نقد و بررسی کلاسیک گوشی Nothing Phone 1
چرا در دورانی که چندین گوشی پرچمدار جذاب در بازار حضور دارند، یک گوشی میانرده موفق شده سروصدای زیادی راه بیندازد؟ آیا صرفا استفاده از یک طراحی متفاوت منجر به افزایش ارزش گوشی میشود؟ گوشی Nothing Phone 1 به تازگی راهی بازار کشورهای مختلف شده و در این میان بحث و جدل داغی بین طرفداران و مخالفان این گوشی شکل گرفته است. در این ویدیو از زوایای مختلف این گوشی جذاب و پرسروصدا را بررسی میکنیم.
مهمترین ویژگی این گوشی طراحی خاص آن است که در نگاه اول توجه زیادی را جلب میکند. برای پنل پشتی از شیشهی شفاف استفاده شده و زیر این شیشه چندین LED تعبیه شده است. قلب تپندهی این گوشی اسنپدراگون ۷۷۸G پلاس است و به همین خاطر یک گوشی میانرده محسوب میشود و در نتیجه نقاط قوت و ضعف آن هم مانند دیگر گوشیهای میانرده است.
به عنوان مثال کیفیت دوربین اصلی در بهترین حالت، متوسط محسوب میشود و با کاهش نور محیط، نویز تصاویر به طور قابل توجهی افزایش پیدا میکند. اگرچه نمایشگر از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکند و میتواند انواع محتوا را به صورت روان نمایش دهد، اما حداکثر روشنایی ۷۰۰ نیتی اصلا ایدهآل نیست. اسپیکرهای استریو هم در زمینهی شفافیت صدا حرف زیادی برای گفتن ندارند.
عمر باتری به لطف استفاده از پردازندهی کممصرف، رضایتبخش است و خوشبختانه عملکرد پردازنده هم برای کارهای مختلف مانند اجرای بازیهای سنگین کم نمیآورد. با این حال، گوشی Nothing Phone 1 از رقبایی مانند گلکسی A53 و ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس گرانتر است. به نظر میرسد این تفاوت قیمت ارتباط مستقیمی با بدنهی شفاف این گوشی دارد. در واقع کاربران برای یک المان نمایشی باید مبلغ قابل توجهی را بپردازند.
LEDهای تعبیه شده در پنل پشتی هنگام زنگ خوردن گوشی یا دریافت نوتیفیکشنها روشن و خاموش میشوند و یک رقص نور جالب به وجود میآورند. در ضمن میتوانید از این LEDها برای نورپردازی جهت عکاسی و فیلمبرداری هم بهره ببرید. LEDهای قرار گرفته در پایین پنل پشتی، هنگام شارژ شدن گوشی میزان ظرفیت باتری را نمایش میدهند.
این اولین باری نیست که یک گوشی با بدنهی شفاف راهی بازار میشود. به عنوان مثال میتوانیم به شرکتهایی مانند HTC و شیائومی اشاره کنیم که چنین کاری انجام دادهاند. با وجود اینکه این گوشی از پنل پشتی جذابی استفاده میکند، اما واقعیت این است که بیشتر کاربران حتی اگر گوشی را روی میز قرار دهند، معمولا نمایشگر را به سمت خود میگذارند تا در صورت دریافت نوتیفیکشن با یک نگاه بتوانند محتوای آن را مرور کنند. بنابراین عملا در بیشتر شرایط، این LEDهای جذاب به چشم نمیآیند.
حالا با توجه به تمام این شرایط، آیا پرداخت مبلغ بیشتری برای خرید این گوشی نسبت به دیگر رقبا، غیرمنطقی است؟ در این زمینه سوال اصلی این است که تفاوت قیمت این گوشی با دیگر رقبا در بازار ایران چقدر خواهد بود. با توجه به اینکه احتمالا این گوشی فقط به صورت محدود به بازار ایران راه پیدا میکند، احتمالا کاربران باید قیمت بسیار بیشتری نسبت به بازارهای جهانی برای خرید آن هزینه کنند.
سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجیکالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفیزاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجتهای خاص دنیای فناوری میپردازد؛ گجتهایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آنها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.
موسیقی خاطره انگیز دیجی کالا تی وی و صدای خوب گوینده، کاش از این مدل ویدئو بیشتر تولید بشه
همه چیز عالی و صدای گوش نواز آقای شرافتی
الکی فون