۱۲ مورد از مهم‌ترین مزایا و عوارض میکروپیگمنتیشن

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
مزایا و عوارض میکروپیگمنتیشن چیست؟

میکروپیگمنتیشن یکی از جدید‌ترین روش‌های آرایش دائم است که این روزها شاهد محبوبیت پیدا کردن آن در میان زنان و حتی مردان هستیم و نامش را به دفعات در شبکه‌های اجتماعی می‌بینیم. اگر از آن دسته افرادی هستید که به هر دلیلی نمی‌توانید دائما آرایش کنید و با چالش‌های مربوط به آن روبرو شوید شاید بهتر باشد راجع به این متد زیبایی جدید اطلاعاتی کسب کنید. در این مطلب از دیجی‌کالا مگ به سراغ بررسی مزایا و عوارض میکروپیگمنتیشن و روش انجام آن می‌رویم. با ما همراه باشید.

میکروپیگمنتیشن چیست؟

میکروپیگمنتیشن (Micropigmentation) که با نام‌هایی چون آرایش دائمی یا تتوی آرایشی هم شناخته می‌شود یک متد زیبایی جدید است که به منظور بهبود، متعادل‌سازی یا جایگزینی فرم یا رنگ از دست رفته‌ی اجزای صورت و حتی سر انجام می‌گیرید. میکروپیگمنتیشن به روش‌های مختلف و روی بخش‌های مختلفی از صورت همچون پوست، ابروها و لب‌ها انجام می‌شود. این روش همچنین، برای پنهان کردن اسکارهای پوستی و بازگرداندن رنگ به یک سری از مناطق پوست هم بکار گرفته می‌شود.

میکروپیگمنتیشن توسط متخصصان این متد و با استفاده از دستگاه‌های استاندارد و وسایل یک بار مصرف استریل به انجام می‌‌رسد. به طور کلی، در این روش با کاشت رنگدانه‌های دارای سازگاری با محیط پوست شما می‌توانید نقص‌های چهره‌ی خود را تا حد زیادی از بین ببرید.

فرمژه برقی مدل 2IN1

انواع میکروپیگمنتیشن

عوارض میکروپیگمنتیشن لب چیست؟

حالا که با مفهوم اصلی میکروپگمنتیشن آشنا شده‌اید بهتر است بدانید که این روش آرایشی دقیقا برای کدام بخش‌های صورت افراد می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

  • میکروپیگمنتیشن ابرو: حتما شما هم درباره‌ی مزایا و عوارض میکروپیگمنتیشن ابرو که تحت عنوان هاشور ابرو یا سایه‌ی ابرو هم شناخته می‌شود زیاد شنیده‌اید. همانطور که می‌دانید، از این روش برای قرینه‌سازی و شکل دادن به ابروها استفاده می‌شود.
  • میکروپیگمنتیشن لب: میکروپگمنتیشن خط لب یا رژ لب به منظور پر رنگ‌تر کردن رنگ لب، قرینه‌سازی و البته حجم‌دهی به آن انجام می‌شود.
  • میکروپیگمنتیشن خط چشم: خط چشم دائم پلک بالا یا پلک پایین چشم را احتمالا زیاد دیده‌اید. این مورد از کارآیی میکروپیگمنتیشن از محبوبیت بیشتری برخوردار است؛ اما بهتر است پیش از امتحان کردن آن راجع به مزایا و عوارض میکروپیگمنتیشن خط چشم اطلاعات بیشتر کسب کنید.
  • میکروپیگمنتیشن کف سر: افرادی که به هر دلیلی ریزش موی زیادی را تجربه کرده‌اند می‌توانند به کمک میکروپیگمنتیشن قسمت‌های بی‌موی سر خود را پنهان کنند. این دسته افراد ممکن است برایشان سوال پیش بیاید که میکروبلیدینگ خط رویش مو چیست که باید بگوییم در این روش هم به کمک تیغه‌ای نازک و سوزن‌های ریز می‌توانید خط رویش موهایتان را اصلاح کنید.
  • میکروپیگمنتیشن پوست صورت: اگر به دنبال پنهان کردن جای زخم یا ماه‌گرفتگی روی پوست خود هستید می‌توانید به سراغ میکروپیگمنتیشن پوست صورت بروید.
  • میکروپیگمنتیشن مژه و بن مژه: در این روش رنگدانه‌ها روی قسمت خط رویش مژه کاشته می‌شوند تا مژه‌های شما پرتر و زیباتر به نظر برسند.
  • رژلب دائم چیست و چه عوارضی دارد؟

میکروپیگمنتیشن چگونه انجام می‌شود؟

همانطور که گفته شد میکروپیگمنتیشن در مراکز زیبایی معتبر و قابل‌ اعتماد با استفاده از ابزاری چون قلم یا دستگاه تتو انجام می‌شود. سوزن این وسیله‌ها چند میلی‌متر در عمق لایه‌ی میانی پوست فرو می‌رود و رنگدانه‌ی اکسید آهن را به آرامی وارد آن می‌کند. پس اگر می‌خواهید این کار را شروع کنید بهتر است ابتدا درباره‌ی قیمت و خرید قلم تتو مدل کارتریج اطلاعات کسب کنید. متخصص یا آرایشگرتان پیش از شروع کار، فرم و شکل ابروی مورد علاقه‌ی شما را می‌پرسد و پس از استفاده از بی‌حسی‌های موضعی به سراغ مرحله‌ی اصلی می‌رود.

میکروپیگمنتیشن هر یک از بخش‌های صورت و سر ممکن است بین ۳۰ دقیقه تا چندین ساعت طول بکشد و این موضوع می‌تواند به عوامل زیادی چون نوع پوست شما، اندازه و مدل کارتریج میکرونیدلینگ دستگاه یا بزرگی سطحی که می‌خواهید عمل میکروپیگمنتیشن را روی آن انجام دهید بستگی دارد. این روش تقریبا سه سال ماندگاری دارد؛‌ پیگمنت‌های استفاده شده روی پوست شما به طور کامل از بین نمی‌روند اما به مرور زمان کمرنگ‌تر می شوند. به همین دلیل بهتر است ابتدا همه‌ی مزایا و عوارض میکروپگمنتیشن را در نظر بگیرید.

کارتریج میکرونیدلینگ مدل 12 سوزنه بسته 7 عددی

میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ با یکدیگر چه تفاوت‌هایی دارند؟

مزایا و معایب میکرو ابرو

میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ هر دو به عنوان روش‌هایی برای آرایش دائم در نظر گرفته و انجام می‌شوند؛ با این در هنگام انتخاب هر کدام باید تفاوت‌هایشان با یکدیگر را بدانید.

  • از هر دو روش به منظور داشتن آرایش دائمی استفاده می‌شود اما رنگدانه‌های میکروپیگمنتیشن در عمق پوست کاشته می‌شوند؛ این در حالی است که رنگدانه‌های میکروبلیدینگ روی سطح پوست قرار می‌گیرند و دقیقا به همین دلیل این روش ماندگاری کمتری دارد.
  • میکروبلیدینگ فقط برای ابرو مورد استفاده قرار می‌گیرد اما همانطور که پیش از این گفته شد، روش میکروپیگمنتیشن برای ایجاد خط چشم دائمی، خط لب و موارد دیگر هم بکار گرفته می‌شود.
  • ماندگاری میکروپیگمنتیشن به سه سال می‌رسد؛ این در حالی است که روش میکروبلیدینگ بین ۱ تا ۱.۵ سال ماندگاری دارد.
قلم میکروبلیدینگ مدل M01

چه کسانی می‌توانند میکروپیگمنتیشن انجام دهند؟

همه‌ی افراد با هر جنسیتی می‌توانند با دانستن مزایا و عوارض میکروپیگمنتیشن به سراغ امتحان کردن آن بروند. اگر برایتان مهم است که همیشه و در هر حالتی ظاهرتان مرتب به نظر برسد این روش دقیقا مناسب شما خواهد بود.

  • افراد مبتلا به بیماری‌هایی چون پارکینسون و آرتروز که استفاده از لوازم‌ آرایشی برایشان سخت است می‌توانند با روش میکروپیگمنتیشن ظاهر خود را بهتر نشان دهند.
  • افراد دارای زخم‌ها و لکه‌های پوستی با استفاده از این روش می‌توانند اعتماد به نفس خود را بیشتر کنند.
  • اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که نسبت به اکثر محصولات پوستی حساس هستند و نمی‌توانند آرایش موقت داشته باشند، شاید بهتر باشد میکروپیگمنتیشن صورت را امتحان کنید.
  • اگر می‌خواهید مژه‌ها یا لب‌های خود را پرتر و زیباتر نشان دهید، می‌توانید متد میکروپیگمنتیشن را هم در نظر داشته باشید تا بتوانید در همه‌ی مواقع زیبا و بی‌نقص به نظر برسید.
  • اگر به هر دلیلی در هنگام درمان بیماری‌ خود موهای سر و ابرو‌هایتان نازک و کم‌پشت شده است، می‌توانید از روش میکروپیگمنتیشن برای پرپشت‌تر نشان دادن آن‌ها استفاده کنید.
  • طی فرآیند انجام میکروپیگمنتیشن استفاده از مواد شیمیایی و بی‌حسی ضروری است به همین دلیل زنان باردار و افراد حساس به داروهای بی‌حسی نمی‌توانند به سراغ این روش بروند.

مزایای میکروپیگمنتیشن

عوارض میکروبلیدینگ ابرو و سر

دانستن مزایا و عوارض میکروپیگمنتیشن تصمیم‌گیری را برای شما راحت‌تر می‌کند. این روش مزایای متعددی را برای افرادی که به دنبال بهبود ظاهر خود هستند به ارمغان می‌آورد.

  • بهبود ظاهر فردی: میکروپیگمنتیشن می‌تواند به افراد کمک کند تا ویژگی‌های ظاهری خود را بهبود ببخشند. برای مثال کسانیکه موهای کم پشت یا لب‌های نازکی دارند می‌توانند با این روش چهره‌ی خود را همانطور که می‌خواهند تغییر دهند.
  • صرفه‌جویی در زمان:برای افرادی که سبک زندگی پرمشغله‌ای دارند و نمی‌توانند زمان زیادی را صرف آرایش کردن بکنند، میکروپیگمنتیشن می‌تواند یک گزینه‌ی بسیار عالی باشد.
  • نتایج طولانی مدت: میکروپیگمنتیشن نسبت به روش‌های دیگر آرایش دائم ماندگاری بیشتری دارد.
  • شخصی‌سازی میکروپیگمنتیشن: این روش برای همه‌ی افراد به یک شکل واحد و مشخص انجام نمی‌شود و شما می‌توانید با توجه به ترجیحات فردی خود رنگ، مدل و میزان کاشت رنگدانه را تنظیم کنید.
  • ضدآب و ضدلک بودن: برخلاف آرایش موقت، میکروپیگمنتیشن کاملا ضدآب و ضدلک است به همین دلیل ورزشکاران حرفه‌ای یا کسانیکه در مناطقی با آب‌وهوای مرطوب زندگی می‌کنند، می‌توانند به سراغ این روش بروند.
  • همه چیز درباره‌ی انواع لکه‌های پوستی و معرفی بهترین ضد لک مناسب پوست چرب

عوارض میکروپیگمنتیشن

درست مانند تمامی روش‌های زیبایی امروزی، میکروپیگمنتیشن هم عوارض و ریسک‌های مخصوص خودش را دارد و ما پیشنهاد می‌کنیم پیش از تصمیم‌گیری درباره‌ی این موضوع درباره‌ی آن‌ها اطلاعات کسب کنید.

  • زخم و درد: یکی از عوارض اصلی میکروپیگمنتیشن داشتن درد، التهاب و سوزش پس از انجام این روش است. زخم‌های شما نباید هرگز خارانده و کنده شوند در این صورت ممکن است عفونت کنند.
  • احتمال عفونت زخم‌های ایجاد شده با دستگاه: اگر از سوزن‌های استریل نشده یا جوهرهای آلوده برای انجام کار میکروپیگمنتیشن استفاده شود ممکن زخم‌هایتان عفونت کند. سوزن‌های استریل نشده همچنین می‌توانند منتقل‌کننده‌ی بیماری‌هایی چون هپاتیت و HIV باشند.
  • واکنش آلرژیک: احتمال حساسیت نشان دادن بدن به جوهر میکروپیگمنتیشن خیلی زیاد نیست اما با این حال وجود دارد. پیشنهاد می‌کنیم پیش از انجام این کار روی پوست انگشتتان یک خراش کوچک ایجاد کنید تا واکنش بدنتان به مواد استفاده شده را ببینید.
  • عوارض چشمی: انجام میکروپیگمنتیشن در قسمت چشم می‌تواند باعث بروز مشکلاتی چون ریزش مژه‌ها، آسیب‌دیدگی پلک، شتره یا برون‌برگشتی چشم و پوسته‌ پوسته شدن پوست اطراف آن شود.
  • احتمال مهاجرت رنگ: یکی از موضوعاتی که باید به عنوان مزایا و عوارض میکروپیگمنتیشن بدانید این است که اگر تکنسین رنگدانه را بیش از حد در عمق پوست تزریق کنند، احتمال مهاجرت و محو شدن رنگدانه‌ی کاشته شده وجود دارد. همچنین ممکن است ابروها، لب‌ها یا هر قسمت دیگری که میکروپیگمنتیشن می‌کنید ناهموار یا غیرطبیعی به نظر برسد.
  • تغییر رنگ: با گذشت زمان،‌ رنگدانه‌های کاشته شده در پوست محو می‌‌شوند یا رنگ اصلی خود را از دست می‌دهند.
  • هزینه‌: میکروپیگمنتیشن یک روش زیبایی تقریبا پرهزینه‌ به حساب می‌آید؛ به خصوص که شما برای رسیدن به نتیجه‌ی دلخواهتان باید چند جلسه این کار را انجام دهید.
خط چشم اینلی مدل WATERPROOF

سخن آخر

میکروپیگمنتیشن می‌تواند یک روش عالی برای داشتن زیبایی همیشگی و دائمی باشد و همه‌ی افراد می‌توانند آن را امتحان کنند. وقتی نمی‌دانید بین گزینه‌های مختلف پیشنهاد شده توسط تکنسین خود باید کدام یک را انتخاب کنید، دانستن مزایا و عوارض میکروپیگمنتیشن و روش‌های دیگر به شما در تصمیم‌گیریتان کمک خواهد کرد.

این مطلب فقط جنبه‌ی آموزش و اطلاع‌رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه‌های این مطلب حتما با یک متخصص مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر بیانیه‌ی رفع مسؤولیت دیجی‌کالا مگ را بخوانید.

منبع: Cleveland Clinic

روتین پوستی


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X