۱۰ سال دیگر گوشی هوشمند چه شکلی خواهد بود؟
ده سال بعد گوشیهای هوشمند چه تفاوتی با گوشیهای امروز دارند؟ آیا از همین حالا با اطمینان میتوانیم بگوییم که تا ده سال دیگر، گوشیهای موبایل همچنان به شکل گوشیهای لمسی و تاشو خواهند بود؟
اسمارتفونها به اندازهای برای زندگی ما مهم هستند که همین حالا هم انتظار داریم به قابلیتهای بسیار گستردهتری از آنچه امروز دارند مجهز شوند. در واقع نقش پررنگ گوشیهای هوشمند و رقابت شدید کمپانیها برای معرفی ویژگیهای جدید باعث شده انتظار داشته باشیم گوشیها به قابلیتهایی که در فیلمهای علمی تخیلی میبینیم مجهز شوند.
ولی حقیقت پیشرفت تکنولوژی بسیار با آنچه ما انتظار داریم متفاوت است. در واقع محدودیتهایی هم وجود دارند که اجازه نمیدهند هر ایدهای را تحت هر شرایطی روی گوشیهای آینده پیاده کرد.
در این ویدیو تلاش میکنیم با توجه به روند فعلی توسعه گوشیهای جدید، تحلیلی بر وضعیت گوشیهای آینده داشته باشیم و به این پرسش پاسخ دهیم که گوشیهای هوشمند ۱۰ سال بعد چه تفاوتی با گوشیهای امروزی خواهند داشت.
گوشی های آینده
۱_همه ضعفهای کنونی را رفع میکنن از نگه داشتن شارژ طولانی و صفحه نمایش و دوربین با کیفیت و تراشه های آنچنانی و…را رفع میکنند در عین سبکی وزن و انعطاف پذیری جسم
۲_کارایی گوشیها متنوع تر و وسیعتر میشود از کاربرد در پزشکی و صنعت و تحول رسانه ای و… شایدم یک همدم و همصحبت با انسان شود به مانند یک ربات کوچک
۳_درنوردیدن همه مرزهای سیاسی و فرهنگی و جغرافیایی و…و نزدیکتر کردن هر چه بیشتر انسانها به هم و به دنیای مجازی
راست میگه
سلام ایده ای که من به ذهنم می رسد این است که یه گوشی داشته باشیم که همه چی به شود و من این ایده رو خودم خلق کردم و خودم می خواهم کمپانی بزنمو اینم یه ایده خیلی خیلی خفن از ۱۰۰۰۰ لول هم بالا تره
بنظرم باید یه پردازنده باشه که به جای داغ کردن نور تولید کنه
اگه متاورس اینجوری که دارن ازش تعریف باشه تا چند سال دیگه نمیگم زود ولی خب حداقل تا ۱۰ سال دیگه کاملا جای گوشی های هوشمند رو پر میکنه و دیگه بعید بدونم کسی بخواد سمت گوشی هوشمند بره(البته به زمان نیاز داره)
تلاش میکنیم و رویا پردازی میکنیم و اگر زمانی موقعیتی بدست بیاریم از خودمون دریغ نمیکنیم.
سلام
پس متاورس چی میشه ؟
ب نظرتون تا ۱۰سال دیگه متاورس وارد گوشیامون نمیشه؟
متاورس وارد گوشی هامون نمیشه
کلا اون یه مبحث دیگه است
مفهومی به نام تجاری سازی پتنت ها و تحقیقات داریم
مطمئنا شرکت ها ایده های انقلابی زیادی دارند که بعضی توان تجاری سازی دارند و برخی دیگر در حد یک کانسپت باقی می مانند.
از آنجا که شرکتها نگرش درآمدزا و سودآور دارند، مطمئنا مفاهیم انقلابی بصورت انفجاری در دسترس عموم قرار نمیگیرد.
چون از یک طرف جامعه قابلیت پذیرش تغییرات اساسی را ندارد و از جهت دیگر شرکت ها سود خود را فدا نخواهند کرد.
درود بر نظر دقیق و زیبای شما.
ضمن اینکه اذهان عمومی جوامع و انسانها قدرت پذیرش و تطبیق سریع با تغییرات مداوم انقلابی و انفجاری رو نداره