معرفی کتاب روانشناسی ملال؛ دلیل بیحوصلگیتان را پیدا کنید
اول از همه اینکه کتاب «روانشناسی ملال» را نباید با کتاب دیگری با اسمی نزدیک به این به نام «فلسفه ملال» اشتباه بگیرید. کتاب «فلسفهی ملال» را لارس اسوندسن نوشته و توسط نشر نو به بازار عرضه شده و دیدگاههای فلسفی دربارهی ملال را بیان میکند اما کتاب «روانشناسی ملال» نوشتهی جان ایستوود و جیمز دانکرت است و به شرح بیحوصلگیهای انسان میپردازد و مریم حیدری مترجم آن است و توسط نشر نوین وارد بازار کتاب شده است.
همهی ما در زندگی گاهی دچار ملال میشویم که به زبان عامیانه میگوییم بیحوصله شدهایم. کسی که دچار ملال است معمولا نمیداند چه چیزی را از دست داده در حالی که مثلا آدمهای اندوهگین میدانند بابت از دست دادن چه چیزی ناراحت هستند. با این حال هر دو گروه به این قضیه آگاهند که از فقدان چیزی رنج میبرند.
ملال برخلاف تصور همگان همیشه ناشی از موقعیتهای بد و ناراحتکننده نیست. خوشگذرانیهای پشت سر هم میتوانند باعث ملال شوند. هر وضعیتی که به مدتی طولانی به شکلی پایدار باقی بماند در نهایت منجر به ملال خواهد شد. شاید برایتان جالب باشد که بیفعالترین افراد کسانی هستند که پایینترین آستانهی ملال را دارند چون آنها خیلی زود از کارهایی که انجام میدهند خسته میشوند و باید سریع موقعیتشان را تغییر بدهند.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
جونم انزلی چی