها واقعاً کیفیت فوق‌العاده‌ای در مقایسه با قیمت‌شان دارند.

برای مثال هدفون‌های بی‌سیم نظیر Tozo T6، انکر ساندکور لایف A1، جی‌لب Go Air و اسکال‌کندی دایم ۲، هدفون‌های بی‌سیم ارزان‌قیمتی هستند که در مقایسه با نماینده‌ی قدرتمند و حرفه‌ای سونی یعنی WF-1000XM4 عملکرد بسیار درخشانی از خود به نمایش گذاشتند. این در حالی است که هدفون سونی بیش از ۲۰۰ دلار قیمت دارد. وب‌سایت SoundGuys که در زمینه‌ی بررسی کیفیت هدفون‌ها فعالیت می‌کند،  تصمیم گرفت این محصولات را با یکدیگر مقایسه کند که در نهایت نتایج بسیار جالبی هم رقم خورد.

ایربادز
ایربادز
ایربادز
ایربادز
هدفون بلوتوثی اسکال کندی مدل Dime 2

اگرچه هدفون سونی WF-1000XM4 بیس شفاف‌تر و قدرتمندتری را تولید کرد اما تریبل صدا (تریبل تاثیر مستقیمی روی شفافیت صدا دارد و با کم یا زیاد کردن آن میزان شفافیت صدا تغییر خواهد کرد) نسبتا پایین بود و نتوانست به میزان معیاری که وب‌سایت SoundGuys تعیین کرده بود برسد. نکته‌ی جالب اما اینجاست که بدانید Tozo T6 توانست عملکرد بهتری از این محصول داشته باشد! نکته‌ی غافلگیرکننده‌ی ماجرا هم اینجاست که بدانید پاسخ فرکانسی جی‌لب Go Air درست شبیه به هدفون‌های استودیویی بود؛ یعنی فراتر از چیزی که یک مصرف‌کننده‌ی عادی نیاز دارد. (پاسخ فرکانسی به رنجی از صداهای زیر، میانه و بالا می‌گویند، که درایور یک هدفون توانایی بازتولید آن را از پایین‌ترین تا بالاترین تن صدا داشته باشد).

این بادزهای ارزان‌قیمت به خصوص نماینده‌ی جی‌لب توانستند عملکرد کم‌نظیری در تست‌ها از خود به نمایش بگذارند. اما متأسفانه مثل بسیاری از هدفون‌های بی‌سیم دیگر با قیمت مشابه، هیچ اپلیکیشن موبایلی برای کنترل بهتر آن‌ها وجود ندارد. این یعنی شما باید با همان کیفیت و شدت صدایی بسازید که شرکت سازنده برایتان تصمیم گرفته؛ البته در برخی از این هدفون‌ها نظیر انکر ساندکور لایف A1 و جی‌لب Go Air، سه حالت اکولایزر به صورت بومی وجود دارند اما هیچ کدام از آن‌ها آنقدر که باید کیفیت خوبی را ارائه نمی‌کنند.

اگرچه هدفون‌های ارزان‌قیمت کیفیت بسیار خوبی دارند اما مدل‌های گران‌قیمت از اکولایزر با امکان سفارشی‌سازی و یا اکولایزر هوشمند بهره می‌برند.

از سویی دیگر، هدفون‌های بی‌سیم پرچم‌دار نظیر WF-1000XM4 سونی، از یک اکولایزر ۵۴ بانده با امکان سفارشی‌سازی بالا بهره می‌برند که با استفاده از آن می‌توانید صدا را کاملا متناسب با سلیقه‌ی خود و بدون هیچ مشکلی شخصی‌سازی کنید. گوگل و بوز (Bose) هم نمونه‌ای از این شرکت‌ها هستند که به لطف اپلیکیشن‌های حرفه‌ای امکان شخصی‌سازی صدا را به کاربران، حتی کاربران حرفه‌ای می‌دهند.

با تمام این تفاسیر، همه‌ی هدفون‌های بی‌سیم پرچم‌دار از اکولایزر سفارشی بهره نمی‌برند. برخی از شرکت‌ها ترجیح می‌دهند قابلیت‌های جذاب‌تری را به محصولات خود اضافه کنند. قابلیتی که در واقع یک الگوریتم هوشمند است و این امکان را به بادز می‌دهد تا صدا را متناسب با گوش کاربر تنظیم کند. اپل به این قابلیت Adaptive EQ می‌گوید، Nothing آن را Bass Lock می‌نامد و بوز هم مثل اپل، Adaptive EQ را برای اشاره به این قابلیت در نظر گرفته است. با این قابلیت، شما یک صدای بسیار پایدار و مناسب را در هر لحظه دریافت خواهید کرد و اهمیتی هم ندارد شدت فیت شدن سری‌ها درون گوش شما چقدر است. یعنی مهم نیست آناتومی گوش شما چقدر اجازه می‌دهد هدفون درون گوش‌تان فیت شود چون با این قابلیت شما بهترین صدا را دریافت خواهید کرد. مثل اکولایزرهای سفارشی، بعدی است در هدفون‌های ارزان‌قیمت شاهد اکولایزر خودکار باشید.

آیا پرداخت هزینه‌ی بیشتر به معنای حذف نویز بهتر است؟

ایربادز

پرداخت هزینه‌ی بیشتر همیشه به این معنا نیست که شما هدفونی با قابلیت حذف نویز فعال بهتر در اختیار دارید. بسیاری از هدفون‌های بی‌سیم ارزان‌قیمت وجود دارند که از مدل‌های میان‌رده عملکرد بهتری دارند. اما نباید فراموش کرد هدفون‌های ارزان در بسیاری از مواقع اصلا از این قابلیت بهره نمی‌برند. یا در برخی از آن‌ها وجود یا عدم وجود چنین قابلیتی هیچ تأثیری در کیفیت صدا ندارد. اما با خرید هدفون‌های بالارده و پریمیوم که حذف نویز فعال دارند، شما عملا فراموش می‌کنید که در یک مکان شلوغ حضور دارید. بنابراین شاید پرداخت هزینه‌ی بیشتر همیشه به معنای هدفونی با حذف نویز بهتر نباشد اما وقتی هدفون گران‌تر یک مدل پریمیوم باشد، اوضاع فرق می‌کند.

یک شرکت برای تعبیه‌ی قابلیت حذف نویز فعال که عملکرد خوبی داشته باشد باید تحقیقات زیادی انجام دهد. حذف نویز کل محدوده‌ی فرکانسی صدا را تحت تأثیر قرار می‌دهد اما به صورت کلی، موثرترین محدوده‌ی عملکرد آن در صداهایی با فرکانس زیر ۱۰۰۰ هرتز است. یعنی محدوده‌ای که بیس و صداهایی با فرکانس میانه تولید می‌شوند. حذف نویز منفعل که در نتیجه‌ی خوب فیت شدن بادزهایی با سری‌های سیلیکونی درون گوش از رسیدن صداهای مزاحم به گوش جلوگیری می‌کنند برای کاهش صداهایی مناسب هستند که فرکانس آن‌ها بیشتر از ۱۰۰۰ هرتز است. این دو قابلیت در کنار هم باعث می‌شوند هیچ صدای مزاحمی به گوشتان نرسد.

کافی است به تصویر بالا نگاه کنید تا متوجه شوید کیفیت حذف نویز فعال در هدفون بی‌سیم انکر ساندکور لایف A1 و Tozo T6 در مقایسه با سونی WF-1000XM4 چقدر با هم فرق دارد. توجه داشته باشید هرچه خطوط بالاتر باشد، نشان دهنده‌ی عملکرد بهتر بادز در خنثی کردن صداهاست. هر دوی این بادزهای ارزان‌قیمت عملکرد مشابهی در حذف نویز داشته‌اند اما قابل قیاس با WF-1000XM4 نیستند. هرچند نماینده‌ی انکر به لطف سری‌های سیلیکونی باکیفیت و استاندارد توانست عملکرد بسیار خوبی در حذف نویز داشته باشد.

ایربادز
ایربادز
ایربادز

هدفون‌های میان‌رده اما عملکرد عجیب و ناپایداری در این زمینه دارند. مثلا هدفون بیتس استودیو بادز و Nothing Ear 1 در حذف نویز اصلا جالب نیست اما گلکسی بادز ۲ و سونی لینک‌بادز S اندکی بهتر ظاهر شده‌اند به گونه‌ای لینک‌بادز S در محدوده‌ی فرکانس ۷۵ تا ۳۵۰ هرتز حتی از WF-1000XM4 هم عملکرد بهتری از خود به نمایش گذاشت (صدای باد، موتور خودرو، صدای باد کولر). WF-1000XM4 اما بیشتر در حذف صداهایی با فرکانس بالاتر بهتر ظاهر شد؛ نظیر صدای صفحه کلید، صدای ظروف و… .

در بادزهای گران‌قیمت‌تر و حرفه‌ای‌تر اما عملکرد پایدارتری را شاهد هستیم. برای مثال گوگل پیکسل بادز پرو و گلکسی بادز ۲ پرو یا اپل ایرپادز پرو ۲ که بهترین و جدیدترین هدفون‌های موجود در بازار هستند. در تصاویر بالا می‌بینید که نماینده‌ی سامسونگ توانست صداهایی با فرکانس بسیار پایین را در مقایسه با تمام هدفون‌های یادشده بهتر و موثرتر حذف کند اما ایرپادز پرو ۲ یا سونی WF-1000XM4 خیلی در این زمینه موفق نبوده‌اند. هرچند در صداهایی با فرکانس بالا کم‌نظیر هستند.

به صورت کلی اگر به دنبال خرید یک هدفون با قابلیت حذف نویز حرفه‌ای و فوق‌العاده هستید پیشنهاد می‌کنیم عجله نکنید؛ کمی بودجه‌ی خود را افزایش داده و محصولی را انتخاب کنید که حذف نویز بسیار خوبی داشته باشد.

هدفون بلوتوثی انکر مدل Soundcore Life A1 A3927

اپلیکیشن موبایل معمولا فقط با خرید ایربادز گران‌تر در دسترس قرار دارند

همانطور که در بالا هم اشاره شده، وقتی شما یک هدفون بالارده از شرکتی شناخته شده خریداری می‌کنید، قطعا یک اپلیکیشن هم وجود دارد که به کمک آن می‌توانید بادز را کنترل کرده و تنظیمات مختلفی را روی آن اعمال کنید. این روزها برای اینکه بتوانید از تمام پتانسیل یک بادز استفاده کنید، باید حداقل یک مدل میان‌رده یا پرچم‌دار خریداری کنید چون چنین چیزهایی در محصولات پایین‌رده وجود ندارد.

اپلیکیشن موبایل هدفون‌های بی‌سیم

در ادامه می‌توانید لیست قابلیت‌هایی را مشاهده کنید که معمولا با وجود اپلیکیشن موبایل می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

  • اکولایزر با ماژول‌های سفارشی و از پیش تعیین شده: می‌توانید فرکانس ایربادز را متناسب با سلیقه‌ی خود تغییر دهید و یا از میان نمونه‌های پیش‌فرض یکی را انتخاب کنید.
  • اکولایزر سفارشی شده با امکان تست شنوایی: یک سری از اپلیکیشن‌ها این اجازه را به شما می‌دهند که با هر بار تنظیم اکولایزر، صدایی را به صورت آزمایشی گوش کنید تا ببینید آیا فرکانس مورد نظر تولید شده یا خیر.
  • امکان شخصی‌سازی کنترل‌ها: با استفاده از اپلیکیشن می‌توانید فرامین لمسی یا کلیکی روی بادزها را هم شخصی‌سازی کنید.
  • صدای فراگیر شخصی‌سازی شده: کاربران می‌توانند صدای فراگیر را هم متناسب با سلیقه‌ی خود شخصی‌سازی کنند به این صورت که با فعال سازی قابلیت ردیابی سر، گوشی شما به عنوان نقطه‌ی مرکزی در نظر گرفته می‌شود و وقتی سر خود را حرکت می‌دهید، نوع انتقال صدا به گوش شما هم متفاوت می‌شود تا حس کنید صدا از تمامی جهات به شم می‌رسد.
  • صدای محیطی یا حالت شفاف: این قابلیت کمک می‌کند صدای محیط را بشنوید.
  • حالت صدای مبتنی بر مکان: این قابلیت اجازه می‌دهد وقتی یک محل را ترک می‌کنید، صدا متناسب با محل جدید تنظیم شود.
  • تشخیص خودکار گوش: این قابلیت اجازه می‌دهد با درآوردن هدفون از گوش، رسانه متوقف شود. قرار دادن دوباره‌ی آن درون گوش هم پخش را از سر می‌گیرد.
  • تست فیت بودن بادز درون گوش: یک نویز پخش می‌شود تا متوجه شوید آیا از سری درستی استفاده می‌کنید یا خیر.
  • کدک‌های بلوتوثی: می‌توانید کدک‌های بلوتوثی مختلف بادز را فعال کنید.
  • بلوتوث چند نقطه‌ای: ایربادز به شما کمک می‌کند دو دستگاه را به صورت همزمان به آن متصل کنید. این یعنی می‌توانید همزمان که در یک دستگاه مشغول دیدن فیلمی از یوتیوب هستید، یک گوشتان به گوشی هم باشد که در صورت زنگ خوردن بتوانید صدا را شنیده و پاسخ دهید.
  • آپدیت‌های فریم‌ور: مهم‌ترین قابلیت نرم‌افزار این است که اجازه می‌دهد بادز خود را آپدیت کنید تا اگر مشکل، باگ و… وجود دارد برطرف شود.

اگرچه بسیاری از این قابلیت‌ها هنگامی که هدفون را برای گوش دادن به موسیقی در حالت عادی به گوشی اندرویدی یا آیفون متصل می‌کنید اهمیتی ندارند اما قطعا تجربه‌ی لذت‌بخشی را برای شما به ارمغان می‌آورند. سخت است ایربادزی ارزان‌قیمت را یافت که از اپلیکیشن بهره ببرد.

به جای اپلیکیشن، آنچه که بادزهای ارزان را جذاب می‌کند این است که دقیقا به همان اندازه که هزینه می‌کنید، دریافت می‌کنید و شاید هم کمی بیشتر. اما بادزهای گران‌تر معمولا فراتر از ارزش خود قیمت‌گذاری می‌شوند. هرچند یک سری ضعف‌ها هم وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها عدم دریافت هرگونه آپدیت فریم‌ور است.

کدک‌های بلوتوثی باکیفیت در ایربادزهای ارزان وجود ندارد

کدک‌های بلوتوثی ایربادز

کدک‌های بلوتوثی باکیفیت را معمولا در هدفون‌های بالاتر از ۱۰۰ دلار می‌توان یافت. این کدک‌ها تعیین می‌کنند که چگونه گوشی با ایربادز ارتباط برقرار کند. هر کدک هم منحصر بفرد است؛ مثلا یکی از آن‌ها وظیفه‌ی کاهش زمان تأخیر را دارد، دیگری پایداری اتصال را فراهم می‌کند و… که به نظر عالی می‌رسند اما در هدفون‌های ارزان‌قیمت وجود ندارند.

همچنین برای افراد مختلف، کدک‌های گوناگونی هم نیاز است. به صورت کلی کدک SBC برای انواع و اقسام کارها مناسب است، کاربران گوشی‌های اندرویدی و کسانی که علاقه دارند در محیط شلوغ موسیقی گوشی دهند بیشتر به aptX نیاز دارند و کاربران آیفون هم کدک AAC را مناسب می‌دانند.

بادزهای گران‌تر کیفیت ساخت بهتر و طراحی جذاب‌تر و استانداردتری دارد

کیفیت ساخت هدفون‌های بی‌سیم

بادزهای حرفه‌ای و گران‌قیمت‌تر به گونه‌ای طراحی می‌شوند که به راحتی درون گوش قرار می‌گیرند، باعث اذیت و آزار گوش در استفاده‌ی طولانی مدت نمی‌شوند، به سادگی از گوش خارج نمی‌شوند و به صورت کلی کاملا استاندارد و با ارگونومی بالا هستند. علاوه بر این‌ها، این محصولات از استانداردهای ضد آب هم بهره می‌برند تا آب باران یا عرق گوش به آن‌ها آسیبی وارد نکند. همچنین در ساخت هدفون‌های گران‌قیمت‌تر در از پلاستیک بهتر و یا حتی آلومینیوم استفاده می‌شود و جنس سری‌های گوشی هم از نوع پلی‌اورتان باکیفیت است و در اندازه‌های مختلف هم عرضه می‌شود. علاوه بر این‌ها، دقت و کیفیت کنترل‌های لمسی و یا حتی دکمه‌های فیزیکی هم در مدل‌های بالارده بهتر است به گونه‌ای که بدون هیچ مشکلی می‌توانید فرامین مختلف را به دستگاه صادر کنید

در ساخت هدفون‌های ارزان‌قیمت‌تر معمولا از پلاستیک بی‌کیفیت‌تری استفاده می‌شود، طراحی آن‌ها استاندارد نیست و کنترل بادز هم به کیفیت و سادگی مدل‌های گران‌تر صورت نمی‌گیرد.

هنگام خرید ایربادز به چه چیزهایی توجه داشته باشیم؟

اگرچه ایربادزهای گران‌قیمت امکانات و قابلیت‌های زیادی دارند، اما دوام آن‌ها بالا نیست. با استفاده‌ی معمولی، شاید در نهایت بتوانید تا دو سال از آن‌ها استفاده کنید. شما بیش از ۲۰۰ دلار برای محصولی هزینه می‌کنید که در عرض دو یا سه سال دیگر نمی‌تواند شارژ نگه دارد و یا به درستی عمل نمی‌کند. معمولا این مشکل زمانی به وجود می‌آید که اجازه دهید شارژ ایربادز آنقدر تخلیه شود که دستگاه خاموش شود و یا آن را دائما شارژ کنید.

اگر نمی‌خواهید هر دو سال یک بار یک ایربادز خریداری کنید، باید از هندزفری‌های سیمی استفاده کنید که از باتری استفاده می‌کنند. این محصولات معمولا باتری‌های بادوام‌تری دارند چرا که اندازه‌ی باتری آن‌ها بزرگ‌تر است و دائما نیازی به شارژ ندارند. مدل‌های روگوشی هم در صورت تمایل کاربر می‌توانند گزینه‌های خوب و بادوام‌تری باشند.

اگر هم به خرید ایربادز علاقه دارید پیشنهاد می‌شود به دنبال محصولاتی در بازه‌ی قیمتی ۷۵ تا ۱۶۰ دلار باشید. این محصولات هم کیفیت خوبی دارند، هم اپلیکیشن دارند و هم مدت زمان بیشتری دوام می‌آورند و در صورت خراب شدن بعد از دو یا سه سال هم نگران نخواهید بود چون مبلغ خیلی زیادی برای آن‌ها نپرداخته‌اید.

هدفون بلوتوثی سامسونگ مدل Galaxy Buds2 Pro

آیا خرید ایربادز ارزان منطقی است؟

ایربادز

ایربادزهای ارزان‌قیمت جایگاه خاص خود را دارند. این محصولات از قیمت مناسبی برخوردارند، برای کسانی که فقط اهل گوش دادن به موسیقی آن هم نه به صورت مدام هستند گزینه‌های بسیار ارزشمندتری به حساب می‌آیند، گاهی اوقات حتی امکانات و قابلیت‌های بسیار خوبی را هم در اختیار شما قرار می‌دهند.

اما نباید فراموش کنید بادزهای ارزان‌قیمت، معمولا مدل‌هایی که در بازه‌ی قیمتی زیر ۳۰ دلار قرار می‌گیرند هنگام گوش دادن به موسیقی یا تماشای محتوای صوتی به خاطر عدم ایجاد تعادل استاندارد بین فرکانس‌های صدا باعث سردرد می‌شوند. همچنین عدم وجود اپلیکیشن همراه هم اجازه‌ی شخصی‌سازی صدا را به شما نخواهد داد تا اندکی این مشکل را حل کنید.

پرداخت هزینه برای مدل‌هایی با قیمت ۷۵ دلار یا بیشتر یعنی اتصال پایدارتر و بهتر، برند شناخته‌شده‌تر، اپلیکیشن همراه، طول عمر باتری بهتر، کیفیت ساخت بالاتر، حذف نویز پیشرفته‌تر و به صورت کلی یک تجربه‌ی به مراتب بهتر و لذت‌بخش‌تر. محصولاتی نظیر شیائومی بادز ۳ پرو، گلکسی بادز ۲، انکر SoundCore Liberty Air 2 Pro و… از این حیث واقعاً محصولات فوق‌العاده و پرطرفداری هستند.

برای داشتن تجربه‌ای استثنائی از گوش دادن به موسیقی هم می‌توانید به سراغ اپل ایرپادز پرو ۲،‌ گلکسی بادز ۲ پرو، سونی WF-1000XM4 و… بروید. اما توجه کنید طول عمر همه‌ی آن‌ها تقریبا مشابه است و بعد از گذشت دو یا سه سال نیاز به خرید یک مدل جدید خواهید داشت که این شاید از ارزش خرید مدل‌های بسیار گران‌تر اندکی بکاهد.

با تمام این تفاسیر، شما چه فکر می‌کنید؟ آیا خرید ایربادز ارزان‌قیمت منطقی‌تر از خرید مدل‌های گران‌قیمت است؟

loading...
آیا خرید ایربادز ارزان‌قیمت منطقی‌تر از خرید مدل‌های گران‌قیمت است؟

منبع: AndroidAuthority

سوالات متداول درباره ایربادز
آیا ایربادز بدون اپلیکیشن کار می‌کند؟
بله. تمام امکانات یک ایربادز بدون وجود اپلیکیشن هم بدون مشکل کار خواهد کرد اما امکان شخصی‌سازی و یا دریافت آپدیت فریم‌ور وجود نخواهد داشت.
آیا استفاده از ایربادز ارزان باعث سردرد می‌شود؟
معمولا بله چون تعادل استانداردی بین صداهای زیر و بم آن وجود ندارد و در نتیجه زیاد گوش دادن به محتوای صوتی با آن‌ها باعث سردرد می‌شود.
عمر مفید ایربادزها چقدر است؟
این پرسش تا حد زیادی به نوع استفاده بر می‌گردد. اگر زیاد از ایربادز استفاده کنید قطعا زودتر باید با آن خداحافظی کنید اما اگر استفاده‌ی متوسطی از آن دارید، بیشتر هم دوام می‌آورد. اما به صورت کلی عمر مفید یک ایربادز غالبا کمتر از ۳ سال است.


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. kasra kazemi

    خیلی خب سی دلار تقریبا میشه یک میلیون و پانصد! ما اسم مدل های زیر این قیمت رو میزاریم اقتصادی .از این قیمت تا سه میلیون میان رده از سه میلیون تا پنج میلیون بالا رده از پنج میلیون تا اخر هم پرچمدار.
    اگر بخواین انتخاب کنیم اولی مناسب افرادی است که خیلی کار خواستی با هنزفری ندارند.دومی مناسب کسی است که بودجه اش محدود است ولی دنبال کیفیت است.سومی مناسب افرادی است که هم دنبال برند خوب هستند هم کیفیت خوب. چهارمی هم برای افرادی که پول برایشان مهم نیست
    (خر پول ها )

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X