شما بگویید؛ دوست دارید کدام برند گوشی را دوباره زنده کنید؟
این شاید سختترین پرسشی باشد که تاکنون در رابطه با گوشیهای هوشمند با آن مواجه شدهایم؛ اینکه تمایل داشتیم کدام برند گوشی هوشمند دوباره به عرصهی رقابت باز گردد؟
از زمانی که گوشی هوشمند اختراع شد تاکنون برندهای مختلفی را شاهد بودیم که آمدند و رفتند و این روند قطعا ادامه خواهد داشت و جای تعجبی هم ندارد. هر شرکت بزرگ فعال در زمینهی فناوری میخواهد بخشی از این صنعت را در اختیار داشته باشد و گاهی اوقات طمع بیش از حد هم آنها را به ورطهی نابودی میکشاند. نظیر نوکیا که بعد از چند سال سلطنت بلامنازع، بالاخره تسلیم ندانمکاریها شد.
در آن سالها رقابت معنای دیگری داشت. هر شرکت هر سال از محصولات جذابی رونمایی میکرد اما طی چند سال گذشته توجه فقط روی اپل و سامسونگ منعطف شده است. متأسفانه چارهای جز این هم نداریم. LG با در پیش گرفتن سیاست کاملا اشتباه باعث نابودی خود شد، همینطور HTC و بسیاری از شرکتهای دیگر که با پافشاریهای بیجا، سبب شدند دنیای فناوری از پتانسیل بالایی که میتوانست داشته باشد بیبهره بماند.
برای مثال شرکت کرهای بزرگ یعنی LG که جدیدترین اخراجی دنیای گوشیهای هوشمند به حساب میآید. این شرکت در حالی که سهم قابل توجهی از بازار گوشیهای هوشمند داشت تصمیم گرفت بهجای در پیش گرفتن سیاست درستتر، به طور کلی فعالیت خود را قطع کند. اما قبل از اینکه چنین تصمیمی بگیرد گوشیهایی نظیر LG ولوت و LG وینگ را راهی بازار کرد که فوقالعاده نوآورانه بودند و میتوانستند آیندهی درخشانی داشته باشند. در حال حاضر هم هیچ نهایت جز سامسونگ جرأت چنین ریسکهایی را ندارد.
این فقط بخشی از نوستالژی تراژیکی است که به آن اشاره شد. اگر به عقب برگردیم میبینیم شرکتهای خوب دیگری هم هستند که با تمام آنها خاطره داریم. سونی اریکسون را به خاطر دارید؟ محصولاتی که نتیجهی همکاری مشترک سونی و اریکسون بودند و تا چندین سال حتی رقیب سرسختی برای پادشاه آن زمان یعنی نوکیا به حساب میآمدند. اما اریکسون بعد از چندین سال همکاری رابطهی خود را با سونی قطع کرد و اکنون نامی از آن وجود ندارد و سونی هم خیلی شرکت موفقی در مقایسه با بهترینهای بازار نیست.
میرسیم به در حدود کمی کمتر از ۱۰ سال پیش، جایی که شرکت ردموندی نوکیا را خریداری کرد و گوشیهای نوکیا لومیا را با سیستمعامل روان، سریع و دوستداشتنی ویندوز موبایل راهی بازار کرد. لومیاها آنقدر با ویندوز ۸٫۱ درخشان ظاهر شدند که در برخی از بازارهای اروپایی میزان فروش آنها از iOS و اندروید هم بیشتر بود اما به خاطر کمبود نرمافزار برای ویندوز و سیاستهای به معنای واقعی کلمه «بد» مایکروسافت، این گوشیهای جذاب را هم از دست دادیم.
HTC، زیمنس (شرکت آلمانی) و بلکبری را هم هیچوقت فراموش نمیکنیم. شرکتهایی که هر کدام، راه و روش خاص خود را برای تولید گوشی هوشمند داشتند و واقعا هم عالی بودند. اما نقش HTC به مرور کمرنگ و کمرنگتر شد و بلکبری هم هیچوقت نتوانست محصولی متناسب با نیاز کاربران عادی تولید کند. شاید سرنوشت شرکتهای کنونی هم همین باشد اما نمیدانیم چه زمانی این اتفاق رخ میدهد.
با این حال ترجیح میدادید کدام برند گوشی دوباره به عرصهی رقابت با بهترینهای کنونی بازگردد؟
- LG
- نوکیا لومیا
- زیمنس
- سونی اریکسون
- HTC
- بلکبری
- سایر
منبع: PhoneArena
به نظرم نوکیا
من خودم لومیا دارم و انصافا هم خیلی خوب مونده
ولی از لومیا بگذریم گوشی مورد علاقه من در کل دوران ها nokia n900 هستش
من خیلی درباره اش تحقیق کردم و الان هم یدونه اش رو دارم
کلا خیلی خفن بوده
واقعا سری اینترنت تبلت های نوکیا که آخرین مدلش همین n900 بوده حیف شدن
فقط در این حد که سال ۲۰۰۹ سی و دو گیگ حافظه داشته دلالت بر اثبات حرف منه…
ال جی خیلی عالی داشت پیش می رفت گوشی هاش حرف ندارن مخصوصا آخرین گوشیش ال جی وینگ ولی نمیدونم چرا دیگه گوشی نزد
بلک بری رو هم بر میگردوندم
نوکیا لومیا 💗 و گالکسی نوت اج 💗
سایر، به نظرم اسنوا گوشی های خوبی داشت که تو سال های اول دهه ۹۰ دیگه چیزی ندیدیم ازش همون سال ها گوشی هاش محکم و خوب بودن
قطعا بلکبری
واقعا حیف شد
به نظرم هرکسی باید یک دونه گوشی کیبردی بلک بری داشته باشه
واقعا تایپ کردن باهاشون خیلی می چسبید
بلک بری با استفاده از صفحه نمایش تاشو سامسونگ می تونست انقلاب به پا کنه
در آخر هم روی برگشت اچ تی سی کار می کردم
بلک بری
نوکیا لومیا
درصد فروش سری لومیا که اغلب اوقات با درصد کاربران ویندوز (ویندوز فون) شناخته میشود، بین سه تا چهار درصد تلفنهای همراه فروخته شده بودهاست. در این بین، محبوبترینترین سری لومیا، محصول پایین رده، لومیا ۵۲۰ بودهاست که هماکنون بیش از دوازده میلیون نسخه از آن به فروش رفته است.
مشخصات سختافزاری
سری لومیا، شامل پایین ردهها، میان ردهها و پرچمداران است. اکثر تلفنهای این شرکت دارای سختافزار مشابه با همردههای خود هستند. در پرچمداران این شرکت، اکثراً از دوربینهایی با قدرت بیشتر استفاده شدهاست.
مشخصات نرمافزاری
سری لومیا، با سیستم عامل ویندوز نسخه مخصوص موبایل، به بازار عرضه شدهاند. این سیستم عامل در گذشته به نام ویندوزفون شناخته میشد، اما با معرفی ویندوز ده، در بروز رسانی جدید این سیستم عامل، به نام ویندوز شناخته میشود.
بلکبری
همچنین این کمپانی به عنوان یک شرکت سازندهٔ سیستمهای امنیتی شناخته میشود. گوشیهای این شرکت به امنیت بالای خود معروف هستند.
اچ تی سی و سونی اریکسون که از هردو گوشیهای عزیزی داشتم که از زمان خودشون جلوتر بودن ، حیف شد! ، به نظرم HTC نباید کارمندان رو میفروخت به گوگل و میرفت سمت هدست مجازی!
وایی اگه sonyبرگرده چه خوب میشه….
بلکبری و نوکیا، مخصوصا بلکبری که گوشی هاش همیشه خاص بودند. اصلا برند بلکبری با خاص بودن اجین شده، چند ماه هست که دنبال یک بلکبری پاسپورت تمیز می گردم
سلام، خب انتخاب یکی خیلی سخته ولی بین این ۶مورد که اصلی هستن،من ۳مورد دوست دارمدبازم احیا بشن و برگردن به بازار، اولی ال جی، بعدشhtcو اخری سونی اریکسون، سونی البته الان داره گوشی میزنه و خیلیم خوب هستن ولی قیمتهاش واقعا خیلی تنده در حال حاظر اصلا زیر۱۲۰۰دلار گوشی نداره، تازه من کمشو گفتم، خب واسه همینه که فروش نمیتونه داشته باشه،