بررسی گوشی گلکسی A34؛ انتخابی مطمئن!
گلکسی A34 در بین گوشیهای میانرده در بازار ایران، بدون شک ارزش خرید بالایی دارد. این گوشی نسبت به نسل قبلی با پیشرفتهای مهمی روبرو شده و در این ویدیو قصد داریم از زوایای مختلف به بررسی این گوشی بپردازیم.
طراحی گلکسی A34
مانند دیگر گوشیهای جدید سامسونگ، این گوشی هم از زبان طراحی جدید این شرکت بهره میبرد. این یعنی دوربینهای اصلی به طور مجزا روی پنل پشتی تعبیه شدهاند. همچنین از نظر عرض و طول، کمی بیشتر از نسل قبلی است. این گوشی در ۴ رنگ راهی بازار شده که با توجه به سلیقهی خود میتوانید از بین این رنگها دست به انتخاب بزنید. وزن گوشی به ۱۹۹ گرم میرسد و در ضمن باید به گواهی IP67 هم اشاره کنیم که این یعنی تا حد زیادی یک گوشی ضدآب محسوب میشود.
در مورد درگاه سیمکارت باید بگوییم که میتوانید همزمان از دو سیمکارت بهره ببرید یا اینکه به جای یکی از سیمکارتها، از کارت حافظه بهره ببرید. اسپیکر گوشی از نوع استریو است و کیفیت قابل قبولی در اختیار شما قرار میدهد.
سنسور اثر انگشت این گوشی زیر نمایشگر تعبیه شده و از نظر سرعت و دقت هم عملکرد بسیار خوبی دارد. این یک سنسور اپتیکال است ولی کار خود را به خوبی انجام میدهد. البته میتوانید از قابلیت تشخیص چهره هم بهره ببرید که به دلیل عدم وجود سیستم تشخیص چهره سهبعدی، توصیه میشود چنین کاری را انجام ندهید.
باتری و سرعت شارژ
ظرفیت باتری این گوشی به ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت میرسد که این یعنی به راحتی یک روز کامل میتوانید از آن استفاده کنید. همانطور که احتمالا میدانید، در جعبهی گوشی خبری از شارژر نیست و باید شارژر را به طور جداگانه خریداری کنید. با توجه به پشتیبانی از سرعت شارژ ۲۵ وات، چارهای جز خرید چنین شارژری ندارید و متاسفانه این نوع شارژرها اصلا قیمت پایینی ندارند.
چیپست و عملکرد گلکسی A34
قلب تپندهی این گوشی، دایمنسیتی ۱۰۸۰ است که یک تراشه ۶ نانومتری محسوب میشود. به لطف قدرت بالای این تراشه، میتوانید انواع بازیها را به راحتی اجرا کنید. بنابراین مثلا برای بازی Call Of Duty، میتوانید آن را با گرافیک High و فریمریت Very High تجربه کنید. کنترل دما هم به خوبی صورت میگیرد و بنابراین لازم نیست نگران داغ شدن بیش از حد بدنه باشید.
برای خرید این گوشی میتوانید بین ۶ یا ۸ گیگابایت رم دست به انتخاب بزنید و همچنین باید به بهرهگیری از ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی اشاره کنیم.
نرمافزار و رابط کاربری
گلکسی A34 با اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI 5.1 راهی بازار شده است. یکی از مهمترین ویژگیهای این گوشی، دریافت ۴ سالهی آپدیتهای اصلی اندروید است و این یعنی در نهایت اندروید ۱۷ را هم دریافت میکند.
نمایشگر گلکسی A34
نمایشگر این گوشی دارای اندازهی ۶.۶ اینچی است و از پنل AMOLED استفاده میکند. رزولوشن این نمایشگر به FHD+ میرسد و رفرشریت ۱۲۰ هرتز ارائه میدهد. این نمایشگر نسبت نسل قبلی ۰.۲ اینچ بزرگتر شده است. در ضمن باید به افزایش رفرشریت نمایشگر هم اشاره کنیم. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۱۰۰۰ نیت میرسد و بنابراین برای استفاده در محیطهای بیرونی با مشکلی روبرو نمیشوید. بر روی نمایشگر، شیشه محافظ گوریلا گلس ۵ تعبیه شده تا خیالتان را تا حد زیادی راحت کند.
دوربینها
یکی از نقاط قوت گلکسی A34، دوربینهای آن هستند. دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی از سنسور ساخت سونی استفاده میکند و چندین گوشی میانرده با همین دوربین اصلی راهی بازار شدهاند. این دوربین در نور کافی، عکسهای بسیار خوبی ثبت میکند. در محیطهای تاریک هم قرار نیست عکسهای فوقالعادهای ثبت کند ولی در هر صورت عکسهای رضایتبخشی ارائه میکند.
دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی هم عملکرد قابل قبولی دارد ولی البته میتوانست بهتر باشد. خوشبختانه دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی عملکرد خوبی دارد و برخلاف بسیاری از گوشیها، صرفا برای بالا بردن تعداد دوربینها مورد استفاده قرار نگرفته است. دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی هم میتواند رنگ پوست را با دقت بالایی ثبت کند و در زمینهی سلفی عملکرد خوبی ارائه میدهد.
سخن پایانی
این گوشی در این محدودهی قیمتی، بدون شک یکی از بهترینها است. از بین مزایای آن میتوانیم به نمایشگر عالی، چیپست خوب، دوربینهای رضایتبخش و عمر باتری مناسب اشاره کنیم. البته اگر بودجه را کمی افزایش دهید، میتوانید به سراغ گلکسی A54 هم بروید.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
سلام ممنون از بررسی جذاب و مفیدتون. این مدل از شارژر با توان بالاتر پشتیبانی نمیکنه؟ فکر میکنم 25W کمه…