بررسی گوشی شیائومی پوکو C40؛ باتری غولپیکر و دوربین مناسب
پوکو یکی از برندهای زیرمجموعهی مشهور شرکت شیائومی است که در ابتدا روی ساخت گوشیهای میانرده متمرکز بود ولی حالا بیشتر تمرکز خود را به ساخت گوشیهای ارزانتر معطوف کرده است. با توجه به وضعیت قدرت خرید ایرانیها، گوشیهای این برند در بازار ایران مورد توجه گستردهای قرار گرفتهاند و بهشدت پرفروش هستند. در این ویدیو گوشی شیائومی پوکو C40 را بررسی میکنیم.
این گوشی در کل ابعاد بزرگی دارد و واقعیت این است که اکثر کاربران به استفاده از گوشیهای دارای نمایشگر غولپیکر علاقه نشان میدهند. مانند دیگر گوشیهای اقتصادی، فریم و پنل پشتی گوشی از پلاستیک ساخته شده ولی در پنل پشتی شاهد یک بافت مشابه چرم مصنوعی هستیم که حس خوبی را به کاربر منتقل میکند. البته با توجه به اینکه اکثر کاربران از کاور برای گوشی خود استفاده میکنند، عملا این موضوع برای این افراد هیچ اهمیتی ندارد. مانند بیشتر گوشیهای پوکو، در بخش فوقانی پنل پشتی این گوشی یک بخش شیشهای بزرگ تعبیه شده که دوربینها در یک قسمت مربع شکل تعبیه شدهاند و سمت راست ماژول دوربین، میتوانیم لوگو پوکو را در ابعاد بزرگ مشاهده کنیم.
اسپیکر استفاده شده در این گوشی، از نوع مونو است و کیفیت چندان خوبی ندارد. در بدنه خوشبختانه جک هدفون قرار دارد و بنابراین بدون هیچ دردسری میتوانید از هدفونهای سیمی استفاده کنید. با توجه به بهرهگیری از گواهی IP52، میتواند تا حد کمی در برابر نفوذ قطرات و گرد و غبار محدود مقاومت کند. حالا باید به سراغ نمایشگر این گوشی برویم.
- بررسی ماوس لاجیتک Trackman Marble؛ از عجیبترین ماوسهای بازار
- بررسی شیائومی پوکو C40؛ باتری غولپیکر و طراحی جذاب
در پنل جلویی نمایشگر ۶.۷۱ اینچی تعبیه شده که رزولوشن ۱۶۵۰ در ۷۲۰ پیکسل ارائه میدهد و تراکم پیکسلی آن ۲۶۸ پیکسل در هر اینچ است. حاشیههای نمایشگر نسبتا ضخیم است که البته چنین چیزی در تقریبا تمام گوشیهای اقتصادی دیده میشود. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۴۵۰ نیت میرسد و بنابراین زیر نور خورشید نمیتواند عملکرد خیلی خوبی داشته باشد و از نظر رنگی باید بگوییم که رنگها بسیار بیروح هستند و غلظت رنگ بالایی ارائه نمیدهند. باتری استفاده شده در این گوشی ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد و بنابراین با باتری غولپیکری روبرو هستیم. با وجود اینکه باتری از سرعت شارژ ۱۸ وات پشتیبانی میکند، ولی در جعبه یک شارژر ۱۰ واتی قرار دارد. با این شارژر، شارژ کامل باتری حدود ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه طول میکشد که زمان بسیار طولانی محسوب میشود.
در نگاه اول، به نظر میرسد ماژول دوربین از ۴ دوربین تشکیل شده ولی در واقعیت فقط با دو دوربین اصلی سروکار داریم. دوربین اصلی دارای سنسور ۱۳ مگاپیکسلی است و کنار آن یک سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی آن را همراهی میکند. دوربین اصلی در شرایط نوری مناسب میتواند عکسهای استانداردی ثبت کند. از نظر فیلمبرداری هم باید بگوییم که امکان فیلمبرداری 1080p با سرعت ۳۰ فریم وجود دارد و البته خبری از لرزشگیر دیجیتال نیست. دوربین سلفی مبتنی بر سنسور ۵ مگاپیکسلی است که چندان نباید روی کیفیت آن حساب کنید.
در زمینهی سختافزار، گوشی شیائومی پوکو C40 هیچ مزیت رقابتی مهمی نسبت به رقبا ندارد. چیپست JLQ JR510 به عنوان قلب تپنده این گوشی انجام وظیفه میکند و در کنار آن ۳ یا ۴ گیگابایت رم قرار دارد. این چیپست حتی برای بازیهای سبک و نیمه سبک هم مقداری لگ و باگ دارد. از نظر نرمافزاری، این گوشی با MIUI 13 مبتنی بر اندروید ۱۱ راهی بازار شده ولی به دلیل استفاده از چیپست ضعیف، در زمینهی نرمافزاری هم با عملکرد روانی روبرو نمیشوید.
در مجموع اگر در این محدودهی قیمت به دنبال خرید یک گوشی ارزانقیمت با باتری غولپیکر، دوربین مناسب و طراحی خوب هستید، گوشی شیائومی پوکو C40 میتواند گزینهی مناسبی برای شما باشد. اما اگر توان پردازشی و کیفیت نمایشگر اهمیت زیادی برای شما دارد، پس این گوشی گزینهی خوبی برای شما نیست.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
س۰لام من گوشی شیاومی poco c40 دارم. میخواستم ببینم چرا فضای دوم نداره ؟
سلام خسته نباشید برای توان پردازشی تو این رنج چه مدل پیشنهاد میدید