نقد و بررسی کلاسیک ساعت هوشمند میبرو Lite و مچ‌بند شیائومی Mi Band 7

از یک ساعت هوشمند دقیقا چه انتظاراتی داریم؟ به غیر از وجود نمایشگر، مطمئنا کاربران انتظار دارند با ویژگی‌هایی مانند سنسور ضربان قلب، ثبت فعالیت‌های ورزشی و دیگر موارد این‌چنینی روبرو شوند. در این ویدیو به بررسی ساعت هوشمند میبرو Lite و مچ‌بند هوشمند شیائومی Mi Band 7 می‌پردازیم که با وجود تفاوت گسترده در زمینه‌ی ظاهری، هر دو انتظارات بخش بزرگی از کاربران را برطرف می‌کنند.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

از نظر طراحی، میبرو Lite احتمالا یک پله بالاتر از شیائومی Mi Band 7 قرار می‌گیرد. به جز بند سیلیکونی که یک ویژگی مشترک بین ساعت‌های هوشمند محسوب می‌شود، خود ساعت وزن کمی دارد. به همین خاطر از نظر وزن تفاوت خاصی با یک ساعت مچی معمولی ندارد. اما شیائومی Mi Band 7 به دلیل طراحی متفاوتش، از همان نگاه اول هم توجه بیشتری را جلب می‌کند.

هر دو گجت از نمایشگر مبتنی بر پنل AMOLED استفاده می‌کنند. ولی کیفیت متن‌ها و گرافیک‌ها در شیائومی Mi Band 7 به مراتب بهتر از میبرو Lite است. در اطراف نمایشگر هر دو مدل حاشیه‌ی نسبتا ضخیمی دیده می‌شود که اگر از پس‌زمینه‌های رنگی استفاده کنید، این حاشیه‌ی ضخیم بیشتر به چشم می‌آید. به همین خاطر اکثر کاربران ترجیح می‌دهند از پس‌زمینه‌های تیره بهره ببرند.

برای این ساعت و مچ‌بند دو اپلیکیشن متفاوت ارائه شده که برای انجام بسیاری از تنظیمات و کارها باید از طریق همین اپلیکیشن‌ها کارهای موردنظر را انجام دهید. هر دو دستگاه از واچ‌فیس‌های متنوعی پشتیبانی می‌کنند که می‌توانند سلیقه‌های گوناگون را پوشش دهند. همچنین در شیائومی Mi Band 7 می‌توانید عکس‌های دلخواه را به عنوان پس‌زمینه استفاده کنید. از بین ویژگی‌های مشترک این دو می‌توانیم به گام‌شمار، حسگر ضربان قلب، حسگر استرس، سنسور تشخیص اکسیژن خون و امکان ثبت فعالیت‌های مختلف ورزشی اشاره کنیم.  در ضمن باید خاطرنشان کنیم هر دو مدل ضدآب هستند و در این زمینه نگرانی نخواهید داشت.

هیچ‌یک از این دو دستگاه از قابلیت پاسخ به تماس‌های دریافتی بهره نمی‌برند و صرفا نوتفیکیشن‌ها و نام تماس‌گیرنده را نمایش می‌دهند. برای کاربران ایرانی، پشتیبانی از زبان فارسی اهمیت زیادی دارد زیرا در غیر این صورت برای نمایش نوتفیکیشن‌ها با مشکل روبرو می‌شوید. میبرو Lite بدون هیچ دردسری، نوتفیکیشن‌های فارسی را نشان می‌دهد. اما شیائومی Mi Band 7 برای بهره‌گیری از این قابلیت باید فریم‌ور آن را آپدیت کنید.

شارژ شدن هر دو دستگاه به طور مغناطیسی انجام می‌شود. شیائومی Mi Band 7 در عرض تقریبا دو ساعت و میبرو Lite در عرض تقریبا ۳ ساعت به طور کامل شارژ می‌شوند. می بند ۷ در هر روز حدود ۲۵ درصد و میبرو Lite حدود ۲۰ درصد انرژی را از دست می‌دهد. از بین ضعف‌های این دو می‌توانیم به لگ زدن هنگام حرکت بین پنجره‌های مختلف اشاره کنیم. حسگر شتاب‌سنجش ساعت میبرو Lite هم به مراتب ضعیف‌تر از شیائومی Mi Band 7 است.

در زمینه‌ی دیگر سنسور‌ها، به غیر از سنسور ضربان قلب، میبرو Lite عملکرد بسیار ضعیف‌تری دارد و خطاهای سنسور این ساعت بسیار بالاتر از حد انتظار است. در نهایت باید بگوییم که شیائومی Mi Band 7 تکلیفش با خود روشن است. یک مچ‌بند هوشمند محسوب می‌شود که از تعدادی سنسور برای سلامتی و تندرستی بهره می‌برد؛ و همین کار را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهد. اما میبرو Lite اگرچه یک ساعت هوشمند به حساب می‌آید، ولی از حسگرهای قابل اعتماد بهره نمی‌برد. در حال حاضر با پرداخت حدود ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان می‌توانید شیائومی Mi Band 7 را از فروشگاه دیجی‌کالا خریداری کنید و ساعت هوشمند میبرو Lite هم حدود ۱ میلیون تومان قیمت دارد.

نقد و بررسی کلاسیک، یکی از نوستالژیک‌ترین برنامه‌های ویدیویی دیجی‌کالا مگ، یک بار دیگر بازگشته است؛ با شکل و شمایلی جدید، اما در عین حال با حفظ المان‌هایی که شما همراهان همیشگی دیجی‌کالا مگ طی این سال‌ها دوست داشته‌اید.

سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجی‌کالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفی‌زاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجت‌های خاص دنیای فناوری می‌پردازد؛ گجت‌هایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آن‌ها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.

در یوتیوب



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. Mahdi

    چقدر دلم برای این صدا تنگ شده بود

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما