بررسی گوشی شیائومی پوکو X5؛ اقتصادی ولی فوقالعاده
بیشتر کاربران توجه چندانی به مدل استاندارد گوشی شیائومی پوکو X5 نشان نمیدهند ولی واقعیت این است که این گوشی جذابیت بسیار زیادی دارد. در این ویدیو به بررسی همین گوشی میپردازیم.
همین ابتدا باید بگوییم که گوشی شیائومی پوکو X5 تا حد زیادی نسخهی ریبرند شدهی ردمی نوت ۱۲ ۵G است ولی با این تفاوت که از چیپست قویتری بهره میبرد. در ادامه به سراغ مزایا و معایب این گوشی میرویم.
محتویات جعبه
در جعبهی این گوشی به غیر از موارد همیشگی، قاب ژلهای و شارژر ۳۳ واتی هم دیده میشود. با توجه به اینکه گوشیهای سامسونگ حتی از شارژر هم بهره نمیبرند، ارائهی چنین مواردی در جعبهی این گوشی، بدون شک مزیت بزرگی محسوب میشود و هزینههای کاربران را کاهش میدهد.
طراحی گوشی شیائومی پوکو X5
زمانی که گوشی را برای اولین بار در دست خود میگیرید، حس خاصی را منتقل نمیکند زیرا در کل بدنهی آن نه باکیفیت است و نه بیکیفیت محسوب میشود. بدنهی این گوشی طبیعتا پلاستیکی است و همین موضوع منجر به سبک شدن گوشی شده است. در کنار سبک بودن بدنه، خمیدگی لبههای پنل پشتی باعث شده با گوشی خوشدستی روبرو باشیم.
مانند دیگر گوشیهای پوکو، ماژول دوربین در یک مستطیل بزرگ تعبیه شده که در سمت راست آن، برند پوکو با ابعاد بزرگی حک شده است. در بدنه خوشبختانه جک هدفون قرار دارد و حسگر اثر انگشت که در دکمهی پاور قرار دارد، سرعت و دقت بالایی را ارائه میدهد. اسپیکر گوشی از نوع مونو است که در کل کیفیت خوبی دارد ولی طبیعتا اسپیکر استریو میتواند تجربهی بهتری در اختیار کاربران قرار دهد.
نمایشگر
نمایشگر این گوشی فاقد ویژگی عجیب و خاصی نیست. تقریبا ۹۰ درصد گوشیهای بازار در این محدودهی قیمتی، از چنین نمایشگری بهره میبرند. سایز این نمایشگر ۶.۶۷ اینچ است و از پنل سوپر امولد بهره میبرد. این نمایشگر رفرشریت ۱۲۰ هرتز ارائه میدهد و حداکثر روشنایی آن به ۱۲۰۰ نیت میرسد. البته ضعف مهم این نمایشگر این است که نمیتواند به طور خودکار بین ۶۰ و ۱۲۰ هرتز جابجا شود و در صورت انتخاب رفرشریت بالا، این ضعف منجر به افزایش مصرف باتری میشود.
حاشیههای اطراف نمایشگر چندان ضخیم نیستند ولی ضخامت بالای حاشیهی پایینی، توجه را جلب میکند. به لطف روشنایی بالای نمایشگر، در محیطهای بیرونی زیر نور خورشید برای استفاده از گوشی با مشکل خاصی روبرو نمیشوید.
چیپست و عملکرد گوشی شیائومی پوکو X5
شیائومی برای این گوشی از چیپست اسنپدراگون ۶۹۵ استفاده کرده که نسبت به اسنپدراگون ۶۸۵ با بهبود جزئی روبرو شده است. این چیپست عملکرد بهتر از انتظار از خود نشان میدهد. این چیپست میتواند بازی سنگینی مانند Call Of Duty را با بهترین گرافیک اجرا کند و حتی در این حالت هم با افت فریم محسوس روبرو نمیشوید. اگر در مورد تفاوت عملکردی این گوشی نسبت به ردمی نوت ۱۲ ۴G برای شما سوال شده، باید بگوییم که حدود ۲۰ درصد نسبت به گوشی موردنظر توان بیشتری دارد.
دوربینها
دوربین اصلی مبتنی بر سنسور ۴۸ مگاپیکسلی است و در کنار آن اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی قرار دارد. برای ثبت عکسهای سلفی هم باید از دوربین ۱۳ مگاپیکسلی استفاده کنید. عکسهای ثبت شده با دوربین اصلی از جهات مختلف رضایتبخش هستند و میتوانند کار شما را راه بیندازند. در حالت پرتره هم عملکرد معمولی دارد و برای جدا کردن سوژه از پسزمینه عملکرد خیلی خوبی از خود نشان نمیدهد. دوربین اولترا واید هم بسیار معمولی محسوب میشود و از دوربین ماکرو هم نباید انتظارات زیادی داشته باشید. اما دوربین سلفی نسبت به رقبای همقیمت عملکرد خوبی از خود نشان میدهد.
باتری و سرعت شارژ گوشی شیائومی پوکو X5
این گوشی با باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی راهی بازار شده که اگر استفاده معمولی داشته باشید، به راحتی یک روز کامل دوام میآورد. در مورد زمان شارژ هم باید بگوییم که با استفاده از شارژر ۳۳ وات، شارژ کامل گوشی حدود ۱ ساعت طول میکشد.
سخن پایانی
این گوشی به غیر از بحث آپدیت نرمافزاری، نقطه ضعف خاصی نسبت به رقبای همقیمت ساخت سامسونگ ندارد. با وجود اینکه قیمت بسیار مناسبی دارد، به راحتی میتوانید بازیهای سنگین را با آن اجرا کنید و همچنین نباید دوربینهای قابل قبول و باتری مناسب را از قلم بیندازیم.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.