ویدیوی جعبه گشایی گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن
گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن محصول ۷۰۰ دلاری جدید سامسونگ است که تقریبا ۸ روز پیش رونمایی شد. سامسونگ با این گوشی، فضای خالی را که بین گوشیهای پرچمدار و میانردههای خود ایجاد کرده بود پوشاند و اکنون کاربران برای در اختیار داشتن محصولی قدرتمند، نیاز به پرداخت ۱۰۰۰ دلار یا بیشتر ندارند چون اس ۲۰ فن ادیشن میتواند تمام کاری را که از یک پرچمدار انتظار میرود انجام دهد. در این مطلب اما تصمیم گرفتیم به جعبه گشایی گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن بپردازیم تا ببینیم کاربران با خرید این محصول به چه چیزهایی دسترسی خواهند داشت.
جعبه گشایی گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن
با باز کردن جعبه، خود گوشی، آداپتور ۱۵ واتی با ورودی USB-A، کابل USB-A به USB-C، سوزن باز کردن اسلات سیمکارت و دفترچه راهنما را مشاهده خواهید کرد. هیچ قاب محافظی درون جعبه وجود ندارد که خب عجیب و ناامید کننده است. معمولا شرکتها در این روزها چنین محافظی را به همراه گوشیها عرضه میکنند که ساده بوده و هزینهی زیادی هم ندارد. بنابراین کاربر علاوه بر خرید گوشی، باید حتما برای قاب محافظ نیز هزینه کند.
اما برای برخیها شاید نکتهی ناامید کننده در رابطه با این گوشی نبود قاب محافظ نیست؛ بلکه نبود هدفون درون جعبه است. اگرچه این گوشی از جک ۳.۵ میلیمتری صدا برخوردار نیست اما سامسونگ میتوانست هدفون از نوع USB-C را در آن قرار دهد. با این حال این اتفاق رخ نداد و چون هدفون مورد نظر یا باید از نوع بیسیم باشد یا با رابط USB-C بنابراین به نظر میرسد باید مجددا دست به جیب شده و برای این وسیلهی جانبی نیز مبلغ قابل توجهی را هزینه کنید.
اینطور که به نظر میرسد، از دلایل اصلی کاهش قیمت این گوشی، حذف مواردی از این دست بوده چون پرچمداران سری اس ۲۰ همگی از هدفونهای ساخت AKG بهره میبرند که کیفیت و شفافیت فوقالعادهای دارند. آداپتور موجود در این جعبه نیز ۱۵ واتی است که برای باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی شاید کم به نظر برسد.
سامسونگ حتی برای گوشی میانردهی گلکسی A71 با باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی نیز از آداپتور ۲۵ واتی استفاده کرد. بنابراین انتظار داشتیم حالا که ظرفیت باتری این گوشی نیز ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعت است، شاهد وجود شارژر ۲۵ واتی باشیم اما خب این اتفاق رخ نداد.
نگاه اجمالی به گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن
گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن تقریبا اندازهای مشابه اس ۲۰ پلاس دارد. بنابراین یک گوشی کاملا بزرگ است اما خوشبختانه وزن و ضخامت آن کنترل شده (۸.۴ میلیمتر و ۱۹۰ گرم) و در دست نگه داشتن آن حس بدی به کاربر نمیدهد. تفاوت عمدهی این گوشی با پرچمداران سری اس اما نمایشگر تخت و جنس بدنهی پلاستیکی است.
اگرچه این گوشی نسبتا حس و حال یک پرچمدار را به کاربر القا میکند اما بدیهی است در دست داشتن یک پرچمدار به خاطر بهرهمندی از شیشه و فلز در ساختار بدنه حس متفاوتی دارد. لازم به ذکر است اس ۲۰ فن ادیشن از استاندارد IP68 نیز برخوردار است که یعنی میتواند در برابر نفوذ آب تا عمق ۱.۵ متر و به مدت ۳۰ دقیقه مقاومت کند.
اینکه سامسونگ تصمیم گرفته گوشههای نمایشگر این محصول را تخت طراحی کند تصمیمی است که مورد استقبال بسیاری از کاربران قرار میگیرد چون برخیها معتقدند نمایشگرهای خمیده در برابر ضربههای احتمالی آسیبپذیرترند. اما از طرفی زیبایی کلی گوشی به شکل محسوسی کاهش پیدا میکند. به این خاطر که در این حالت حواشی کنارههای نمایشگر کاملا مشخص میشوند.
قلب تپندهی نمایندهی جدید سامسونگ را در آمریکا اسنپدراگون ۸۶۵ و در بازارهای بین المللی اگزینوس ۹۹۰ تشکیل میدهد که هر دو از تواناییهای بسیار زیادی برخوردارند. منتها مدل ساخته شده توسط کوالکام به طور کلی سرعت بیشتری دارد. در مدل پایه، این گوشی از ۶ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 3.1 بهره میبرد اما در مدلهای ۸/۱۲۸ و ۸/۲۵۶ گیگابایتی نیز در دسترس قرار دارد.
نقطه عطف این محصول اما نمایشگر ۶.۵ اینچی آن است که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتز بهره میبرد. اگرچه وضوح آن به +FHD محدود شده اما در پرچمداران سامسونگ هم برای بهرهمندی از رفرش ریت ۱۲۰ هرتز، وضوح تصویر باید روی +FHD قرار میگرفت. بنابراین نمایشگر این گوشی حس و حال پرچمداران سری اس و نوت ۲۰ را دارد که رفرش ریت در آنها روی ۱۲۰ هرتز قرار گرفته. این نمایشگر از برچسب محافظ گوریلاگلس ۳ نیز برای در امان ماندن از خط و خشهای احتمالی بهره میبرد که قطعا کاربر باید محافظ صفحهی دیگری هم برای آن خریداری کند.
روی پنل پشتی این محصول شاهد حضور سه دوربین هستیم که شکل و شمایل مشابهی با نوت ۲۰ دارند. دور هر لنز دوربین دایرهای قرار گرفته که نمای کلی آن را بسیار جذابتر از پرچمداران سری اس ۲۰ کرده. مشخصات دوربینهای این گوشی (شامل دوربین سلفی) به شرح زیر است.
- ۱۲ مگاپیکسلی اصلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 و اندازهی لنز ۲۶ میلیمتر – پشتیبانی از فوکوس خودکار و لرزشگیر اپتیکال
- ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض با گشودگی دیافراگم f/2.2، اندازهی لنز ۱۳ میلیمتر و زاویهی ۱۲۳ درجه
- ۸ مگاپیکسلی تلهفوتو با گشودگی دیافراگم f/2.4، اندازهی لنز ۷۸ میلیمتر و بزرگنمایی اپتیکال ۳ برابری – پشتیبانی از فوکوس خودکار و لرزشگیر اپتیکال
- ۳۲ مگاپیکسلی سلفی با گشودگی دیافراگم f/2.0 و اندازهی لنز ۲۶ میلیمتری
متاسفانه با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی این محصول نمیتوانید همانند پرچمدارهای سامسونگ فیلمهایی با وضوح 8K تهیه کنید چون ضبط چنین ویدیوهایی به سنسورهایی با وضوح بالا نیاز دارد اما خوشبختانه میتوانید به صورت اپتیکال، بیشتر از گوشیهای اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس بزرگنمایی کنید (۳ برابر در مقابل ۱.۱ برابر). همچنین میتوانید به صورت دیجیتالی تا ۳۰ برابر بزرگنمایی کنید.
به صورت کلی، اس ۲۰ فن ادیشن سریع، قدرتمند، با کیفیت و مقرون به صرفه است. در این محدودهی قیمتی همه چیز خوب به نظر میرسد و نمیتوان نقطه ضعفی به این گوشی وارد کرد جز اینکه خبری از هدفون و قاب محافظ درون جعبه نیست.
منبع: PhoneArena