MBR و GPT برای پارتیشن بندی هارد چه تفاوتی با هم دارند؟

احتمالا بعد از نصب ویندوز و فرمت کردن درایو‌ها، برای پارتیشن بندی هارد با دو اصطلاح GPT و MBR روبرو شده‌اید. در این ویدیوی کوتاه به تفاوت بین این دو فناوری می‌پردازیم تا ببینیم برای پارتیشن بندی هارد چه مزایا و معایبی ارائه می‌کنند.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

اول از همه باید بگوییم که پارتیشن بندی به زبان ساده فرایندی برای تقسیم کردن هارد سیستم محسوب می‌شود. فناوری MBR در سال ۱۹۸۳ معرفی شد و اولین تکنولوژی پارتیشن بندی هارد دیسک‌ها محسوب می‌شود. اما سال‌ها بعد GPT معرفی شد که مبتنی بر فناوری UEFI است و در سال ۲۰۰۵ معرفی شد.

با توجه به اینکه MBR یک فناوری بسیار قدیمی محسوب می‌شود، محدودیت‌های زیادی دارد. به عنوان مثال از هارد‌های با ظرفیت بیش از ۲ ترابایت پشتیبانی نمی‌کند. همچنین هارد‌هایی که برای پارتیشن‌بندی از این فناوری استفاده کرده‌اند، نمی‌توانند ویندوز ۱۱ را نصب کنند.

MBR در کل از حداکثر ۴ پارتیشن پشتیبانی می‌کند ولی با GPT امکان ایجاد حداکثر ۱۲۸ پارتیشن وجود دارد. اما اگر سیستم فعلی شما از پارتیشن MBR استفاده می‌کند و می‌خواهید از GPT بهره ببرید، با یک جستجوی ساده در گوگل می‌توانید نحوه‌ی انجام این کار را پیدا کنید. فقط قبل از این کار، توصیه می‌کنیم از اطلاعات مهم بک‌آپ بگیرید.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X