نقد و بررسی کلاسیک گوشی پوکو X6 پرو

گوشی‌های سری پوکو X بیش از هرچیزی روی بهبود عملکرد متمرکز هستند و به همین خاطر محبوبیت زیادی دارند. این گوشی‌ها می‌توانند اکثر بازی‌های موبایل را به راحتی اجرا کنند. چند ماه قبل شیائومی از گوشی‌های سری پوکو X6 در دو مدل استاندارد و پرو رونمایی کرده که در این ویدیو گوشی Poco X6 Pro را بررسی میکنیم.

نکات مثبت
  • نمایشگر عالی با روشنایی خیره‌کننده و پشتیبانی از استاندارد دالبی ویژن
  • سرعت شارژر بسیار بالا
  • طول عمر مناسب باتری
  • رابط کاربری HyperOS با کلی امکانات و قابلیت‌های جدید
  • آپدیت نرم‌افزاری طولانی مدت
  • عملکرد سخت‌افزاری بی‌رقیب در این محدوده قیمتی
  • عملکرد عالی دوربین اصلی در نو روز و شب
نکات منفی
  • پنل پشتی پلاستیکی جاذب اثر انگشت
  • استاندارد IP54 که در این محدوده قیمتی گوشی‌های بهتری از این حیث وجود دارند
  • لرزشگیر دوربین خیلی خوب عمل نمی‌کند
  • دوربین فوق عریض خیلی راضی‌کننده ظاهر نمی‌شود
گوشی موبایل شیائومی مدل  Poco X6 Pro 5G دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

بررسی گوشی Poco X6 Pro؛ جدول مشخصات فنی


نام گوشی پوکو X6 پرو ۵G
تاریخ رونمایی و عرضه ۲۱ دی ۱۴۰۲ – ۲۲ دی ۱۴۰۲
ابعاد و وزن  ۸× ۷۴.۳ × ۱۶۱.۲ میلی‌متر – ۲۰۹ گرم
کیفیت ساخت – استاندارد مقاومتی تمام پلاستیک (یا پنل پشتی چرمی) – استاندارد ضد آب IP54
ابعاد و وضوح نمایشگر ۶.۶۷ اینچی با ابعاد ۱۰۷.۴ سانتی‌متر مربع و نسبت ۸۹.۷ درصدی به بدنه
امکانات نمایشگر AMOLED با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی – تراکم پیکسلی ۴۴۶ پیکسل بر هر اینچ – نیت – وضوح ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲ پیکسل – پشتیبانی از دالبی ویژن و +HDR10 – محافظ صفحه گوریلا گلس ویکتوس
سیستم‌عامل/رابط کاربری اندروید ۱۴ / MIUI 14 با امکان ارتقا به Hyper OS
مدت زمان آپدیت نرم‌افزاری/امنیتی ۴/۳ سال
پردازنده و گرافیک مدیاتک دایمنسیتی ۸۳۰۰ اولترا – ۸ هسته – ۱ هسته از نوع Cortex-A715 با فرکانس ۳.۳۵ گیگاهرتز، ۳ هسته از همین نوع با فرکانس ۳.۲ گیگاهرتز و ۴ هسته از نوع Cortex-A510 با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز – پردازشگر گرافیکی Mali G615-MC6
ترکیب رم و حافظه داخلی ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲، ۵۱۲/۸، ۵۱۲/۱۲ گیگابایت – حافظه از نوع UFS 4.0
دوربین اصلی – کیفیت فیلم‌برداری ۶۴ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.7 و پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال و لنز ۱/۲.۰ اینچی – ۴K@24/30 و ۱۰۸۰p@30/60
دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسل با زاویه‌ی دید ۱۲۰ درجه و گشودگی دیافراگم f/2.2
دوربین سوم ۲ مگاپیکسلی ماکرو
دوربین سلفی – کیفیت فیلم‌برداری ۱۶ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.4 – کیفیت فیلم‌برداری – ۱۰۸۰p@30/60
بلندگوی استریو دارد 
جک ۳.۵ میلی‌متری ندارد 
باتری و شارژر – شارژر درون جعبه ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – ۶۷ وات – درون جعبه قرار دارد
رنگ‌بندی مشکی، زرد، خاکست

بررسی گوشی Poco X6 Pro 5G؛ جعبه‌گشایی


درون بسته‌بندی پوکو X6 پرو ۵G شما به هرآنچه که نیاز داشته باشید دسترسی خواهید داشت. از قاب محافظ سیلیکونی باکیفیت با برند پوکو گرفته تا شارژر بسیار سریع ۶۷ واتی که بیش از ۱ میلیون تومان در بازار قیمت دارد و یک کابل USB-A به USB-C.

محتویات درون بسته‌بندی پوکو X6 پرو


بررسی کامل گوشی Poco X6 Pro؛ طراحی، کیفیت ساخت و خوش‌دستی


گوشی Poco X6 Pro از نظر طراحی هیچ غافلگیری یا تغییر انقلابی در مقاسیه با نسل قبل به همراه ندارد؛ همان ماژول مربعی بزرگ دوربین در پشت گوشی، نمایی آشنا ولی زیبا را ارائه می‌دهد که به نوعی امضای طراحی این مدل محسوب می‌شود.

بررسی گوشی Poco X6 Pro 5G در مقابل پوکو X6

پوکو X6 پرو در سمت چپ، پوکو X5 پرو در سمت راست

برخلاف X6 که از محافظ Victus استفاده می‌کند، X6 Pro دارای شیشه‌ی محافظ Gorilla Glass 5 است؛ این تغییر شاید تجربه‌ی کاربری را تحت تأثیر قرار ندهد اما باید بدانید گوریلا گلس ویکتوس شیشه‌ی مقاوم‌تری در مقایسه با گوریلا گلس ۵ است. قاب پوکو X6 پرو از پلاستیک مات ساخته شده و پنل پشتی نیز پلاستیکی است تا بدین ترتیب میان‌رده بودن این گوشی را بلافاصله پس از دست گرفتن متوجه شوید.

گوشی پوکو X6 پرو در دست

گوشی Poco X6 Pro در سه رنگ مشکی، زرد و خاکستری عرضه می‌شود. مدل مشکی رنگ به دلیل براق بودن پنلش، به شدت اثر انگشت را جذب می‌کند. نسخه زرد دارای بافت چرمی است که باعث می‌شود هم کمتر لغزنده باشد و هم کمتر اثر انگشت روی آن باقی بماند.

رنگ بندی گوشی پوکو X6 پرو

طراحی ماژول دوربین بزرگ پشت گوشی در مدل X6 Pro، به قدری بزرگ است که کاملا توجه را به خود جلب می‌کند. خوشبختانه این بزرگی فقط در عرض ماژول است و نه ضخامت آن. در نتیجه بیرون‌زدگی زیادی را از بدنه شاهد نخواهید بود. در نسخه مشکی، این ماژول به اندازه رنگ‌های دیگر جلب توجه نمی‌کند، اما باز هم به لطف لنزهای بزرگ دوربین و لوگوی Poco کاربران متوجهش خواهند شد. در هر سه رنگ این گوشی، ماژول دوربین به رنگ مشکی است.

ماژول دوربین گوشی پوکو X6 پرو

گوشی Poco X6 Pro، مانند مدل استاندارد، دارای استاندارد IP54 برای مقاومت در برابر گرد و غبار و پاشش آب بوده اما در برابر آب به طور کامل مقاوم نیست. بنابراین اگر برایتان این سوال پیش آمده بود که آیا گوشی Poco X6 Pro ضد آب است؟ باید بگوییم خیر. فقط می‌تواند در برابر آب باران، پاشش آب یا دستان خیس، مقاومت خوبی از خود به نمایش بگذارد.

گوشی پوکو X6 پرو از نمای پشتی

در قسمت جلوی گوشی، صفحه‌نمایش ۶.۶۷ اینچی OLED را شاهد هستیم که کیفیت فوق‌العاده‌ای دارد. علاوه بر این‌ها، این پنل با حاشیه‌های باریک و تقریباً هم‌ضخامت در اطراف نمایشگر، حسی از طراحی پریمیوم را به کاربر منتقل می‌کند و واقعا هم زیبا و چشم‌نواز است.

آیا گوشی Poco X6 Pro ضد آب است؟

بالای نمایشگر، جایی که شیشه به قاب متصل می‌شود، بریدگی کوچکی برای بلندگوی مکالمه وجود دارد. دوربین سلفی هم در یک حفره کوچک در مرکز لبه بالای صفحه‌نمایش تعبیه شده تا بدین ترتیب ظاهر پوکو X6 پرو کاملا مدرن و جذاب باشد.

در سمت راست گوشی، کلیدهای فیزیکی شامل کلید پاور و کلید تنظیم صدا قرار دارند که هر دو کلیک‌پذیری خوبی داشته و مشخص است که کیفیت بالایی دارند. سمت چپ گوشی خالی از هرگونه کلید و پورت است. در بالای گوشی، بلندگوی دوم و فرستنده مادون قرمز که به نوعی امضای گوشی‌های شیائومی است، قرار دارد. همچنین یک میکروفون ثانویه نیز در این قسمت دیده می‌شود.

خشاب سیم‌کارت گوشی پوکو X6 پرو 5G
فریم پایینی گوشی پوکو X6 پرو 5G
فریم بالایی گوشی پوکو X6 پرو 5G
فریم سمت راست گوشی پوکو X6 پرو 5G
فریم سمت چپ گوشی پوکو X6 پرو 5G
حفره دوربین سلفی گوشی پوکو X6 پرو 5G

در پایین گوشی، پورت USB-C، بلندگوی اصلی و یک میکروفون قرار دارد. اسلات سیم‌کارت دوگانه نیز در این بخش تعبیه شده که با یک واشر قرمز در برابر نفوذ گرد و غبار و آب محافظت می‌شود. فریم گوشی نسبتا تخت است و ظاهر زیبایی به آن بخشیده؛ اما قسمت‌های بالایی آن خیلی تیز نیست که به کف دست فشار وارد کند.

آیا گوشی Poco X6 Pro برای گیم خوب است

در نهایت، سنسور اثر انگشت اپتیکال نیز در زیر نمایشگر قرار دارد که در طول استفاده ما بدون هیچ مشکلی کار کرد. اگرچه برای سهولت بیشتر، بهتر بود این سنسور کمی بالاتر تعبیه شود، اما پس از چند ساعت یا حتی چند روز کار با گوشی، به محل آن عادت خواهید کرد.

صفحه هوم در گوشی شیائومی پوکو X6 پرو

گوشی Poco X6 Pro با ابعاد ۱۶۰.۵×۷۳.۴×۸.۲۵ میلی‌متر و وزن ۱۸۶ گرم در نسخه پلاستیکی عرضه می‌شود. اگر نسخه چرمی مصنوعی را انتخاب کنید، ۰.۱ میلی‌متر به ضخامت و ۴ گرم به وزن اضافه می‌شود. این گوشی در مقایسه با مدل قبلی خود یعنی X5 Pro، ابعاد جمع‌وجورتری دارد، اما همچنان نمایشگری با همان اندازه ۶.۶۷ اینچی را در خود جای داده است. دلیل اصلی کوچک‌تر بودن این گوشی هم حواشی کمتر آن در اطراف صفحه است؛ ۲.۶ میلی‌متر باریک‌تر بودن شاید در نگاه نخست خیلی زیاد نباشد اما در ابعاد یک گوشی، تغییر قابل توجهی محسوب می‌شود.

منوی تنظیمات در گوشی شیائومی پوکو X6 پرو

با این حال، Poco X6 Pro همچنان یک گوشی با اندازه بزرگ است. تجربه در دست گرفتن این گوشی به لطف لبه‌های منحنی پشت بهبود یافته و در عین حال قاب تخت آن سطح کافی برای گرفتن کامل آن را فراهم می‌کند. هرچند افراد با دست کوچک شاید نتوانند خیلی راحت آن را با یک دست مهار کنند.

از نظر کار با یک دست، با وجود اندازه بزرگ گوشی، به لطف طراحی جمع‌وجورتر نسبت به X5 Pro و انحنای مناسب در قسمت پشت، کار با Poco X6 Pro نسبتاً راحت است. با این حال، افراد با دست کوچک نمی‌توانند به راحتی با این گوشی کار کنند و حتی افراد با دست بزرگ هم گاهی اوقات مجبور می‌شوند از هر دو دستشان کمک بگیرند.


تست گوشی Poco X6 Pro؛ نمایشگر


گوشی Poco X6 Pro به یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی OLED مجهز است که بدون اغراق باید بگوییم فراتر از انتظارات عمل می‌کند. رزولوشن ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲ پیکسل (با نسبت ۲۰:۹ و تراکم پیکسلی حدود ۴۴۶ پیکسل بر اینچ) بالاتر از رزولوشن ۱۰۸۰p بسیاری از گوشی‌های دیگر است و وضوح بیشتری ارائه می‌دهد. مهم‌ترین ویژگی این نمایشگر پشتیبانی از Dolby Vision است که باعث می‌شود تصاویر با کیفیت به مراتب بیشتری به چشمان کاربر برسند.

نمایشگر گوشی شیائومی پوکو X6 پرو

رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی و نرخ نمونه‌برداری لمسی ۲۱۶۰ هرتزی نیز تجربه کاربری روان و سریع‌تری را فراهم می‌کند و باعث می‌شود کنش‌های لمسی کاربر در کوتاه‌ترین زمان ممکن از سوی گوشی با واکنش مواجه شود.

در آزمایش‌های انجام شده، Poco X6 Pro توانست در حالت روشنایی خودکار به حداکثر ۱۱۴۸ نیت دست یابد که نسبت به مدل قبلی بیش از ۲۰۰ نیت افزایش داشته و تجربه‌ای مناسب را در فضاهای پر نور، به خصوص زیر نور خورشید ارائه می‌دهد. در شرایط عادی و با روشنایی دستی، این گوشی حدود ۵۱۷ نیت روشنایی تولید می‌کند که می‌توان آن را در سطح استاندارد قرار داد.

رفرش‌ریت در گوشی شیائومی پوکو X6 پرو

نمایشگر Poco X6 Pro دارای رفرش‌ریت حداکثر ۱۲۰ هرتز است و به طور خودکار در مواقعی که کاربر با صفحه تعامل ندارد، به ۶۰ هرتز کاهش می‌یابد. در منوی تنظیمات، دو حالت برای انتخاب وجود دارد: حالت Default (پیش‌فرض) که به صورت خودکار بین ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز تغییر می‌کند و حالت Custom (قابل شخصی‌سازی) که به کاربر امکان می‌دهد به صورت دستی بین ۶۰ هرتز یا ۱۲۰ هرتز یکی را انتخاب کند. عملاً حالت Custom فقط زمانی کاربرد دارد که بخواهید نرخ نوسازی را به ۶۰ هرتز محدود کنید، زیرا در حالت ۱۲۰ هرتز نیز همان رفتار خودکار حالت Default دیده می‌شود. در بازی‌های با نرخ فریم بالا، نرخ نوسازی ثابت روی ۱۲۰ هرتز باقی می‌ماند.

پخش ویدیو از نتفلیکس در گوشی شیائومی پوکو X6 پرو

گوشی Poco X6 Pro از انواع مختلفی از HDR، از جمله Dolby Vision، پشتیبانی می‌کند و در تست‌های صورت گرفته، امکان استریم Dolby Vision از نتفلیکس هم وجود داشت. همچنین، یوتیوب قابلیت پخش HDR را در این گوشی ارائه داده که اتفاق خوبی است.

با توجه به قابلیت Ultra HDR در اندروید ۱۴، گوشی X6 Pro همچنین از نمایش تصاویر HDR در گالری پشتیبانی می‌کند. این ویژگی به نام Pro HDR شناخته می‌شود و به صورت پیش‌فرض فعال نیست. برای استفاده از آن، باید به تنظیمات گالری مراجعه کرده و این گزینه را به صورت دستی فعال کنید.


نقد و بررسی گوشی Poco X6 Pro؛ باتری و سرعت شارژر


ظرفیت باتری Poco X6 Pro تغییری نسبت به نسل قبلی نداشته و همچنان ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت است. Poco X6 Pro اگرچه رکورد خاصی در تست‌ها ثبت نمی‌کند، با این حال با امتیاز ۱۱ ساعت و ۴۶ دقیقه در تست‌های استفاده فعال عملکرد مناسبی دارد.

نام گوشی پوکو X6 پرو
مکالمه ۲۹:۰۶ ساعت
وب‌گردی ۱۰:۱۴ ساعت
تماشای ویدیو ۱۳:۴۹ ساعت
انجام بازی ۷:۲۳ ساعت

با این وضعیت، پوکو X6 پرو خیلی راحت می‌تواند تا ۱ روز در صورت انجام کار معمولی دوام بیاورد. اما اگر خیلی زیاد با آن کار نکنید، ۱ روز و نیم را هم بدون مشکل با آن سر خواهید کرد.

شارژر 67 واتی شیائومی

گوشی Poco X6 Pro از شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی می‌کند که خوشبختانه این شارژر درون بسته‌بندی در دسترس قرار دارد. در تست‌های صورت گرفته، در مراحل ابتدایی شارژ، سرعتی تا ۵۶ وات ثبت شد که عدد قابل‌توجهی است و نشان می‌دهد که شارژر این گوشی مصرف بسیار بهینه‌ای دارد.

با استفاده از این آداپتور، گوشی Poco X6 Pro در کمتر از ۱ ساعت شارژ شد. در این زمینه، رقبای زیادی نیستند که بتوانند عملکرد بهتری نسبت به نماینده Poco ارائه دهند، جز ریلمی ۱۱ پرو پلاس که شارژری ۱۰۰ واتی دارد.

نام گوشی پوکو X6 پرو
شارژ در ۱۵ دقیقه ٪۴۷
شارژر در ۳۰ دقیقه ٪۸۳
شارژ کامل ۴۳ دقیقه

به خاطر بهره‌مندی از چنین شارژر پرسرعتی، شما در طول روز فقط کافی است ۱۵ دقیقه گوشی را به شارژ متصل کنید تا برای یک روز کامل شارژ داشته باشید. چون کاربران خیلی کم پیش می‌آید که گوشی را از ۰ تا ۱۰۰٪ شارژ کنند.


بررسی کامل گوشی Poco X6 Pro؛ اسپیکر


گوشی Poco X6 Pro از یک سیستم بلندگوی دوگانه معمولی بهره می‌برد؛ یکی در پایین گوشی قرار دارد و صدای خروجی را به سمت پایین می‌فرستد، و دیگری که به عنوان بلندگوی مکالمه نیز عمل می‌کند، صدایی را به سمت جلو و بالای گوشی می‌فرستد.

حفره دوربین سلفی گوشی پوکو X6 پرو 5G
فریم بالایی گوشی پوکو X6 پرو 5G
فریم پایینی گوشی پوکو X6 پرو 5G

در تست بلندی صدا، Poco X6 Pro موفق به کسب امتیاز «خیلی خوب» شد که مشابه مدل قبلی است. اما تفاوتی در پروفایل صدای این گوشی وجود دارد؛ در این مدل، صداها بیشتر روی فرکانس‌های میانی و به ویژه در تقویت صدای مکالمات متمرکز شده‌اند، اما فرکانس‌های پایین (بیس) به خوبی مدل X5 Pro نیست.


بررسی گوشی پوکو X6 پرو؛ نرم‌افزار


Poco X6 Pro اولین گوشی‌ای است که با رابط کاربری جدید شیائومی به نام HyperOS و مبتنی بر اندروید ۱۴ عرضه می‌شود. مدل‌های قبلی مانند Poco X6 همچنان با MIUI عرضه می‌شوند، اما وعده داده شده که به‌روزرسانی HyperOS را در اسرع وقت دریافت کنند. در حالی که دستگاه‌هایی مانند Xiaomi 13T Pro و ۱۳ Pro نیز به تازگی به HyperOS به‌روزرسانی شده‌اند، X6 Pro اما از جمله اولین گوشی‌های شیائومی است که این رابط کاربری را از ابتدا دارد.

بررسی کامل گوشی Poco X6 Pro - 1

اگر با گوشی‌های شیائومی در سال‌های اخیر کار کرده باشید، در Poco X6 Pro با رابط جدیدش کار سختی نخواهید داشت، به‌خصوص اگر با گوشی‌های Poco نیز آشنا باشید. با این حال، HyperOS شامل تغییرات و بهبودهای خاصی است.

تنظیمات کنترل سنتر در گوشی پوکو X6 پرو
کنترل سنتر در گوشی پوکو X6 پرو
پنل اعلانات در گوشی پوکو X6 پرو
منوی تنظیمات در گوشی پوکو X6 پرو

یکی از این تغییرات بزرگ، طراحی مجدد مرکز کنترل است که اکنون آیکون‌ها در آن نامی ندارند که باعث می‌شود در ابتدا تشخیص آن‌ها کمی سخت باشد، اما قطعا به آن عادت خواهید کرد. در کنار این، همچنان خبری از یکپارچه‌سازی تنظیمات سریع و اعلان‌ها نیست و هرکدام در پنل‌های جداگانه قرار دارند.

HyperOS امکانات شخصی‌سازی زیادی را ارائه می‌دهد، از جمله امکان تغییر ظاهر قفل صفحه با چندین طراحی مختلف و استایل‌های متفاوت برای نمایش ساعت و صفحه همیشه روشن. همچنین این رابط کاربری یک فونت جدید به نام HySans را جایگزین MiSans کرده است. یکی دیگر از تغییرات جدید، رابط چند پنجره‌ای است که با گزینه‌ها و قابلیت‌های جدید بهبود یافته.

علاوه بر این، HyperOS امکان استفاده از پوشه‌های بزرگ را فراهم کرده که در دو نوع Enlarged و XXL ارائه می‌شوند. صفحه اصلی به‌طور پیش‌فرض دارای یک منوی برنامه‌ها است، اما می‌توانید از طرحی استفاده کنید که همه برنامه‌ها روی صفحه اصلی قرار بگیرند.

همچنین مجموعه‌ای از برنامه‌های داخلی مانند گالری، پخش موسیقی، مدیریت فایل، امنیت و Mi Remote برای کنترل از راه دور دستگاه‌های مختلف نظیر کولر، تلویزیون و… از طریق فرستنده IR گوشی در دسترس هستند.

برای علاقه‌مندان به بازی نیز، ابزارهای Game Center و Game Turbo وجود دارند که امکاناتی مثل جلوگیری از قطع ارتباط در هنگام بازی و شمارشگر فریم را ارائه می‌دهند.


تست گوشی Poco X6 Pro؛ سخت‌افزار


Poco X6 Pro با چیپست Dimensity 8300-Ultra از شرکت مدیاتک راهی بازار شده که با فناوری ۴ نانومتری ساخته شده است. این پردازنده از هشت هسته بهره می‌برد که شامل چهار هسته قدرتمند Cortex-A715 (یک هسته با سرعت ۳.۳۵ گیگاهرتز و سه هسته با سرعت ۳.۲۰ گیگاهرتز) و چهار هسته کم‌مصرف Cortex-A510 با سرعت ۲.۲۰ گیگاهرتز می‌شود. واحد پردازش گرافیکی این گوشی هم Mali-G615 MC6 است.

بررسی کامل گوشی Poco X6 Pro

Poco X6 Pro در دو نسخه با حافظه رم ۸ گیگابایت و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت و نسخه ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی عرضه می‌شود. این حافظه از نوع UFS 4.0 بوده و در بارگذاری بازی‌ها، انتقال فایل، اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها و… سرعت خارق‌العاده‌ای دارد. همچنین وجود این میزان رم هم تا سال‌ها خیالتان را از بابت انجام چندین کار به صورت همزمان آسوده می‌کند. بنابراین اگر برایتان سوال شده که آیا گوشی Poco X6 Pro برای گیم خوب است باید بگوییم، کاملا.

نام گوشی پوکو X6 پرو ۵G
گیک‌بنچ ۶ تک هسته‌ای ۱۴۹۸
گیک‌بنچ ۶ چند هسته‌ای ۴۶۹۶
AnTuTu 10 ۱۳۹۶۵۴۷

با این امتیاز و عملکرد، پوکو X6 پرو در انجام هیچ بازی سنگینی شما را ناامید نمی‌کند و عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش خواهد گذاشت. از لحاظ داغ کردن، گوشی زیر سنگین‌ترین فشار پردازشی هم خیلی داغ نکرد، اما گرم شد. البته پلاستیکی بودن بدنه هم مزید بر علت شد تا خیلی این داغ شدن را احساس نکنیم. پایداری پردازنده هم در حالت استاندارد و Performance Mode عالی بوده و در هر دو حالت گوشی موفق شد بالاتر از ۷۰٪ پایداری داشته باشد.


بررسی گوشی Poco X6 Pro 5G؛ دوربین


می‌رسیم به آخرین بخش بررسی گوشی Poco X6 Pro 5G یعنی دوربین. پوکو X6 پرو روی پنل پشتی خود سه دوربین دارد؛ دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی.

دوربین اصلی بر پایه حسگر OV64B ساخته شده که یک حسگر ۶۴ مگاپیکسلی از OmniVision با اندازه ۱/۲.۰ اینچ و پیکسل‌های ۰.۷µm است. لنزی که برای این دوربین استفاده شده، دارای فاصله کانونی معادل ۲۵ میلی‌متر و دیافراگم f/1.7 است که از لرزشگیر اپتیکال هم بهره می‌برد.

نقد و بررسی گوشی Poco X6 Pro - 1

دوربین فوق عریض هم از حسگر OV08D بهره می‌برد که سنسور ۸ مگاپیکسلی نسبتاً ضعیف‌تری دارد و اندازه آن ۱/۴.۴ اینچ با پیکسل‌های ۱.۰µm است. این دوربین لنزی با فوکوس ثابت با فاصله کانونی معادل ۱۶  میلی‌متر و دیافراگم f/2.2 دارد.

نقد و بررسی گوشی Poco X6 Pro

در قسمت جلوی گوشی، دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی قرار دارد که بر پایه حسگر OV16A است. این دوربین از اندازه ۱/۳.۰۶ اینچ و پیکسل‌های ۱.۰µm بهره می‌برد. نرم‌افزار دوربین HyperOS مشابه نرم‌افزار دوربین MIUI است. حالت‌های مختلف را می‌توان به راحتی اضافه، حذف یا تغییر ترتیب داد و در منوی تنظیمات نیز به آن‌ها دسترسی پیدا کرد.

کیفیت عکس پوکو X6 پرو در نور روز

کیفیت عکس‌های گرفته شده با دوربین اصلی در شرایط نوری مناسب خوب و سطح جزئیات قابل قبول است. دوربین در شرایط نوری مناسب عکس‌هایی با نوردهی خوب و جزئیات زیاد ارائه می‌دهد، هرچند در برخی صحنه‌های روشن ممکن است بیشتر از حد معمول روشن شوند.

در زوم ۲ برابری، باز هم عملکرد خوبی را شاهد هستیم و جزئیات ریز به خوبی نمایش داده می‌شود.

عملکرد دوربین فوق عریض اما چندان رضایت‌بخش نیست. محدوده دینامیکی آن محدود و رنگ‌ها کمی کم‌روح به نمایش گذاشته می‌شوند که البته انتظاری هم از این سنسور ۸ مگاپیکسلی نمی‌رود.

کیفیت عکس پوکو X6 پرو در نور کم

X6 Pro دارای حالت شب خودکار است که تنها در شرایط بسیار تاریک فعال می‌شود. نتایج به‌دست‌آمده در حالت نایت مود و حالت عکس معمولی تفاوت چندانی ندارند. در هر دو حالت تصاویر دارای نوردهی مناسب و جزئیات خوب هستند، هرچند در برخی صحنه‌ها حالت شب می‌تواند سایه‌ها را کمی روشن‌تر کند.

دوربین فوق عریض در نور کم عکس‌هایی با کیفیت قابل قبول ثبت می‌کند، اگرچه این عکس‌ها به اندازه کافی شارپ نیستند و گستره‌ی دینامیکی آن‌ها خیلی خوب نیست.

حالت پرتره و سلفی پوکو X6 پرو

حالت پرتره در X6 Pro تصاویر را با استفاده از میدان دید دوربین اصلی ثبت می‌کند و قابلیت تشخیص سوژه در آن به خوبی عمل می‌کند.

دوربین سلفی نیز عملکردی قابل قبول دارد، اگرچه معمولاً تعادل رنگ سفید آن چندان دقیق نیست.

ضبط ویدیو پوکو X6 پرو

Poco X6 Pro قادر است ویدیوها را با کیفیت حداکثر ۴K@30 و ۴K@24 با دوربین اصلی ضبط کند. اما دوربین فوق عریض تنها می‌تواند ویدیوها را با کیفیت ۱۰۸۰p@30 ثانیه ضبط کند. کیفیت ویدیوهای ضبط شده با دوربین اصلی در حالت ۴K مناسب است. کنتراست کمی بالاست که شاید باعث شود رنگ‌ها تیره‌تر دیده شوند، اما نوردهی کلی خوب است. تعادل رنگ سفید نیز معمولاً دقیق نیست، هرچند اشباع رنگ‌ها قابل قبول است.

جزئیات ویدیوها نیز نسبتاً خوب هستند و بین ۳۰ و ۲۴ فریم بر ثانیه تفاوت کیفیت قابل توجهی وجود ندارد. ویدیوهایی که در حالت زوم ۲ برابری ضبط می‌شوند، ظاهر کلی مشابهی با ویدیوها در حالت عادی دارند، هرچند کمی کمرنگ‌تر هستند. دوربین فوق عریض در زمینه تعادل رنگ سفید بهتر عمل می‌کند، اگرچه در اشباع رنگ‌ها وضعیتش خیلی خوب نیست. گستره دینامیکی آن معمولاً رضایت‌بخش است و جزئیات خوبی دارد، که برای کیفیت ۱۰۸۰p نمی‌توان به آن خرده گرفت.

لرزشگیر اپتیکال هم همواره فعال است، اما ضعف‌های زیادی دارد. ویدیوهای ضبط شده با دوربین اصلی در حین راه رفتن مشکلات فوکوس دارند که می‌تواند آزاردهنده باشد.

در نور کم، دوربین اصلی ویدیوهایی با کیفیت قابل قبول تولید می‌کند و جزئیات خوبی را نمایش می‌دهد، اما بهتر است از سه‌پایه برای ثابت ماندن گوشی استفاده کنید. ویدیوهای دوربین فوق عریض در شرایط کم‌نور معمولاً کیفیتی متوسط دارند، به این معنی که نرم و پر از نویز هستند. اما انتظاری هم جز این نمی‌توان از این سنسور داشت.


نقد و بررسی گوشی Poco X6 Pro؛ سخن پایانی


پوکو X6 پرو ۵G به عنوان یک گوشی بسیار باکیفیت و خوش‌ساخت، در این محدوده قیمتی یک انتخاب بی‌رقیب است که خرید آن را حتما به شما پیشنهاد می‌کنیم. این گوشی ضعف دارد و نمی‌توان منکر آن‌ها شد، اما آنقدر قیمت مناسبی برایش در نظر گرفته شده که نمی‌توانیم خیلی روی این ضعف‌ها مانور دهیم و این اجازه را داریم که خیلی ساده از کنار تمام آن‌ها بگذریم. بنابراین اگر در بازه قیمتی کمتر از ۲۰ میلیون به دنبال یک گوشی باکیفیت هستید، پوکو X6 پرو عملا بی‌رقیب است.

گوشی موبایل شیائومی مدل  Poco X6 Pro 5G دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت
نقد و بررسی کلاسیک، یکی از نوستالژیک‌ترین برنامه‌های ویدیویی دیجی‌کالا مگ، یک بار دیگر بازگشته است؛ با شکل و شمایلی جدید، اما در عین حال با حفظ المان‌هایی که شما همراهان همیشگی دیجی‌کالا مگ طی این سال‌ها دوست داشته‌اید.
سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجی‌کالا مگ به نویسندگی «فرهنگ حشمتی»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجت‌های خاص دنیای فناوری می‌پردازد؛ گجت‌هایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آن‌ها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.

منبع: GSMArena

سوالات متداول درباره گوشی شیائومی پوکو X6 پرو
آیا پوکو X6 پرو ضد آب است؟
خیر. این گوشی فقط در برابر پاشش آب می‌تواند مقاومت کند.
آیا پوکو X6 پرو با شارژر عرضه می‌شود؟
بله. این گوشی به همراه شارژر ۶۷ واتی عرضه می‌شود.
آیا گوشی Poco X6 Pro برای گیم خوب است؟
بله. این گوشی برای بازی عالی است.
آیا گوشی Poco X6 Pro داغ می‌کند؟
این گوشی زیر فشار سنگین گرم می‌شود، اما داغی آزاردهنده‌ای ندارد.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. Elia

    از مکس ایف هم پشتیبانی میکنه؟

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما