گوشی‌های سامسونگ در کدام کشورها ساخته می‌شوند؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
گوشی‌های سامسونگ

همان‌طور که احتمالا می‌دانید، گوشی‌های هوشمند معمولا در کشورهای مختلفی ساخته می‌شوند. اگرچه بر روی جعبه‌ی بیشتر محصولات می‌توانید محل ساخته شدن آن را ببینید، اما درباره‌ی گوشی‌های هوشمند قضیه به این سادگی‌ها نیست. سامسونگ یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های کره‌ای محسوب می‌شود ولی مانند بسیاری از دیگر شرکت‌ها، گوشی‌های این شرکت در کشورهای مختلفی تولید می‌شوند که در ادامه به این کشورها می‌پردازیم.

ویتنام

گوشی‌های سامسونگ

تقریبا نیمی از کل گوشی‌های سامسونگ در کشور ویتنام تولید می‌شوند. انتظار می‌رود بعد از سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد دلاری سامسونگ در ویتنام برای رقابت با برندهای مختلف، درصد گوشی‌های ساخت ویتنام از این مقدار هم بیشتر بشود.

سامسونگ در حال حاضر دو کارخانه‌ی بزرگ تولید گوشی در ویتنام دارد که مسئول تولید ۱۲۰ میلیون گوشی در سال هستند. گفته می‌شود حتی در اروپا و آمریکا هم درصد قابل توجهی از گوشی‌های سامسونگ از کشور ویتنام راهی این بازارها می‌شوند.

هند

گوشی‌های سامسونگ

کارخانه‌های سامسونگ در هند سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون گوشی تولید می‌کنند. این کارخانه‌ها عمدتا وظیفه‌ی ساخت گوشی‌های سری گلکسی A و گلکسی M را بر عهده دارند. اگرچه بیشتر این گوشی‌ها در همان بازار هند به فروش می‌رسند، اما درصد اندکی از آن‌ها راهی بازارهای اروپا، آفریقا و غرب آسیا می‌شوند. در سال ۲۰۱۷ سامسونگ اعلام کرد که با سرمایه‌گذاری بیش از ۶۰۰ میلیون دلار بر روی کارخانه‌های خود در هند، قصد دارد میزان تولید این کارخانه‌ها را دو برابر کند.

کره جنوبی

با وجود اینکه سامسونگ یک شرکت کره‌ای محسوب می‌شود، اما فقط ۸ درصد از گوشی‌های این شرکت در کره جنوبی تولید می‌شوند. مانند خطوط تولید هند، این گوشی‌ها هم عمدتا به دست کاربران کره‌ای می‌رسند. روی هم رفته هزینه‌ی تولید در این کشور بیشتر از کشورهایی مانند هند و ویتنام است و بنابراین سامسونگ ترجیح می‌دهد بخش بزرگی از محصولات خود را در کشورهای دیگری تولید کند.

برزیل

گوشی‌های سامسونگ

کاربران ساکن آمریکای لاتین که می‌خواهند گوشی‌های سامسونگ را بخرند، معمولا گوشی‌های ساخت کشور برزیل به دستشان می‌رسد. سابقه‌ی خطوط تولید گوشی‌های سامسونگ در برزیل به سال ۱۹۹۹ برمی‌گردد و بیش از ۶ هزار کارگر برزیلی برای این شرکت کار می‌کنند. سامسونگ به لطف بهره‌گیری از قوانین مالیاتی در برزیل می‌تواند گوشی‌های خود را با قیمت مناسبی به دیگر کشورهای منطقه صادر کند.

اندونزی

سامسونگ طی چند سال گذشته به کشور اندونزی توجه نشان داده است. فرایند تولید گوشی‌های سامسونگ در اندونزی از سال ۲۰۱۵ آغاز شده و سالانه فقط ۸۰۰ هزار گوشی در این کارخانه تولید می‌شود که این گوشی‌ها عمدتا به دست کاربران ساکن این کشور می‌رسند. به نظر می‌رسد سامسونگ قصد ندارد ظرفیت تولید گوشی‌های خود را در این کشور افزایش بدهد و به همین حد تولید فعلی راضی است.

تایوان

گوشی‌های‌ سامسونگ‌

سامسونگ از سال ۱۹۹۴ بخشی از محصولات خود را در تایوان تولید می‌کند. طبق گزارش‌ها ماهانه ۶۰۰ هزار گوشی در این کشور تولید می‌شوند که این آمار بیشتر هم خواهد شد. از بین گوشی‌های مهمی که در این کشور ساخته می‌شوند می‌توانیم به سری گلکسی نوت اشاره کنیم.

جای خالی چین

اگرچه سامسونگ قبلا بخشی از گوشی‌های‌ خود را در چین تولید می‌کرد، اما اواسط ۲۰۱۹ این فرایند را به طور کامل متوقف کرد. بنابراین غیر از اینکه گوشی قدیمی بخرید، گوشی‌های‌ جدید سامسونگ ساخت کشور چین نیستند. این تصمیم سامسونگ با اعتراض کاربران چینی مواجه شد و فروش گوشی‌های‌ این شرکت در بازار چین کاهش پیدا کرد. در حال حاضر، سامسونگ کمتر از یک درصد از سهم بازار موبایل چین را در اختیار دارد.

سخن آخر

گوشی‌های‌ سامسونگ‌

همان‌طور که می‌بینید، سامسونگ در کشورهای مختلف از طریق کارخانه‌هایی که در اختیار دارد سالانه میلیون‌ها گوشی تولید می‌کند. همین رویکرد باعث شده مثلا کاربران هندی برای خرید گوشی‌های سامسونگ قیمت مناسب‌تری بپردازند. از طرف دیگر اگرچه برخی کاربران فکر می‌کنند که کیفیت تولید این کارخانه‌ها تفاوت زیادی با یکدیگر دارند، اما شرکت‌هایی مانند سامسونگ به این موضوع توجه زیادی نشان می‌دهند تا تمام گوشی‌ها کیفیت یک‌دستی داشته باشند.

منبع: MakeUseOf



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۱۰ دیدگاه
  1. علی اریا

    این همان سامسونگ ماهی فروش هست تو اون کشوری که ۵۰ سال پیش دومین کشور بهران زده و فقیر جهان بود،چه اراده دارن‌،یعنی چیکار کردن به نظرتان که الان دارن با کل دنیا رقابت میکنن حتی امریکای ابر قدرت هم نباید حرف بزنه
    شرکت های بزرگ ما چه شدن؟☹☹

  2. امین

    برای رسیدن به این آرزوها علاوه بر توجه ویژه به نخبگان باید به تکنولوژی وارداتی نیز نیم نگاهی کرد تا هم سریع تر به صورت میانبر به مقصد رسید هم با کیفیت روز دنیا خودنمایی کرد قطعا برداشتن تحریم وتعامل سازنده با دنیا مؤثر خواهد بود

  3. مهدی قربی

    ۵۰نفر از بچه های صنعتی شریف رو یکجا جمع کنند وحقوق خوب بدهند،اگر گوشی بالاتر از سامسونگ واپل درست نکردند،گردن من رو بزنن،مشکل اینجاست که اون مدیر بچه های باجناق وعمه وخالشو که مدرک دانشگاه دارغوزآباد رو دارند استخدام میکنند واز اونطرف اونا هم قطعات نامرغوب چینی را میارند وسرهم میکنند وبه اسم گوشی ایرانی میفروشن ونتیجه اش میشه این…..

  4. H

    به امید روزی که خودمون گوشی های خوب مثل سامسونگ و هواوی و شیائومی بزنیم و از بقیه مستقل و با بقیه رقابت کنیم

    1. ممد

      بسازن کسی نمیخره مردم فهمیدن چی به چیه الان فقط باید اپل (سامسونگ )و هواوی یکی رو انتخاب کنی بقیه آَغاشغال هستن اگر هم بسازه باقیمت های نا مناسبی می‌فروشند چون ایرانی هست بجای گوشی ساختن اقتصاد رو درست کنه بسه مونه

      1. مبین

        آقای ممد شیائومی آشغاله ؟ چون بعد از سامسونگ در ایران بیشتر کاربران شیائومی دارن بعد هواوی بعد اپل.

    2. وحید

      انشاا.. انقلاب حضرت مهدی عج. ایران تا قیامت با این مسؤولان بی کفایت به اونور آبیها نمیرسه

  5. saeid_biologist

    به امید روزی که سامسونگ در ایران هم خط تولید راه بیندازه و هزاران نفر استخدامش بشن

    1. mahdi

      واقعا دیدگاهتون نسبت به سعید بیلوژیست که بالا نظر داده دارای وطن فروشی خاصی هست مگه شیائومی اصلا ۱۰ سال پیش وجود داشت ؟
      جی ال ایکس هم همون حدود شروع کرد ولی سیاست مردانی هم فکر شما باعث شدند کیفیت کم محصولات و نگاه ویژه به قشر خاص برای واردات به جای تولید ملی حتی مرغ و روغنمان به سرمایه خارجی وابسته شود که حاصل شده وضع کنونی!
      پس لطفا به جوانان داخلی امیدوار باشیم چون چیزی از چشم بادامی ها کم نداریم هم وطن عزیز!

      1. جواد صیادی

        مغز ایرانی پراز نژادپرستی هست تا وقتی که مغز تان را از افکار پلید پاک نکنید به هیچ عنوان پیشرفت نخواهید کرد لفظ چشم بادامی چنان عادی شده که جزء فرهنگ ایرانی در آمده و این توهین به ملت های شرق آسیا است البته از این موارد در بین اقوام ایرانی هم زیاد مشاهده میشود مثل ترک فلان ، کرد فلان ، از فلان ، و افغان فلان، و خیلی موارد دیگر باید ابتدا فرهنگ ایرانی اصلاح شود و افکارتان پاک شود تا بتوانید برای پیشرفت جا باز بکنید .

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما