استراتژیهای دونفره؛ بررسی بردگیم عجایب هفتگانه دوئل
بازی معروف «عجایب هفتگانه» (Seven Wonders) بازیکنندهها را مجاب میکند تا در یک رقابت استراتژیک و تاکتیکی بسیار بزرگ، به ساخت عجایب هفتگانهی دنیا مشغول شوند و در عین حال هم با استفاده از کارتهای مختلف تلاش کنند تا نیروهای خود را پیشرفت دهند و به برندهی بازی تبدیل شوند. نسخهی دیگری هم از این بازی وجود دارد که آرین در این قسمت جدید، به بررسی آن میپردازد. این نسخه که «عجایب هفتگانه دوئل» (Seven Wonders Duel) نام دارد، همانطور که از نامش پیداست، بازی را دو نفره میکند.
در بازی اصلی عجایب هفتگانه، بازیکنندهها ابتدای کار کارتهای مختلف را جمعآوری میکنند و سپس بازی شروع میشود. در نسخهی دوئل این بازی، خبری از جمعآوری کارت نیست و دستهای از کارتها همیشه روی زمین قرار دارد و نوبت به نوبت، بازیکنندهها از این کارتها استفاده میکنند. بقیهی قوانین کم و بیش پابرجا هستند. بازیکنندهها باید برای خود عجایب هفتگانه بسازند و از قدرت آنها استفاده کنند و در عین حال هم به پیشرفت نیروهای خود مشغول شوند تا بتوانند نهایتا به شکلهای مختلفی به پیروزی برسند.
از شما دعوت میکنیم تا در این قسمت جدید از بررسیهای بردگیم، نقد بازی «عجایبهفتگانه دوئل» (Seven Wonders Duel) را ببینید.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
سلام آرین جان چطور نسخه چینی رو از نسخه اصلی تشخیص بدیم؟
من معمولا بازی seven wonders duel رو توی کافه ها و توی سایت بردگیم آرنا با پلیر های نیمه حرفه ای و حرفه ای بازی میکنم استراتژی بردم معمولا بر اساس عصر اول جلو میبرم یا کارت های واندرز چون برای اینکه قطعی اول بازی نظامی میبرم قطعا کار اشتباهیه معمولا اگر تو عصر دو تصمیم برد نظامی یا علمی گرفتم اگه تونستم سه چار تا کارت آبی هم میسازم که اگه استراتژی علمی جنگی جواب نداد یه دو قرون امتیاز داشته باشم حداقل
آرین دمت گرم