نقد و بررسی کلاسیک هدفون بیسیم سامسونگ Galaxy Buds Pro
زمانی که یک گجت با پسوند پرو معرفی میشود، طبیعتا انتظارات را افزایش میدهد. در ضمن چنین گجتی باید از محصولات غیر پرو خانوادهی خود هم عملکرد بهتری ارائه کند. هدفون بیسیم سامسونگ Galaxy Buds Pro هم از این قاعده مستثنا نیست. در این ویدیو به بررسی سامسونگ Galaxy Buds Pro میپردازیم تا ببینیم نسبت به رقبا و دیگر اعضای خانوادهی خود چه حرفی برای گفتن دارد.
این هدفون نسبت به مدل بادز ۲ ابعاد بزرگتر و وزن بیشتری دارد. به خاطر همین ابعاد بزرگتر، گوش را زودتر خسته میکند. مانند بسیاری از هدفونهای بیسیم، این محصول هم از پنلهای لمسی بهره میبرد که مثلا با لمس کردن بدنه میتوانید موسیقی را متوقف یا پخش کنید و از طرف دیگر با لمس کردن، فعال و غیرفعال کردن سیستم حذف نویز فعال امکانپذیر شده است.
خود گوشیها و کیس شارژ ظاهر براقی دارند که برخی از کاربران این نوع طراحی را میپسندند ولی برخی دیگر آن را دوست ندارند. شاید برخی کاربران فکر کنند که مدل پرو و بادز ۲ در زمینهی ویژگیهای مختلف تفاوت زیادی با هم دارند ولی در واقعیت مهمترین تفاوت این دو، بهرهگیری مدل پرو از قابلیت تشخیص صدا است. به لطف این مشخصه زمانی که در حال گوش دادن به موسیقی هستید و ناگهان در این میان صحبت میکنید، حین صحبت کردن پخش موسیقی متوقف میشود. اگر هم میبینید به این قابلیت نیازی ندارید و میخواهید آن را غیرفعال نگه دارید، مزیت اصلی این محصول نسبت به بادز ۲ را از دست میدهید.
برتری بعدی مدل پرو نسبت به بادز ۲، سیستم انتقال صدهای محیط در حالت Ambiance است. این حالت دقیقا برعکس سیستم حذف نویز عمل میکند و با بهرهگیری از آن، دیگر صدای محیط را از دست نمیدهید. عملکرد حالت حالت Ambiance در سامسونگ Galaxy Buds Pro عالی است و صدای محیط به طور طبیعی به گوش شما منتقل میشود. اما باقی قابلیتهای مدل پرو را میتوانید در مدل بادز ۲ هم پیدا کنید.
این هدفون از نظر کیفیت صدا عملکرد خیلی خوبی دارد. از یک طرف بیس قدرتمندی دارد و در تمام فرکانسها عملکرد خوبی از خود نشان میدهد. تفکیک صدا هم شاید فوقالعاده نباشد، ولی نمرهی قبولی را میگیرد. البته باید از تنظیمات محدود اکولایزر در اپلیکیشن این هدفون انتقاد کنیم که جلوی شخصیسازی گسترده را میگیرد. در رابطه با سیستم حذف نویز این هدفون هم باید بگوییم که چندان انتظارات را برآورده نمیکند. تقریبا تمام هدفونهای موجود در بازار که با همین قیمت و با قابلیت حذف نویز فروخته میشوند، در این زمینه عملکرد بهتری نسبت به بادز پرو دارند.
در خیابان حتی در صورت فعال بودن سیستم حذف نویز، تقریبا تمام صداهای محیط اطراف را با شدت کمتر میشنوید. برخی صداها مانند عبور ماشینهای سنگین و موتورسیکلتها هم اصلا حذف نمیشوند. در طرف مقابل، سیستم حذف نویز میکروفونها عملکرد بهتری دارد. اما کیفیت میکروفونها از بادز ۲ پایینتر است. به همین خاطر اگر در طول روز از هدفون بیسیم برای مکالمههای تلفنی زیادی استفاده میکنید، احتمالا خرید مدل پرو کار چندان عاقلانهای نخواهد بود.
از نظر عمر باتری هم باید بگوییم که برای گوش دادن به موسیقی، تقریبا میتوانید به مدت ۴.۵ ساعت از آن استفاده کنید. در صورت غیرفعال کردن سیستم حذف نویز، عمر باتری به حدود ۶ تا ۷ ساعت هم میرسد. کیس شارژ هم میتواند ۴ بار گوشیها را به طور کامل شارژ کند.
در نهایت به نظر میرسد بادز ۲ نسبت به مدل پرو محصول بهتری است. در نتیجه پرداخت اختلاف قیمت قابل توجه برای خرید این محصول نسبت به بادز ۲ تنها زمانی منطقی است که نیاز شدیدی به قابلیت تشخیص صدا داشته باشید. در هر صورت اگر فکر میکنید این هدفون بیسیم میتواند نیازهای شما را برطرف کند، در حال حاضر با پرداخت حدود ۳ میلیون تومان میتوانید آن را از فروشگاه دیجیکالا خریداری کنید.
سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجیکالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفیزاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجتهای خاص دنیای فناوری میپردازد؛ گجتهایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آنها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.