نقد و بررسی کلاسیک گوشی موبایل شیائومی Poco X4 GT
چند سال قبل گوشیها عمدتا در سه دستهی اقتصادی، میانرده و پرچمدار قرار میگرفتند. اما بعد از افزایش شکاف بین میانردهها و پرچمدارها، شرکتهایی مانند سامسونگ و شیائومی تصمیم گرفتند دستهی جدیدی از گوشیها را ایجاد کنند که میتوانیم از آنها به عنوان ردهبالا یاد کنیم. در این میان وانپلاس با معرفی گوشیهای موسوم به قاتل پرچمداران سروصدای زیادی ایجاد کرد. این نوع گوشیها علیرغم استفاده از سختافزارهای بسیار جذاب و نزدیک به پرچمداران، قیمت پایینتری نسبت به مدلهای پرچمدار داشتند. در این میان برند پوکو موفق شده گوشیهای مقرونبهصرفهی جذابی راهی بازار کند که از آنها میتوانیم به عنوان قاتلان میانردهها یاد کنیم. در این ویدیو به بررسی شیائومی Poco X4 GT میپردازیم که توانسته توجهات زیادی را جلب کند.
همین ابتدا باید بگوییم که این گوشی ظاهر کسلکنندهای دارد. به زبان ساده پوکو برای طراحی این گوشی ریسک خاصی نکرده و از همان المانهای همیشگی بهره برده است. بنابراین هیچ نکتهی خاصی برای تعریف یا انتقاد از طراحی این گوشی وجود ندارد. اما به طور کلی بسیاری از گوشیهای شیائومی در سال ۲۰۲۲ از همین زبان طراحی استفاده میکنند.
خوشبختانه این گوشی دارای جک هدفون است که همچنان بسیاری از کاربران به این مشخصه علاقه نشان میدهند و این روزها فقط تعداد محدودی از گوشیها از آن بهره میبرند. اسپیکرهای استریو هم طبیعتا نسبت به گوشیهای گرانقیمت حرف زیادی برای گفتن ندارد اما حتی برای صداهای بلند هم شفافیت خوبی ارائه میدهد. حسگر اثر انگشت که در لبهی کناری تعبیه شده بسیار سریع و دقیق است و هیچ مشکل و ضعفی ندارد. نسل قبلی این گوشی با نمایشگر ۶.۶ اینچی LCD با رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی راهی بازار شد. امسال هم بار دیگر شاهد استفاده از نمایشگر ۶.۶ اینچی LCD هستیم با این تفاوت که رفرش ریت به ۱۴۴ هرتز افزایش پیدا کرده است.
البته واقعیت این است که برای کاربران، تفاوت بین ۱۴۴ و ۱۲۰ هرتز چندان محسوس نیست اما همین تغییر منجر به افزایش جذابیت گوشی برای گیمرها میشود. پسوند GT یعنی گوشی موردنظر تا حد زیادی مناسب گیمینگ است و یک گوشی گیمینگ باید مجهز به تراشهی قدرتمندی باشد. قلب تپندهی این گوشی تراشهی ۵ نانومتری Dimensity 8100 مدیاتک است. برای مقایسه باید بگوییم که بسیاری از گوشیهای همقیمت این مدل، مجهز به اسنپدراگون ۷۷۸G هستند. چیپست مدیاتک در مقایسه با این تراشهی اسنپدراگون در همهی بنچمارکها بهتر ظاهر شده است. به لطف این چیپست، میتوانید مثلا بازی Call Of Duty Mobile را در تنظیمات اولترا با فریمریت بین ۶۰ تا ۸۰ فریم در ثانیه اجرا کنید.
شیائومی برای خنک کردن بدنه از ۷ لایهی گرافیت استفاده کرده و به همین خاطر، بدنه در شرایط مختلف چندان داغ نمیشود. ظرفیت باتری این گوشی ۵۰۸۰ میلیآمپر ساعت است که در یک کلام فوقالعاده محسوب میشود. بر اساس بررسیهای صورت گرفته، اگر به طور عادی و معمولی از گوشی استفاده کنید، باتری تقریبا ۳ روز هم جواب میدهد. همراه با گوشی یک شارژر ۶۷ واتی هم ارائه میشود که در کل برای شارژ کامل باتری باید حدود ۴۶ دقیقه منتظر بمانید.
دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی واقعا تحسینبرانگیز است. عکسهای ثبت شده با این دوربین از نظر گستره دینامیکی حرف زیادی برای گفتن دارند، رنگها غنی و گیرا هستند و ثبت جزییات هم نمره قبولی میگیرد. در شب هم دوربین این گوشی میتواند عکسهای رضایتبخشی را ثبت کند.
گوشی شیائومی Poco X4 GT با توجه به قیمتی که دارد، یک انتخاب عالی برای طیف گستردهای از کاربران محسوب میشود. در حال حاضر این گوشی با قیمت حدود ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در دیجیکالا فروخته میشود.
سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجیکالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفیزاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجتهای خاص دنیای فناوری میپردازد؛ گجتهایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آنها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.
نخرید برا بازی خیلی خیلی بده و اصلا کالاف نمیشه باهاش بازی کرد تبلیغ الکیه
من گرفتم الان پشیمونم مجبورم با قیمت پایین تر بفروشم
پوکو x3پرو خیلی از این بهتره
من پوکو x3 gt دارم واقعا حرف نداره همه چیزو خیلی روان اجرا میکنه
کلا پوکو خیلی خفنه ولی دقت کنید هر پوکو ای خوب نیست مثلا x4pro زیاد جالب نیست درحالی که x3pro و x3 gt خیلی خوبه
درکل اگه میخوایین گوشی بخرین پردازنده و رام و باطری اولویت اولتون باشه چون اگه دوربین خیلیییی خفن هم داشته باشه ولی پردازندن ضعیف باشه عکس هایی خوبی نمیندازه