ویدیوی تست مقاومت شیائومی ۱۲ پرو در برابر خط و خش، آتش و خمیدگی
در این مطلب، ویدیوی تست مقاومت شیائومی ۱۲ پرو در برابر خط و خش، آتش و خمیدگی را مشاهده خواهیم کرد تا ببینیم دوام این پرچمدار چینی چقدر است.
شیائومی ۱۲ پرو یکی از بهترین و ارزشمندترین پرچمدارهای بازار است که اواخر سال گذشته رونمایی و راهی بازار شد. اما میدانیم فقط قدرت سختافزاری بالا و قیمت مناسب نمیتوانند باعث ارزشمندی یک محصول شوند. کیفیت مواد بکار رفته در ساخت یک گوشی هم فاکتور بسیار مهمی در افزایش ارزش خرید آن به حساب میآید. در همین راستا، زک نلسون معروف که غالبا گوشیهای بالارده را تحت فشار سنگین تستهای وحشتناک خود قرار میدهد، به سراغ شیائومی ۱۲ پرو رفت تا ببیند آیا این محصول میتواند در برابر ضربه و خط و خش دوام بیاورد یا خیر.
شیائومی ۱۲ پرو به عنوان یک پرچمدار، قابلیتهای فراوانی دارد. از نمایشگر LTPO با کیفیت فوقالعاده بالا گرفته تا تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۱، سه دوربین اصلی، فوق عریض و تلهفوتوی ۵۰ مگاپیکسلی بسیار با کیفیت، باتری پر ظرفیت، شارژر سریع ۱۲۰ واتی، محافظ صفحهی گوریلا گلس ویکتوس و بسیاری موارد خوب دیگر که آن را به یکی از بهترین انتخابهای بازار تبدیل کرده است.
اما همانطور که اشاره شد، مقاومت بدنه یکی از مهمترین فاکتورها قبل از خرید یک محصول به حساب میآید که باید دید آیا نمایندهی شیائومی میتواند با موفقیت، تست مربوط به آن را پشت سر بگذارد یا خیر. وبسایت منبع، این گوشی را با وانپلاس ۱۰ پرو که یکی دیگر از پرچمداران چینی است مقایسه کرده؛ پرچمداری که در تست مقاومت زک نلسون، در مرحلهی آخر که خمیدگی بود، شکست و به دو نیم تقسیم شد. حال باید ببینیم ۱۲ پرو آیا میتواند در این زمینه آبروداری کند یا خیر. اگر به هر دلیلی نمیتوانید ویدیوی تست مقاومت شیائومی ۱۲ پرو را مشاهده کنید، در ادامه به شرح آن خواهیم پرداخت.
شیائومی ۱۲ پرو علیرغم بهرهمندی از جدیدترین شیشهی محافظ صفحه، در فشار سطح ۶ اندکی خط و خش برداشت. در سطوح بالاتر هم این خط و خش عمیقتر شدند اما تأثیری در عملکرد کلی گوشی نداشتند. بسیاری از گوشیها این مرحله از تست را پشت سر میگذارند که البته گوشیهای تاشو را باید فاکتور بگیریم، چرا که این گوشیها از لایهی محافظ بسیار باریک و ضعیفی بهره میبرند که با فشار ناخن هم خط و خش میگیرد و ممکن است حتی از کار بیفتد.
در مرحلهی بعدی، تست آتش را داشتیم که یک فندک به مدت چند ثانیه، درست در مقابل نمایشگر شیائومی ۱۲ پرو قرار گرفت. همانطور که مشاهده میکنید، لکهی سفید رنگی که در اثر سوختن روی نمایشگر این گوشی ایجاد شد، دیگر از بین نرفت و حداقل تا آخر تست که روی نمایشگر دیده میشد. این در حالی است که نمایشگر بسیاری از گوشیها در این تست بعد از سوختن به حالت عادی بر میگردد.
کسانی که قصد خرید شیائومی ۱۲ پرو را دارند باید این مورد را در نظر داشته باشند که عملکرد آن در زمینهی بلندی صدا بینظیر است. چرا که هارمن کاردن (Harmon Kardon) چهار بلندگوی قدرتمند را درون آن تعبیه کرده؛ اما مشکل دقیقا اینجاست که شرکت مجبور بود فضایی را برای قرارگیری این چهار بلندگو درون گوشی در نظر بگیرد. این فضا هم در یکی از گوشههای دستگاه است که در مقابل فشار تیغ، خیلی دوام نیاورد و این یک نکتهی منفی در رابطه با طراحی نمایندهی شیائومی به حساب میآید.
در نهایت اما میرسیم به تست آخر که مهمترین بخش تست مقاومت زک نلسون است. اگر محصولی بتواند از این تست جان سالم به در ببرد، معمولا نمرهی قبولی را هم دریافت میکند. تستی که وانپلاس ۱۰ پرو را به زانو درآورد. شیائومی ۱۲ پرو اما توانست به راحتی این تست را پشت سر بگذارد و حتی اندکی هم خم نشود. اگرچه هربار که از پشت به آن فشار وارد میشد، اندکی صدای شکستن شنیده میشد اما در نهایت هیچ اتفاقی برای آن نیفتاد و صحیح و سالم توانست تست را پشت سر بگذارد.
در نتیجه، به نظر میرسد شیائومی ۱۲ پرو توانست نمرهی قبولی را دریافت کند و به عنوان یک پرچمدار باکیفیت شناخته شود؛ حداقل در مقایسه با گوشی وانپلاس ۱۰ پرو، از این حیث واقعاً ارزش خرید بیشتری دارد.
- تست سقوط؛ گلکسی S22 اولترا مقاومتر است یا آیفون ۱۳ پرو مکس؟
- تست سقوط آیفون SE 2022؛ تماشا کنید مقاومترین شیشه چه زود میشکند!
- تصاویر واقعی شیائومی ۱۲ لایت دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی آن را تأیید میکنند
منبع: NotebookCheck
تست خط و خش تست مسخره ای هست خب معلومه قاب پلاستیک مقاومت ندارن یا اینکه تست حرارت یک دقیقه آتیش میگیره به صفحه نمایشگر خب معلومه حرارت رو تحمل نمیکنه باید تست آب بگیره تست خاک بگیره تست ارتفاع بگیره تست فشار سطحی بگیره
این آدم عقده ای هست فقط
تست پرتاب از ارتفاع ۱۲ پرو رو ببینین چی میگین