نقد و بررسی کلاسیک مچبند هوشمند شیائومی اسمارت بند ۷ پرو
در چند سال گذشته به دلیل کاهش قیمت و افزایش تنوع ساعتهای هوشمند، کاربران کمتری به سمت مچبندهای هوشمند میروند. طبیعتا وقتی که یک ساعت همقیمت مچبند هوشمند است و در ضمن جذابیت ظاهری بیشتری هم دارد، کاربران بیشتری را به خود جلب میکند. در این میان شرکتهایی مانند شیائومی، راهکار هوشمندانهای برای ادامه دادن ساخت مچبندهای هوشمند در پیش گرفتهاند. به همین خاطر حالا شباهت افزایش شباهت مچبندهای هوشمند به ساعتها هستیم. شیائومی اسمارت بند ۷ پرو هم مبتنی بر همین رویکرد است که در این ویدیو آن را مورد بررسی قرار میدهیم.
شیائومی اسمارت بند ۷ پرو از یک نمایشگر ۱.۶۴ اینچی بهره میبرد. در این میان نکتهی قابل توجه این است که مدل معمولی همین مچبند یعنی اسمارت بند ۷، از نمایشگر ۱.۶۲ اینچی استفاده میکند. با وجود اینکه ۰.۰۲ اینچ عدد بسیار کمی به نظر میرسد، اما همین عدد ظاهر اسمارت بند ۷ پرو را تا حد زیادی به ساعتهای هوشمند شبیه کرده است. این نمایشگر حدود ۷۰ درصد از بخش جلویی مچبند را پوشش میدهد.
خوشبختانه این نمایشگر تراکم پیکسلی بالایی دارد و در هر اینچ، ۳۲۶ پیکسل قرار دارد و در نتیجه انواع متنها، آیکنها و در کل رابط کاربری به صورت زیبا و شفاف به نمایش درمیآیند. رنگهای نمایشگر گرم و غنی هستند و با توجه به حداکثر روشنایی ۵۰۰ نیتی، زیر نور مستقیم خورشید هم مشکل خاصی برای استفاده از مچبند نخواهید داشت. خوشبختانه شیائومی اسمارت بند ۷ پرو از قابلیت نمایشگر همیشه روشن هم پشتیبانی میکند. طبیعتا در این حالت باتری بیشتری مصرف میشود.
با وجود اینکه مدل پرو به دلیل استفاده از نمایشگر بزرگتر از نظر نرمافزاری تفاوتهایی با مدل معمولی دارد، ولی زبان طراحی یکسان مانده است. وزن این مچبند فقط ۲۰ گرم است و ضخامت آن به ۱۱ میلیمتر میرسد. کیفیت ساخت این گجت کاملا قابل قبول است. اگر هم علاقهای به استفاده از بند پیشفرض ندارید، میتوانید به راحتی از بین بندهای متنوع دست به انتخاب بزنید.
واچفیسهای متنوعی که برای این مچبند ارائه شده، از حالتهای مختلفی برای بخش نمایشگر همیشه روشن بهره میبرند. روی هم رفته بیش از ۱۵۰ واچفیس برای این گجت ارائه شده است. این واچفیسها میتوانند انواع سلیقهها و استایلها را بهخوبی پوشش دهند. به لطف همین واچفیسها، ظاهر مچبند شما هیچوقت تکراری نمیشود و هر بار میتوانید ظاهر جدیدی برای آن به ارمغان بیاورید. در اپلیکیشن ارائه شده برای آن، به غیر از تعویض واچفیسها میتوانید به اطلاعات مفیدی در مورد فعالیتهای ورزشی، اطلاعات سلامتی مانند ضربان قلب و سطح اکسیژن دسترسی داشته باشید.
اگر دوستان شما هم از این اپلیکیشن استفاده میکنند، میتوانید رکوردها و ورزشهای انجام شده توسط آنها را مشاهده کنید و ببینید نسبت به دوستان خود در چه وضعیتی قرار دارید. یکی از نقاط قوت این گجت، باتری آن است. شیائومی برای این مچبند از باتری ۲۳۵ میلیآمپر ساعتی استفاده کرده و حتی اگر نمایشگر همیشه روشن فعال باشد، چند بار در روز ضربان قلب، سطح استرس و اکسیژن خون را چک کنید و از قابلیت پایش وضعیت خواب هم استفاده کنید، باز هم حدود ۴ روز دوام میآورد. این یعنی با کمی تغییر در نحوهی استفاده و غیرفعال کردن نمایشگر همیشه روشن، میتوانید طول عمر باتری را به ۱۰ روز هم افزایش دهید. خوشبختانه کل فرایند شارژ در عرض حدود ۱ ساعت صورت میگیرد.
مانند دیگر مچبندهای هوشمند، این مدل هم از چندین سنسور مفید بهره میبرد. از بین سنسورها میتوانیم به سنسور ضربان قلب، سنسور تشخیص اکسیژن خون، شتابسنج، ژیروسکوپ و سنسور تشخیص نور محیط اشاره کنیم. خوشبختانه این سنسورها عملکرد دقیقی دارند. بنابراین با خیال راحت میتوانید به اعداد ارائه شده از طرف آنها اعتماد کنید. از نظر فعالیتهای ورزشی هم از انواع و اقسام ورزشها پشتیبانی میکند که به دلیل ضد آب بودن بدنه، برای شنا هم میتوانید از آن استفاده کنید.
خوشبختانه این مچبند پیامهای فارسی را هم بدون هیچ مشکلی نشان میدهد. ولی ممکن است پیامهای فارسی دریافتی در واتساپ و تلگرام با حروف جدا از هم نمایش داده شوند. شیائومی اسمارت بند ۷ پرو یک دستگاه بسیار کاربردی است که مهمترین نقطه ضعف مچبندهای هوشمند یعنی نمایشگر کوچک آنها را برطرف کرده است. بنابراین اگر فکر میکنید به امکانات ساعتهای هوشمند مانند پاسخ دادن به تماسها و پیامها نیازی ندارید، این گجت میتواند انتخاب فوقالعادهای برای شما باشد.
سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجیکالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفیزاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجتهای خاص دنیای فناوری میپردازد؛ گجتهایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آنها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.
اون اوایل با قیمت دو میلیون و هفتصد با ارفاق ارزش خرید داشت الان با قیمت پنج میلیون خرده ای اصلا ارزش خرید ندارن بنظرم
یک مبلغ کمی بزاری روش میشه ساعت هوشمند گرفت
گلکسی واچ ۴ ۴۴ اینچ الان شش و خرده ایه😐