اولین تریلر فیلم «جنگ جهانی سوم» به کارگردانی هومن سیدی را ببینید
اولین تریلر رسمی از فیلم «جنگ جهانی سوم» (World War III) به کارگردانی هومن سیدی که در هفتادونهمین دورهی جشنوارهی فیلم ونیز شرکت کرده است منتشر شد. این فیلم که در بخش افقهای این جشنواره نمایش داده خواهد شد، یکی از چهار فیلم ایرانی این دوره از رقابتها است.
هومن سیدی کارگردان فیلم تحسینشدهی «مغزهای کوچک زنگزده» این بار علاوهبر تهیهکنندگی، نویسندگی این فیلم را به همراه آرین وزیردفتری و آزاد جعفریان برعهده دارد؛ فیلمی با سرمایهگذاری نماوا در ژانر جنگی و ماجراجویانه که سال گذشته در شمال ایران فیلمبرداری شد.
خلاصهی داستان فیلم به این شرح است:
شکیب یک کارگر روزمزد بیخانمان است که همسر و تنها فرزندش را در زلزله از دست داده و طی چند سال گذشته، با یک زن کر و لال به نام لادن رابطه برقرار کرده است. جایی که او در آن کار میکند تبدیل به لوکیشن فیلمبرداری فیلمی دربارهی جنایات هیتلر در جنگ جهانی میشود. حالا بعد از سالها بدبختی و مشکلات، به او یک نقش سینمایی، خانه و فرصتی داده شده است تا زندگیاش را زیر و رو کند. وقتی لادن از این موضوع مطلع میشود، به محل کارش میآید و درخواست کمک میکند. نقشهی شکیب برای مخفی کردن او به طرز غمانگیزی اشتباه پیش میرود و شرایط خوب پیش رویش که نوید یک عمر زندگی بیدغدغه را میداد یکباره به آواری از بدبختیهای تازه تبدیل میشود.
از بازیگران فیلم «جنگ جهانی سوم» میتوان به محسن تنابنده (در اولین همکاریاش با سیدی)، ندا جبرئیلی، مهسا حجازی و نوید نصرتی اشاره کرد. ساخت موسیقی این فیلم بر عهدهی بامداد افشار است که پیش از این در «مغزهای کوچک زنگزده» و «آفریقا» نیز با سیدی همکاری داشته است.
جشنوارهی ونیز امسال، از بخش داوران تا آثار شرکت کننده شاهد حضور پررنگ ایرانیان خواهد بود. لیلا حاتمی به عنوان یکی از داوران این جشنواره حضور دارد و علاوه بر هومن سیدی که با فیلم «جنگ جهانی سوم» برای اولین بار به این دوره از رقابتها وارد شده است، جعفر پناهی با فیلم «خرس نیست»، وحید جلیلوند با فیلم «شب، داخلی، دیوار» و آرین وزیر دفتری با فیلم «بیرویا» از دیگر ایرانیان حاضر در هفتاد و نهمین دورهی جشنوارهی ونیز خواهند بود.
منبع: screen daily
بعضی ها ادای هنر شناسی درمیارن و میخوان این جور فیلمها رو هنری جلوه بدن کسی که ذره ای از سیاست بفهمه میدونه این فیلمها با بودجه و یا هدایت سفارتهای خارجی و توسط فیلمسازانی تولید میشه که پای ثابت مهمانیهای سفارتهای خارجی هستن بازی این مزدورها روشنتر و واضحتر از اینه که کسی بتونه لاپوشانی کنه
بخشید اما اگر کسی با این فیلم مشکلی داره نبینه مگه مجبورین؟ در ضمن همون منوچهر هادی فیلم هاش افتضاحه
واقعا تصویر رنگی از ایران بجا مونده!!!دنبال چی هستیم دیگه!!!؟؟سیاهی به چی میگن؟؟!!
بازهم یک فیلم سیاه دیگه
نمیشه فیلم های اقای منوچهر هادی رو بفرستیم جشنواره؟ حداقل توی فیلم های اقای هادی مردم ایران شادن و لوکیشن ها چشم نوازه ! نه اینکه توی آشغال دونی فیلم ساختن
حرف شما درسته ولی مشکل اینحاست که جشنواره های خارجی تنها فیلمهایی از ایران میپذیرند که تصویر سیاه نشون بده از ایران وگرنه رد میکنند اون فیلم رو .
آخه این چه حرفیه،
بنظر من کسی که اینجا کامنت میذاره نه تنها اهل فیلم دیدنه بلکه اهل مطالعه است،پس خیلی عجیبه که انقدر سطحی نظر بده،
اگه فیلمسازان ما تبحر بیشتری در ساختن فیلمهای نئورئال دارن ارتباطی به جشنوارها نداره،اساسا توی تارخ سینمای ایران چندتا فیلم خوش رنگ و لعاب و خوشحال میشه پیدا کرد که ارزش دو بار دیدن داشته باشه چه برسه به رقابت با بهترینهای دنیا،
بنظر من سینمای ایران داره صاحب سبک خاصی از فیلمسازی میشه که منحصربفردِ و این خوبه حتی اگه تنوع ژانر به معنی واقعی وجود نداشته باشه،با اینکه توی سینمای ایران فیلم ساختن بمراتب سختتر از اکثر کشورهای جهانه امیدوارم روزی تمام گونههای سینمایی در کشورم بموازات هم رشد کنن
چی موعی؟
تو واقعیت چی؟:)،مردم ایران شادن؟!خیلی سفیده وضعیت؟،پس باید همون هادی رو بیاریم که فیلم تخیلی بسازه:)