وانپلاس ۱۰ پرو در تست خمیدگی دو نیم شد
اینطور که به نظر میرسد، وانپلاس ۱۰ پرو از لحاظ مقاومت اصلا وضعیت خوبی ندارد چرا که در تست مقاومت و در مرحلهی خمیدگی شکست و کاملا نابود شد.
وانپلاس ۱۰ پرو یکی از پرچمداران قدرتمند سال ۲۰۲۲ به حساب میآید که شرکت وانپلاس آن را اوایل امسال در کشور چین برای خرید در دسترس قرار داد. البته این گوشی قرار است در بازار جهانی هم به فروش برسد اما در ابتدا در کشور چین به فروش رفت و بهزودی هم وارد بازار جهانی خواهد شد.
وانپلاس ۱۰ پرو از لحاظ مشخصات فنی یک گوشی فوقالعاده قدرتمند به حساب میآید. بهرهمندی از تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ در کنار ۸/۱۲ گیگابایت حافظهی رم، دوربینهای قدرتمند با قابلیت نمایش دقیق رنگها به لطف شرکت هسلبلاد، نمایشگر ۱۰ بیتی فوقالعاده باکیفیت، باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی، شارژر سریع ۸۰ واتی و بسیاری موارد خوب دیگر باعث شده این محصول به یکی از بهترین پرچمدارهایی تبدیل شود که در سال ۲۰۲۲ راهی بازار شده است.
اما آیا بهترین بودن لزوما بهرهمندی از مشخصات فنی خوب است؟ طبق اعلام وانپلاس، این گوشی از پوشش محافظ گوریلاگلس ویکتوس در پشت و جلو بهره میبرد و فریم آن هم از جنس آلومینیوم است. با وزن حدودا ۲۰۰ گرم، میتوان حدس زد که وانپلاس تا چه اندازه روی کیفیت ساخت این محصول کار کرد تا بتواند از این بابت کاملا آسوده خاطر باشد. هرچند در عمل کاملا عکس این ماجرا را شاهد بودیم.
کیفیت ساخت بالا یک انتظار کاملا معمولی و سطحی است که از شرکتهای تولیدکنندهی گوشیهای هوشمند، خصوصا در سطح پرچمدار داریم. اما وانپلاس ۱۰ پرو در این زمینه کاملا ناامیدکننده ظاهر شد. اگر ویدیوهای تست مقاومت را دنبال کرده باشید به احتمال بسیار فراوان با زک نلسون که با نام کاربری JerryRigEverything در یوتیوب فعالیت میکند آشنایی دارید. این شخص گوشیهای قدرتمند را همیشه مورد سختترین تستها قرار میدهد تا در نهایت بتواند میزان کیفیت ساخت آنها را محک بزند. بسیاری از پرچمدارها تست او را با موفقیت پشت سر میگذارند اما تعداد کمی هم معمولا در بخش آخر یعنی تست خمیدگی نابود میشوند که وانپلاس ۱۰ پرو هم یکی از آنهاست.
در بخش اول تست این گوشی عملکرد خوبی داشت که آن هم به لطف بهرهمندی از پوشش محافظ گوریلاگلس ویکتوس بود که در سطح ۶ و ۷ خط و خش برداشت. البته خط و خش در سطح ۶ کاملا سطحی اما در سطح ۷ اندکی عمیقتر بود که باید در این بخش به نمایندهی وانپلاس امتیاز قبولی را بدهیم. با کشیدن تیغهی فلزی روی فریم گوشی، این اطمینان حاصل شد که وانپلاس در رابطه با جنس مواد بکار رفته در ساخت گوشیاش حقیقت را گفته است که البته از این بابت اطمینان داشتیم. با درآوردن شیار سیمکارت مشخص شد وانپلاس یک لایهی قرمز رنگ هم دور آن قرار داد تا در صورت افتادن گوشی درون آب، صدمهای به آن وارد نشود. این در حالی است که وانپلاس ۱۰ پرو هیچ استاندارد مقاومتی ثبتشدهای ندارد.
در تست سوختن نمایشگر هم مطابق انتظار، نمایشگر AMOLED این گوشی توانست حدودا ۴۰ ثانیه دوام بیاورد اما بعد این مدت بخش کوچکی از آن سوخت و هیچوقت به حالت قبل باز نگشت. در حالی که بسیاری از گوشیها در این تست اگرچه میسوزند اما کمی بعد به حالت عادی باز میگردند.
در نهایت این گوشی وارد مرحلهی آخر شد تا سختترین تست زک نلسون را پشت سر بگذارد. اما نه تنها موفق نشد از این مرحله با جان سالم عبور کند بلکه از وسط به دو نیم تقسیم شد و کاملا از کار افتاد. در ابتدا با اندکی فشار پنل پشتی کاملا ترک خورد و شکست. اما وقتی فشار از پشت به گوشی وارد شد، نمایشگر آن هم کامل شکست و گوشی به دو نیم تقسیم شد. این اتفاق خیلی کم در تستهای مقاومت زک نلسون پیش میآید چون همانطور که گفته شد او گوشیهای پرچمدار را که غالبا کیفیت ساخت بالایی دارند مورد بررسی قرار میدهد.
وانپلاس ۱۰ پرو بهزودی وارد بازار جهانی میشود و قطعا این ویدیو روی نظر کاربران تأثیر منفی خواهد گذاشت. حال چرا وانپلاس روی این بخش که از اهمیت بسیار بالایی نیز برخوردار است تمرکز نکرد مشخص نیست اما اگر قصد خرید این گوشی را دارید، مراقب باشید آن را درون جیب پشتی شلوار یا جایی که امکان دارد روی آن بنشینید قرار ندهید.
- تست سقوط گلکسی S22 اولترا دو نقطه ضعف بزرگ طراحی آن را آشکار میکند
- تست مقاومت وانپلاس ۹ پرو در مقابل خط و خش و خمیدگی
منبع: GSMArena