نقد و بررسی کلاسیک هدفون بلوتوثی انکر SoundCore Life 2 Neo

به نظر شما یک هدفون ۳۰ دلاری چقدر ارزش خرید دارد؟ یک راه برای رسیدن به پاسخ، مقایسه‌ی هدفون موردنظر با هدفون‌های گران قیمت و فوق‌العاده‌ای مانند ایرپادز مکس اپل و سری ۱۰۰۰XM4 و ۱۰۰۰XM5 سونی است. اما این مدل‌های پرچم‌دار، قیمت بسیار بالاتری دارند و بنابراین برای بخش بزرگی از کاربران گزینه‌ی مناسبی محسوب نمی‌شوند. در این ویدیو هدفون بلوتوثی انکر SoundCore Life 2 Neo را بررسی می‌کنیم تا ببینیم آیا ارزش خرید بالایی دارد یا نه.

هدست بلوتوثی انکر مدل  SoundCore Life 2 Neo

هدفون بلوتوثی انکر SoundCore Life 2 Neo مدل ارزان‌تر هدفون SoundCore Q10 محسوب می‌شود. دلیل قیمت ارزان‌تر هم به قدیمی‌تر بودن آن برمی‌گردد. به طور مشخص، هدفون بلوتوثی انکر SoundCore Life 2 Neo در سال ۲۰۲۰ راهی بازار شده و باید این موضوع را در بررسی مدنظر قرار دهیم. بدنه‌ی این هدفون پلاستیکی است و ریل‌های تنظیم آن فلزی هستند. خوشبختانه بدنه‌ی هدفون، حس استفاده از یک محصول ارزان‌قیمت را منتقل نمی‌کند و در کل با بدنه‌ی خوش‌ساختی روبرو هستیم.

دسته‌های هدفون به سمت داخل تا می‌شوند و بنابراین فضای کمتری را در کیف اشغال می‌کند. لولاهای هدفون کیفیت خوبی دارند و اگر با آن‌ها بدرفتاری نکنید، می‌توانند تا چند سال به خوبی انجام وظیفه کنند. در این محدوده‌ی قیمتی نباید انتظار زیادی از بدنه‌ی هدفون داشته باشیم ولی در کل هدفون بلوتوثی انکر SoundCore Life 2 Neo از بدنه‌ی ضعیف‌تر از انتظار بهره نمی‌برد. وزن هدفون به ۲۶۰ گرم می‌رسد و وقتی آن را بر روی سر خود قرار می‌دهید، پایداری خوبی دارد و با کمترین حرکت جابجا نمی‌شود. البته چندان مناسب ورزش‌های پرتحرک نیست و اگر ورزشکار هستید، بهتر است از بین دیگر هدفون‌ها دست به انتخاب بزنید.

فومی که روی سر قرار می‌گیرد، نقش خود را برای کنترل فشار هدفون به‌خوبی ایفا می‌کند. اما اگر فضای بیشتری را پوشش می‌داد، کاربران احتمالا خوشحال‌تر می‌شدند. در عوض بالشتک‌های دور گوش حجم خیلی خوبی دارند و تا حد مناسبی می‌توانند صداهای محیط را کاهش دهند. البته با توجه به اینکه گوشی‌های این هدفون قابلیت تنفس ندارند، بعد از مدتی استفاده با داغ شدن گوش‌های خود روبرو می‌شوید. بنابراین قبل از خرید، باید به این موضوع توجه کنید.

اما از نظر کیفیت صدا، می‌توانیم نمره‌ی قبولی را به هدفون بلوتوثی انکر SoundCore Life 2 Neo بدهیم. حجم صدا کافی است و حتی گاهی اوقات بیشتر از حد نیاز به نظر می‌رسد. صدای دریافتی در فرکانس‌های مختلف اعوجاج ندارد. ولی اگر گوش خیلی حساسی دارید، شاید در فرکانس‌های بالا کمی ضعف ببینید ولی با توجه به قیمت این هدفون، چنین ضعف‌هایی قابل چشم‌پوشی هستند. بر روی بدنه یک دکمه برای تقویت بیس قرار دارد که این قابلیت زمانی کاربردی است که بازتولید دقیق صدا برای شما چندان اهمیت نداشته باشد و به دنبال دریافت صدای مبتنی بر بیس قوی‌تر باشید.

هدفون بلوتوثی انکر SoundCore Life 2 Neo یک هدفون گیمینگ نیست ولی برای بازی‌ها هم عملکرد خوبی دارد و تاخیر صدای آن بسیار پایین است. برگ برنده‌ی این هدفون، باتری فوق‌العاده‌ی آن است که با هر بار شارژ می‌توانید ۶۰ ساعت از آن استفاده کنید. اگر هم فقط ۵ دقیقه این هدفون را به شارژر وصل کنید، می‌توانید به مدت ۵ ساعت از آن بهره ببرید. با استفاده از اپ ارائه شده برای این هدفون، می‌توانید از بین اکولایزرهای مختلف دست به انتخاب بزنید و اکولایزر موردنظر خود را شخصی‌سازی کنید.

طبیعتا قرار نیست یک هدفون در این محدوده‌ قیمتی سیستم حذف نویز پیشرفته و صداهای بسیار دقیقی را ارائه کند، اما همین عمر باتری عالی و کیفیت صدای مناسب، هدفون بلوتوثی انکر SoundCore Life 2 Neo را به گزینه‌ی مناسبی برای خرید تبدیل کرده است.

نقد و بررسی کلاسیک، یکی از نوستالژیک‌ترین برنامه‌های ویدیویی دیجی‌کالا مگ، یک بار دیگر بازگشته است؛ با شکل و شمایلی جدید، اما در عین حال با حفظ المان‌هایی که شما همراهان همیشگی دیجی‌کالا مگ طی این سال‌ها دوست داشته‌اید.

سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجی‌کالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفی‌زاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجت‌های خاص دنیای فناوری می‌پردازد؛ گجت‌هایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آن‌ها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.

 

 



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما